Selamat Pengantin Baru Buat Azfar Roslan@Ujang & Yana



Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
yeah!, Hari Pekerja Pun dah lepas...
First Test aku pun dah lepas untuk sem pendek ini
lepas ni apa yg terlepas lagi ea haha :P
Okays, Isnin "lepas" bersamaan 2hb May...
labor day ouh...
aku dengan rakan2 blogger yg lain bergather beramai2..
di Rumah Ujang a.k.a Azfar Roslan di Bangi...
di majlis pengantin baru dah jadi ala2 gathering blogger pula..
haha...aku suke aku suke...
lain daripada yg lain...
aku bergerak bersama adik angkat n Hasif Zul dr Shah Alam..
then semua berkumpul di McD Bangi...
setelah tiba, ramai ouh yg hadir...


fuh! meriah sangat, ada juga blogger2 terkenal muncul
untung dapat jumpa mereka, korang tahu lah sape kan hehe...
besh juga dapat snap2 pic, tapi satu ja kelemahan aku..
aku bila dah snap pic orang lambat sikit nak upload ke FB haha
bak kata EmanTheHalia "Record and Snap pic banyak buat ape kalau tak upload"
hahahahah....
fine taknak upload kang baru tahu haha...
insyAllah aku uload ok...bole lihat pic selebihnya di facebook aku...
so besh juga lah wedding blogger Ujang n Yana..
nak buat ucapan juga..


Selamat Pengantin Baru..
moga kekal hingga ke anak cucu cicit hehe...
aminn...


p/s: bilalah aku akan menjadi Raja Sehari ni haha
LAYANS
(>_<)

18 comments:

nelly said...

meriahnya!!

emanthehalia said...

alamak aku diperli! hehe takpe2 aku faham ko buat watermark! =) nice tu salah satu cara promote blog =)

mysarea said...

terbaik dan tahniah :P

Ezay Hadry said...

seronok la kan..siap gath blogger lg..

cik fza said...

meriah2.
ramai letak gambar kt kenduri tu.

::FAIZ FARISH:: said...

lawa baju kawen dia

ZWAN SABRI said...

bestnyer tgk org kawen.. tetiba tringin plak nak kawen.. HAHA


MySuaraBlog: Sebiji Telur Jer?

Eazy Izzuddin said...

NELLY :
meriah sesangat hehe...
xD

Eazy Izzuddin said...

EMANTHEHALIA :
hahaha
tahu x fe...
eh yeke?
heheh
xD

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA ;
yeahh...
sangat terbaik...
xD

Eazy Izzuddin said...

EZAY HADRY :
sgt meriah...
2 in 1 katakan...
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK FZA :
oh yeke...
ramai kot yg pergi..
almaklumlah...

blogger femes heheh
xD

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
emas tuuu...
xD

Eazy Izzuddin said...

ZWAN SABRI :
dah nak kawen tu jemput lah ea..
xD

jaa64 said...

kawen la cecepat..hehe :)

DanieL AdiE said...

Nak khawen jugak..huhu

lalink7 said...

ujang kontrol macho gambo last tue.hahahaha..bestnyee ingat nak g tp last min cancell..menciikk

lea said...

congrate yana & ujang =)