Followers



Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
yeah!, Hari Pekerja Pun dah lepas...
First Test aku pun dah lepas untuk sem pendek ini
lepas ni apa yg terlepas lagi ea haha :P
Okays, Isnin "lepas" bersamaan 2hb May...
labor day ouh...
aku dengan rakan2 blogger yg lain bergather beramai2..
di Rumah Ujang a.k.a Azfar Roslan di Bangi...
di majlis pengantin baru dah jadi ala2 gathering blogger pula..
haha...aku suke aku suke...
lain daripada yg lain...
aku bergerak bersama adik angkat n Hasif Zul dr Shah Alam..
then semua berkumpul di McD Bangi...
setelah tiba, ramai ouh yg hadir...


fuh! meriah sangat, ada juga blogger2 terkenal muncul
untung dapat jumpa mereka, korang tahu lah sape kan hehe...
besh juga dapat snap2 pic, tapi satu ja kelemahan aku..
aku bila dah snap pic orang lambat sikit nak upload ke FB haha
bak kata EmanTheHalia "Record and Snap pic banyak buat ape kalau tak upload"
hahahahah....
fine taknak upload kang baru tahu haha...
insyAllah aku uload ok...bole lihat pic selebihnya di facebook aku...
so besh juga lah wedding blogger Ujang n Yana..
nak buat ucapan juga..


Selamat Pengantin Baru..
moga kekal hingga ke anak cucu cicit hehe...
aminn...


p/s: bilalah aku akan menjadi Raja Sehari ni haha
LAYANS
(>_<)

Comments (18)

On May 4, 2011 at 12:27 AM , nelly said... [Reply to comment]

meriahnya!!

 
On May 4, 2011 at 12:29 AM , emanthehalia said... [Reply to comment]

alamak aku diperli! hehe takpe2 aku faham ko buat watermark! =) nice tu salah satu cara promote blog =)

 
On May 4, 2011 at 12:43 AM , mysarea said... [Reply to comment]

terbaik dan tahniah :P

 
On May 4, 2011 at 12:49 AM , Ezay Hadry said... [Reply to comment]

seronok la kan..siap gath blogger lg..

 
On May 4, 2011 at 1:06 AM , cik fza said... [Reply to comment]

meriah2.
ramai letak gambar kt kenduri tu.

 
On May 4, 2011 at 10:20 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

lawa baju kawen dia

 
On May 4, 2011 at 2:25 PM , ZWAN SABRI said... [Reply to comment]

bestnyer tgk org kawen.. tetiba tringin plak nak kawen.. HAHA


MySuaraBlog: Sebiji Telur Jer?

 
On May 4, 2011 at 4:26 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NELLY :
meriah sesangat hehe...
xD

 
On May 4, 2011 at 4:27 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

EMANTHEHALIA :
hahaha
tahu x fe...
eh yeke?
heheh
xD

 
On May 4, 2011 at 4:27 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MYSAREA ;
yeahh...
sangat terbaik...
xD

 
On May 4, 2011 at 4:28 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

EZAY HADRY :
sgt meriah...
2 in 1 katakan...
xD

 
On May 4, 2011 at 4:28 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CIK FZA :
oh yeke...
ramai kot yg pergi..
almaklumlah...

blogger femes heheh
xD

 
On May 4, 2011 at 4:29 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FAIZ FARISH :
emas tuuu...
xD

 
On May 4, 2011 at 4:29 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ZWAN SABRI :
dah nak kawen tu jemput lah ea..
xD

 
On May 4, 2011 at 8:14 PM , jaa64 said... [Reply to comment]

kawen la cecepat..hehe :)

 
On May 5, 2011 at 11:41 AM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Nak khawen jugak..huhu

 
On May 5, 2011 at 12:36 PM , lalink7 said... [Reply to comment]

ujang kontrol macho gambo last tue.hahahaha..bestnyee ingat nak g tp last min cancell..menciikk

 
On May 11, 2011 at 9:29 PM , lea said... [Reply to comment]

congrate yana & ujang =)