Simpanan Untuk Masa Depan - LIKE IT =D

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
dah masuk bulan February ye kawan2
rasa cepat betul masa berlalu..
baiklah, dalam masa terdekat ini
ku dan rakan2 ku ada buat satu shooting untuk kontest
kontest dari "Bijak Mengurus Wang" SIDC
bersama my team Yna Sakinah dan Ashraf
wakil dari UNiSEL
thanks korang serta daku bertungkus lumus siapkan video ini
mengisahkan bagaimana seorang student bijak menyimpan wang
kalau nak tahu lebih lanjut, jom tonton video ini dahulu




sudah nonton ?

 if sudi JOM LIKE VIDEO kami...

Step 1 : Open page Bijak Mengurus Wang SIDC ni



Step 2 : Hah, then click LIKE kat situ tau tau.. ngee..

Sebelum LIKE, tonton video tu dulu ok!

TQ for the support ! Yeay !



p/s: hasil shooting yg ku rasa kepenatannya bersama Yna Sakinah dan Ashraf, tapi berbaloi , thanks LIKE
LAYANS
(>_<)

23 comments:

Umar said...

TERBAIK! good job ;)

biela bell said...

dah tengok! terbaiklah!
simpanan penting utk msa depan!

Eazy Izzuddin said...

UMAR :
thanks !
dah LIKE ?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

BIELA BELL :
yeah
sngt penting...
dah LIKE ?
hehe
xD

Firdaus® said...

nice =)

Razil Tahir said...

cool~ XD

nUR_rOsALiNdA said...

Lunch time karang akak nak tgk & like..Skang x leh buka :(

sabry oppa said...

nice~~
sokong ! sokong ! sokong !
hahahahaha~~
be the best k...

Azham Vosovic said...

seronoknya...saya minat benda2 mcm ni....hehe...

Eazy Izzuddin said...

FIRDAUS :
thankss...
;) dah Like?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

RAZIL TAHIR :
yeah...
xD

Eazy Izzuddin said...

NUR ROSALINDA :
baik kak
thanks !

Eazy Izzuddin said...

SABRY OPPA :
yeahhh
thanks sokong
dah LIke ke ?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AZHAM VOSOVIC :
me too
baru2 belajar xD

Adylia Qarissa said...

kadang2 student lagi hebat dalam menguruskan kewangan berbanding mereka yang bekerja :)

EmanTheHalia said...

aku sokong ko eazy! hehe weyh nanti lepak eh lame tak lepak hehe

Dunia Model Harini said...

Nice Video to watch lar

Umie Artoqiemie said...

haha kat unisel pon ade :P

nurul diana said...

heee da like da tngk daa :)

ciK LyndaWawa said...

simpanan untuk anak2..hehehe

Santa Clown said...

assalamualaikum .

saya SantaClown @ Founder D3SiG . sebagai yang baru di dunia blogging ini , saya ingin meminta tolong kepada anda untuk membantu kami dalam mempromosikan servis terbaru kami iaitu D3SiG . dalam catalan , desig membawa maksud wish (harapan) . di web kami , kami menerima perMINTAan yang diminta dan akan usaha untuk menunaikannya . setiap permintaan dicas serendah RM10.00 sahaja .

datanglah lawat ke blog kami untuk maklumat yang lebih lanjut.

http://d3sig-ing.blogspot.com/

ikhlas,
SantaClown .

lia kamalia said...

best lah si kuning's fan ui :) great job

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

goodwork.. leh terbit more vlog pasni :)