Eh iklan percuma di bilatergigithalia.com?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera...
Dapat juga update blog setelah sekian lama tak update blog. Yeay! harini rajin pula nak join segmen. Support kawan ouh! beliau ialah EmanTheHalia, kawan rapat d blog. Hadiah dia pun cukup menarik! Iklan percuma ouh. Selalu iklan kena berbayar. Menarik-menarik.  


Hadiahnya ialah 125×125 percuma selama dua bulan. Ok la kan. Cara-cara nak join :
  1. Buat satu entri “Eh iklan percuma di bilatergigithalia.com?”
  2. Snip/printscreen header Blog ni dah letak dalam entri.
  3. Tulis dua benda yang korang tak boleh lupa fasal blog ni
Okay Firstly perkara yang aku tak boleh lupa fasal blog bilatergigithalia.com ini ialah dengan keunikan domain dia. Tergigit Halia? hmm. Unik kan. hehe. Karena owner blog bilatergigithalia ni sebenarnya tidak suka dengan halia, apatah lagi bila tergigit halia, apa anda rasa? hmm paham2 sendiri lah ea. Aku sendiri tidak suka bila tergigit halia. haha. rasanya lain macam sikit hehe.


Okay Second, fasal blog bilatergigithalia ini, beliau suka update entry mengimbau kenangan lalu. Entry yg aku tak pernah lupa kan ialah entry fasal permainan kanak2 yg kita selalu main pabila cikgu tiada di dalam kelas dan pabila waktu cuti, seperti contoh Card game Happy Family, SNAP, OLDMAID, DONKEY dan lain2, anda boleh klik di sini..-->4 Card Game Selepas Habis Exam Sekolah



Hah, dah klik? mengimbau sejarah lama tak masa sekolah2 dahulu. Tetiba terasa Rindu pula. Best ouh main card game itu, tak jemu2. Kadang2 Tuan Blog Bilatergigithalia.com ni macam boleh baca tau fikiran aku, apa yang aku lalui. Imaginasi n fikiran kami sama kot hehe. Btw, aku dah banyak kali lepak dengan Owner BTH ni, yeah iaitu Mista EmanTheHalia. 




okay. Inilah owner bilatergigithalia.com, kalau korang mahu tahu lebih lanjut about this, boleh klik di sini --> Eh iklan percuma di bilatergigithalia.com. Boleh sertai untuk memeriahkan suasana xD.


p/s: 888 follower, siapakah yg bertuah? xD
LAYANS
(>_<)

46 comments:

EmanTheHalia said...

heheh thx weyh! nanti aku nilai balik silap2 aku bukak je 4 4 iklan hehe ohh same fikiran eh hehe

Eazy Izzuddin said...

EMAN :
hehe
sama la..
ok2 :P

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip bersihkan lining roof kereta

UIHHHH BLOG MENGIMBAU KENANGAN LALU.... RETRO TUUUU...

AKU BARU TERJAHHHH KAT SANA....

aneff.marhfiz said...

menarik menarik ! rindu pulee nak main kad kad tu :/

::FAIZ FARISH:: said...

menarik....

ZWAN SABRI said...

rindula sama SNAP.. dulu mainan tula feveret aku.. HUHU

MySuaraBlog: Kunyah Untuk Kurus

Akulah Pak Lan said...

Nice segmen..bleh dapat iklan free...tapi aku iklan nuffnang pun dah buang..hahah

ciK LyndaWawa igUana said...

semoga berjaya=]

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
kan...
best kan singgah sana...
xD

Eazy Izzuddin said...

ANEFF MARHFIZ :
me too...
rindu juga...
xD

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
sangat menarik...
xD

Eazy Izzuddin said...

ZWAN SABRI :
permainan feveret semua...
xD

Eazy Izzuddin said...

PAK LAN :
haih..
kenapa buang?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK LYNDA :
thankss....
xD

miss Fyqa said...

ha'ah permainan yg selalu main dlm class. Hehe. takde keje masa skolah dulu. seronok plak bila di imbas kenangan lalu :D

ciK LyndaWawa igUana said...

kirim salam ngan org hansem..=]

Lisa N.Yusof said...

ya Allah best gilaaaa kot main happy family tuh!

Darkbatman said...

gudluck eazy..

Lea IsNaw! said...

menarik! gud luck eazy =)

syazwan tahir said...

kad SNAP! waa....teringat zaman kanak2 dulu...main smpi x hengat...hmm :') nk jd kanak2 blik boleyh? xP...btw i hv a new entry at enciksyazwanpunyablok.blogspot.com klu rjin snggah2 la ye..uolls sumer alwayz welcome.. :D.

amir aizat said...

goodluck!

iKhRam said...

jom terjah blog die..

apapun, teringat juga masa zaman kanak2 ribena main terup2 tu.. cantikkan lukisan terup tu.

Encik Psychopath said...

gudluck thenn.

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip nak tinggikan kereta sikit

uihhhhh bila gigit halia apa rasanya.... eeemmm selalu tergigit cili api ajerrr...

Faten Rosli said...

gudluck la ye..
btw,, main card2 tu masa zaman sekolah dulu mmg best gila la..
kesian bdk zmn skrg xpat men card2 tu lg..hoho

Syafiq_Elf said...

Good Luck Easy.. ^_^

Caythrine Amanda said...

gudlux yaw..

DanieL AdiE said...

Wah..lame x maen kad-kad nie...

mysarea said...

terbaik!
mengimbau kenangan lalu
:)

B!G n said...

zaman2 akak dulu tak sempat merasa, dah tua dah ni hehe. btw gud luck!

Eazy Izzuddin said...

MISS FYQA :
samalah..
event kdg2 d rumah main sorang2 pun bole..
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK LYNDA :
siapakah orang hensem itu??
xD

Eazy Izzuddin said...

LISA :
serius! best!

Eazy Izzuddin said...

DARKBATMAN :
thanks broo...
;)

Eazy Izzuddin said...

LEA :
sangat menarik!
thanks!
:)

Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN TAHIR :
hehehe..
ye2 dah singgah
:P

Eazy Izzuddin said...

AMIR AIZAT :
thanks!
xD

Eazy Izzuddin said...

IKHRAM :
memang terimbas habis ouh...
layans

Eazy Izzuddin said...

ENCIK PSYCHOPATH :
thanks broo..
xD

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
rasanya....
tak terkata hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

FATEN ROSLI :
thanks...
tulah..
budak2 sekarang pun tak tahu apa tu..
xD

Eazy Izzuddin said...

SYAFIQ ELF :
thanks ...
xD

Eazy Izzuddin said...

CAYTHRINE AMANDA :
thanks....
xD

Eazy Izzuddin said...

DANIEL ADIE :
samalah..
dah lama tak main kad2 ni

Eazy Izzuddin said...

MY SAREA :
kannnnn...

Eazy Izzuddin said...

BIG N ;
hehe...
terima kasih...
xD