Followers

Tuesday, October 4, 2011

Sarang (tempat) on9 Blogger Terkenal

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Hah ! macam mana ea nak ku beritahu ea. Seorang blogger ni yg ku kenal kira2 awal tahun ini, ku mula kenal beliau semasa gathering di extreme park, ketika itu semua blogger dok kecoh “eh itu Nisa Kay” cantik pun cantik. Akhirnya masa itu bertemu juga dengan Nisa Kay pada waktu mula2 kenal.


Siapa tak kenal Nisa Kay hehe, ku pun terfikir juga macam mana dan bagaimana blogger terkenal online tiap-tiap hari. Online Facerbook, online twitter or yang paling penting online Blog! Yeah. Terfikir juga tempat di mana blogger ini mencari ilham atau idea untuk create a entry.

Nisa Kay II

Kadang2 di mana2 pun kita boleh update entry tapi itu bergantung pada diri masing2. Ku lebih suka online di rumah menghadap laptop, renung laptop lama sampai mood untuk update blog itu muncul. Bila dah menjelma idea terus laju menaip entry, then update ! yeah ! dekat dua jam jugak lah kadang2 ku update hehe.

 Okay2 berbalik kepada tajuk, yeah !
dapat terjah tempat sarang on9 blogger , Jeng3x ! (lihat pic :P ) ku mengenali Nisa Kay di blog, then tak tahu lah pula dia belajar satu University dengan aku, UNiSEL Shah Alam ! pergh ! 1 campus rupanya, sejak daripada haritu tahu, bila berselisih je, say Hi Kay Hi Eazy hik2 xD


Nisa Kay III


Nisa Kay

yeah !..hehe..ku bukan buat apa2 k..just doing her favor, rakam video mekap dengan maybelline, i like !, barulah ku tahu betapa sukarnya menjadi seorang wanita untuk kelihatan cantik hadapan orang ramai ataupun yg penting di hadapan lelaki hehe . so play the video ! videographer by me and edited by Nisa Kay



p/s :  eh sudah October ek? its my month ! why? pandai2 lah fikir, hope tak mengelamun lagi..
LAYAN
(>_<)

Comments (31)

On October 3, 2011 at 8:16 PM , Cik Peanut said... [Reply to comment]

wah2x. peanut x pernah jumpa blogger same u. identiti kene rahsia. heeee

 
On October 3, 2011 at 8:38 PM , Azham Vosovic said... [Reply to comment]

heehhehe.....mmg sah tu sarang blogger heheheheh

 
On October 3, 2011 at 8:55 PM , miss Fyqa said... [Reply to comment]

jenuh ler nk jadik blogger tegar.
hehe

Nisa chantek.

 
On October 3, 2011 at 10:21 PM , iKhRam said... [Reply to comment]

ooo
kat maktab saya ni pun ada gak port2.. blogger online..

kalau bukan kat keals saya sendiri..

almaklumlah ada lebih 5 blogger dalam sekelas.. dan akan mungkin bertambah..

 
On October 3, 2011 at 10:30 PM , ~Nana 귀여운~ said... [Reply to comment]

wahh..cool bebbbb....cantik si nisa tuh kan :)

 
On October 3, 2011 at 11:35 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CIK PEANUT :
ala...
kenapa rahsia? tak besh la hehe
xD

 
On October 3, 2011 at 11:35 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZHAM :
yeah...
memang pun hehe
xD

 
On October 3, 2011 at 11:36 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MISS FYQA :
jenuh eh....
xD

cantik kan xD

 
On October 3, 2011 at 11:36 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

IKHRAM :
wah...
yeke...
rakan kelas pun ada..
best tu...
xD

 
On October 3, 2011 at 11:37 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NANA :
cooollll...
xD

 
On October 3, 2011 at 11:52 PM , luqman zakaria said... [Reply to comment]

nisay kay!! one word : cantekkkkk!!!

 
On October 3, 2011 at 11:53 PM , yaya_flanella said... [Reply to comment]

kurusnya nisa. tapi tetap comel <3

 
On October 3, 2011 at 11:57 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LUQMAN ZAKARIA :
yeah!
setuju !
;)

 
On October 3, 2011 at 11:57 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

YAYA :
ok la tu...
xD

 
On October 4, 2011 at 5:05 AM , Kim Hyun Arry said... [Reply to comment]

hurm elok lah tu kan..hehe...btw nie last Arry jenguk blog awk,,bab pas nie nak pergi ke stu tmpt,.,hehe..selamat tinggal dan semoga kita kan berjumpa lagi...jaga diri n have a nice day..klau ada jodoh lh kita akan bersua kembli,,dan utk pengetahuan blog arry akn ttup buat seketika huhu..miss u bro..haha..:p

 
On October 4, 2011 at 10:24 AM , Judiene said... [Reply to comment]

Mana nak tengok tempat Eazy mencari ilham pulak?
Suh Nisa terjah ko pulak.
Hehehe.

 
On October 4, 2011 at 3:30 PM , Rtp Farra Arisha said... [Reply to comment]

hehe. the pretty sis nisa kay! :)
i love the video so much la. salam to her ya!!

 
On October 4, 2011 at 4:09 PM , ciK LyndaWawa said... [Reply to comment]

oktober...my month tooo=]

 
On October 4, 2011 at 6:35 PM , Fara E's said... [Reply to comment]

haha , apalah ;p

 
On October 5, 2011 at 7:04 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

KIM HYUN ARRY :
la..
nak kemana tuu ??

 
On October 5, 2011 at 7:04 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

JUDIENE :
adalah d mana2
haha
xD

 
On October 5, 2011 at 7:05 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

RTP FARRA ARISHA :
baikkk...
:D

 
On October 5, 2011 at 7:05 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CIK LYNDA :
ur month ?
wahh!

 
On October 5, 2011 at 7:06 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FARA E :
kenapa2?
:P

 
On October 5, 2011 at 10:11 AM , Nisa Kay said... [Reply to comment]

alamakkkk malu itewww kene terjahhh dgn abamm eazy :P

 
On October 5, 2011 at 10:45 AM , asyrafNAKjadiLEBIHbaik said... [Reply to comment]

Korunk mmg CUTE lah!!!!.hahaha...
hai nisa kay!!!!(if nisa kay bace)hahahaha

to my blog - Acapsuur (>,<)

 
On October 5, 2011 at 11:15 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

lelaki pun boleh kelihat kacak pe

hahah

 
On October 6, 2011 at 6:50 AM , sYafIk-wAy said... [Reply to comment]

untunggg laaa nisa kay .. hhehehe

 
On October 6, 2011 at 3:36 PM , i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

owhh sekampus ngn nisa.

untung laaa.
hakhak

 
On October 6, 2011 at 4:58 PM , amy syahirah said... [Reply to comment]

kak nisa cantik kan.. =)

 
On October 8, 2011 at 5:18 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

Sarang tabuan jangan di jolok.... Sarang buaya jangan di usik...

tapi Sarang blogger kita terjahhh

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
skuter sanyang motor sym

 
Lilypie Kids Birthday tickers
EaZy IzZuDDiN's OFFlinE!! ,HikS...Selamat Berblogging2 =P(>_<)