Followers

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


STICKY POST
"SCROLL DOWN FOR THE LATEST ENTRY"

CONTEST CLOSED!!

Mak Aih ! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

Alhamdulillah, followers blog ku sudah mencecah 1k!!
seperti mana yg dijanjikan di entry yg lepas
ku buat pertama kalinya mengadakan contest  !!
jom join ramai - ramai bagi memeriahkan lagi !
info-info pasal contest akan di update dari masa ke semasa

Video PROMO Contest Blog Eazy Izzuddin
jom layans..nak tolong promote kan boleh juga hik2


Terma & Syarat penyertaan :

1. Follow Blog Eazy Izzuddin
2. Like PAGE FACEBOOK Blog Eazy Izzuddin
3. Pemarkahan dan pemilihan pemenang berdasarkan 100% pihak JURI. Jadi hendaklah membuat ENTRY    dan GAMBAR yang menarik, kreatif dan kemas
4. Tiada had umur
5. Tarikh tutup 31 OCT 2011 (11.59pm) -UPDATE
6. Tiada sebarang bantahan selepas pemenang diumumkan (akan diberitahu)


 Cara-cara join (panduan) :

 1. Post Entry bertajuk –>> Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin?!
 2. Letakkan banner Contest Blog Eazy Izzuddin & link kan semula ke entry ini.
 3. Letakkan GAMBAR anda yang paling MENARIK dan SOPAN atau gambar PHOTOGENIK anda ->>supaya ku kenal korang hehe - UPDATE
 4. Buat satu entry yang menarik "ABOUT" Blog  Eazy Izzuddin or anda tak boleh lupa tentang  EazyIzzuddin, ia boleh di publish kan dengan cara :-

• Penulisan di entry, atau
• Gambar, atau
 • Video, atau
• SeKREATIF anda untuk membuatkan ia menarik

Tak kisah lah anda buat entry bagaimana, dengan cara di atas ke, it’s up to you hik2, contoh Eazy suka si kuning?, si kuning itu siapa?,  Eazy suka shoot pic?, photography?, Eazy suka gadget? Eazy suke meet blogger? Or else, pandai2 lah selongkar Blog Eazy Izzuddin ni ea :P, lihat LABELS


5. sila Tag 2 blogger lain
6. Siap entri , hantar permalink (URL) ke ruangan komen .

 Hadiah-Hadiah:-

hadiah2

  Hadiah Utama
1x  iPOd Shuffle 

Hadiah Tempat Pertama
2x LOVELY SLEEVELESS DRESS & 3 SHAWL & T-shirt for men + topup

 Hadiah Tempat Kedua
1x LOVELY SLEEVELESS DRESS & 2 SHAWLS / T-shirt for men + topup

 Hadiah Tempat Ketiga
 3x SHAWLS/ T-shirt for men + topup

 10x Hadiah Saguhati



SUPPORTED BY :
LOVELY DE' FASHION
KUCINGS' BLOG
ASRAF ARSHAD
NURAIZUDDIN -advisor xD

LIST OF PARTICIPANTS :
1.  MESSYSERABUT  2.  ~naddy~  3.  chapoi  4.  jieha nasir  5.  ainie yusof  
6.  Rtp Farra Arisha   7.  faziana ARahim   8.  Cik Rose Cute   9.  EzrIG  10. Cyah Punyerr
11. Ninie  12. Atien  13. A'iyn Raidah  14. Miss Nurul  15. Fadzlikhan
16. Sarah Hanafiah  17. Faizah Fyn  18. Mama Ishazah  19. Einz  
20. Syuhada Nur Ekhwan  21. Farz Zull   22. Princess Azne  23. Ame Elms (Amir Aidid)
24.  Adza Irdawati (Mak Dara)  25. Nida   26. Wan Zulqhairi   27.  Faizal Sulaiman
28. bype ( bylapearl )   29. J. Hass   30. Miscellaneous Smile   31. Aimi Munirah 
32. yqnq ellyana   33. Myza Raihan   34. katakataDILA  35. I'm BUBU   36. Bella 
37. Cynthia Shin   38.  Shima   39. Afsar    40. Nazim Nasri    41. diadiba   42. Aidamira
43. Aneff Marhfiz   44. lilduck   45.  Myera Jasmi   46. Fatin Fadhillah   47. Judiene

p/s: Jom sertai... =) psstt siapa nak sponsor hadiah? inbox me..hik2..
LAYANS
(>_<)

Friday, October 28, 2011

#7 Photog Of The Week

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

photog of the week pada minggu ini special sikit
haha .. kenapa ? ku pun tak tahu =P
karena model pada minggu ini, rasa baru sahaja kenal
kenal di twitter mungkin, baru di blog, famous juga haha
1st meet di #OctTwtFest minggu lalu
hah tentang #OctTwtFest akan di update juga..
adoi banyaknya entry pending ni haha
busy menghadapi final exam, its okay  i'll try my best !

