#5 Photog Of The Week (Raya Mood)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera..

pejam celik pejam celik lagi beberapa hari lagi nak Raya
dan nak sambut Hari Kemerdekaan juga..
dua minggu lalu, ku dapat shoot seorang blogger
jejaka tampan iaitu Asyraf Arif..
thanks karena menjadi Modelku pada waktu itu...
kebetulan pada waktu itu, Nisa Kay ada shoot di Taman Botani
Putrajaya bersama Syam Creativeheart, tapi ku awal lagi shoot di situ
rasanya bila nak pulang ternampak seorang photograper..
mungkin itukah Syam Creativeheart? hehe...
Lokasi di Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin
atau lebih dikenali dengan Masjid Besi..
amazing ouh..
this is my photog with Asyraf Arif
biasa2 saja xD 

DSC_0830

DSC_0937

DSC_0852

DSC_0851

DSC_0906

DSC_0885

DSC_0882

DSC_0899

DSC_0940

DSC_0930

DSC_0943

More Photog boleh direct terus ke "my Flickr Album"

p/s: kalau ada apa2 berkaitan dengan shoot, jemputlah daku, adalah rezeki sikit, Alhamdulillah =)
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Selamat hari Kemerdekaan
LAYANS
(>_<)

49 comments:

aneff.marhfiz said...

lawa lah baju merah dia tu !

Eazy Izzuddin said...

ANEFF MARHFIZ :
yeah..
lawa kan..
:P

ame elms ! said...

yang baju pink tu pun tidak kurang lawa nya . ahaks .

Eazy Izzuddin said...

AME ELMS :
puji la tu...
hehe
:P
thanks

::FAIZ FARISH:: said...

masjid besi... nice pic

ZWAN SABRI said...

Eazy, maila peanng.. Photoshoot gambaq aku plak.. HEHE


MySuaraBlog: Larangan Untuk Pengantin Perempuan

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

wah tros semangat lagi byk nak raya..hehe

APi said...

lepas ni boleh shoot gambar aku lak..
keh3

Afzainizam said...

Baju merahhhh baju pink mmg melaram habissss ..... raya sakan kalau berbaju melayu ni...


Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup

ciK LyndaWawa igUana said...

gambar no 5 cantik!!

amir aizat said...

waahhh baju raye ker? hehe

atty's said...

nice picture...

Lea IsNaw! said...

nak jadi model eazy jugak!

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
yeah masjid besi...
thankss..
xD

Eazy Izzuddin said...

ZWAN SABRI :
insyallah...
boleh2 hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

SYAFAWANI ;
Semangat ni ouh heheh..
xD

Eazy Izzuddin said...

API :
bole2 hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
memang melaram habis ni bro..
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK LYNDA :
kannn
cantikkan...
xD

Eazy Izzuddin said...

AMIR AIZAT :
eh baju sponsor tu...
hehe
xde lah...
siapalah yg sudi nak sponsor
:P

Eazy Izzuddin said...

ATTYS :
thanks kak...
:)

Eazy Izzuddin said...

LEA :
silakan...
saya lagi suka hehe
xD

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

great photoshoot...

emmm...
en.eazy..boleh tak saya nak tahu the descriptions of ur equipment/devices used for the photoshoot above...

really nid to learn that...
hehehe

Apel D. Doragon said...

smart2.. ni kat masjid besi tu ke..
eazy kau pakai battery grip shutter kat grip tu leh autofocus x?

Jerul said...

wahhh .. sakannnn nmpk .. heheh

Fara E's said...

meh ikut aku blik klantan , haha

Edy Fee said...

gempak la kemera baru...
best giler....shoot jgan tak shoot..hehe
same la dah buat photoshoot raya..
sakan! eehe
sudi view http://edyfee.blogspot.com/2011/08/persiapan-hari-raya.html

Rtp Farra Arisha said...

very great shoot!!
when u down to jkrt or klntn, bolehlah shoot solfie..hehe.

Eazy Izzuddin said...

ASYRAF :
thanks...
hik2...

equipment?
biasa2 saja..
tak macam pro..
just tambah speed light...
bru lawa hiik2
:)

Eazy Izzuddin said...

APEL D. DORAGON :
yup2...
boleh je ....
tp battery grip for d5000 tak banyak function...

Eazy Izzuddin said...

JERUL :
of cozzz
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

FARA E :
jauhnye...
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

EDY FEE :
hehe..
photoshoot sakan ouh..
xD

Eazy Izzuddin said...

RTP FARRA ARISHA :
oh okay..
sett
hehe
xD

aslann said...

fewitttt. smart bro. shot pun cantik!

ijam ismail said...

slmt hari rye eazy

ayuazami said...

amboi eazy, kat majlis bukak puase taknak pulak pakai baju melayu pink color, jambu gituuuu :D hohoho

::alifdalmim:: said...

baju merah tu lawa lah..kene plk dgn sampin tu..chantek!

izfanora said...

wah, mcm seronok jer kan berphotoshoot.. hurm, teringin juga kalau dijemput.. hihi.. :P

StrewberiManis =) said...

wowwwww eazy pakai finkkkkk
fewittttttt
HEHEH

Eazy Izzuddin said...

ASLANN :
thanks brooo
xD
hehe

Eazy Izzuddin said...

IJAM ISMAIL :
selamat hari raya ijam..
;)

Eazy Izzuddin said...

AYUAZAMI :
basuh lah masa haritu hehe..
xD

Eazy Izzuddin said...

ALIFDALMIM :
kan sesuai..
xD

Eazy Izzuddin said...

IZFANORA :
nak photoshoot ke?
jom..
hik2

Eazy Izzuddin said...

STREWBERY MANIS :
hik2..
pink like..
hehe
xD

mysarea said...

Cantik!
Nice!
Terbaik!
:)

Eazy Izzuddin said...

thankss..
hiik3
xD

Akulah Pak Lan said...

Boleh improve lagi ni..
Control harsh light..

Gambar ke-4 dengan ke-5 jangan sampai teramput anggota badan..kalau nak ambik half..pastikan nampak tangan..

just my noobie opnion..