Followers

Friday, February 17, 2012

oh assignment

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera..



oh assignment, kenapakah perlu ada assignment ini
oh sungguh banyak kau hadir dalam hidupku dan teman2 ku
tapi ku sudah lali dengannya, ada sahaja tugasan 
ku akan berusaha untuk menyelesaikannya 
tapi hari ini, kenapa kau tiba2 hadir di dalam hidupku 
makin bertambah, ku harus bagaimana, resah di jiwa dan hati
harap tidak terlewat menyiapkan kerja2 huk2
tambahan final semester sekarang ...
adakah ini yg kalian lalui bila final semester ?
haruskan ?! kalau tidak bagaimana untuk pass subject
dan graduate serta bekerja 
oh Tuhan, tabahkanlah, dan kuatkanlah daku untuk tempuhi ini
supaya tahap stress ku tidak mencapai tahap maksimum
kalau tidak, kalian melawat lah aku di Hospital Tg Rambutan 
kehkehkehkeh..

p/s: menaip sekadar untuk release tension hehe, wish me luck !
LAYANS
(>_<)

Comments (15)

On February 17, 2012 at 1:43 AM , Umar said... [Reply to comment]

all ze best! boleh buat punya! ;)

 
On February 17, 2012 at 6:46 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

UMAR :
thanks !
xD

 
On February 17, 2012 at 10:08 AM , Ayuni said... [Reply to comment]

good luck, minggu dpn baru start class...

 
On February 17, 2012 at 10:26 AM , Muhammad Mustaqim Razali said... [Reply to comment]

Selamat Maju Jaya (ayat skema)
Relex2 jangan stress sbb keje banyak, take time tuk siapkan keje tue..

 
On February 17, 2012 at 3:35 PM , Judiene said... [Reply to comment]

Selagi kita bergelar pelajar, assignment adalah musuh ketat kita. Hahaha. :D

 
On February 17, 2012 at 5:57 PM , Amyra Azhar said... [Reply to comment]

hehe, semakin terkenal hosp tq rambutan. kian disebut2 hee :D

 
On February 17, 2012 at 6:57 PM , nurul diana said... [Reply to comment]

haha gud luckk . jgn laa smpai msuk hospitl gila tuu eazyy oiii

 
On February 17, 2012 at 7:05 PM , faridah nazurah said... [Reply to comment]

haha good luck ye :) jgn sampai masuk tanjung rambutan lak

 
On February 17, 2012 at 10:18 PM , biela bell said... [Reply to comment]

tengah menanti assigment baru utk diterima =.='

 
On February 18, 2012 at 8:02 AM , Fara E's said... [Reply to comment]

cepatlah buat pakcik oit ! chaiyok2 ;D

 
On February 18, 2012 at 4:18 PM , Rtp Farra Arisha said... [Reply to comment]

good luck dan semoga terus maju untuk melakukan pekerjaan yang seterusnya. all best to you...:)

 
On February 18, 2012 at 5:01 PM , Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply to comment]

aku ada 1 sem lg nk lalui final sem tu.. mungkin akan rasa apa yg ko rasa gak

 
On February 18, 2012 at 7:20 PM , rozeeta rashid said... [Reply to comment]

alaa kacang je. pejam mata je buat assignment tu. haha.

 
On February 19, 2012 at 1:09 AM , ciK LyndaWawa said... [Reply to comment]

sababr2...tak lama lagi gradla tu,,huhu

 
On April 17, 2012 at 11:57 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

thanks semua hehe
xD