Nazim2

Blogger or Model ini ialah Nazim Nasri..hehe
di waktu pertemuan yg agak singkat tapi best !
dapat lah shoot satu dua photog..errr banyak actually..
boleh jadi model ni hehe walaupun keseganan melanda bila mahu shoot
karena waktu itu orang ramai lalu lalang, bedal aje...
nice shoot ! cantik juga ! , pandai pose hehe

Nazim1 


Smile 


Nazim3 


Nazim4 


Black & White 


Shhhsshh


Nazim5


Nazim 

bersama photograper dan model hehe
kemain dengan kaca mata hitam masing ;P

Me & Nazim

p/s : jangan lupa nonton Official video clip Siti Nurhaliza Falling In Love !, then cuba cari penari berbaju biru, seperti pic di atas, itulah Nazim Nasri hehe.
LAYANS
(>_<)

Wednesday, October 26, 2011

Deepavali & Holiday

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
update juga haha

Entry untuk teman-teman seperjuangan
kelas Bachelor Of Finance (hons) Unisel yg beragama Hindu
yang menyambut Deepavali pada Rabu ini 26/10/2011
Selamat Hari Deepavali
Ada gambar korang sikit masa pergi Bank Negara hehe
gambar selebihnya akan di update di entry akan datang
yeah cuti study week ni nak study yeay !
harap dapat fokus !
tempat study di Library Shah Alam
meet me there, hehe
and good luck juga untuk Final Exam yg akan datang 

  them

them1 


them2 


Bank Negara visit

p/s : mencari mood untuk study di study week ini, datang lahhhh , -CONTEST MASIH BERJALAN-
LAYANS
(>_<)

Wednesday, October 19, 2011

#6 Photog Of The Week

Assalamualikum WBT & Salam Sejahtera

Segmen Photog of the Week !
akhirnya terupdate juga setelah kesibukanan ku melanda,
sangat busy, menyiapkan assingment
okay, tema untuk photog of the week ialah 'Bukit'
i like mountain, pemandangan dari atas memang indah
tapi shoot pun bukan bukit tinggi sangat pun 
kalau shoot kat Jusco Bukit Tinggi pun boleh hehe xD

model ialah Asyraf Arif
lokasi Taman Botani Putrajaya
banyak cabaran dan halangan, panas, puasa hehe
xD

photog Eazy Model Asyraf1 


photog Eazy Model Asyraf2 


photog Eazy Model Asyraf3 


photog Eazy Model Asyraf4


next scene, environment and theme ?
jeng3x
tunggu.. xD
|
|
\/

photog Eazy Model Asyraf

thanks kepada Model Ini, nanti kita shoot lagi xD

p/s : kurasa dan semua sponsor2 contest ku rasa event blogger pun rasa,( banyak betul rasa haha ) rasanya nak EXTEND lagi tarikh contest blog ku, tarikh tutup contest pada hujung bulan ini, 31 Oktober 2011. sebab masing2 busy hehe, jangan lupa join contest k, Mak Aih !  Contest Blog Eazy Izzuddin !
LAYANS
(>_<)

Saturday, October 15, 2011

Sempatkah ke Nuffnang Office ? =P

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
pada Selasa yg lalu kalau tak silap
ku buat pertama kalinya ke Office Nuffnang
yang terletak di Heritage House !
puas juga ku lihat Google Map dan bertanyakan bloggers2
thanks kepada AmirAizat & EncikAfil
membalas tweet ku ketika ku sangat LOST untuk ke pejabat nuffnang xD

Free Tickets ! 

