Followers

Monday, November 7, 2011

Kemeriahan #OctTwtFest

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ehem2, nak buat pengumuman sedikit, Contest Blog Eazy Izzuddin,
Mak Aih ! Contest Blog Eazy Izzuddin
telah DITUTUP pada 31 October 2011 lalu,
menarik ! ku suka ! dan buat ku terharu bila membacanya
baiklah, buat sementara biarkan dahulu entry2,
karena para hakim sedang final exam sekarang
selepas final exam, rileks, sambil minum milo dan baca blog korang
serta membuat penilaian yg terbaik untuk mencari pemenang
Contest Blog Eazy Izzuddin, So harap bersabar ea.

#OctTwtFest

Okeh ! Berbalik kepada tajuk, #OctTwtFest ?
pada 22hb Oktober 2011 lalu, berlangsungnya event #OctTwtFest
tempat di mana berkumpul semua umat manusia yg ada Twitter hehe
rasanya masuk dalam Book Records of Malaysia
beribu juga ahli2 Twitter yg hadir
pergh ! kalaulah yg datang masa itu follow twitter aku haha
tapi rata-rata ahlit2 twitter yg ku jumpa semua ku telah kenal
dan sebelum ini pernah berjumpa pun hehe
ada yg buat pertama kali jumpa pun ada
best juga ada gathering Twitter besar-besaran

#OctTwtFest

Lokasi #OctTwtFest ini bertempat di DiGi Headquaters Shah Alam
dekat aje dengan rumah ku hehe, tak sampai 5 minit pun boleh sampai
tapi apa yang menyebabkan lambat, traffic Jam ouh ! layans
bergerak kesana bersama Akmal Arief dan NurAizuddin
rakan2 yg lain pun telah sampai ke sana
seronok meet up bersama ahli Twitter yg lain
meriah dan tak terkata, banyak aktiviti yg dilakukan
karoke ada, nak on9 pun boleh, jualan2 pun ada
so saksikan gambar2 siapa yg berada di #OctTwtFest


#OctTwtFest


#OctTwtFest-AkmalHilmi    #OctTwtFest-Kay


#OctTwtFest-Shara & Akmal    #OctTwtFest-Me, Akmal, Pojie


#OctTwtFest-Fouziah Gous    #OctTwtFest


#OctTwtFest 


#OctTwtFest-Din


#OctTwtFest-Andy


#OctTwtFest-Ery


#OctTwtFest-Hanim, Elyani, Nazim, Nadiah

 yg ada di #OctTwtFest yang ku berjumpa

@gadishanim, @NurElyani, @NazimNasri, @FrauNadeeya, @AkmalHilmi, @nisa_kay
@NurAizuddin, @AslannAs, @tetaufiq, @AmalEspraza, @c3ngk3rik, @EmanTheHalia
@pojiepooh, @EncikPsychopath, @sharabunga, @jellyboone, @Lyla_Ibrahim
@_APi, @fouziahgous, @missfazura, @andyhowtt, @tiafazunia, @broframestone


Follow my Twitter hehe @EazyIzzuddin


siapa lagi weyh ? lufe la pulak .. haha.. siapa yg tertinggal bagi tahu ea
p/s: Nak shoot gambar lagi ! Addicted ! tapi fokus final exam dulu ! xD
LAYANS
(>_<)

Comments (12)

On November 4, 2011 at 7:52 AM , Nazim Nasri said... [Reply to comment]

wah wah gambar kita last skali. and satu je? :PPPP

 
On November 4, 2011 at 7:53 AM , Akulah Pak Lan said... [Reply to comment]

aku ada kat melaka time ni. rugi tak join

 
On November 4, 2011 at 8:48 AM , Lelaki Ini said... [Reply to comment]

wah..
sangat seronok!

 
On November 4, 2011 at 9:51 AM , amir aizat said... [Reply to comment]

awesome !

 
On November 4, 2011 at 10:54 AM , muhammad nur aizuddin said... [Reply to comment]

syoknya..rugit tak join.. eh, itu mcm nuraizuddin kan?

 
On November 4, 2011 at 10:56 AM , lylaROCKprincess said... [Reply to comment]

Gambar sy xde...huu..nasib baik tweethandle ada..hehe

 
On November 4, 2011 at 8:11 PM , akmalhilmi said... [Reply to comment]

haku tkda weyh
hahaha

 
On November 5, 2011 at 1:51 PM , ~Nana BamBam~ said... [Reply to comment]

meriah..semua happy2 gitu..huhu

 
On November 5, 2011 at 6:12 PM , Rtp Farra Arisha said... [Reply to comment]

this is totally great event ;)

 
On November 6, 2011 at 2:22 AM , iKhRam said... [Reply to comment]

meriah giler..!! best tue!

 
On November 7, 2011 at 10:38 PM , Fara E's said... [Reply to comment]

rugi tak g ary tuh , aishhh

 
On November 8, 2011 at 4:00 PM , Anonymous said... [Reply to comment]

bile korang habis exam?? em,goodluck ^__^