oh assignment

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera..



oh assignment, kenapakah perlu ada assignment ini
oh sungguh banyak kau hadir dalam hidupku dan teman2 ku
tapi ku sudah lali dengannya, ada sahaja tugasan 
ku akan berusaha untuk menyelesaikannya 
tapi hari ini, kenapa kau tiba2 hadir di dalam hidupku 
makin bertambah, ku harus bagaimana, resah di jiwa dan hati
harap tidak terlewat menyiapkan kerja2 huk2
tambahan final semester sekarang ...
adakah ini yg kalian lalui bila final semester ?
haruskan ?! kalau tidak bagaimana untuk pass subject
dan graduate serta bekerja 
oh Tuhan, tabahkanlah, dan kuatkanlah daku untuk tempuhi ini
supaya tahap stress ku tidak mencapai tahap maksimum
kalau tidak, kalian melawat lah aku di Hospital Tg Rambutan 
kehkehkehkeh..

p/s: menaip sekadar untuk release tension hehe, wish me luck !
LAYANS
(>_<)

15 comments:

Umar said...

all ze best! boleh buat punya! ;)

Eazy Izzuddin said...

UMAR :
thanks !
xD

Ayuni said...

good luck, minggu dpn baru start class...

Muhammad Mustaqim Razali said...

Selamat Maju Jaya (ayat skema)
Relex2 jangan stress sbb keje banyak, take time tuk siapkan keje tue..

Judiene said...

Selagi kita bergelar pelajar, assignment adalah musuh ketat kita. Hahaha. :D

Amyra Azhar said...

hehe, semakin terkenal hosp tq rambutan. kian disebut2 hee :D

nurul diana said...

haha gud luckk . jgn laa smpai msuk hospitl gila tuu eazyy oiii

faridah nazurah said...

haha good luck ye :) jgn sampai masuk tanjung rambutan lak

biela bell said...

tengah menanti assigment baru utk diterima =.='

Fara E's said...

cepatlah buat pakcik oit ! chaiyok2 ;D

Rtp Farra Arisha said...

good luck dan semoga terus maju untuk melakukan pekerjaan yang seterusnya. all best to you...:)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

aku ada 1 sem lg nk lalui final sem tu.. mungkin akan rasa apa yg ko rasa gak

rozeeta rashid said...

alaa kacang je. pejam mata je buat assignment tu. haha.

ciK LyndaWawa said...

sababr2...tak lama lagi gradla tu,,huhu

Eazy Izzuddin said...

thanks semua hehe
xD