Aku Support Earth Hour 2011

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols..
earth hour da lepas
26 mac 2011 lalu 8.30pm..
tapi nak update juga..hehe
kali ni setiap tahun ku sambut earth hour
di Sunway Pyramid,
kali pertama sambut bersama Bro Framestone dgn Kak Khaizarien
kira2 dua tahun lepas, lama juga eh hehe
okeh, ini kali pertama meet dengan En Tikus!

bergerak dengan En Tikus ke Sunway
almaklumlah orang tu tak tahu jalan kan ekeke
sampai di sana memang tepat 8.30pm..
sedang berlangsung aktiviti di luar Sunway Pyramid
tapi sebelum tu sempat join RED.FM

ekeke..dapat garnier satu hehe
menuju ke tempat event Earth Hour
memang setiap tahun rasanya benda yg sama depa buat
hehe..so tak beberapa layan sangat..=P
menuju ke sana bertemu beberapa lagi blogger..
kenal beberapa saja saja..Eyka Meow, Sis Intan , Eny & Rahim WanGhazali =P



hehe..segan2..semuanya datang berpasangan...
ku dengan En Tikus saja single mingle
tak lama lepas tu baru lah terperasan
cik Shara Bunga ada..bila tengok macam kenal..
akhirnya bertemu jugakan..pertama kali jumpa..
kebanyakkan blogger pada malam tu
pertama kali jumpa..gather kecil2 saja malam tu..
tak sampai sepuluh orang..nasiblah ada Shara, Aiman & Si Farith
adelah juga orang yg kenal buat sembang2...

suasana pada malam tu memang gelap habis..
kalau kereta pun nak tutup lampu juga
memang tak tahu lah apa nak jadi nanti hehe
selama sejam bergelap..dengan lilin sekeliling
syoknya duduk dalam gelap2 hehe..ops!
aktiviti menari2 pun ada.. erk?

sejam berlalu sudah..Sunway Pyramid terang kembali...
next aktiviti kami bergambar di background Earth Hour
sama juga seperti tahun2 lepas...
bergambar sakan..auww! hehe..
more gambar boleh ke facebook aku..
malas upload banyak2..hehe.. :P
conclusion is..support la Earth Hour. Save Earth
our Earth is getting old..thats y banyak bencana berlaku
hurmm entahlah..hik2..


besh! that night..selepas itu masing2 ikut haluan sendiri
ku dengan En Tikus pergi dinner dulu..
lapar ouh..selepas tu pulang deh..
ada pantun khas untuk kalian

'bergelap-gelap mencari lampu
lampu tiada semua terpadam
bukan apa earth hour sedang berlaku
mari kita support dengan berkelam'

more detail boleh ke Blog Shara --->Shara
More pic boleh ke FB aku hehe ---> Picture


p/s: menerjah si kuning idaman.. ;)
LAYANS
(>_<)

53 comments:

shara bunga said...

hahahahah. pemalas lettew~

mysarea said...

sambut juga, bergelap habis! :P

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhhh jmpa cik shara dh tuuu...sonok nye...

ENCIK TIKUS said...

LOL, enjoy lepak dengan korang

Eazy Izzuddin said...

SHARA :
rajin lah hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MYSARA :
jangan bergelap sangat sudeh hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AHMAD FAUZI :
1st time jumpa hehe...
seronok..
cik shara peramah
;)

Eazy Izzuddin said...

ENCIK TIKUS :
enjoy gak lepak ngn ko...
=P

mR.sYaH said...

wah best2.. aritu xsempat nak sambut... eheh..

enyheartsdiamond said...

sampai hati tak kenal i sedang kan i tag gambar u kot.. merajok! :p

Eazy Izzuddin said...

MR SYAH :
yeke..
takpe..
next year ade lagi hehe

Eazy Izzuddin said...

ENY :
alolo...
story kat blog ni masa tengah berlaku di sana lorh...
k2..
i update balik hehe
jgn merajokk..

enyheartsdiamond said...

tehehee.. saja ngada2.. tengs ;))

Ery Farieha said...

lorhhh
pasang lilin?
bertambah2 la CO .
jadah support camtu? hahaha

patut pakai torchlight je hohoho

enyheartsdiamond said...

co hanya terhasil dari incomplete combustion :p

saya curi gambar ya eazy :p

Eazy Izzuddin said...

ENY :
hehehe...
tau...
sama2 :P

Eazy Izzuddin said...

ERY :
erk yaka?
hahah..
mana cheq tau..
tau la ko amek kimia hehe
:P

DanieL AdiE said...

wah..best2!

Eazy Izzuddin said...

ENY :
wah ni lagi dahsyat hehe
ok2..
sila2..
credit to me ok hehe :P

Eazy Izzuddin said...

DANIEL ADIE :
besh2 sgt...
hik3

intanurulfateha said...

ade gmbar sis!!! heeeeeeeeee :P
nanti bebile jumpe kite borak ek. aritu bz dkt mr seafarer :P

A'IM said...

ooo aku hang tak kenal kan.haha

Eazy Izzuddin said...

INTAN :
hehehe...
okies sis...
xD

Eazy Izzuddin said...

A'IM :
hahaha...
x kenai kot..
haha
...:P
kenai2

EmanTheHalia said...

tak nak komen jelez ahha

efa said...

rajinnya tak sempat nak sambut pun haha

bunga said...

wekkk..(nada jeles ok)..ahha

lalink7 said...

eh si baju merah tue enyhearts kan?? die pun ade ke?? bestt nye lepas sesamee...bestnyeeeeeeeee

Mira Amirudin said...

woww...best nyaa ;)

::FAIZ FARISH:: said...

nice nice nice

Shamsuddin Amin said...

ak pon sambut la...
tapi kat umah jer... hehe
begelap sejam sebelum brtolak ke
tanjung harapan... hehe

mie said...

wow!!
rajin join ye..
gue kat rumah je..
ehheheee

APi said...

wahaa..
cam meriah jek..
aik..
apesal si eman tak de?
kene tinggal eh

iKhRam said...

kalau mcm ni.. ari2 sambut earth hour pun tak per.. hahaha

eykameow said...

eh, baru perasan aku tak komen lagi. -_-"

kiwi said...

npe nme mmber tu cik tikus..T_T

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama kami tak ziarah”

hari tu aku tutup semua lampu rumah pasal nak balik kampung biar bergelap umah jimat letrik umah aku.... pecut kereta balik kampung jommmmmmm

Qiki said...

really great event, sambut juga ;)

Eazy Izzuddin said...

EMAN :
haa...
tu komen tu
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

EFA :
sambut kat rumah pun jadilah..
;)

Eazy Izzuddin said...

BUNGA :
jalan kelez okeh..
xD

Eazy Izzuddin said...

LALINK7 :
yups eny..
1st time jumpa hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MIRA :
besh ouh...
xD

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
tq tq tq
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

SHAMSUDDIN :
wah...
lagi besh tu...
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MIE :
ok pe kat rumah..
jadilah..
;)

Eazy Izzuddin said...

API :
haha
eman bz...
hehe

Eazy Izzuddin said...

IHKRAM :
lagi selamat dunia kan...
;)

Eazy Izzuddin said...

EYKAMEOW :
lew...
komen pn hehehe
xD

Eazy Izzuddin said...

KIWI :
sila lah ke blog dia..
utk lebih lanjut hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM ;
laaa...
balik kg rupanya...
xD

Eazy Izzuddin said...

QIKI :
yeahhhh
xD

EIPUL said...

wah, earth hour! aku duk bergelap kat bilik sesorang je, haha, tatau nak buat apa, kekeke