#5 Photog Of The Week (Raya Mood)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera..

pejam celik pejam celik lagi beberapa hari lagi nak Raya
dan nak sambut Hari Kemerdekaan juga..
dua minggu lalu, ku dapat shoot seorang blogger
jejaka tampan iaitu Asyraf Arif..
thanks karena menjadi Modelku pada waktu itu...
kebetulan pada waktu itu, Nisa Kay ada shoot di Taman Botani
Putrajaya bersama Syam Creativeheart, tapi ku awal lagi shoot di situ
rasanya bila nak pulang ternampak seorang photograper..
mungkin itukah Syam Creativeheart? hehe...
Lokasi di Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin
atau lebih dikenali dengan Masjid Besi..
amazing ouh..
this is my photog with Asyraf Arif
biasa2 saja xD 

DSC_0830

DSC_0937

DSC_0852

DSC_0851

DSC_0906

DSC_0885

DSC_0882

DSC_0899

DSC_0940

DSC_0930

DSC_0943

More Photog boleh direct terus ke "my Flickr Album"

p/s: kalau ada apa2 berkaitan dengan shoot, jemputlah daku, adalah rezeki sikit, Alhamdulillah =)
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Selamat hari Kemerdekaan
LAYANS
(>_<)

49 comments:

aneff.marhfiz said...

lawa lah baju merah dia tu !

Blog Eazy Izzuddin said...

ANEFF MARHFIZ :
yeah..
lawa kan..
:P

Amir Aidid said...

yang baju pink tu pun tidak kurang lawa nya . ahaks .

Blog Eazy Izzuddin said...

AME ELMS :
puji la tu...
hehe
:P
thanks

::FAIZ:: said...

masjid besi... nice pic

ZWAN SABRI said...

Eazy, maila peanng.. Photoshoot gambaq aku plak.. HEHE


MySuaraBlog: Larangan Untuk Pengantin Perempuan

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

wah tros semangat lagi byk nak raya..hehe

APi said...

lepas ni boleh shoot gambar aku lak..
keh3

Afzainizam said...

Baju merahhhh baju pink mmg melaram habissss ..... raya sakan kalau berbaju melayu ni...


Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup

ciK LyndaWawa said...

gambar no 5 cantik!!

Unknown said...

waahhh baju raye ker? hehe

attyfir said...

nice picture...

Lea Isnawi said...

nak jadi model eazy jugak!

Blog Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
yeah masjid besi...
thankss..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

ZWAN SABRI :
insyallah...
boleh2 hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

SYAFAWANI ;
Semangat ni ouh heheh..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

API :
bole2 hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
memang melaram habis ni bro..
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

CIK LYNDA :
kannn
cantikkan...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

AMIR AIZAT :
eh baju sponsor tu...
hehe
xde lah...
siapalah yg sudi nak sponsor
:P

Blog Eazy Izzuddin said...

ATTYS :
thanks kak...
:)

Blog Eazy Izzuddin said...

LEA :
silakan...
saya lagi suka hehe
xD

Unknown said...

great photoshoot...

emmm...
en.eazy..boleh tak saya nak tahu the descriptions of ur equipment/devices used for the photoshoot above...

really nid to learn that...
hehehe

Apel D. Doragon said...

smart2.. ni kat masjid besi tu ke..
eazy kau pakai battery grip shutter kat grip tu leh autofocus x?

Jerul said...

wahhh .. sakannnn nmpk .. heheh

Fara E's said...

meh ikut aku blik klantan , haha

vendoline said...

gempak la kemera baru...
best giler....shoot jgan tak shoot..hehe
same la dah buat photoshoot raya..
sakan! eehe
sudi view http://edyfee.blogspot.com/2011/08/persiapan-hari-raya.html

Rtp Farra Arisha said...

very great shoot!!
when u down to jkrt or klntn, bolehlah shoot solfie..hehe.

Blog Eazy Izzuddin said...

ASYRAF :
thanks...
hik2...

equipment?
biasa2 saja..
tak macam pro..
just tambah speed light...
bru lawa hiik2
:)

Blog Eazy Izzuddin said...

APEL D. DORAGON :
yup2...
boleh je ....
tp battery grip for d5000 tak banyak function...

Blog Eazy Izzuddin said...

JERUL :
of cozzz
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

FARA E :
jauhnye...
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

EDY FEE :
hehe..
photoshoot sakan ouh..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

RTP FARRA ARISHA :
oh okay..
sett
hehe
xD

aslann said...

fewitttt. smart bro. shot pun cantik!

ijam ismail said...

slmt hari rye eazy

A Y U A Z A M I said...

amboi eazy, kat majlis bukak puase taknak pulak pakai baju melayu pink color, jambu gituuuu :D hohoho

::alifdalmim:: said...

baju merah tu lawa lah..kene plk dgn sampin tu..chantek!

ieza ashaari said...

wah, mcm seronok jer kan berphotoshoot.. hurm, teringin juga kalau dijemput.. hihi.. :P

StrewberiManis =) said...

wowwwww eazy pakai finkkkkk
fewittttttt
HEHEH

Blog Eazy Izzuddin said...

ASLANN :
thanks brooo
xD
hehe

Blog Eazy Izzuddin said...

IJAM ISMAIL :
selamat hari raya ijam..
;)

Blog Eazy Izzuddin said...

AYUAZAMI :
basuh lah masa haritu hehe..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

ALIFDALMIM :
kan sesuai..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

IZFANORA :
nak photoshoot ke?
jom..
hik2

Blog Eazy Izzuddin said...

STREWBERY MANIS :
hik2..
pink like..
hehe
xD

mysarea said...

Cantik!
Nice!
Terbaik!
:)

Blog Eazy Izzuddin said...

thankss..
hiik3
xD

Akulah Pak Lan said...

Boleh improve lagi ni..
Control harsh light..

Gambar ke-4 dengan ke-5 jangan sampai teramput anggota badan..kalau nak ambik half..pastikan nampak tangan..

just my noobie opnion..