Hantu Di Tempat Karaoke ?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
hmm..tetiba kerajinan untuk mengupdate blog haha
okay, ada satu video yg ku ingin bersama kalian, video apakah ?
jeng3x, hantu di tempat karaoke..
kalau lah korang2 tengah karaoke, tiba2 ada hantu muncul..
apa korang akan buat? haha
apa lagi ..larilah !, kalau pintu berkunci ? hehe
ku dapat tahu video ini pun dari rakan sekelas..
jom layans video ini dahulu, klik play okeh



sudah layans? amacam? rasa nak tergelak pun ada
ku tengok sendiri pun rasa nak pecah perut tergelak hahaha
kasihan mereka, rupanya ada hidden camera
kupikirin betul2x terjadi, rupanya dr stesen television dr Indo
aish nasiblah siapa yg terkena ini tak ada sakit jantung
kalau tidak, dekat situ juga meninggal :P
ada yg terover terkejut pun ada hehe..
kalaulah benda ini dibuat di Malaysia..
agak2 korang terkejut beruk tak ? hehe
mesti ada yg carut bagai, ke ada yg gaduh2 ..uish janganlah =P

ku tonton video ini dengan classmate ku
classmate ku berkata, dorang terover takut dalam video itu karena...
karena kat Indonesia kepercayaan kat hantu ni kuat?
yeke? yekot, kalau tidak kenapa sampai terover begitu hehe
hmmm...entahlah...

btw ...
.. jom like 

Geng Update Blog ;)


p/s: till then next entry ....
LAYANS
(>_<)

18 comments:

Meow Meow said...

hahaha dah tengok dah. terbaik lah. :D

luqman zakaria said...

bace je dulu...klik play besok la..hehehe :P

aneff.marhfiz said...

HAHA nice prank ! ;D

suezen said...

vclip tuh mmg terbaik!!!!!

Fara E's said...

dah tengok . cyes lawak . haha

FaizalSulaiman said...

LOLLLL

Tergelak depan laptop

Mr. Trollulz said...

I am a big fan of the yellow colour. Not I am a big fan of the colour yellow.

Clumsy Boy said...

takot ah nak tengok...

Eazy Izzuddin said...

MEOW MOEW :
sangat terbaik kan
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

LUQMAN ZAKARIA :
dah play belom ?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

ANEFF MARHFIZ :
yeahh
really nice hehe
terbaik
xD

Eazy Izzuddin said...

SUEZEN :
terbaikk..
yeah
xD

Eazy Izzuddin said...

FARA E :
amacam
ada berani ?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

FAIZAL SULAIMAN :
hehehe..
kann..
best !

Eazy Izzuddin said...

MR TROLLULZ:
oh thanks ~!

Eazy Izzuddin said...

CLUMSY BOY :
tgk aje lah...
hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

haha tgh hot video pasl antu kat tmpat karok ni..

NuReLLe said...

haha..yg sambung balik mmg aku tabik spring r kan..:D