Kenapa ku ke Nuffnang ?
ku dapat 4 tiket wayang TGV Percuma !
sempana Hari Lahir ku lepas, excited bila check email
Tersangat bertuah karena pada Selasa lalu kelas 1 aje
habis kelas tepat pukul 2pm ku bergegas pulang ke rumah
sebentar, ambil DSLR ! mesti ! hehe
dan ku ajak sepupu ku teman, dia pun tengah bosan,
almaklumlah Uitm Diploma tengah bercuti sekarang
tunggu punya tunggu akhirnya muncul juga sepupu ku
muncul tepat pukul 3:15pm ? Apekah ! Sempatkah !

Driving Honda Civic ! 

Tapi ku Drive Slow Saja rileks, cool, tapi yg paling takut, JAMMED!!
Akmaklumlah dr Shah Alam ke Kuala Lumpur
pasti Jammed! Kami decide untuk naik LRT saja
dan park kereta di Stesen LRT Di Bukit Jalil
tepat sampai di Stesen LRT Bukit Jalil pada 4.00pm
dah sampai pukul 3.45pm, tapi mencari parking tak jumpa2
penuh sangat ! orang tak balik kerja lagi kan huhu

Dengan mengeluarkan kad Touch n Go masing2
"untung lah ada kad TnG haha"
ku lepas bila touch, cousin ku tak lepas2, haha
tak tahu kenapa, padahal baki dalam kad beratus2 =P
nasiblah dapat touch kat dalam kaunter..
tepat pada 4.10pm kami menaiki LRT ke Masjid Jamek
menunggu dengan gementar, adakah sempat atau tidak sampai
kebiasaan office akan tutup tepat pada pukul 5.00pm
4.30pm sampai di Stesen Masjid Jamek,
berlari kami seberang jalan untuk ke LRT Kelana Jaya Line
time tu boleh pula tersilap touch haha
nasib baik boleh keluar semula
4.35pm dapat naik LRT itu, 1 stesen saja dr Masjid Jamek
kami turun di Stesen Dang Wangi seperti yg lihat d Map
pada 4.45pm, boleh pula tersasar jalan, keliling lah kami
berjalan sampai nampak stesen monorail Bukit Nanas haha
berpeluh lah juga berjalan, padahal Office Nuffnang
sebelah je stesen Dang Wangi tu, ku silap jalan daaaa

Tour 


Sign For Nuffnang 

Bertanyakan orang keliling jumpa juga Heritage House
tepat pada 4.55pm !! sampai di situ, menunggu lift naik ke tingkat 12
berharap sangat Office Nuffnang tak tutup lagi hoho
setibanya di betul2 depan Office Nuffnang
menekan loceng, menunggu sehingga ada yg membuka
Alhamdulillah ada yg membuka,
dapat juga ku lihat suasana office Nuffnang...
lepas aje sign untuk tiket free tu
dapat juga tour dalam office nuffnang
pertama kali sampai kot !
siap ku tulis Note dan tampal di Board office disitu

Best !


Nuffnang

apa ku tulis ialah " 1st time come here ! best !"
from eazyizzuddin.com layansss
hehehe, begitu lah pengalaman ku ke pejabat Nuffnang
seperti ku berExplorace mencari Office Nuffnang
tepat 5.15pm ku turun dari Heritage House tu
bergegas ke Lrt, pulang semula ke rumah !

Driving Back Home

p/s : Thanks Nuffnang bagi aku tiket wayang free, hadiah pertama ku dapat, kesian.. :P
LAYANS
(>_<)

Thursday, October 13, 2011

#6 Not So Wordless Wednesday

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Pilihan hati telah tertarik dengan si Dia ini
Saat dia lalu di jalan kawasan rumah  
Jiran ku telah pakai ! Tidakkk !
ku sangat cemburu !
ini si DIA

DSC_0258

tapi !
pilihan utama dalam hati 
ialah dia 

DSC_0876


DSC_0881

so mana satu ? jeng3x

p/s : Ayah ! Showroom sekarang hehe 
LAYANS
(>_<)

