A Week ....

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera...

seminggu bersama mereka...
a week with them..


DSC_0809 


 ia bermula dari Selasa lepas ku menghantar dan mengambil
mereka dr sekolah, nasiblah sekolah mereka bersebelahan Unisel Shah Alam
bangun 7am hantar mereka, 430pm ambil mereka
nasiblah tak clash dengan kelas hehe
ini karena auntie ku outstation d New Zealand selama seminggu
uncle dengan kerja sehariannya..
best ! bersama sepupu kecilku, my little cousin, tak banyak karenah hehe


DSC_0848 


kiranya ku jadi Drebar and Babysitter lah ni
dan stay a week d Bukit Jelutong
haish rindulah dengan rumah lama..
nasiblah rumah uncle ku ada UNIFI hehe TERBAIKK
sebab kalau korang perasan, ku every day update blog last week :P
dan sempat juga ku selesaikan beberapa assignment Alhamdullilah
dan aktiviti weekend kami jumpa Upin Ipin !
di Klinik Menara Bukit Jelutong
jom layanss

DSC_0830     DSC_0829

DSC_0838     DSC_0835

p/s: their names, Waffiyah, Zafirah & Saqif
LAYANS
(>_<)

14 comments:

Syazwan Che Deraman said...

baguslah ada cousin macam ni.
hehehehe.

Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN :
yeah saling bantu membantu
xD

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

baiknye ade sepupu cm ko ni eazy!!!best2...

Umar said...

besarnya Upin Ipin! hehe best la jd baby sitter!

Hami Asraff said...

Bila di kampung, aku pun akan menjadi baby sitters. Dilantik secara automatik.

Judiene said...

Dah rupa duda anak tiga dah neh.
Hahahaha.

:D

wanabee said...

aha..comel..
1st time guwa dgr lelaki mengaku dilabelkan babysitter XD


whoaaa..upin ipin ni besar ghupenya ..
dalam tv kecikkk je .. wakakak

Eazy Izzuddin said...

A.F.A :
hehe
baik sentiasa tolong menolong
best memang best hehe

Eazy Izzuddin said...

UMAR :
besar kot !
macam nak terjatuh kepala dia hehe

Eazy Izzuddin said...

HAMI ASRAFF :
sama lah kita hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

JUDIENE :
alamak !
nampak tua aku hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

WANABEE :
eh yeke?
hehe
bukan senang lelaki nak mengaku tau :P

tau x pe ..
besau !

Meow Meow said...

untungler ade abang sedara baik cani. :)

Eazy Izzuddin said...

MEOW MEOW :
mestilah kena baik
kan2?