Meet Nazim Nasri

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Yeah ! Meet Nazim Nasri
Pemenang Hadiah Utama Contest Blog Eazy Izzuddin
he deserved it ! buat ku tertarik hati
Boleh lihat entry contest beliau di sini --> YEAHH

with NazimNasri


Rabu lalu ku ke Bukit Bintang bersama akak Gadis Hanim
Menemui Nazim Nasri ..
sebelum ni pun pernah ketemu juga hehe
shoot sedikit video di sana
rasa keseganan pun ada ...tapi redah sajalah :P
jom lihat video ini, play jgn tak play :P
Nazim Nasri Dance lagu Falling in Love Siti Nurhaliza hehe
tengok youtube, dia pun ada dalam video klip itu hehe




sebenarnya ku ingin buat gather kecilan
untuk beri penyampaian hadiah kepada pemenang contest
tapi bila ku dapat email, semua stay jauh2 haha
yg dekat dekat sajalah ku boleh jumpa
bagi hadiah by hand ;)

p/s: dah minggu ke 5 dah wei.. Intership dah dekat ..nervous :P
LAYANS
(>_<)

16 comments:

Hanim Mahali said...

cover gelak tengok dikjim dance... ahaha...memang berani la...

Nisa Kay said...

aaaa pegi bb x ajak ponn. hikshikss

ame said...

nazim ! adored sangat clutch ! beli mana ehh ? :O

CekbOlat-bOlat said...

fewwitt.. ketemu retiss =D

nuraizuddin said...

wau.. tari tirana..

cimOt said...

congrats naziem..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wiwiiitt...brani dance sorang2 kat tengah tu haa....

micah aje said...

bestnye

[k]o{q}i[n] said...

wahh..retiss menari tu.. wat flahmob lg la..

ciK LyndaWawa said...

bestnye bergather2 camni..hehehe=]

~Nana BamBam~ said...

ala..dia dance lemah je..cube dance fast sikit..haha :P

Umar Kadir said...

whoa! itu video superb!. mmg ada bran Nazim dance kt tgh2 tu. anyway, conrgats to all! :D

*rupanya inilah video yg eazy edit pagi2 buta tu ek!?

Fara E's said...

tenet slow , aishhh

Rozuan Ismail said...

nak tengok video falling in love versi laki.

p/s follow blog ini ,1261

Afzainizam said...

uihhhh bagi hadiah by hand... yelahhh time gether ni leh jumpa dan ambil kesempatan bagi hadiah tapi semua jauh belakla apa nak buattt...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip kereta semasa banjir

Edy Fee said...

gempak la ko...sntiasa gempak