Tuesday, October 11, 2011

Wish 8 October Never Leave Me

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

twins

Yeah, I wish that 8 October never leave
hah ? why ? kenapa ?
8 Oktober lalu is my Birthday !
i'm getting old ! oh no ! tapi nak buat macam mana? umur kita semakin meningkat
pagi-pagi pada 8 Oktober lalu
ku dikejutkan oleh Bonda
ku dapat rasa bau asap, bau apakah ?
dengan mata blur2 di pagi hari dapat lihat cahaya oren
dalam keadaan samar-samar, almaklumlah di subuh hari hehe
Suprise!..rupanya kek hari lahir ! thanks Bonda !
merasa kek coklat, sedap tuuu di pagi hari
tapi pada pagi itu ku ada pertandingan Kuiz
Permodalan Nasional Berhad...
pergh ! susah2 soalan dia haha
lepas jawab Kuiz, terus shoot ke Majlis Kahwin 
Hari Lahir ku di sambut di Majlis Perkahwinan
bukan potong kek ke apa tapi dapat Job, Shoot pengantin baru
Alhamdulillah rezeki di hari lahir ku..

me n my dslr

Siapa pengguna maxis? haa.. dapat call free kan ?
sempatlah juga ku call kawan2 rapat 
berborak panjang sampai phone beberapa kali kena cas
celcom pun ada 7 hari panggilan percuma, untuk pengguna Upax
siapa je yang pengguna Upax? tiada pun
so setiap tahun 7 hari itu dibazirkan sahaja panggilan percuma 


birthday 

 Di Facebook pun tidak lupa, rasanya beratus juga yg wish Birthday ku
di Facebook, dan setiap notification itu akan di masuk dalam hp ku
beratus-ratus msg yg unread, banyak sangat haha
at least ku tahu siapa yg wish birthday walau ku
tak sempat on9 untuk login di facebook, hari ini baru berkesempatan 
untuk on9
even my lecture pun wish, thanks miss !
dan maaf tak berkesempatan nak balas comment yg di wish :D
tahun ini, bulan ini dah genap susah ku 22 tahun 
umur semakin meningkat, perangai pun kena makin matang
dah boleh jadi suami orang pun, erk ? haha
kadang2 ku berharap tarikh itu tak berganjak
biar saja ku merasa seperti sekarang
tak perlu lalui asam garam hidup yg so complicated
Life Is Complicated, tapi InsyAllah ku akan tabah melaluinya
i'm a big boy okkay. tiada siapa pun boleh patahkan semangat ku
life must go on !


Doodle Eazy By Ezral

oh tak lupa!
ku ada doodle ku sendiri !
comel !
thanks kepada this GUY
seorang yg sangat creative 
i like it! thanks brooo hehe
i appreciate it ! thanks bro Ezral

p/s : If we never make it back to what we used to be, i hope you know i've tried to give you all of me , I don’t wanna wake up tomorrow if our memories filled with sorrow and i’d rather smile when i remember you, if u find someone that can love u right, i won’t stand in ur way and i won’t even fight, no i won’t forget cause i’ll always Remember You, imysm AM
LAYANS
(>_<)

Saturday, October 8, 2011

Birthday Party Si Comel & BirthdayMe

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Pada weekend yang lalu ku telah hadir di Birhtday party si comel, birthday party anak Pak Su ku di Taman Melawati. Birthday party diadakan khas untuk anak-anak kesayangannya. Haih, untunglah ada parents yg sebegini, pasti anak-anak akan happy always dan selalu dengar kata, eh yeke? yekot, dengan cara itu sahajalah merapatkan hubungan.


Tarikh lahir anak Pak Su jatuh dalam bulan Oktober ! bulan ku ! my Month ! kenapa my month ? korang tahu tak ? kalau tak tahu ku tolong beritahu , tarikh lahir ku, pada 8 Oktober akan datang, cukup dan genap lah umur ku yg ke (Rahsia) haha, ke 22 lah. Pada 8 Oktober 1989 ku telah lahir ke dunia di Hospital  Taiping Perak !


Tapi setiap tahun tibanya hari lahir ku, tak sambut pun, rasanya dah lama tak sambut hari lahir. Kalau ada sambut pun masa kecil-kecil dahulu, Dah besar macam sekarang setakat adik beradik dan parents saja lah dapat wish bila baru dari tidur, ada kat Birthday di tepi katil dan mendapat ciuman dari Bonda dan Ayahanda itupun ku rasa sudah cukup. xD


Berbalik kepada Birthday Party, Ku dapat shoot gambar terbaik baik punya, cantik ! makanan semua sedap-sedap belaka, dah beberapa kali ku ulang - alik tambah makanan sampai full perutku tak boleh nak habiskan, tapi memang tak boleh dipaksa, kena cool down dulu perut tu kasi lega barulah boleh sambung makan makanan yang lain.

