Pemenang Contest ! Mak Aih Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

gift2 

Alhamdulillah dapat juga ku update entry ini
Maaf terlambat mengumumkan pemenang contest
karena ada masalah yg tak dapat di elakkan *kesibukan+kemalasan haha
terima kasih juga kepada peserta yg telah menyertai contest ku
ku sangat terharu apa yg anda describe tentang diriku di blog kalian
rasa mahu menangis pun ada..ececeh hik2
dan ku umumkan top 14 Contest Blog Eazy Izzuddin
siapa yg namanya tidak diumumkan,
jangan bersedih, next time boleh cuba lagi okeh

Di bawah adalah hadiah-hadiah yg bakal dimenangi

Gift

Dengan lafaz Bismillahhirahmannirahim
mengumumkan


Pemenang Utama

1x  iPOd Shuffle


iPOd Shuffle



Tempat Pertama
2x LOVELY SLEEVELESS DRESS & 3 SHAWL & T-shirt for men + topup





Tempat Kedua

1x LOVELY SLEEVELESS DRESS & 2 SHAWLS / T-shirt for men + topup






Tempat Ketiga
 3x SHAWLS/ T-shirt for men + topup





10x Saguhati


Rtp Farra Arisha

Yqnq ellyana

A'iyn Raidah

Bella

Ezrig

Nida

Amir Aidid (Ame Elms)

Faziana ARahim

J.Hass

Farz Zull


Terima Kasih Kepada Sponsorship



EAZY IZZUDDIN


tahniah kepada pemenang ! hadiah sama ada akan diberikan secara face to face, bermaksud ku ingin buat gath kecilan untuk menyampaikan hadiah, nak juga jumpa kalian kan hehe, btw dalam planning lagi, so, tunggu update dariku okay .. ;) 

p/s: kepada pemenang please email me your detail to my email siti_din89@yahoo.com , such as full name, address, phone number, saiz t-shirt & (untuk tempat pertama kedua ketiga sahaja)
LAYANS
(>_<)

23 comments:

Blog Fatin Fadhillah said...

awww.. kalah lagi..

Yna Sakinah (De' Qoya) said...

tahniah semua..yeay !

amier azrul alias said...

aaarghhhh
rugi tak join
HAHAHAHA :p

AyiLarimA said...

Tahniah kpd pemenang.
Nanti buat lgi contest yg best2 ye.
Mira nk join pulak
:D

A'iyn Raidah said...

thanks eazy..=)

FaizalSulaiman said...

wah!!!
tahniah kepada semua pemenang2!!

:)

J. Hass said...

yeay,menang.. saguhati pon ok.. baru berangan nak headbanging smbil dengar ipod.. :P anyway, thanks eazy :)

Wan Zulqhairi said...

Alhamdulillah. Dapat nombor 2. :)

farz zull said...

saguhati pun jadilaa...:) Thanks incik eazy..^__^

laskar pelangi said...

tahniah semua:)

Rtp Farra Arisha said...

congratulations to all the winners! you have to organize more and more contest after this..surely, ramai blogger yang berminat untuk join..:) thanks btw..

Nazim Nasri said...

Alaaa kalah :((

Nida said...

Alhamdulillah menang saguhati.. syukur.

Thanks Eazy. Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)

Tahniah buat pemenang :)

Anonymous said...

tetibe rasa nak mencarut sebab tak menang EH???!! Haha sorrylah oveer~ Wuuuuuu sedih niiiiiiiii :( Buatlah contest superb lagi hehe.

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah pd pemenang

jelez... hehe

faziana ARahim..... said...

terima kasih kerana terpilih..hehe
walaupun saguhati..

Edy Fee said...

wah tahniah2...kepada para pemenang.hehehe baiknye ko...
:)

bella said...

saguhati pon jadi lah kan. thnx eazy :)

Mama Ishazah said...

alhamdulilah..mama menang..sangat suka..tq eazy..nnt mama email yer..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

OH MAK GAYAHHHHHH!!!! macam tak percayaaaaaaaaaa... Syukur alhamdullilah... Ada rezeki Mak Dara di sini.. tks for the great contestttt reallyyyy appreciate it dik.. ok Mak Dara akan emailkan detail2nya skrg juga ye =)

Syuhada Nasya said...

kalahhh.. ermm xpa .. xda rezki .. :) tengs abg eazy :(

Syuhada Nasya said...

kalahhh.. ermm xpa .. xda rezki .. :) tengs abg eazy :(

Syuhada Nasya said...

kalahhh.. ermm xpa .. xda rezki .. :) tengs abg eazy :(