Hujung Minggu Dah Spoil Mood Dah..huhu


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
Pergh!! Hujung2 minggu dah spoil mood aku dah...
gara2 pic di atas ni..
berlaku sekitar 12.30pm, 15/5/2011
Jalan Ke Glenmarie Shah Alam...
aku sedang khusyuk bawa kereta menghantar
adik aku ke ktm batu 3..
adalah sorang pakcik s**l ni
bawa teksi tah apa2..membahayakan pengguna jalan raya
dalam kat traffic light boleh bawa laju
boleh mencelah sebelah kereta aku
aku honk la kuat..buat pekak je pakcik s**l teksi tu
aku lawan lah balik potong dia..
makin kurang hajoorr!!, boleh mencelah lagi dekat kereta2 di hadapan
nasib lah dia tak langgar kereta orang kat depan
kalau terlanggar..selamat JALAN lah ko pakcik teksi s**l
memang bahaya betullah..aku perhati dari jauh
memang tak mahu kalah orang tua ni..hohoho
aku geram!, dapat lah snap pic teksi s**l tadi
waktu berhenti di traffic light...
aish orang sebegini tak layak pegang stereng kereta
membahayakan pemandu lain
hope korang ramai2 tolong aku buat aduan keatas teksi ini

LPKP[Aduan Anda]
SMS KE 15888
Hotline 1-800-88-9800

no plat teksi itu di gambar atas ea..xD thanks korang, hope pakcik teksi, jadilah pemandu berhemah, nasin tak bawak penumpang, kalau bawa mahu dihempuknya penumpang teksi tu ekeke
p/s: derrrr geram giler...nasiblah aku dah habis test td ehehe
LAYANS
(>_<)

33 comments:

mysarea said...

jom report, baru tahu nanti nak bawa teksi cara berhemah :)

Hans said...

report2

Qiki said...

nak report ke tak hehe, kesian pula :P

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
at least berhemah lah sikit..
ye x...
xD

Eazy Izzuddin said...

HANS HANIS :
kaw dah report ke?
xD

Eazy Izzuddin said...

QIKI :
jangan kesian..
haha
xD

Judiene said...

Kalo tua-tua bawak kereta camtu, memang nak sangat masuk kubur lah tu.
Hahaha.
Selamat ko takde ape-ape.

azalia hjsalleh said...

woo sempat lagi hamik gambar ye

::FAIZ FARISH:: said...

dia lupa org lainpun bayar Roadtax

ZWAN SABRI said...

lepas ni kena gantung lesenla pakcik tuu.. HAHA

MySuaraBlog: MALAYSIA Di Tangga Yang Ke-5

StrewberiManis =) said...

nasib xde penumpang kan
if x, lagi membahayakan
uishhhh gerun plak bila baca entry ni
huuuu

nadzirah razalli said...

huhu..lepas ni teksi drift la pulak..report je..br ade kesedaran ;D

iKhRam said...

haha.. apalagi.. jom kita report!!

Cik Peanut said...

betul ke pakchik? hari tu peanut naik teksi muda gak ah yang bawak, dalam linkungan 20an 30 an lah. cuak kowt dok dalam tu dengan style dia pndu tu. hish

bunga said...

bahaya betul..

mr.syazwan said...

boleh ambik gmbr n bg kat JPJ

nt dpt duit

=_=

miss lolly a.k.a luvfareda said...

huahauahauha!


taxi2 memangggg begini, jarang nak jumpe yg betul2 berhemah.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

huahauahauha!


taxi2 memangggg begini, jarang nak jumpe yg betul2 berhemah.

Cik Wanie Ghani said...

yes sgt2 membahayakan org lain,
kalau rasa nak berdrift,
silalah ke track,
bukannya diatas jalan raya,
uish,
geram nie

enyheartsdiamond said...

palcik2 teksi kat kajang lg tak berhemah.. cekik darah! :|

Eazy Izzuddin said...

JUDIENE :
hahaha
tahu x fe...
masuk kubur lg xpe...
xyah susah dah :p

selamat aku..
xD

Eazy Izzuddin said...

AZLIAH ;
of coz sempat hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
tahu x fe...
org lain pun bayar okeh,....

Eazy Izzuddin said...

ZWAN SABRI :
aku berharap sangat hahahaa
xD

Eazy Izzuddin said...

STREWBERIMANIS :
tahu x fe....
gerun ouh kalo nek teksi ngn pakcik ni....

silap2 bole termeninggal pulak..
aish3x

Eazy Izzuddin said...

NADZIRAH :
aiii...
kalo drift lg besh :p

jom report...
xD

Eazy Izzuddin said...

IKHRAM :
jom report!...
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK PEANUT :
hempuk je kepala driver tu..
haha
xD

Eazy Izzuddin said...

BUNGA :
tahu x fe...

Eazy Izzuddin said...

MR SYAZWAN :
oh yeke...
nak bwk gak lah..
dpt wet sikit..
;)

Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
betul3x...
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK WANIE :
tahu xfe...
geram gak...
huk2

Eazy Izzuddin said...

ENY ;
yeke...
kite cekik tengkuk dia..
ekeke
xD