Nervous!

 Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols..
Yeah! My final examination its over..
its time to me active in blogging..hope so..
argh! lama rasa tidak blogwalking di blog teman2...
asyik mereka sahaja blogwalking disini..
terima kasih semua!
okay...


selepas sahaja selesai final exam semalam..
ada dapat pesanan daripada rakan sekampus..
siapa lagi kalau bukan Nisa Kay..
'esok datang Unisel tau"
ada apa ea di Unisel Esok?
hmm entahlah, mula2 nak tak nak pergi..
tapi pergi juga...
jumpa di Lobi Unisel Shah Alam..
ada shooting bersama Astro..
shooting apakah??
tetiba saja di suruh introduce myself and kena nyanyi..
menyanyi?! segan giler ah nak nyanyi hahah..
aish kata nak jadi penyanyi hehe..tak perlu segan...
Nisa Kay and the gang selesai sudah ber shooting dengan mereka...
ku sahaja belumm...
shooting apekah?!


rupanya shooting untuk Hari Merdeka yg akan datang..
Channel terbaru astro CH 318
My Music VIDEO
The channels that airs your 1Malaysia music...

oh patut lah kena nyanyi lagu national bagai...
mereka semua nyanyi seccara berkumpulan atau duo
ku dengan Afif Khairi secara solo...
mana aci camni hehehe..

Hai! Saya Izzuddin Dari Unisel..
akan menyanyi lagu Rasa Sayang..
Rasa sayang eh rasa sayang2 eh
eh lihat nona jauh rasa sayang eh...
....
haha..giler nervous aku nyanyi depan kamera...
nasibla dua take je..kalau 3, 4 ,5. mahu tak malu...
ku hafal lagu tu last minit sebelum shoot haha...
adeehhh lagu yg senang pun ku tak dapat ingat haha...
lepas ni kena ingat okkay...
thanks Kay inform..nanti kita berphotoshoot ye

p/s: next time if dapat peluang sebegini lagi, ku akan improve! yeah! :P
LAYANS
(>_<)

30 comments:

eykaa aziz said...

untungla~ ^_^

Eazy Izzuddin said...

eyka :
ayat org skang..untungla..
hehe :P

mysarea said...

bakal artis! bukan
bakal #retis! hehe
:P

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
erk??
tak tahu tak tahu..
hehe
:P

A M E ! said...

untung laa dapat bekerjasama dengan Astro . HAHA . ehh btw , cant wait for the result .

hari merdeka ya ? so , you video will be posted somewhere in August kan ? wow , cant wait cant wait . ;)

Nzyrahun said...

hohoho xsabar nak dgr senior nyanyi :P

Nzyrahun said...

hohoho xsabar nak dgr senior nyanyi :P

Eazy Izzuddin said...

AME :
hahah...
me too!
cant wait!
takut la if teruk ke hahah...
yup maybe in august...
xD

Eazy Izzuddin said...

NZYRAHUN :
hahaha...
lari2...
sumbang2...
xD

syaimz said...

untung laaa

iKhRam said...

wah
lepas ni bley ar jadi artis astro.. wow!!

::FAIZ FARISH:: said...

wah Artis

Eazy Izzuddin said...

SYAIMZ :
untung la...
xD

Eazy Izzuddin said...

IKHRAM :
hahaha...
kalau ada rezki..
;)

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
retis...
hihi
xD

logorithm said...

Bloggers dah semakin mendapat perhatian media ye?

MR. SYAH said...

wow.. mesti tengok ni...

mr.syazwan said...

wawawawa

tak sabar nak tgk

;)

Hanim Mahali said...

untunglah dia... makin pemes la pasni... hehehe..

hai retis!

EmanTheHalia said...

gilelah masuk tv nanti!! bibir pink!

Eazy Izzuddin said...

LOGORITHM :
err
yekot..
tp yg just student unisel je kot..
;)

Eazy Izzuddin said...

MR SYAH :
jom tengok...
xD

Eazy Izzuddin said...

MR SYAZWAN :
aaa jangan tengok..
malu2..
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

KAK HANIM :
haha..
org tak kenal pun siapa saya...
:P

Eazy Izzuddin said...

EMAN :
mengade ko..
haha
xD

Ujang9897 said...

artis rupanya kau ni..=)

Nour Akmal said...

br abis final exam ke?ptt lh lme tak update blog..huhuhu

Eazy Izzuddin said...

UJANG :
err...
bukan lah...
:P

Eazy Izzuddin said...

NOUR AKMAL :
baru je habis...
tu lah pasal...
')

akmalhilmi said...

ada idea
aku rasa akw mesti tau ape nk buat n ape dia nak :)