DSC_0184 (2)

Yang paling comel cupcake dia !, Monster ! dalam Sesame Street ! alahai comelnya cupcake dia, mesti ada di kalangan korang sukakan cupcake kan ? ku pun suka, bila merasa cupcake hmm memang sedap sampai nak tambah lagi, tapi tak boleh selalu nanti kena kencing manis pula haha :P Dalam daripada tu ada juga Clown yg datang memeriahkan lagi Party.

DSC_0201


DSC_0202


DSC_0145


DSC_0194 

Oh sungguh meriah, kalaulah ada orang buat Birthday party untuk ku sebegini pasti bestkan hehe, tapi cukuplah sekadar buat kenduari doa selamat sahaja di rumah, lagi berkat, kan kan kan ? :P tapi pada hari lahir ku yg akan datang ada job, photoshoot wedding  dan pada hari itu juga ada Exam bersama PnB Permodalan Nasional Berhad ! oh harap lepas..

Wish me luck on that, dapat call free ! lekas bagi nombor nak call korang hehe :P Saja nak bagi tahu hari lahirku yg akan datang, manalah tahu tetiba ada hadiah sampai ke rumah ke kan hehe, ku tak mengharap pun, dah terbiasa tak dapat hadiah ( ayat sedih je haha ) tapi paling banyak wish dalam FB, penuh notification dalam HP.. adehh..

DSC_0208


DSC_0144


DSC_0162


DSC_0177

MERIAH ! Meninggalkan Birthday Party , dapat juga saudara mara yg dah lama tak jumpa dan ada yang tak berkesempatan nak berjumpa. harap dapat duit raya tapi tak ! ahaks ! sedih- sedih hehe. hari pun berlalu pergi dan dah masuk bulan oktober. Final Exam pun hampir nak tiba, apa yg belajar selama 1 sem ni pun harap2 faham lah :P

Eh contest blog ku masih berlangsung ! baru beberapa peserta sahaja yang sertai, jom sertai contest ku, korang tak nak hadiah ke ??  lumayan tu...


p/s: The rain falls on my windows And the coldness runs through my soul And the rain falls, oh the rain falls I don’t want to be alone I wish that I could photoshop on Our bad memories Because the flashbacks, oh the flashbacks Won’t leave me alone If you come back to me I’ll be all that you need Baby, come back to me Let me make up for what happened in the past
LAYANS
(>_<)

Tuesday, October 4, 2011

Sarang (tempat) on9 Blogger Terkenal

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Hah ! macam mana ea nak ku beritahu ea. Seorang blogger ni yg ku kenal kira2 awal tahun ini, ku mula kenal beliau semasa gathering di extreme park, ketika itu semua blogger dok kecoh “eh itu Nisa Kay” cantik pun cantik. Akhirnya masa itu bertemu juga dengan Nisa Kay pada waktu mula2 kenal.


Siapa tak kenal Nisa Kay hehe, ku pun terfikir juga macam mana dan bagaimana blogger terkenal online tiap-tiap hari. Online Facerbook, online twitter or yang paling penting online Blog! Yeah. Terfikir juga tempat di mana blogger ini mencari ilham atau idea untuk create a entry.

Nisa Kay II

Kadang2 di mana2 pun kita boleh update entry tapi itu bergantung pada diri masing2. Ku lebih suka online di rumah menghadap laptop, renung laptop lama sampai mood untuk update blog itu muncul. Bila dah menjelma idea terus laju menaip entry, then update ! yeah ! dekat dua jam jugak lah kadang2 ku update hehe.

 Okay2 berbalik kepada tajuk, yeah !
dapat terjah tempat sarang on9 blogger , Jeng3x ! (lihat pic :P ) ku mengenali Nisa Kay di blog, then tak tahu lah pula dia belajar satu University dengan aku, UNiSEL Shah Alam ! pergh ! 1 campus rupanya, sejak daripada haritu tahu, bila berselisih je, say Hi Kay Hi Eazy hik2 xD


Nisa Kay III


Nisa Kay

yeah !..hehe..ku bukan buat apa2 k..just doing her favor, rakam video mekap dengan maybelline, i like !, barulah ku tahu betapa sukarnya menjadi seorang wanita untuk kelihatan cantik hadapan orang ramai ataupun yg penting di hadapan lelaki hehe . so play the video ! videographer by me and edited by Nisa Kay



p/s :  eh sudah October ek? its my month ! why? pandai2 lah fikir, hope tak mengelamun lagi..
LAYAN
(>_<)

Saturday, October 1, 2011

I Just Wanna Be Happy..Can?

