Birthday Party Si Comel & BirthdayMe

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Pada weekend yang lalu ku telah hadir di Birhtday party si comel, birthday party anak Pak Su ku di Taman Melawati. Birthday party diadakan khas untuk anak-anak kesayangannya. Haih, untunglah ada parents yg sebegini, pasti anak-anak akan happy always dan selalu dengar kata, eh yeke? yekot, dengan cara itu sahajalah merapatkan hubungan.


Tarikh lahir anak Pak Su jatuh dalam bulan Oktober ! bulan ku ! my Month ! kenapa my month ? korang tahu tak ? kalau tak tahu ku tolong beritahu , tarikh lahir ku, pada 8 Oktober akan datang, cukup dan genap lah umur ku yg ke (Rahsia) haha, ke 22 lah. Pada 8 Oktober 1989 ku telah lahir ke dunia di Hospital  Taiping Perak !


Tapi setiap tahun tibanya hari lahir ku, tak sambut pun, rasanya dah lama tak sambut hari lahir. Kalau ada sambut pun masa kecil-kecil dahulu, Dah besar macam sekarang setakat adik beradik dan parents saja lah dapat wish bila baru dari tidur, ada kat Birthday di tepi katil dan mendapat ciuman dari Bonda dan Ayahanda itupun ku rasa sudah cukup. xD


Berbalik kepada Birthday Party, Ku dapat shoot gambar terbaik baik punya, cantik ! makanan semua sedap-sedap belaka, dah beberapa kali ku ulang - alik tambah makanan sampai full perutku tak boleh nak habiskan, tapi memang tak boleh dipaksa, kena cool down dulu perut tu kasi lega barulah boleh sambung makan makanan yang lain.

DSC_0184 (2)

Yang paling comel cupcake dia !, Monster ! dalam Sesame Street ! alahai comelnya cupcake dia, mesti ada di kalangan korang sukakan cupcake kan ? ku pun suka, bila merasa cupcake hmm memang sedap sampai nak tambah lagi, tapi tak boleh selalu nanti kena kencing manis pula haha :P Dalam daripada tu ada juga Clown yg datang memeriahkan lagi Party.

DSC_0201


DSC_0202


DSC_0145


DSC_0194 

Oh sungguh meriah, kalaulah ada orang buat Birthday party untuk ku sebegini pasti bestkan hehe, tapi cukuplah sekadar buat kenduari doa selamat sahaja di rumah, lagi berkat, kan kan kan ? :P tapi pada hari lahir ku yg akan datang ada job, photoshoot wedding  dan pada hari itu juga ada Exam bersama PnB Permodalan Nasional Berhad ! oh harap lepas..

Wish me luck on that, dapat call free ! lekas bagi nombor nak call korang hehe :P Saja nak bagi tahu hari lahirku yg akan datang, manalah tahu tetiba ada hadiah sampai ke rumah ke kan hehe, ku tak mengharap pun, dah terbiasa tak dapat hadiah ( ayat sedih je haha ) tapi paling banyak wish dalam FB, penuh notification dalam HP.. adehh..

DSC_0208


DSC_0144


DSC_0162


DSC_0177

MERIAH ! Meninggalkan Birthday Party , dapat juga saudara mara yg dah lama tak jumpa dan ada yang tak berkesempatan nak berjumpa. harap dapat duit raya tapi tak ! ahaks ! sedih- sedih hehe. hari pun berlalu pergi dan dah masuk bulan oktober. Final Exam pun hampir nak tiba, apa yg belajar selama 1 sem ni pun harap2 faham lah :P

Eh contest blog ku masih berlangsung ! baru beberapa peserta sahaja yang sertai, jom sertai contest ku, korang tak nak hadiah ke ??  lumayan tu...


p/s: The rain falls on my windows And the coldness runs through my soul And the rain falls, oh the rain falls I don’t want to be alone I wish that I could photoshop on Our bad memories Because the flashbacks, oh the flashbacks Won’t leave me alone If you come back to me I’ll be all that you need Baby, come back to me Let me make up for what happened in the past
LAYANS
(>_<)

38 comments:

syazwan tahir said...

abg dh nk masuk umo 22 dah....so jadilah matang macam org yg umo 2 ye..LOL ROFL :P


oh ye, surah al-kauthsar is a short surah in holy koran..but it has a secret....wanna know the secret?

http://enciksyazwanpunyablok.blogspot.com/2011/10/rahsia-surah-al-kauthsar.html

Irna ahmad said...

