Blurr Jap..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
apekah?
kenapakah?
mengapakah?
hurmm entahlah ku sendiri pun tak tahu
kelmarin, selepas meeting di Unisel
naik kereta, termenung kejap...
fikir..ke mana arah yg hendak dituju
nak lepak rumah member, semua masih dihometown masing2
almaklumlah masih cuti semester lagikan
nak ajak keluar member lain takut busy pula
bermundar mandir di kawasan unisel shah alam
tak tahu arah tujuan, terasa seperti keseorang disini


entahlah, mungkin kerana sedikit tekanan yg datang
semasa meeting kelmarin rasanya, Minggu orientasi hampir tiba
ku buat pertama kali menyertai menjadi fasilitator
ketua Tugas2 Khas pula tu...
selepas meeting tu lah ku tiba2 menjadi blurr...
entah kenapa..i think need someone too share problem with me
waaaaaaaa banyak kerja buat(macam budak2 haha )
Blog Eazy Izzuddin lah peneman setia dan tempat meluah..huk2
tapi adakah ku akan busy semula
Blog ini akan menyepi kembali...
hmmm entahlah, bergantung pada diri sendiri kot

akhirnya keputusan telah dibuat menuju ke destinasi...
home sweet home! hehe...
semasa drive tetiba idea datang untuk create entry ini hehe
ku drive slow2 sambil termenung melihat jalan
nasiblah tak ter eksiden...aish3x...
sampai rumah menunaikan solat zohor..
Alhamdulillah tenangnya yg amat...
Ya Allah berikan lah hamba mu ini kekuatan
untuk menghadapai segala dugaan
Amin...
petang selepas Asar, Nadia text me..
jom lepak MCD Seksyen2
Nadia rakan kelab di Unisel
mereka dah nak praktikal dah...
next sem takde dah mereka, oh sunyi lah hidup ini
cepat betul masa berlalu, rasanya baru sekejap kenal..
lepak sembang pun sekejap ja..
tak puas Ouh! hehe
takpe lepas mereka praktikal boleh lepak2 ;)
thats it! end...

p/s: help me weyh.......
LAYANS
(>_<)

17 comments:

adwafarahin said...

samela blurr x tau nk watpe rini padahal nk dekat exam da..haha

Syafiq Rosli said...

wah bukan men stylo lg..hehe

ZWAN SABRI said...

bakal fasilitator ek? bagus2.. good luck k.. ;)
btw, Smart giler pic tuu.. HAHA


MySuaraBlog: Jam Tangan dan Lelaki

ain revival said...

no wonder laa lalu unisel sunyi jep kan..cuti lagi..
dup shah alam mmg tak taw nak wat ape2 time weekend..ain juz lepak2 ng membe jep..tu pun kalau dyeorg xbalik kmpg..:D

Eazy Izzuddin said...

ADWAFARAHIN :
yaka...
samalah kita...
blur3x jap..
hik3

Eazy Izzuddin said...

SYAFIQ ROSLI :
stylo?
hehe
thanks bro...
xD

Eazy Izzuddin said...

ZWAN SABRI :
aaah...
thankss...
xD

Eazy Izzuddin said...

AIN :
yeke...
bohsannya...
hehe

::FAIZ FARISH:: said...

Nice Glases

MR. SYAH said...

wah jd fasi.. bagus2..

MR. SYAH said...

wah.. sungguh best cuti... skang kena berjuang untuk final..

Nur said...

uwaa..rindu nak drive..huhu

Ezay Hadry said...

sabar jelah..ezay pun blur gak exam2 ni..best ea ngah cuti dah..pape pun enjoy la minggu taaruf(orientasi) nanti

Syuk Ry said...

aish.. ak dh start cuti pon blur gak skung ni..

iKhRam said...

relaks la.. mr eazy izzuddin..
kalau bosan meh borak dengan ikhram..
nnt ilang la bosan tu !!

Nadia Jamaludin said...

awww so sweeeet :)
xpe2, keep in touch yer eazy..
dtg shah alam mesti nadia halo2 eazy..
friendship never ends tauuu..
take care eazy! muaahhhh! haha

lea said...

sambil drive pun, menyempat je amek gambo ye