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera


 Dalam rintik hujan renyai-renyai membasahi bumi yang panas ini dapat menyejukkan keadaan, dalam ku sedang menghirup milo panas sambil cicah dengan biskut kering, pergh ! layans, ku ambil angin petang yg hujan renyai-renyai di beranda rumah sambil menikmati suasana, tetiba ku mengelamun panjang memikirkan masa-masa lalu.


Ku pun tak tahu kenapa sejak akhir-akhir ini apabila setiap di dalam kelas ku akan blur, ku akan mengelamun bila lecture sedang megajar di hadapan, badan dan jasad ku berada di dalam kelas, tetapi fikiran ku melayang entah ke mana, terasa diriku di bawa lari oleh seseorang dan dia meninggalkan diri ku di situ then dia menghilang diri entah ke mana.


Pap ! tetiba namaku di panggil di dalam kelas, dengan keadaan blur ku di tanya soalan " Izzuddin ! what the process of research ? " err the first process is this...bla bla bla.." nasiblah ingat, haha, tapi ada satu process ku tak dapat ingat. Thanks to my lecture, dia macam tahu2 saja ku blur, thinking of something, and she bring me back into the class by asking me a question.


Emosi dan perasaan ku tak beberapa stabil sekarang ini, di sini, di blog sajalah tempat ku meluahkan segalanya, nak luah dengan kawan karib pun hati ku masih di dalam dilemma memikirkan perkara ini, hanya ku dan kawan karib ku sahaja yg tahu, is related about love, kadang2 pun bersedia, kadang2 ku tidak lagi bersedia. Ku takut ku telah melukakan hati sesiapa. ku minta maaf banyak2


Sampaikan bonda ku bertanya kepada ku, "abg, ni dah beberapa family nak meminang hang ni , da booking awal2, hahaha ! Erk? apakah?! Untunglah muka comel ramai yg terpikat, err perasan habis haha. Ada2 saja bonda ni kan, siapakah gerangannya? hehe. Kadang2 terubat juga emosi dan perasaan ada seseorang yg memahami, tapi takut perkara itu akan menghantui kembali.


Eazy - Eazy apalah nak jadi dengan kau ni, dalam kelas pun kadang-kadang tak fokus, memikirkan perkara itu,  letak tepi dahulu perkara itu, fokus di dalam kelas, kawan2 kelas menasihati diriku yg terlalu lemah ini, thanks guys, im happy with u guys. I just wanna be happy like always, someone who always caring about myself. Perasaan itu masih terbuku di dalam hati, biarlah diriku sendiri yg mengetahui.


Masa yg sangat emas ini, ku ingin memperbaiki diri ini menjadi lebih baik, i know that im not a perfect person, everybody does, Someone once told me that you have to choose, what you win or lose, you can’t have everything and don’t you take chances coz you might feel the pain and don’t you love in vain cause love wont set you free.




I could stand by the side And watch this life pass me by So unhappy but safe as could be So what if it hurts me So what if I break down So what if this world just throws me off the edge, My feet run out of ground I gotta find my place I wanna hear my sound, Don’t care about other pain in front of me Cause I’m just try be happy,  Just wanna be happy, - LL, happy




"Abg !"  Tetiba mengelamun ku di kejut atau di sergah Bonda, Pergh! berapa lama ku mengelamun ni aish !
Pergi amik adik kat KTM, dia nak sampai dah tu, baru balik dari UKM, lambat nanti dia bising. Ya Allah mohon petunjuk darimu agar ku menjadi lebih tabah dari hari sebelum ini, agar harini lebih baik dari hari semalam. Semoga dipermudahkan segala urusan.. amin..

p/s : hope u will be happy but no doubt you will ever be, this entry create or written with great passion comes from heart, berapa kali edit da..haha xD
LAYANS
(>_<)

Lilypie Kids Birthday tickers
EaZy IzZuDDiN's OFFlinE!! ,HikS...Selamat Berblogging2 =P(>_<)