Photog by Eazy Izzuddin

Assalamualaiku WBt & Salam Sejahtera Uols..
fuh lamanya tak berupdate blog ini..
bersawang habis!..nampak tak sawang? hehe
okay, entry ini ku create adalah mengadakan segmen
Photog by Eazy Izzuddin

Aisyah Moment

untuk menunjukkan hasil photog yang telah disnap oleh Eazy Izzuddin..
aku lah tu hehe, saja idea ini timbul, di kala kebosanan..
ku suka shoot gambar..
ku ini hanya begginer sahaja..
bukan pro lagi..masih lagi belajar
tapi ada juga yg calling untuk khidmat ku
dapat lah upah sedikit..Alhamdulillah..
just uols see and comment..
manalah tahu ku boleh improve lagi
kalau ada kalangan blogger yg seorang photographer
lagi bagus!..boleh share2 minat..

Home Sweet Home

pic yang mula2 ku snap sewaktu baru lagi membeli DSLR...
baru2 belajar hehe
much more pic i want to share..
LAYANS....

18 comments:

b!g N said...

terbaik
keep it up!

SyahmiFikri said...

practise make perfect!!

do believe in this bro.. =)

bunga said...

unik..hahaakhk..

::FAIZ FARISH:: said...

i like the Honda CRV... nice

Judiene said...

Aku pon suke amek gambar, walaupun takde sifat² kesenian langsung.
Hahaha.
Ntah bila aku nak ada dslr tuh.

:)

Hanim Mahali said...

ok la tu... boleh diasah lagi bakat tu... Ganbate!!!

iKhRam said...

nampak bgus la bro !!
hahaha

ilmu kalau ditimba, nanti lama2 jadi la mahir..

Eazy Izzuddin said...

BIG N :
thanks akak
xD

Eazy Izzuddin said...

SYAHMIFIKRI :
okay bro..
thanks bro...
xD

Eazy Izzuddin said...

BUNGA :
unik ke?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
me too
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

JUDIENE :
one bro..
u will get it..
bole kita outing samasama

Eazy Izzuddin said...

HANIM MAHALI :
thanks akak...
xD

Eazy Izzuddin said...

IKHRAM :
thanks bro,,,
hehe...
betul3x...

~CiK TiNieY~ said...

alalala....tiutnyaaa budak tuuuu...:)

Asyraf Arif said...

yeay ! tak sabar nak photoshoot dengan dia ! HAHA

Eazy Izzuddin said...

CIK TINIEY :
sgt tiutt kan hehe

Eazy Izzuddin said...

ASYRAF ARIF :
dengan siapa? hehe
xD