Followers

Friday, September 23, 2011

Terjah Raya ! xD

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Eh masih Raya ke dah habis?
ada lagi, rasanya minggu depan kot akhirnya bulan syawal
sekejapnya masa berlalu, sedih juga nak meninggalkan syawal
nanti lagu raya dah tak berkumandang dah
semangat2 raya sudah tiada dan meneruskan hidup masing2
okay pada setiap hujung minggu dalam bulan syawal  ni
pasti ada saja yang akan buat open house
sama ada secara besaran atau kecilan, ku tak kisah
yang penting ku sedap bedal makan open house hehe

DSC_0742 

 weekend kedua raya, ku dengan rakan blogger
NurAizuddin, NurElyani, & Koqin beraya di rumah blogger
Akmal Hilmi, siapa tak kenal kan? hehe
dalam perjalanan itu agak sesak dan hujan
akhirnya sampai juga rumah di Puchong
sampai2 tuan rumah tiada? pergi jemput kawan la tu
di jemput oleh parents Akmal Hilmi,

DSC_0730 

DSC_0734 

sepatutnya ada lagi 1 rombongan kawan blog
tapi mereka dah bergerak dahulu ke rumah Syazwan Sarawak
kami pun tak berkesempatan ke rumah Syazwan Sarawak
walaupun rumah Syazwan Sarawak dekat ngan rumah ku hehe
sedap semua juadah raya di rumah Akmal Hilmi
tapi ada lagi satu rumah lagi yg harus di tempuh
rumah siapa? jom lihat !

DSC_0770 

bertolak dari puchong terus ke Shah Alam
mengambil satu lagi kereta ke Kuala Selangor
rumah siapa di Kuala Selangor kalau bukan akak GadisHanim xD
akhirnya sampai juga hampir sejam perjalanan
meriah! 3 kereta yg datang, blogger2 semua

DSC_0762 

DSC_0785 

DSC_0800 

 hidangan rendang ! rindu rendang, pandai Kak Hanim masak hehe
pun sempat bergambar di situ
hari sudah lewat, pulang ouh xD

weekend ketiga raya, lepas zohor
masih bersama mereka, cuma Kak Elyani kita tak beberapa sehat
beraya di Kuala Selangor juga
beraya di Rumah Admin Sahabat Blogger
Atiq Salleh !, wah! rupanya rumah Kak Hanim dan Atiq
dekat sahaja !, tak sampai beberapa minit dah sampai..
nak jalan kaki pun boleh hik2

DSC_1028 

DSC_1029

merasa nasi ayam dan mee bandung, terbaikk!! sedap
sembang punya sembang, dah lewat ! beransur dan balik
takut nanti bila sampai rumah ada saja mulut yg bising
almaklumlah anak kesayangan =P

Combine semua open house yg ku pernah pergi, rumah ku bila lagi nak buat ea? hmm raya dah nak habis ni

p/s : promote2, jom join my contest..
LAYANS
(>_<)

Comments (43)

On September 22, 2011 at 12:31 AM , akmalhilmi said... [Reply to comment]

tq weh sbb dtg :) n sorry aku tkda plk that time
huuu

 
On September 22, 2011 at 12:56 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AKMAL HILMI :
its okay..
dapat jumpa kau pun sekejap jadi lah..
=D

 
On September 22, 2011 at 1:13 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

mood beraya masih ada lagi yerr kamu semua yerr... eeemm jumpa bolgger ni mmg meriah gilerrr.... raya sakan taun ni yer ko

buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kawin

 
On September 22, 2011 at 1:16 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AFZAINIZAM :
haha
tahu x fe...
1st time beraya bergini bersama blogger

 
On September 22, 2011 at 1:58 AM , [k]o{q}i[n] said... [Reply to comment]

suka suka...

 
On September 22, 2011 at 2:09 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

KOQIN :
i like !
hehe
xD

 
On September 22, 2011 at 2:10 AM , Kim Hyun Arry said... [Reply to comment]

wahhh meriahnyer..hehe

 
On September 22, 2011 at 2:17 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

KIM HYUN ARRY :
sangat meriah hehe
xD

 
On September 22, 2011 at 4:42 AM , Fariez Chan ! said... [Reply to comment]

just drop by to say Aww new layout ! nice one :)LOL .

