Coretan Raya Ku xD

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera..
Cepatnya masa berlalu
sebelum ini Ramadhan, Sekarang Syawal..
ini pun dah nak masuk pertengahan Syawal..
Serius masa cepat berlalu, masa itu emas kan
kena guna sebaiknya
tapi! nak update juga tentang Raya ku hehe
Raya sebulan kan? kan3x? =P

Raya 7
mesra Datuk & Datin =P (parents ku)

Raya pertama di Kampung Halaman, Best!
di Kuala Kurau, Perak
Alhamdulillah Atuk Nenek masih sehat walafiat
suasana beraya di kampung sangat best! dan teruja..
berbeza kalau kita beraya di bandar
ataupun lebih spesifik di rumah2 batu hehe
semua sekarang mencari rumah2 kampung
barulah terasa suasana hari raya tu =P

Raya 8 

 baju raya tahun ini kami satu family berwarna biru
if korang tengok di gambar, kalau baju biru itu
adik beradik or parents ku lah itu..
kalau lain dari yg lain, sepupu sepapat lah tu hehe

Raya 5 

 meriah, cuma 1 family sahaja yg tak balik
beraya di Kuantan, tak best ouh,
 kalau ada mereka lagi meriah.. 
gambar2 di bawah tercoret kisah raya ku di 1 syawal

Raya 6

Raya 2

Raya 3

Raya 4

Raya 10

Raya 1

p/s: ramai juga baju raya tahun ni warna biru...terbaikk..xD
LAYANS
(>_<)

48 comments:

miss Fyqa said...

meriahnyer..

Selamat Hari Raya ! :)

ChentaEty said...

wow..raya y meriah..=)disamping family tercinta eyk..raya sakan beb~lawaeii..

Fara E's said...

pic ke-3 , baju peach , nsem !
haha

Liyana said...

awk nmpk biru.. hehe

ishiko said...

pic raya nice ^^

akuzle said...

so comey pose ur parents...

Eazy Izzuddin said...

MISS FYQA :
sangat meriah..
hik2..
selamat hari raya juga...
:)

Eazy Izzuddin said...

CHENTAETY :
yeahh...
harus...
raya kan sebulan
hik2
xD

Eazy Izzuddin said...

FARA E :
amboi2...
tengoklah..
kazens siapa hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

LIYANA :
yeah..
saya biru sekali..
hik2
:)

Eazy Izzuddin said...

ISHIKO :
thanks...
:)

Eazy Izzuddin said...

AKUZLE :
so sweet of them..
hik2
lama tak nampak sis
:)

Oppa Kudin Nz said...

cantiklah gambar2 ko..
meriah betol..
selamat ari raye..
sempat lagi ni..hehe ^^

Eazy Izzuddin said...

OPPA KUDIN NZ :
thanks..
sgt meriah hehe...
selamat hari raya juge..
aish mesti sempat..
xD

aneff.marhfiz said...

pagi raya je kee ?

Eazy Izzuddin said...

ANEFF MARHFIZ :
yeah..
sebab lepas tu masing pergi beraya..
xsempat nk shoot :P

FaizalSulaiman said...

meriah! tahun ni tahun biru jugak yek

selamat hari raya eazyizzuddin

Diana @ bilakukatacinta said...

tak sangka biru ni nampak naik dalam gambar


hhmm..tp sis mcm tak berpeluang jek nak berdondon baju biru..sbb mak sis tak suka kaler biru..dia kata macam kaler kain budak sekolah,,,dan lagi dia kata cam balai polis.. Ada macam tu?

Judiene said...

Meriah la tu nampak.
Eazy dengan adik beradik memang seacuan muka.
Hehehe.
Anywaym blog dah semakin lawa.
Buat sendiri ke template ni?

:)

Nailofarhazirah said...

Layannn...
Ada sawah padi tak kt kurau?

Puan tia said...

cantikk biru :)


kampung kita kat batu kurau ,taiping perak.

atty's said...

kalau raya kt kampung ni memang meriah..
selamat hariraya eazy.

::FAIZ FARISH:: said...

sedondon.. i like

Kim Hyun Arry said...

wahhhhh..mnrik sngguh smua gmbr.hihi..raya sakan nie..hihi..:)

Eazy Izzuddin said...

FAIZAL SULAIMAN ;
yup biru...
bro biru jugak ke ?
selamat hari raya..
;)

Eazy Izzuddin said...

DIANA :
layeke...
boleh pula kata bj biru macam tu...
ish2....
kena open minded sikit..
xD

Eazy Izzuddin said...

JUDIENE :
hehehe
dah nama adik beradik..
mesti seacuan xD
blog ni org buat kan..
;)

Eazy Izzuddin said...

Nailofarhazirah :
mesti lah ada...
xD

Eazy Izzuddin said...

PUAN TIA :
eh dekat dah...
hik2

Eazy Izzuddin said...

ATTYS :
yup2
memang sangat meriah..
selamat hari raya juga

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
me too !
xD

Eazy Izzuddin said...

KIM HYUN ARRY :
of cozz...
raya sakan...
hik2
xD

atiqsalleh said...

atq pun tahun nie warna biru.. hehehe

sYafIk-wAy said...

aku coklat !

mr.syazwan said...

bestnye ada kampung

indah2

hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

biru mata hitamku....huhu

Eazy Izzuddin said...

ATIQ :
yeke ?
samalah kita hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MR SYAZWAN :
tersangat lah indah kampung ku
ececeh
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

SYAFIK WAY :
kau memang coklat hehe
xD
mana pic ?
:P

Eazy Izzuddin said...

CIK LYNDA :
eh kenapa ?
hitam mata?
xD

Azham Vosovic said...

hahahaha, raya yg sgt best pon heheheh

Eazy Izzuddin said...

mmg best pong hehe
xD

Xan Adam said...

NIce Blog..

NURUL NATASYA AMIR said...

Beshnya kampung youuuu eh Slmt Hari Raya ! ;)

Eazy Izzuddin said...

XAN ADAM :
thanks...
xD

Eazy Izzuddin said...

NURUL NATASYA AMIR :
sangat besh ouhh..
selamat hari raya juga..
xD

Afzainizam said...

Seronokkan beraya dengan suasana kampung ni.... meriah sungguh lahhh nampaknya

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
tribunal tuntutan pengguna berkaitan kereta

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
sangat seronok broo..
xD