Followers

Thursday, April 28, 2011

Eh TerMeeting Sekali Pula Ea :p


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtes uols
short update..
malam semalam aku bermeeting bersama Majlis Perwakilan Pelajar
aku wakil daripada Permap ( Persatuan Mahasiswa Fakulti Perniagaan)
secara tak tersangka bertembung dengan seorang blogger ni...
siapa tak kenal kan...
tengok gambar pun dah tahu..
almaklumlah kami 1 Universiti
Unisel...Universiti Selangor hehe..
Nisa Kay ..yeah!!...
ok2..listen too to the meeting update..
nanti ada orang yg marah..hehe..


p/s: penat2 ouh :P..nisa pun update juga pasal story ni hehe..thats why kat pic ada nisamenaip :P jom terjah..Nisa Kay
LAYANS
(>_<)

Tuesday, April 26, 2011

Cosmis2 Ouh...xD

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
firstly nak ucap Selamat Hari Lahir kepada adik aku


Mohamad Aliff Hazwan Roslan
Serta sepupu aku Ekhmal Ezdihar
their born in the same day 25 April 1993...
macam plan je tu hehe...
moga panjang umur n murah rezki..
hope korang dapat further study ke tempat yg Besh!

Secondly, ahad weekend yg lalu..
dah lama rasanya tak lepak2 dengan member blogger..
rindu ouh...
walaupun ku datang sekejap dan agak terlewat..
ada job before nak datang ke Midvalley
dapat lah juga main bowling sesama di cosmic bowling..


besh!, siap rakam video lagi tu...
ehemmm, paham dah vlog la tu hehehe...
lepas main bowling je..waktu pun dah petang kenalah pulang
ade kerja lain lagi yg memanggil...


tak besh ouh..harap next time boleh lepak lelama lagi okeh..
bloggger yang join :-
@tetaufiq
@tiafazunia
@NurAizuddin
@EmanTheHalia
@taufiqhelios
@AlongUsop
@akmalhilmi
@AhmadJer
@syzwnsrwk
@EazyIzzuddin

semua nama twitter hehe. layans la gambar2, itu jelah yg sempat di snap




p/s: rajin pulak update ea pasal isu2 yg baru berlaku..haha
LAYANS
(>_<)

Friday, April 22, 2011

Habis Sudah

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
Habis Sudah Sesi Orientasi pada minggu lepas
baru kesempatan nak update walau story dah basi haha
kelas pun dah mula bagai..
baru 1 st day kelas dah habis chapter satu..
macam mane tu? hahaha...
almaklumlah sem ni merupakan semester pendek
semuanya akan berlalu dengan pantas..
cayalah cakap aku haha...
next week pun dah nak masuk minggu ke dua..
minggu ke tiga mid term test?!
apekah!..haha..
so wish us good luck lah!
result sem lepas alhamdulillah gempaknya ( gempak konon haha)
btw ku sangat merindui Minggu tekad Siswa..
me as fasilitator sangat merinduinya kot..
dengan new2 students..hope mereka tegur2 menegur lah nanti ea..
tak tegur siap! hehe...

p/s: ada event lagi..huk2
LAYANS
(>_<)

Sunday, April 10, 2011

Minggu itu Sudah bermula

Assalamualaikum wabt & salam sejahtera uols

Minggu dan hari yg dinantikan telah bermula..
Setelah beberapa hari kami di sini menyediakan
Beberapa modul or program untuk minggu orientasi
Pergh!!! Wa cakap sama lu!!
Tak cukup tidurr!! tapi besh!! Dan bermakna...
Kali pertama menjadi fasi..fuh! Ada yg menegur..
"abg fasi..toilet kat mana ea..."
Haha layanss
Itulah menjadi fasi untuk guide new student
We'all yg akan mencorakkan nama mereka
Pray for us to do the besh!
Insyallah..aminn..

P/s: auww adik2 newbie..abg fasi d sini hehe
LAYANS
(>_<)

Update from my iPod Touch

Tuesday, April 5, 2011

Minggu2 busy

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera uol
Yeah aku kini tengah mencuri2 update hehe
Kursus Minggu Tekad Siswa untuk bakal2 fasi
Sedang berlangsung..
Almaklumlah..untuk preparation for incoming new students..
Hai adik2 newbie hehe..
Terpaksa bermalam di sini selama seminggu lebih..
Takpe berkorban apa saja ececeh hehe
Itu saja kot..nanti ku update lain..tunggu..
Hehe

Eh ada pesanan..tunngu kan VLOG aku hehe
(kalau rajin edit hehe)

LAYANS
(>_<)

Update from my iPod Touch

Update from my iPod Touch

Saturday, April 2, 2011

Blurr Jap..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
apekah?
kenapakah?
mengapakah?
hurmm entahlah ku sendiri pun tak tahu
kelmarin, selepas meeting di Unisel
naik kereta, termenung kejap...
fikir..ke mana arah yg hendak dituju
nak lepak rumah member, semua masih dihometown masing2
almaklumlah masih cuti semester lagikan
nak ajak keluar member lain takut busy pula
bermundar mandir di kawasan unisel shah alam
tak tahu arah tujuan, terasa seperti keseorang disini


entahlah, mungkin kerana sedikit tekanan yg datang
semasa meeting kelmarin rasanya, Minggu orientasi hampir tiba
ku buat pertama kali menyertai menjadi fasilitator
ketua Tugas2 Khas pula tu...
selepas meeting tu lah ku tiba2 menjadi blurr...
entah kenapa..i think need someone too share problem with me
waaaaaaaa banyak kerja buat(macam budak2 haha )
Blog Eazy Izzuddin lah peneman setia dan tempat meluah..huk2
tapi adakah ku akan busy semula
Blog ini akan menyepi kembali...
hmmm entahlah, bergantung pada diri sendiri kot

akhirnya keputusan telah dibuat menuju ke destinasi...
home sweet home! hehe...
semasa drive tetiba idea datang untuk create entry ini hehe
ku drive slow2 sambil termenung melihat jalan
nasiblah tak ter eksiden...aish3x...
sampai rumah menunaikan solat zohor..
Alhamdulillah tenangnya yg amat...
Ya Allah berikan lah hamba mu ini kekuatan
untuk menghadapai segala dugaan
Amin...
petang selepas Asar, Nadia text me..
jom lepak MCD Seksyen2
Nadia rakan kelab di Unisel
mereka dah nak praktikal dah...
next sem takde dah mereka, oh sunyi lah hidup ini
cepat betul masa berlalu, rasanya baru sekejap kenal..
lepak sembang pun sekejap ja..
tak puas Ouh! hehe
takpe lepas mereka praktikal boleh lepak2 ;)
thats it! end...

p/s: help me weyh.......
LAYANS
(>_<)
Lilypie Kids Birthday tickers
EaZy IzZuDDiN's OFFlinE!! ,HikS...Selamat Berblogging2 =P(>_<)