 
On September 22, 2011 at 7:18 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FARIEZ CHAN :
adik !
lama tak mai hehe
thanks...
xD

 
On September 22, 2011 at 10:03 AM , IMANSHAH said... [Reply to comment]

gambar yg awesome

 
On September 22, 2011 at 10:45 AM , Akulah Pak Lan said... [Reply to comment]

best dapat beraya beramai2

 
On September 22, 2011 at 12:49 PM , ZWAN SABRI said... [Reply to comment]

Aiseyh, raya sakan nampak.. HEHE


MySuaraBlog: Tips Jadi Bapak

 
On September 22, 2011 at 2:35 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

IMANSHAH : awesome kan ..
Thankssss

 
On September 22, 2011 at 2:36 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

PAK LAN : besh dapat beraya bersama

 
On September 22, 2011 at 2:37 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ZWAN SABRI : haruslah beraya sakan..
Setahun sekali :)

 
On September 22, 2011 at 2:42 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

nice picture

 
On September 22, 2011 at 2:48 PM , ♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said... [Reply to comment]

dengki rambut org tu cantik!

hishhh~

 
On September 22, 2011 at 3:06 PM , Rtp Farra Arisha said... [Reply to comment]

syioooknya raya anda!! :D

 
On September 22, 2011 at 4:46 PM , Muhammadnuraizuddin said... [Reply to comment]

yeyy.. banyak nya kita p beraya..ihihih

 
On September 22, 2011 at 11:43 PM , Hanim Mahali said... [Reply to comment]

berbezanya muka akak kat atas n bawah tu.... >.<
tu je ke gambar yang de kat eazy ?

 
On September 23, 2011 at 2:32 AM , ~Nana 귀여운~ said... [Reply to comment]

raya sakan die..maklumlah raya masih ada lagi 6 hari..huhu

 
On September 23, 2011 at 7:34 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FAIZ FARISH :
thanks...
nice kan...
xD

 
On September 23, 2011 at 7:34 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LORD ZARA :
rambut siapa cantik sis?
hehe
xD

 
On September 23, 2011 at 7:35 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NURAIZUDDIN :
tahu x fe...
banyak yg kita pi beraya..
xD

 
On September 23, 2011 at 7:35 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

KAK HANIM :
ade je lagi...
akak nak ke?
t eazy email..
;D

 
On September 23, 2011 at 7:35 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

RTP FARRA ARISHA :
sangat syiok..
:D

 
On September 23, 2011 at 7:36 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NANA :
6 hari lagi?
raya3x..
hehe
xD

 
On September 23, 2011 at 9:25 AM , Diana @ bilakukatacinta said... [Reply to comment]

waaa..berduyun-duyun ke umah orang ek? siap serbu gitu....menung perut full tak hengat

 
On September 23, 2011 at 4:57 PM , ciK LyndaWawa said... [Reply to comment]

masih beraya?

 
On September 23, 2011 at 7:17 PM , Anif Abdullah| AA said... [Reply to comment]

sangat syok sesama blogger beraya :)

 
On September 23, 2011 at 10:40 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

DIANA :
tahu x fe...
sangat fulll
hehe
xD

 
On September 23, 2011 at 10:41 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CIK LYNDA :
still beraya....
=D

 
On September 23, 2011 at 10:41 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ANIF ABDULLAH :
serius syok...
xD

 
On September 24, 2011 at 3:11 AM , iKhRam said... [Reply to comment]

bestnyer makan-makan
borak2
gelak-gelak..

huhuhuh
sejak masuk mktb ni dah lama tak join open house
mood sedih

 
On September 25, 2011 at 1:27 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

IKHRAM :
best2...
hik2

layeke...
keluar la kemana2 ...
xD

 
On September 25, 2011 at 2:17 AM , Judiene said... [Reply to comment]

Meriahnya dengan open house.
Bila nak buat kat rumah sendiri?
Hehehe.

 
On September 25, 2011 at 2:53 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

JUDIENE :
rasanya tahun ni tak da kot..
hehe
xD

 
On September 25, 2011 at 10:42 AM , Fara E's said... [Reply to comment]

cepatt laa , nak g umah kau ! haha

 
On September 25, 2011 at 12:14 PM , Iz.Eusof (Abg Stalker) said... [Reply to comment]

rmh abg hrni.tgl sisa kuih raya je.haha

 
On September 25, 2011 at 12:59 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FARA E'S :
err..
tahun xda kot...
xD

 
On September 25, 2011 at 12:59 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

IZ.EUSOF(ABG STALKER)
tu lah...
sisa un masih sedap lagi di makan kan..
hehe
xD

 
On September 30, 2011 at 11:10 AM , atiqsalleh said... [Reply to comment]

ahahaha.. baru baca nie.. huhu..