Graduan Aspire 2011 Wartawan Rakyat [akmalhilmi] VideoGrapher ku =P

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
Hah! This week no mood for Wordless Wednesday
i dont know why, entah tetiba ketiadaan mood hehe
okay, pada weekend yang lepas
Graduan Aspire 2011 berlangsung di KL Convention Center
Hari permulaan pada hari Sabtu ku tidak dapat hadir.
ada hal, dan ku datang pada hari kedua pada hari Ahad
best! berpeluang bertanyakan peluang pekerjaan..
walaupun ku masih menuntut, tapi tak salahkan prepare awal2..
kebanyakkannya ku bertanya, pointer mesti kena bagus bro..
sempat bertanya di Booth Bank Negara & Maybank
kot2 boleh praktikal di sana hehe xD
selain daripada itu, sempat juga round2




dan lepak di booth 1tube.my
dapat berjumpa dengan Abang Nara or Beautifulnara.com
layans ouh bila MatJepp bagi speech kat depan, excited daku hehe
dapat juga buat iklan sikit dalam Graduan Aspire 2011..
apa aktiviti yg sedang berlangsung pada masa itu
siapa lagi kalau hostnya si Akmal Hilmi..
Cameraman : Eazy Izzuddin (aku lah tu )
play it! xD



p/s : ok tak ok tak? tiada lah aku tanpa host ku akmal hilmi, kalau nak tahu segmen terjah blogger ku lah cameramannya.. xD
LAYANS
(>_<)

58 comments:

Akulah Pak Lan said...

Aku malas nak p sebab aku rasa aku dah cukup tua...haha

mysarea said...

untung la jumpa dengan abg Nara :P
tak pergi jauh hehe

muhamadsufian89 said...

untunglaa pegi graduan aspire dapat jumpa dgn ramai orang hebat. aku nak datang tapi jauh la pulak. huhu

miss Fyqa said...

mesti ramai yg datang kan.....
:D

IMANSHAH said...

tak penah la saya junpa blogger yang femes..sob2

laskar pelangi said...

bestnye kalau g sana..untung lewww awk dpt g...auwwwww


siap dpt jmpa abang nara lg..ades! jelessss~

Datin Tyka said...

sedih tak dapat join.. sob sob

ZWAN SABRI said...

Eazy cameraman yg hebat!
sempoila video tuu.. ;)

MySuaraBlog: Nak Peluk Kamu!

azalia hjsalleh said...

bestnya dpt kenal dgn ramai kwn ;)

Hizami Li said...

wah.
hebat2!
tak dapat nak gi.
T-T

ciK LyndaWawa said...

untungnye berjumpa ngan abg nara....=]

Hanim Mahali said...

waaa... bestnya dia... tak p pun hari ahad tu. ada hal. p hari sabtu ja. huhuhu

Unknown said...

singgah!
#lawanya header!
http://salwaismail.blogspot.com

::FAIZ:: said...

bestnya

lilypelangi said...

superb wow wow ! :D

Ain Atika Zailani said...

lahh...nape tak ajak? kenapa ? kenapa?? hihi..

iKhRam said...

amboi meriahnyer..
semua dah moden2 kan.. aku jer yg bawah tempurung mcm nie.. huhuhuh

iKhRam said...

amboi meriahnyer..
semua dah moden2 kan.. aku jer yg bawah tempurung mcm nie.. huhuhuh

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
generasi nissan sentra

graduan aspire waarrgghhhh ko jumpa diorang semua nya hebat -hebat belaka....

aneff.marhfiz said...

ni sort of mcm Outreach Kerjaya ya ? :/

Unknown said...

peh! macam sempoi aja.. yg mana bakal graduate & dah gradute lama tu mmg elok la usha apa yg patut event2 mcm ni..

mr.syazwan said...

kalau g leh jumpe semua2 tu ke??

kehkeh...

kim salam pd smeua ye

=_=

Anonymous said...

awak belajar jurusan ape ye?

Fara E's said...

gila best T.T

Encik Psychopath said...

Photoshoot aku wei.

Unknown said...

org famous tu

Blog Eazy Izzuddin said...

PAK LAN :
umur berapa ea pak lan?
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
untung sangat ouh..
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

SUFIAN :
jauh dari mana tu?? xD

Blog Eazy Izzuddin said...

MISS FIQA :
tersangat lah ramai...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

IMANSHAH :
jom lah pernah kan jumpa blogger femes..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

LASKAR PELANGI :
untung kan hehe
xD
best jumpa dia..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

TYKA :
kenapa tak dapat join?
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

TYKA :
kenapa tak dapat join?
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

ZWAN SABRI :
oh biasa2 saja...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

AZALIA :
best..
lagi ramai kawan lagi happening..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

HIZAMI RAHIM :
lain kali pergi ea..
;)

Blog Eazy Izzuddin said...

CIK LYNDA :
sangat untung...
hik2..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

HANIM :
terbalik pulak kita kan hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

SALWAISMAIL :
thanks!
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
sgt best!

Blog Eazy Izzuddin said...

LILYPELANGI :
sht wow!
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

AIN ATIKA :
laaa...
kenapa2??
x cakap...
xD
hehe

Blog Eazy Izzuddin said...

IKHRAM :
eh..
semua moden2 lah..
ish kau ni..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
yeah..
mereka semua hebat2 belaka..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

ANEFF :
yeah..
sort of...
but ok lah..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

UDIN :
tersangat bagus dan elok..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

MR SYAZWAN :
boleh kot jumpa semua2 tu..
xD

oraits insyallah kalau jumpa mereka lagi..
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

MAISHARAH :
saya amik bachelor of finance (hons)

Blog Eazy Izzuddin said...

FARAA :
tersangat best!...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

ENCIK PSYCOPATH :


bila weyhh??
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

AMIR AIZAT :
eh biasa2 lah...
xD

scya lollita said...

okay jles huh huh T.T

Rtp Farra Arisha said...

surely happening..:))

enyheartsdiamond said...

ouh, itulah akmal hilmi ;)

Blog Eazy Izzuddin said...

SCYA LOLLITA :
okay jgn jelez la..
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

RTP FARRA ARISHA :
very happening ouh...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

ENYHEARTSDIAMOND :
yup...
itulah akmal hilmi...
xD