#6 Photog Of The Week

Assalamualikum WBT & Salam Sejahtera

Segmen Photog of the Week !
akhirnya terupdate juga setelah kesibukanan ku melanda,
sangat busy, menyiapkan assingment
okay, tema untuk photog of the week ialah 'Bukit'
i like mountain, pemandangan dari atas memang indah
tapi shoot pun bukan bukit tinggi sangat pun 
kalau shoot kat Jusco Bukit Tinggi pun boleh hehe xD

model ialah Asyraf Arif
lokasi Taman Botani Putrajaya
banyak cabaran dan halangan, panas, puasa hehe
xD

photog Eazy Model Asyraf1 


photog Eazy Model Asyraf2 


photog Eazy Model Asyraf3 


photog Eazy Model Asyraf4


next scene, environment and theme ?
jeng3x
tunggu.. xD
|
|
\/

photog Eazy Model Asyraf

thanks kepada Model Ini, nanti kita shoot lagi xD

p/s : kurasa dan semua sponsor2 contest ku rasa event blogger pun rasa,( banyak betul rasa haha ) rasanya nak EXTEND lagi tarikh contest blog ku, tarikh tutup contest pada hujung bulan ini, 31 Oktober 2011. sebab masing2 busy hehe, jangan lupa join contest k, Mak Aih !  Contest Blog Eazy Izzuddin !
LAYANS
(>_<)

15 comments:

atty's said...

cantik2 gambar eazy snap.

Rtp Farra Arisha said...

your shoots are all great! keep it up yah :)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

fuhh....updated from twitter,,,i tot it was my picture(hangat kee??)hahaha...

sib baik pic org lain...

NICE pic bro!

to my blog - Acapsuur (>,<)

Juliet_iRa~" said...

wah shoot kat taman botani..
lepas ni ke wetland plak ke?
heeee

Asyraf Arif said...

looks awkward. hahahaha :D

mr.syazwan said...

pic yg last cantik!

=_=

~Nana 귀여운~ said...

omak aih..smart je gamba :)

MR. SYAH said...

xnk panggil sikacak ni jd model ke.. hahahah..

jieha nasir said...

wahh, cantik.! suka tone colour gmbar yang kedua.! haha :))

Lea Isnawi said...

nak jadi model eazy jugak!

hehehe

FaizalSulaiman said...

lawa!

miss Fyqa said...

chantek la gambar2 tu smua Eazy :)

sYafIk-wAy said...

gmbr ak bile lakk ?? hahaha

iKhRam said...

nak jadi model utk akan dtg boleh tak? hahaha

Afzainizam said...

OOHHHH MODEL TAMAN BOTANI PUTRAJAYA KERRR.... HEBAT PHOTO TU....

ADA BAKAT PHOTOGRAFER TEGAR...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pentingnya nama pemandu kedua dalam insurans kereta