Followers


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
Pergh!! Hujung2 minggu dah spoil mood aku dah...
gara2 pic di atas ni..
berlaku sekitar 12.30pm, 15/5/2011
Jalan Ke Glenmarie Shah Alam...
aku sedang khusyuk bawa kereta menghantar
adik aku ke ktm batu 3..
adalah sorang pakcik s**l ni
bawa teksi tah apa2..membahayakan pengguna jalan raya
dalam kat traffic light boleh bawa laju
boleh mencelah sebelah kereta aku
aku honk la kuat..buat pekak je pakcik s**l teksi tu
aku lawan lah balik potong dia..
makin kurang hajoorr!!, boleh mencelah lagi dekat kereta2 di hadapan
nasib lah dia tak langgar kereta orang kat depan
kalau terlanggar..selamat JALAN lah ko pakcik teksi s**l
memang bahaya betullah..aku perhati dari jauh
memang tak mahu kalah orang tua ni..hohoho
aku geram!, dapat lah snap pic teksi s**l tadi
waktu berhenti di traffic light...
aish orang sebegini tak layak pegang stereng kereta
membahayakan pemandu lain
hope korang ramai2 tolong aku buat aduan keatas teksi ini

LPKP[Aduan Anda]
SMS KE 15888
Hotline 1-800-88-9800

no plat teksi itu di gambar atas ea..xD thanks korang, hope pakcik teksi, jadilah pemandu berhemah, nasin tak bawak penumpang, kalau bawa mahu dihempuknya penumpang teksi tu ekeke
p/s: derrrr geram giler...nasiblah aku dah habis test td ehehe
LAYANS
(>_<)

Comments (33)

On May 15, 2011 at 1:37 PM , mysarea said... [Reply to comment]

jom report, baru tahu nanti nak bawa teksi cara berhemah :)

 
On May 15, 2011 at 1:40 PM , Hans said... [Reply to comment]

report2

 
On May 15, 2011 at 1:47 PM , Qiki said... [Reply to comment]

nak report ke tak hehe, kesian pula :P

 
On May 15, 2011 at 1:54 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MYSAREA :
at least berhemah lah sikit..
ye x...
xD

 
On May 15, 2011 at 1:54 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

HANS HANIS :
kaw dah report ke?
xD

 
On May 15, 2011 at 1:55 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

QIKI :
jangan kesian..
haha
xD

 
On May 15, 2011 at 3:35 PM , Judiene said... [Reply to comment]

Kalo tua-tua bawak kereta camtu, memang nak sangat masuk kubur lah tu.
Hahaha.
Selamat ko takde ape-ape.

 
On May 15, 2011 at 6:49 PM , azalia hjsalleh said... [Reply to comment]

woo sempat lagi hamik gambar ye

 
On May 15, 2011 at 7:18 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

dia lupa org lainpun bayar Roadtax

 
On May 15, 2011 at 8:25 PM , ZWAN SABRI said... [Reply to comment]

lepas ni kena gantung lesenla pakcik tuu.. HAHA

MySuaraBlog: MALAYSIA Di Tangga Yang Ke-5

 
On May 15, 2011 at 8:33 PM , StrewberiManis =) said... [Reply to comment]

nasib xde penumpang kan
if x, lagi membahayakan
uishhhh gerun plak bila baca entry ni
huuuu

 
On May 15, 2011 at 11:22 PM , nadzirah razalli said... [Reply to comment]

huhu..lepas ni teksi drift la pulak..report je..br ade kesedaran ;D

 
On May 16, 2011 at 2:33 AM , iKhRam said... [Reply to comment]

haha.. apalagi.. jom kita report!!

 
On May 16, 2011 at 2:41 AM , Cik Peanut said... [Reply to comment]

betul ke pakchik? hari tu peanut naik teksi muda gak ah yang bawak, dalam linkungan 20an 30 an lah. cuak kowt dok dalam tu dengan style dia pndu tu. hish

 
On May 16, 2011 at 12:44 PM , bunga said... [Reply to comment]

bahaya betul..

 
On May 16, 2011 at 11:13 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

boleh ambik gmbr n bg kat JPJ

nt dpt duit

=_=

 
On May 16, 2011 at 11:45 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

huahauahauha!


taxi2 memangggg begini, jarang nak jumpe yg betul2 berhemah.

 
On May 16, 2011 at 11:45 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

huahauahauha!


taxi2 memangggg begini, jarang nak jumpe yg betul2 berhemah.

 
On May 17, 2011 at 6:39 PM , Cik Wanie Ghani said... [Reply to comment]

yes sgt2 membahayakan org lain,
kalau rasa nak berdrift,
silalah ke track,
bukannya diatas jalan raya,
uish,
geram nie

 
On May 18, 2011 at 12:38 AM , enyheartsdiamond said... [Reply to comment]

palcik2 teksi kat kajang lg tak berhemah.. cekik darah! :|

 
On May 18, 2011 at 11:30 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

JUDIENE :
hahaha
tahu x fe...
masuk kubur lg xpe...
xyah susah dah :p

selamat aku..
xD

 
On May 18, 2011 at 11:30 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZLIAH ;
of coz sempat hehe
xD

 
On May 18, 2011 at 11:31 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FAIZ FARISH :
tahu x fe...
org lain pun bayar okeh,....

 
On May 18, 2011 at 11:31 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ZWAN SABRI :
aku berharap sangat hahahaa
xD

 
On May 18, 2011 at 11:32 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

STREWBERIMANIS :
tahu x fe....
gerun ouh kalo nek teksi ngn pakcik ni....

silap2 bole termeninggal pulak..
aish3x

 
On May 18, 2011 at 11:33 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NADZIRAH :
aiii...
kalo drift lg besh :p

jom report...
xD

 
On May 19, 2011 at 8:28 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

IKHRAM :
jom report!...
xD

 
On May 19, 2011 at 8:31 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CIK PEANUT :
hempuk je kepala driver tu..
haha
xD

 
On May 19, 2011 at 8:32 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BUNGA :
tahu x fe...

 
On May 19, 2011 at 8:33 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MR SYAZWAN :
oh yeke...
nak bwk gak lah..
dpt wet sikit..
;)

 
On May 19, 2011 at 8:39 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MISS LOLLY :
betul3x...
hehe
xD

 
On May 19, 2011 at 8:40 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CIK WANIE :
tahu xfe...
geram gak...
huk2

 
On May 19, 2011 at 8:41 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ENY ;
yeke...
kite cekik tengkuk dia..
ekeke
xD