Cosmis2 Ouh...xD

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
firstly nak ucap Selamat Hari Lahir kepada adik aku


Mohamad Aliff Hazwan Roslan
Serta sepupu aku Ekhmal Ezdihar
their born in the same day 25 April 1993...
macam plan je tu hehe...
moga panjang umur n murah rezki..
hope korang dapat further study ke tempat yg Besh!

Secondly, ahad weekend yg lalu..
dah lama rasanya tak lepak2 dengan member blogger..
rindu ouh...
walaupun ku datang sekejap dan agak terlewat..
ada job before nak datang ke Midvalley
dapat lah juga main bowling sesama di cosmic bowling..


besh!, siap rakam video lagi tu...
ehemmm, paham dah vlog la tu hehehe...
lepas main bowling je..waktu pun dah petang kenalah pulang
ade kerja lain lagi yg memanggil...


tak besh ouh..harap next time boleh lepak lelama lagi okeh..
bloggger yang join :-
@tetaufiq
@tiafazunia
@NurAizuddin
@EmanTheHalia
@taufiqhelios
@AlongUsop
@akmalhilmi
@AhmadJer
@syzwnsrwk
@EazyIzzuddin

semua nama twitter hehe. layans la gambar2, itu jelah yg sempat di snap




p/s: rajin pulak update ea pasal isu2 yg baru berlaku..haha
LAYANS
(>_<)

18 comments:

muhammadnuraizuddin said...

easy..dulu pernah jadi model ka..gambar last yg hg posing tu.. akak..awat terangkat kaki kanan.ihihi

Eazy Izzuddin said...

nur aizzuddin: eh mana hg tau? Abeslah da terbongkar rahsia hehe...xde lah.. :P

@taufiqhelios said...

wow! ada gambo kite lah..maluuu

atty's said...

selamat hari jadi utk adik & cousin eazy

iKhRam said...

wow.. ramainyer.. bergambar sakan..!!

hepi besday kat adik tue..!!

akmalhilmi said...

how come aku xda kat sane ;p

::FAIZ FARISH:: said...

aku nak kek tu... :(

APi said...

oke fine..
aku tak de..

Eazy Izzuddin said...

TH : mestilah adooo...
xD

Eazy Izzuddin said...

KTY :
selamat hari lahir untuk depa..
xD

Eazy Izzuddin said...

IKHRAM :
tak ramai pun hehe
xD

happy besday utk depa

Eazy Izzuddin said...

AKMALHILMI :
ade kot
haha
xD

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
nak ke?
alolo

Eazy Izzuddin said...

API :
alamak!
sowy2.....
xD

hans said...

ko merajuk ari tu dengan sapa?
hahahahahaha

Along Usop said...

whooaaa!!! lambat pasan!! sorii!!!

emanthehalia said...

happy bezday kat adik kot wyh! thx dtg meriahkan suasana heh

FiQx said...

name saye tetaufiq, bye