Contest Saya Dan Kaca Mata !

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera 

oh lama sudah tidak layans contest ini, 
almaklumlah sejak semenjak ini asyik busy saja
busy kah? haha Contest ini di tag oleh Ame Elms
contest ini memang menarik!
menarik kenapa ea? karena berkaca mata..
saya pun suka berkaca mata..korang?
lihat banner penganjur contest..
comelkan hihi..


Dengar kata, penganjur contest ni baru pertama kali menganjurkan contest
penganjur Contest ini ialah cik LYA IDMA
apa kata kita memeriahkan contest beliau..
ops! sepanjang ku berblogging ni,
satu contest pun ku tak pernah buat
ingat nak buat lah one day..


Cerita di sebalik gambar :-

okay gambar ini di shoot tahun 2010 sewaktu ku sedang shoot satu event makan malam adik ku, dia minta tolong shoot karena biasalah abg dia kan photographer, ececeh, tak pro pun hehe. Shoot di Hotel Kuala Lumpur International if tak silap. Adikku pada waktu itu masih bersekolah di Maktab Tentera DiRaja or Royal Military Collger, semua ditanggung beres hehe.

Ala2 Red Carpet Gitu, pada waktu inilah juga ku berpeluang bergambar dengan Najwa Latif artis Youtube sebelum dia terkenal, ku bertanya siapa yg nyanyi di atas pentas tu, adik ku pun tak kenal, tapi tak lama lepas itu, adik Najwa Latif ini meletup di Youtube dan menjadi buah mulut orang, untunglah :P

so nak tag lah blogger2 yg hensem dan cantik, siapa kah?

p/s: ada lagi pending entry, nantikan..
LAYANS
(>_<)

59 comments:

ame elms ! said...

yeay ! kamu join juga ! HAHA . :D

miss Fyqa said...

Gud Luck :)

..hizamirahim.. said...

wah!
thanks tagging me!
:D

A'Aini said...

sy jOin cOntest ni jugak :)
good luck ya

IMANSHAH said...

wow..ensem dengan spek

Eazy Izzuddin said...

AME ELMS :
thanks to u..
saya join...
xD

Eazy Izzuddin said...

MISS FYQA :
thankss...
xD

Eazy Izzuddin said...

HIZAMIRAHIM :
welcome bro...
xD

Eazy Izzuddin said...

AINI :
good luck too!
xD

Eazy Izzuddin said...

IMANSHAH :
encem2...
xD

hira said...

wah wah. macho di situ~ haha :D dah lama tak jenguk sini. huhu

muhamadsufian89 said...

untung la ada spek boleh join segmen ni. aku takde spek takleh la nak join. hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..hansemlah!!!!

lilypelangi said...

smart !


all the best .


thanx for tag . lau sempat sy join k?

::FAIZ FARISH:: said...

Good Luck... ada Rupa Model

J.Syazwana said...

fuyoh fuyoh macam retisss siot.
hahaha

mr.syazwan said...

perh da mcm masuk pencalonan AIM da

ahaks!

mimie saie nie said...

cewah mcm gambar red carpet abph .. anyway good luck :)

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip hilangkan bauan durian dalam kereta

uihhhhh aku tak ade gambo kaca mata hitam lahhh pulakkkk... adoiiii ruginyerrr

iKhRam said...

dengan pic inilah aku mengenalimu buat kali pertama..

gmbar kenangan kot pic ni eazy izzuddin

A retarded kitty said...

glamor di red carpet eh?

Eazy Izzuddin said...

HIRA :
eh kamu..
lama tak nampak kan...
xD

Eazy Izzuddin said...

MUHAMAD SUFIAN :
eh pergi lah cari 1 speck..
dan join hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK LYNDAWAWA :
wah
sama2
xD

Eazy Izzuddin said...

LILY PELANGI :
thanks...
oraits...
xD

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
thanks!
ade ke?
x de pun...
:P

Eazy Izzuddin said...

SYAZWANA :
hahaha..
nak minta sign ke?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MR SYAZWAN :
hahaha
tapi tak menang pun hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MIMIE :
hehe
thanks...
xD

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
belilah 1 hehe..
xD

amir aizat said...

wah hensem dah! goodluck eazy!

Eazy Izzuddin said...

IKHRAM :
lah yeke...
thanks karena masih mengingati pic kenangan ini...
;)

Eazy Izzuddin said...

KITTY :
aah
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AMIR AIZAT :
haha..
thanks...
xD

salwaismail said...

cewahh! goodluck! :D
http://salwaismail.blogspot.com

salemaziz said...

untunglah jumpe retis. hehe. all the best bro...XD

laskar pelangi said...

dah macam retis pon haaaa nie =D

HAZWANmohd said...

waa retis di red karpet~ hu

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

gudluck ..! :)

eQuRlz said...

gud luck yer awk.. :) nk join tp cmde pic cantik :p

logorithm said...

Good luck!

Beberapa bulan lepas ada contest serupa yang dimenangi oleh EqbalZack.com kan?

Caythrine Amanda said...

Gud Luck OK..

Faraa Eiman's said...

GL ;D

Hanim Mahali said...

Good Luck!

Rtp Farra Arisha said...

good luck ya. might u be lucky person to be a winner!

Eazy Izzuddin said...

SALWAISMAIL ;
thankszza
xD

Eazy Izzuddin said...

SALEMAZIZ :
siapa retis??
mana2?
xD

Eazy Izzuddin said...

LASKAR PELANGI ;
eh mana ada...
biasa2 saja...
xD

Eazy Izzuddin said...

HAZWAN :
mana2?
:P

Eazy Izzuddin said...

EYP :
thanks...
xD

Eazy Izzuddin said...

EQURLZ :
thanks
jom join..
xD

Eazy Izzuddin said...

LOGORITHM :
thanks...
eh tak lah..
xD

Eazy Izzuddin said...

CAYTHRINE :
thanks ouh...
xD

Eazy Izzuddin said...

FARAA :
thanks...
xD

Eazy Izzuddin said...

HANIM MAHALI :
thanks akak...
xD

Eazy Izzuddin said...

RTP FARRA :
insyAllah amin...
xD

aneff.marhfiz said...

retissssss ;)

Eazy Izzuddin said...

ANEFF :
biasa2 lah..
xD

azlia mj said...

huu~ mcm best je contest ni..;))
singgah !
^_^