Followers

Monday, February 20, 2012

A Week ....

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera...

seminggu bersama mereka...
a week with them..


DSC_0809 


 ia bermula dari Selasa lepas ku menghantar dan mengambil
mereka dr sekolah, nasiblah sekolah mereka bersebelahan Unisel Shah Alam
bangun 7am hantar mereka, 430pm ambil mereka
nasiblah tak clash dengan kelas hehe
ini karena auntie ku outstation d New Zealand selama seminggu
uncle dengan kerja sehariannya..
best ! bersama sepupu kecilku, my little cousin, tak banyak karenah hehe


DSC_0848 


kiranya ku jadi Drebar and Babysitter lah ni
dan stay a week d Bukit Jelutong
haish rindulah dengan rumah lama..
nasiblah rumah uncle ku ada UNIFI hehe TERBAIKK
sebab kalau korang perasan, ku every day update blog last week :P
dan sempat juga ku selesaikan beberapa assignment Alhamdullilah
dan aktiviti weekend kami jumpa Upin Ipin !
di Klinik Menara Bukit Jelutong
jom layanss

DSC_0830     DSC_0829

DSC_0838     DSC_0835

p/s: their names, Waffiyah, Zafirah & Saqif
LAYANS
(>_<)

Comments (14)

On February 19, 2012 at 9:37 PM , Syazwan Che Deraman said... [Reply to comment]

baguslah ada cousin macam ni.
hehehehe.

 
On February 19, 2012 at 9:37 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SYAZWAN :
yeah saling bantu membantu
xD

 
On February 19, 2012 at 10:05 PM , Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply to comment]

baiknye ade sepupu cm ko ni eazy!!!best2...

 
On February 19, 2012 at 10:43 PM , Umar said... [Reply to comment]

besarnya Upin Ipin! hehe best la jd baby sitter!

 
On February 20, 2012 at 6:02 AM , Hami Asraff said... [Reply to comment]

Bila di kampung, aku pun akan menjadi baby sitters. Dilantik secara automatik.

 
On February 20, 2012 at 6:48 PM , Judiene said... [Reply to comment]

Dah rupa duda anak tiga dah neh.
Hahahaha.

:D

 
On February 21, 2012 at 8:39 AM , wanabee said... [Reply to comment]

aha..comel..
1st time guwa dgr lelaki mengaku dilabelkan babysitter XD


whoaaa..upin ipin ni besar ghupenya ..
dalam tv kecikkk je .. wakakak

 
On February 21, 2012 at 8:41 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

A.F.A :
hehe
baik sentiasa tolong menolong
best memang best hehe

 
On February 21, 2012 at 8:41 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

UMAR :
besar kot !
macam nak terjatuh kepala dia hehe

 
On February 21, 2012 at 8:41 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

HAMI ASRAFF :
sama lah kita hehe
xD

 
On February 21, 2012 at 8:42 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

JUDIENE :
alamak !
nampak tua aku hehe
xD

 
On February 21, 2012 at 8:43 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

WANABEE :
eh yeke?
hehe
bukan senang lelaki nak mengaku tau :P

tau x pe ..
besau !

 
On February 24, 2012 at 12:41 AM , Meow Meow said... [Reply to comment]

untungler ade abang sedara baik cani. :)

 
On April 17, 2012 at 11:56 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MEOW MEOW :
mestilah kena baik
kan2?

 
Lilypie Kids Birthday tickers
EaZy IzZuDDiN's OFFlinE!! ,HikS...Selamat Berblogging2 =P(>_<)