Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Keselesaan pasti yg anda semua inginkan kan ?
yeah, ku baru "upgrade" bilik tidur ku
Almaklumlah, ku kan baru aje berpindah
tak jumpa lah pula kain cadar katil letak di mana
pakai bedal aje amik cadar sesiapa hehe


bed 5


 seperti gambar yg kalian lihat
itulah katil ku, kaler purple hehe
bantal pun keras, almaklumlah kerajaan punye
barusan tadi beli cadar dan comforter
macam cantik, siap upload di FB untuk tanya pendapat kawan



bed 6


mereka kata ok, so .. cadar itulah menjadi pilihan hati
lagipun tinggal satu itu aje, tengah promotion, murah sikit hehe
sekali dua bantal ku beli


bed 4 

 macam set katil pengantin dah hehe..
ku memang suka katil size queen ni..
senang dan tak terjatuh macam katil single =P
sekarang lihat transformasinya
JENG3x


bed 3


bed 2


bed 1


p/s: lepas balik dari kedai terus tukar hehe
dan sempat merasa baring dan tidur, TERBAIK
LAYANS
(>_<)

Keselesaan

by on 11:10 PM
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Keselesaan pasti yg anda semua inginkan kan ? yeah, ku baru "upgrade" bilik tidu...
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Akhirnya terupdate juga dari segala kesibukan
memang ku akan sibuk lagi ini..aduhai
terbiar lagi blog ku ini..
dalam kesibukan, ku juga ada mencelah ambil job photog
Hari Perkahwinan, Hari Bahagia Pasangan Raja Sehari
salah seorangnya adalah Pak Su ku sendiri baru2 ini
dan lain2
( tak ingat nama pengantin haha, boleh ? :P )
nantikan, ku hanya tunjuk kulit album hehe
biasa2 saja, baru2 jinak nak shoot wedding
thanks siapa yg invite ku
jom layanss ;)


  Kisah Cinta


pinky



pinky2 

 p/s : i love wedding 
 LAYANS
 (>_<)

Kisah Cinta :P

by on 10:28 PM
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Akhirnya terupdate juga dari segala kesibukan memang ku akan sibuk lagi ini..aduhai terbi...

Gift



delvery package



p/s : the clue is : Mak Aih ! Contest Blog Eazy Izzuddin ?
LAYANS
(>_<)
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Yeah ! Meet Nazim Nasri
Pemenang Hadiah Utama Contest Blog Eazy Izzuddin
he deserved it ! buat ku tertarik hati
Boleh lihat entry contest beliau di sini --> YEAHH

with NazimNasri


Rabu lalu ku ke Bukit Bintang bersama akak Gadis Hanim
Menemui Nazim Nasri ..
sebelum ni pun pernah ketemu juga hehe
shoot sedikit video di sana
rasa keseganan pun ada ...tapi redah sajalah :P
jom lihat video ini, play jgn tak play :P
Nazim Nasri Dance lagu Falling in Love Siti Nurhaliza hehe
tengok youtube, dia pun ada dalam video klip itu hehe




sebenarnya ku ingin buat gather kecilan
untuk beri penyampaian hadiah kepada pemenang contest
tapi bila ku dapat email, semua stay jauh2 haha
yg dekat dekat sajalah ku boleh jumpa
bagi hadiah by hand ;)

p/s: dah minggu ke 5 dah wei.. Intership dah dekat ..nervous :P
LAYANS
(>_<)

Meet Nazim Nasri

by on 5:48 PM
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Yeah ! Meet Nazim Nasri Pemenang Hadiah Utama Contest Blog Eazy Izzuddin he deserved it !...
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


DSC_0141


  haiih lamanya ku tak update blog ku ini bersawang kembali,
 ku tak mahu begitu, baiklah,
selamat tahun baru 2012! selamat tinggal 2011 !
 banyak kenangan kot tahun 2011
 ku ingin buat flashback apa yg berlaku pada tahun 2011 hehe,
nak buat ke ?? :P
 ini pun ku update via Blackberry
 ku sambut tahun baru di i city ! erk? tak da lah hehe,
 ku sambut di kampung aja
karena menghantar adik balik ke MRSM Merbok
gambar2 di bawhk ku ke i city pada minggu lepas
 bersama Aneff Marhfiz, Amir Aidid, Zarul & kawan Aneff :p
 banyak perubahan kot di i city
 nampak sangat ku dah lama tak ke sana
 walaupun tempat tinggal dekat aje haha
 jom layans pic shoot ku di i city
lighting terbaikkk :P 


  DSC_0146


DSC_0159      DSC_0179


DSC_0176


DSC_0173      DSC_0206


i city 4      i city2


i city1


i city


i city 5


p/s: 1st entry di tahun barukira entry kali ini photog of the week lah hehe, selamat tahun baru ..
LAYANS
(>_<)

via BlackBerry Smartphones