Nervous!

 Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols..
Yeah! My final examination its over..
its time to me active in blogging..hope so..
argh! lama rasa tidak blogwalking di blog teman2...
asyik mereka sahaja blogwalking disini..
terima kasih semua!
okay...


selepas sahaja selesai final exam semalam..
ada dapat pesanan daripada rakan sekampus..
siapa lagi kalau bukan Nisa Kay..
'esok datang Unisel tau"
ada apa ea di Unisel Esok?
hmm entahlah, mula2 nak tak nak pergi..
tapi pergi juga...
jumpa di Lobi Unisel Shah Alam..
ada shooting bersama Astro..
shooting apakah??
tetiba saja di suruh introduce myself and kena nyanyi..
menyanyi?! segan giler ah nak nyanyi hahah..
aish kata nak jadi penyanyi hehe..tak perlu segan...
Nisa Kay and the gang selesai sudah ber shooting dengan mereka...
ku sahaja belumm...
shooting apekah?!


rupanya shooting untuk Hari Merdeka yg akan datang..
Channel terbaru astro CH 318
My Music VIDEO
The channels that airs your 1Malaysia music...

oh patut lah kena nyanyi lagu national bagai...
mereka semua nyanyi seccara berkumpulan atau duo
ku dengan Afif Khairi secara solo...
mana aci camni hehehe..

Hai! Saya Izzuddin Dari Unisel..
akan menyanyi lagu Rasa Sayang..
Rasa sayang eh rasa sayang2 eh
eh lihat nona jauh rasa sayang eh...
....
haha..giler nervous aku nyanyi depan kamera...
nasibla dua take je..kalau 3, 4 ,5. mahu tak malu...
ku hafal lagu tu last minit sebelum shoot haha...
adeehhh lagu yg senang pun ku tak dapat ingat haha...
lepas ni kena ingat okkay...
thanks Kay inform..nanti kita berphotoshoot ye

p/s: next time if dapat peluang sebegini lagi, ku akan improve! yeah! :P
LAYANS
(>_<)

30 comments:

eykaa aziz said...

untungla~ ^_^

Blog Eazy Izzuddin said...

eyka :
ayat org skang..untungla..
hehe :P

mysarea said...

bakal artis! bukan
bakal #retis! hehe
:P

Blog Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
erk??
tak tahu tak tahu..
hehe
:P

Amir Aidid said...

untung laa dapat bekerjasama dengan Astro . HAHA . ehh btw , cant wait for the result .

hari merdeka ya ? so , you video will be posted somewhere in August kan ? wow , cant wait cant wait . ;)

Nazyrah said...

hohoho xsabar nak dgr senior nyanyi :P

Nazyrah said...

hohoho xsabar nak dgr senior nyanyi :P

Blog Eazy Izzuddin said...

AME :
hahah...
me too!
cant wait!
takut la if teruk ke hahah...
yup maybe in august...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

NZYRAHUN :
hahaha...
lari2...
sumbang2...
xD

Unknown said...

untung laaa

iKhRam said...

wah
lepas ni bley ar jadi artis astro.. wow!!

::FAIZ:: said...

wah Artis

Blog Eazy Izzuddin said...

SYAIMZ :
untung la...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

IKHRAM :
hahaha...
kalau ada rezki..
;)

Blog Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
retis...
hihi
xD

logorithm said...

Bloggers dah semakin mendapat perhatian media ye?

MR. SYAH said...

wow.. mesti tengok ni...

mr.syazwan said...

wawawawa

tak sabar nak tgk

;)

Hanim Mahali said...

untunglah dia... makin pemes la pasni... hehehe..

hai retis!

EmanTheHalia said...

gilelah masuk tv nanti!! bibir pink!

Blog Eazy Izzuddin said...

LOGORITHM :
err
yekot..
tp yg just student unisel je kot..
;)

Blog Eazy Izzuddin said...

MR SYAH :
jom tengok...
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

MR SYAZWAN :
aaa jangan tengok..
malu2..
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

KAK HANIM :
haha..
org tak kenal pun siapa saya...
:P

Blog Eazy Izzuddin said...

EMAN :
mengade ko..
haha
xD

Ujang9897 said...

artis rupanya kau ni..=)

Kechik Itu Comel said...

br abis final exam ke?ptt lh lme tak update blog..huhuhu

Blog Eazy Izzuddin said...

UJANG :
err...
bukan lah...
:P

Blog Eazy Izzuddin said...

NOUR AKMAL :
baru je habis...
tu lah pasal...
')

Unknown said...

ada idea
aku rasa akw mesti tau ape nk buat n ape dia nak :)