Followers

Wednesday, November 23, 2011

Go Tiger !!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


 Saya Eazy Izzuddin Roslan melaporkan dari Restoran Barra Seksyen 7 Shah Alam,(dah lepas dah =P) bersama lagi dua c0-worker saya NazimNasri dan GadisHanim berada di tempat kejadian tepat 8.30pm 21 Nov 2011, haha macam lah tepat sangatkan hehe. Ramainya manusia di Restoran itu ketika sampai =P


 Almaklumlah pada malam itu merupakan malam penentu siapakah yg Juara !, Sama ada Malaysia atau Indonesia. Ternyata, ku keluar rumah menonton perlawanan bola sepak di Restoran sangat berbaloi dan pertama kali ouh ku sertai sebegini menonton bola ramai2 haha, kesian kan :p berbaloi habis !


 Thanks juga kak GadisHanim mention di twitter tentang ini, kalau tidak memang ku dah terperap di rumah lah hehe, Di Restoran Barra bersama dj2 radio Era.fm dan Hitz.fm, banyak goodies bag yg di bagi, ku tak dapat langsung haha, tapi yg penting ku sangat berpuas hati dengan perlawanan semalam. 


Sampai2 di Restoran, kedengaran riuh rendah betul restoran itu, dengan bunyi itu ini, lagi2 waktu itu ku, Nazim n kak Hanim sampai..terus masuk gol pertama bagi Malaysia ! pergh ! memang gamat gua cakap lu !
Kami berdiri sepanjang perlawanan sedang berlangsung, dengan ramai orang di dalam restoran. But worth it !







Sampai lenguh lutut berdiri tapi sangat berbaloi, dengan melihat sorakan dari pengunjung restoran, tapi yg ku perasan, setiap kali penjaga gol Malaysia dapat menjaga gawang gol setiap kali bola hampir masuk, mereka akan bertepuk tangan beramai, selamat tak sempat nak gol kan hehehe.

DSC_0631     DSC_0630

 Setiap kali hampir gol kedengaran suara2 yg bersorak lagi suara Nazim Nasri dan Hanim hehe serta ku sekali ! semangat ouh sampaikan hilang suara keesokkan harinya hehe. Pada sangat akhir Malaysia hendak menjaring kan gol, semua sangat berdebar, tak sangka ! goalll ! semua bangun bersorak, riuh rendah habis restoran tu ! ku merasa getarannya !

DSC_0645 


DSC_0647


 Pengalaman yang tak boleh di lupakan, pertama kali kot hehe, Tahniah buat Malaysia Harimau Malaya, setelah selesai, keliling kenderaan membunyi kan hon kereta dan motor masing2, tanda Malaysia menang ! Perggh !! hehe, sementara itu sempat juga bergambar dengan Dina yang berada di situ hehe.



DSC_0613      DSC_0643

 Berakhirlah sudah maklumat dan laporan daripada Eazy Izzuddin, Nazim Nasri dan gadishanim hehe, lepas tgk bola terus lepak makan malam, lapar deh ! then pulang, gigih ingat nak update entry selepas itu tapi terlena dibuai mimpi, baru sekarang gigih nak update hehe, ku serta kan video pada masa itu :P




Enjoy it! , wow ! mereka semua pakai baju kuning warna favorite ku ! hehe, banyak entry pending ni, adoii !, next akan umumkan top 20 contest ku insyaAllah ;)

 p/s: Happy Birthday kepada Kucings Blog owner, or Aneff Marhfiz, moga panjang umur dan dimurahkan rezki, birthday bertuah di hari kemenangan Malaysia hehe 
LAYANS 
(>_<)

Comments (15)

On November 22, 2011 at 3:24 PM , J.Syazwana said... [Reply to comment]

wah seronoknya.
siap ada dj2 lagi.
tapi tengok kat rumah berbaloi jugak. hihi

 
On November 22, 2011 at 3:27 PM , hira said... [Reply to comment]

wah, sakan betul ye layan bola. hahaha. bingit sungguh~

 
On November 22, 2011 at 3:31 PM , miss Fyqa said... [Reply to comment]

meriah giller.

bahang kemenangan smpai hari ni terasa. hehe :)

 
On November 22, 2011 at 3:39 PM , Umar Arlee said... [Reply to comment]

meriahnya suasana!!! best2! tahniah malaysia

 
On November 22, 2011 at 3:57 PM , Pojiepooh Abdullah said... [Reply to comment]

bestnyaaaa takpe ada game lagi nanti ajak Pojie k, nak join menjerit sama.. :)

 
On November 22, 2011 at 3:58 PM , ~Nana BamBam~ said... [Reply to comment]

mesti taukeh restorant layan je korang2 kat situ...hahaha :P

 
On November 22, 2011 at 4:15 PM , Rtp Farra Arisha said... [Reply to comment]

full of joy! :) congratulations HARIMAU MUDA!! hehe.

 
On November 22, 2011 at 4:23 PM , ciK LyndaWawa said... [Reply to comment]

wah happeningnya...aum....=]

 
On November 22, 2011 at 4:25 PM , ciK LyndaWawa said... [Reply to comment]

happening..=]

 
On November 22, 2011 at 4:29 PM , Gen2Merah said... [Reply to comment]

alhamdulillah, kejayaan ini milik kita bersama buat semua warga malaysia... tahniah

 
On November 22, 2011 at 9:52 PM , Akulah Pak Lan said... [Reply to comment]

Aku tengok guna tv kecik ja

 
On November 22, 2011 at 10:16 PM , Azham Vosovic said... [Reply to comment]

wah...bestlah jumpa DIna hehehehe

 
On November 23, 2011 at 8:37 AM , Wan Zulqhairi said... [Reply to comment]

Jangan lupa tengok malam ni plak malaysia lawan syria untuk olimpik.

 
On November 23, 2011 at 9:47 AM , NuReLLe said... [Reply to comment]

haha...tym ni aku tgh baring2 kat uma..tgok bola..menjerit2..sambil siapkan keje..HAHA

 
On November 23, 2011 at 5:23 PM , c'axoera said... [Reply to comment]

semangat!