#KarokWithPojie

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Alhamdulillah Final Exam ku telah berakhirnya dengan jaya
pada 14 Nov 2011, Sekarang Cuti Semester !
Saya ada masa banyak terluang sekarang, nak buat apa ya ?
ha ! Contest ku ! nak baca blog2 yang join contest ku hehe
Baiklah, pada Sabtu lalu, satu aktiviti yg menarik telah dijalankan !
 #KarokWithPojie !

#KarokWithPojie

thanks invite ! nak tahu #KarokWithPojie boleh ke blog beliau
rasanya ada buat contest #KarokWithPojie
Pergh! time2 ku tengah final exam pun boleh karok
nasiblah sebelum pergi karok sudah study sikit haha
bergerak bersama Dia dan Dia, thanks bagi tumpang ! :)
lokasi aktiviti di Red Box Sogo Kuala Lumpur
seperti biasa ku upload kan gambar yg ku shoot
sewaktu aktiviti sedang berlangsung, masing-masing
dok feel karok dengan lagu masing2 hehe
oh suaraku sangat tidak sedap bila karok *betul2
tak sebeberapa pun, biasa-biasa aje :P
setiap kali korang masuk blog ku pasti banyak gambar kan?
sabar aje lah k hehe..ku memang suka shoot pic ;) layans

#KarokWithPojie


#KarokWithPojie


#KarokWithPojie   #KarokWithPojie


#KarokWithPojie 

 setelah penat berkarok, jemput menjamu selera, Terbaik ! 

#KarokWithPojie


#KarokWithPojie


#KarokWithPojie 

setelah penat, masing2 terduduk hehe 

tapi masa karok
tak boleh lawan lah beb dengan suara bro ni sedap giler,
 bila bro ni nyanyi,semua terpukau :P   

#KarokWithPojie

pinjam suara boleh tak bro ? hehe 
 selesai juga #KarokWithPojie semuanya boleh jadi superstar lepas ni hehe
 masing2 pose model ? :P 
siap ada nama twitter lagi tu, nak follow ? silakan xD


  @hazeecsulaiman    @NurAizuddin


@EncikAfil    @pojiepooh


@azfarul    @innzninety


@gadishanim    @koqinkaremo88


@EazyIzzuddin


#KarokWithPojie 
 Its End here, best moment ! thanks Pojie ;) 
tak lupa juga pada Dia, ku ganti tempat Dia 
dapat juga ke #KarokWithPojie

p/s: cuti semester sudah tiba..ingat mahu aktif balik lorh :P
LAYANS
(>_<)

36 comments:

[k]o{q}i[n] said...

eeh...aku ada la... sukenyeww...

DanieL AdiE said...

Wah..seronoknye!!!

Eazy Izzuddin said...

KOQIN :
ok lettew hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

DANIEL ADIE :
yeah !
best !
xD

Syafiq Ahadin said...

patot saya pegi, tapi skang kat sabah, dan abang poojie akan bawa next time pula. hehe!

encikSEDAP.com said...

(⌒ ▽ ⌒)

Eazy Izzuddin said...

SYAFIQ AHADIN :
yeke ?
patut boleh jumpa dah..
xD

Eazy Izzuddin said...

ENCIKSEDAP :
hehe

FaizalSulaiman said...

seronok habes nehhh!!!hehehehehe

Hizami Rahim said...

wah... bestnyerrr...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

pergh...belake2 VOGEH!!!
hehehee

to my blog - Acapsuur (>,<)

Eazy Izzuddin said...

FAIZAL SULAIMAN :
hehehe
tahu x fe
dalam dok final exam tu
:P

Eazy Izzuddin said...

HIZAMI RAHIM :
best ! sangat
:)

Eazy Izzuddin said...

ASYRAF :
hah?
apekah ?
hehe
xD

Lelaki Ini said...

dah lama gila tak karoks..
windu mau karoks!

Fara E's said...

gambar yg sorg2 tu dah mcm artis lalu kt karpet merah jep , haha

NuReLLe said...

DIA tu sayeewwwwwww ke?? HAHA..u're most welcome...:D

Eazy Izzuddin said...

LELAKI INI :
jomkaroks!
xD

Eazy Izzuddin said...

FARA E's :
tahu x fe !
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

NURELLE :
yup awak lah hehe....
thanks ouh ! :D

ch000tz axoera said...

ala artis gitew...tapi nape karok ni terang benerang eyhh..?kompius jup

Eazy Izzuddin said...

CHOOOTZ AXOERA :
yeah
hehe
eh sebenarnya bilik tu gelap..di terangi cahaya keimanan ..flash hehe
xD

Akulah Pak Lan said...

Dah lama gila aku tak layan karok.

::FAIZ FARISH:: said...

cantik wall tu.....

Rtp Farra Arisha said...

all of you surely got very nice voice right? :')

Pojiepooh Abdullah said...

besttt besttt!
nanti kita karok lagi sesama yer..
thanks for those pics tau!
nanti kita buat swimming pose plak. eh ;p

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

Ingat artis baru mana la ni. Konpius seminit. :P

KizZ said...

Huhuh...bestnya karok ramai-ramai..mesti seronok ronok an..

miss Fyqa said...

best tu :)

Hanim Mahali said...

suka suka ! gambar saya chantek sangat... pandai eazy snap =)

~Nana BamBam~ said...

karok sakan nampak..hhuhu..lama dah x karok..haih :p

Ain Atika Zailani said...

wahhh sonoknye.....x ajak... hehehhe ehh cantik gila kualiti gambar !!!! OMG !!

iKhRam said...

nyanyi jgn tak nyanyi..

jieha nasir said...

huishh, gamabr sangat cantikk hokeh! nampak freshh dri ladang. haha.. serius cantik.! puas hati nak tengokk! hahaa :))

Saiazuan said...

waaa best giler.. nextime jgn lupa ajak aku skali..hehe

a u n i said...

hai..bestla tempat karok tuh..masing2 mcm superstar...kat mana tuh??"

follow me back..
aunipijaksemut.blogspot.com