Sweet party.. Bestt nya bila d tgokk kenn? mesti meriah sakan.. Btw, happy besday to youuu for tomorrow :)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

HAPPY BIRTHDAY in advance....hehehe
semoga murah rezeki, panjang umur dan cepat2 dpt jodoh!!!

ce try dgr lagu "rahmat kasih mu" dr kumpulan Saujana...best kot, maybe kene utk awk sempena ur BD...

to my blog - Acapsuur (>,<)

Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN TAHIR :
okay..
eh da matang pe hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

IRNA AHMAD :
best n meriah !
thanks!

Eazy Izzuddin said...

ASYRAF :
thanks...
hik2...
okay ku akan dengar lagu
:)

Lelaki Ini said...

yeye!
selamat hari lahir!

sYafIk-wAy said...

jauh lah pulak nak sambut birthdy dgn kau same2 ... huhuhu

::FAIZ FARISH:: said...

hp bday


nice pic

DanieL AdiE said...

Wah..meriahnye!!

Akulah Pak Lan said...

aku tak pernah smbut birthday pun

Kim Hyun Arry said...

wahhhh..best nyer dpt ikut birthday party budak..hehe..its so fun lol..whoaa..cntiknyer cupcakes tuh wrna biru plk tuh huhu nk nk..hehe..sdapp kan izz..huhu..hurm..yg ln rhsie..hehe...bye..imy

nick dot anis said...

budak2 skrg sgt bertuah...best je tgk party ni:-)

Fara E's said...

The rain falls on my windows And the coldness runs through my soul And the rain falls, oh the rain falls I don’t want to be alone I wish that I could photoshop on Our bad memories Because the flashbacks, oh the flashbacks Won’t leave me alone If you come back to me I’ll be all that you need Baby, come back to me Let me make up for what happened in the past

wow ;D

mr.syazwan said...

wow meriah gile beb!

syok jd budak2 kan

hehe

faziana ARahim..... said...

macam syok je join besday party kids!hehe

~Nana 귀여운~ said...

teringin nak jadi kanak2 ribena..hhhahaha

Rtp Farra Arisha said...

it's very fun to attend the b-day party celeb ;)
happy birthday to ur pak su's kid ;))

Ct Mawa said...

happy birthday..my birthday smlm nye..7/10..huhu

Afzainizam said...

Panjang umurnya .. panjang umurnya
Panjang umurnya … serta mulia
Serta mulia … serta mulia

Panjang umurnya .. panjang umurnya
Panjang umurnya … serta mulia
Serta mulia … serta mulia

Selamat ulang tahun kami ucapkan
Selamat panjang umur kita kan doakan
Selamat sejahtera sehat sentosa
Selamat panjang umur dan bahagia


Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
skuter sanyang motor sym

A'iyn Raidah said...

bestnya.teringin nak wt bufday party mcmni..hehe

amir aizat said...

serius best tgk party ni, hehe

Eazy Izzuddin said...

LELAKI INI :
thanksss...
hik2

Eazy Izzuddin said...

SYAFIK WAY :
its...
wish pun dah kira cukup...
:D

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
thanks....
xD

Eazy Izzuddin said...

DANIEL ADIE :
sangat meriah ouh..
xD

Eazy Izzuddin said...

PAK LAN :
itulah..
same2...

Eazy Izzuddin said...

ARRY :
apa yg rahsia tu ?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

ANIS :
sangat bertuah....
best!

Eazy Izzuddin said...

FARA E'S :
hehehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MR SYAZWAN ;
nak juga jd budak2
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

FAZIANA RAHIM :
biasalah
budak3 kan hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

NANA :
dah jadi kan
hehe

Eazy Izzuddin said...

RTP FARRA ARISHA :
yeah
hb to them
xD

Eazy Izzuddin said...

CT MAWA :
yeke...
hb!

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
thanks bro !

Eazy Izzuddin said...

A'IYN RAIDAH l:
make one...
:D

Eazy Izzuddin said...

AMIR AIZAT :
kann...
hehe