Followers

Thursday, February 16, 2012

Hantu Di Tempat Karaoke ?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
hmm..tetiba kerajinan untuk mengupdate blog haha
okay, ada satu video yg ku ingin bersama kalian, video apakah ?
jeng3x, hantu di tempat karaoke..
kalau lah korang2 tengah karaoke, tiba2 ada hantu muncul..
apa korang akan buat? haha
apa lagi ..larilah !, kalau pintu berkunci ? hehe
ku dapat tahu video ini pun dari rakan sekelas..
jom layans video ini dahulu, klik play okeh



sudah layans? amacam? rasa nak tergelak pun ada
ku tengok sendiri pun rasa nak pecah perut tergelak hahaha
kasihan mereka, rupanya ada hidden camera
kupikirin betul2x terjadi, rupanya dr stesen television dr Indo
aish nasiblah siapa yg terkena ini tak ada sakit jantung
kalau tidak, dekat situ juga meninggal :P
ada yg terover terkejut pun ada hehe..
kalaulah benda ini dibuat di Malaysia..
agak2 korang terkejut beruk tak ? hehe
mesti ada yg carut bagai, ke ada yg gaduh2 ..uish janganlah =P

ku tonton video ini dengan classmate ku
classmate ku berkata, dorang terover takut dalam video itu karena...
karena kat Indonesia kepercayaan kat hantu ni kuat?
yeke? yekot, kalau tidak kenapa sampai terover begitu hehe
hmmm...entahlah...

btw ...
.. jom like 

Geng Update Blog ;)


p/s: till then next entry ....
LAYANS
(>_<)

Comments (18)

On February 16, 2012 at 12:16 AM , Meow Meow said... [Reply to comment]

hahaha dah tengok dah. terbaik lah. :D

 
On February 16, 2012 at 12:17 AM , luqman zakaria said... [Reply to comment]

bace je dulu...klik play besok la..hehehe :P

 
On February 16, 2012 at 2:29 AM , aneff.marhfiz said... [Reply to comment]

HAHA nice prank ! ;D

 
On February 16, 2012 at 10:25 AM , suezen said... [Reply to comment]

vclip tuh mmg terbaik!!!!!

 
On February 16, 2012 at 3:20 PM , Fara E's said... [Reply to comment]

dah tengok . cyes lawak . haha

 
On February 16, 2012 at 3:42 PM , FaizalSulaiman said... [Reply to comment]

LOLLLL

Tergelak depan laptop

 
On February 16, 2012 at 7:28 PM , Mr. Trollulz said... [Reply to comment]

I am a big fan of the yellow colour. Not I am a big fan of the colour yellow.

 
On February 16, 2012 at 7:38 PM , Clumsy Boy said... [Reply to comment]

takot ah nak tengok...

 
On February 16, 2012 at 9:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MEOW MOEW :
sangat terbaik kan
hehe
xD

 
On February 16, 2012 at 9:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LUQMAN ZAKARIA :
dah play belom ?
hehe
xD

 
On February 16, 2012 at 9:46 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ANEFF MARHFIZ :
yeahh
really nice hehe
terbaik
xD

 
On February 16, 2012 at 9:46 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SUEZEN :
terbaikk..
yeah
xD

 
On February 16, 2012 at 9:46 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FARA E :
amacam
ada berani ?
hehe
xD

 
On February 16, 2012 at 9:47 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FAIZAL SULAIMAN :
hehehe..
kann..
best !

 
On February 16, 2012 at 9:47 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MR TROLLULZ:
oh thanks ~!

 
On February 17, 2012 at 6:45 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CLUMSY BOY :
tgk aje lah...
hehe

 
On February 18, 2012 at 5:01 PM , Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply to comment]

haha tgh hot video pasl antu kat tmpat karok ni..

 
On February 19, 2012 at 8:03 PM , NuReLLe said... [Reply to comment]

haha..yg sambung balik mmg aku tabik spring r kan..:D

 
Lilypie Kids Birthday tickers
EaZy IzZuDDiN's OFFlinE!! ,HikS...Selamat Berblogging2 =P(>_<)