Sarang (tempat) on9 Blogger Terkenal

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Hah ! macam mana ea nak ku beritahu ea. Seorang blogger ni yg ku kenal kira2 awal tahun ini, ku mula kenal beliau semasa gathering di extreme park, ketika itu semua blogger dok kecoh “eh itu Nisa Kay” cantik pun cantik. Akhirnya masa itu bertemu juga dengan Nisa Kay pada waktu mula2 kenal.


Siapa tak kenal Nisa Kay hehe, ku pun terfikir juga macam mana dan bagaimana blogger terkenal online tiap-tiap hari. Online Facerbook, online twitter or yang paling penting online Blog! Yeah. Terfikir juga tempat di mana blogger ini mencari ilham atau idea untuk create a entry.

Nisa Kay II

Kadang2 di mana2 pun kita boleh update entry tapi itu bergantung pada diri masing2. Ku lebih suka online di rumah menghadap laptop, renung laptop lama sampai mood untuk update blog itu muncul. Bila dah menjelma idea terus laju menaip entry, then update ! yeah ! dekat dua jam jugak lah kadang2 ku update hehe.

 Okay2 berbalik kepada tajuk, yeah !
dapat terjah tempat sarang on9 blogger , Jeng3x ! (lihat pic :P ) ku mengenali Nisa Kay di blog, then tak tahu lah pula dia belajar satu University dengan aku, UNiSEL Shah Alam ! pergh ! 1 campus rupanya, sejak daripada haritu tahu, bila berselisih je, say Hi Kay Hi Eazy hik2 xD


Nisa Kay III


Nisa Kay

yeah !..hehe..ku bukan buat apa2 k..just doing her favor, rakam video mekap dengan maybelline, i like !, barulah ku tahu betapa sukarnya menjadi seorang wanita untuk kelihatan cantik hadapan orang ramai ataupun yg penting di hadapan lelaki hehe . so play the video ! videographer by me and edited by Nisa Kay



p/s :  eh sudah October ek? its my month ! why? pandai2 lah fikir, hope tak mengelamun lagi..
LAYAN
(>_<)

31 comments:

Cik Peanut said...

wah2x. peanut x pernah jumpa blogger same u. identiti kene rahsia. heeee

Azham Vosovic said...

heehhehe.....mmg sah tu sarang blogger heheheheh

miss Fyqa said...

jenuh ler nk jadik blogger tegar.
hehe

Nisa chantek.

iKhRam said...

ooo
kat maktab saya ni pun ada gak port2.. blogger online..

kalau bukan kat keals saya sendiri..

almaklumlah ada lebih 5 blogger dalam sekelas.. dan akan mungkin bertambah..

~Nana 귀여운~ said...

wahh..cool bebbbb....cantik si nisa tuh kan :)

Eazy Izzuddin said...

CIK PEANUT :
ala...
kenapa rahsia? tak besh la hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AZHAM :
yeah...
memang pun hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MISS FYQA :
jenuh eh....
xD

cantik kan xD

Eazy Izzuddin said...

IKHRAM :
wah...
yeke...
rakan kelas pun ada..
best tu...
xD

Eazy Izzuddin said...

NANA :
cooollll...
xD

luqman zakaria said...

nisay kay!! one word : cantekkkkk!!!

yaya_flanella said...

kurusnya nisa. tapi tetap comel <3

Eazy Izzuddin said...

LUQMAN ZAKARIA :
yeah!
setuju !
;)

Eazy Izzuddin said...

YAYA :
ok la tu...
xD

Kim Hyun Arry said...

hurm elok lah tu kan..hehe...btw nie last Arry jenguk blog awk,,bab pas nie nak pergi ke stu tmpt,.,hehe..selamat tinggal dan semoga kita kan berjumpa lagi...jaga diri n have a nice day..klau ada jodoh lh kita akan bersua kembli,,dan utk pengetahuan blog arry akn ttup buat seketika huhu..miss u bro..haha..:p

Judiene said...

Mana nak tengok tempat Eazy mencari ilham pulak?
Suh Nisa terjah ko pulak.
Hehehe.

Rtp Farra Arisha said...

hehe. the pretty sis nisa kay! :)
i love the video so much la. salam to her ya!!

ciK LyndaWawa said...

oktober...my month tooo=]

Fara E's said...

haha , apalah ;p

Eazy Izzuddin said...

KIM HYUN ARRY :
la..
nak kemana tuu ??

Eazy Izzuddin said...

JUDIENE :
adalah d mana2
haha
xD

Eazy Izzuddin said...

RTP FARRA ARISHA :
baikkk...
:D

Eazy Izzuddin said...

CIK LYNDA :
ur month ?
wahh!

Eazy Izzuddin said...

FARA E :
kenapa2?
:P

Nisa Kay said...

alamakkkk malu itewww kene terjahhh dgn abamm eazy :P

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

Korunk mmg CUTE lah!!!!.hahaha...
hai nisa kay!!!!(if nisa kay bace)hahahaha

to my blog - Acapsuur (>,<)

mr.syazwan said...

lelaki pun boleh kelihat kacak pe

hahah

sYafIk-wAy said...

untunggg laaa nisa kay .. hhehehe

i am S!L4H.. said...

owhh sekampus ngn nisa.

untung laaa.
hakhak

amy syahirah said...

kak nisa cantik kan.. =)

Afzainizam said...

Sarang tabuan jangan di jolok.... Sarang buaya jangan di usik...

tapi Sarang blogger kita terjahhh

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
skuter sanyang motor sym