Sesi Terjah SB : Extreme Park


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
Fuh Bersawang betul blog aku ni
dah lama tak update, Almakalumlah busy sikit
Alhamdulillah juga Dinner Fakulti ku berjalan lancar
cuma ada beberapa incident yg tak diingini, bersabar lah ;)
okay, hal dinner next akan ku update
sekarang kita bersama sesi terjah blogger pula, hehe
selasa lalu ada mini gathering di Extreme Park Shah Alam

sangat besh woo, ada wall climbing, flying fox
tapi yg sedih ku tak dapat join
agak penat sikit kot, biasa lah waktu event dinner
malam tu balik pukul 3am kot
nasib lah gathering ini mula tengah
boleh terbabas sebentar hehe, thanks la pada
Taufiq Helios kejutkan aku haha pagi tu
kalau tak tertinggal lah Ery Farieha, EmanCloud, Taufiq Helios
nak ke gathering itu nanti, hehe
okay as usual, banyak snap pic okeh
ada juga siap buat VLOG gitu hehe
Mini SB gath kali ini pada pandangan aku
dapat dapat mengenali dengan lebih rapat lagi
dengan member SB, almaklumlah, gathering sebelum ini di TS
tak sempat nak berkenalan dengan siapa2, ramai sangat hehe
Aku suka join gathering2 ni, insyAllah next time boleh join

so layans the pic and video
more pic click Here --->
Extreme Park!!




p/s: Gilak! Final Exam nak dekat dah ohoho
LAYANS
(>_<)

47 comments:

Eazy Izzuddin said...

testing2

p/s:
Sesi Terjah SB

tia said...

haha! video xley blahh! terjahhh!

Eazy Izzuddin said...

TIA :
hahaha..
tahu x pe...
video tia next ehehe
xD

akmalhilmi said...

terjjaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ada lagi satukan??
hik2

mR.sYaH said...

skang musim test.. mmg bestlah dpt main wall climbing dgn flying fox..

atty's said...

sonokkan join gathering..

kty pun suka g gathering nie

tp bila ye nak jumpa eazy..lak ..

APi said...

yeah..
vlog terjah yang satu lagi pulak..

mr.syazwan said...

extreme park kat shah alam itu selalu lalu

tpi selalu x singgah

haha tpi wan mengidam nak main rock climbing tu lorh

joegrimjow said...

mana gambar kite berdua???
hehe

Ery Farieha said...

best bangat sihhh!

Cik Wanie said...

wow,
bestnya dpt main wall climbing ngn flying fox,
sgt2 jeles okeh...

huhuhu...

dah lama x bergathering tau:(

::FAIZ FARISH:: said...

sronoknya korang....

EIPUL said...

woah
gerunnya wall climbing
haha
best2 aktiviti korang buat ek, hihi

Eazy Izzuddin said...

AKMAL HILMI :
ada2...
jap g aku upload k...
xD

Eazy Izzuddin said...

MR SYAH :
final nak dekat dah huk3
best2
xD

Eazy Izzuddin said...

KTY :
tu la..
bila nak join ni..
;)

Eazy Izzuddin said...

CIK WANIE :
turun lah kat sini..
;)

Eazy Izzuddin said...

API :
jom terjah yg lagi satu
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MR SYAZWAN :
jom lah sekali sekala lepak...
;)

Eazy Izzuddin said...

JOE :
ala...
lupa la..
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

ERY :
sgt besh okeh..
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
seronok wooo
;)

Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
inilah aktiviti outdoor 1st aku join haha
xD

yna fazlyna said...

sedih je tak pat join...len kali harap2 dapat join..

Eazy Izzuddin said...

YNA :
next time bole join k...
;)

saya syamimi said...

hahhahahah..syamimi jadik spiderman kat belakng! kuang3

HonEyBuNNy said...

fuh..takot tgk vidoe tu...mmg berani lah...gd luck final nti...;-)

biella93 said...

bestnyee . uhuhu . jeles tgok :((

azizan4444 said...

best woo klu dpt join ni..huhu..aku selalu panjat dinding rumah aku tp x pernah lps.hahaha

rizal jabai said...

aku jeles owh..huwaaaaaaaaaaaa

Eazy Izzuddin said...

SYAMIMI :
eh yeke...
hehehe

Eazy Izzuddin said...

HONEYBUNNY :
hehe
tak yah takut...
thanks...
xD

Eazy Izzuddin said...

BIELLA ;
jangan jelezz...
:P

Eazy Izzuddin said...

AZIZAN :
hahaha
macam mana tu bro??
:P

Eazy Izzuddin said...

RIZAL :
ijai..
next time join lah....
;)

DanieL AdiE said...

Wah2! best2

Eazy Izzuddin said...

ADIE :
next time adie join k..
;)

iKhRam said...

hai.. sori lama tak singgah.. tp tetap ingat.. sibuk sket praktikum.. seronok tgok ramai2.. huhuhu

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, confirm best gila kan..
jeles2.. huhu
btw, good luck untuk final exam..
chaiyok! chaiyok!


MySuaraBlog: SINI ADA HANTU?

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh extrem park tu mmg gempakkkk uihhhh gayat wehhhh panjat-panjat tuuuuu takut pada ketinggian

Nour Akmal said...

hye..
singgah cni..

jom join GA blog sy..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

SyahmiFikri said...

perghh.. mcm best jer..

tak pnah ag join any gathering.. huaha

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

waarrgggghhhh taK MAUUUU TAKUTTTT.... TAPI SYOK BILA SAMPAI KEKEMUNCAK KEJAYAAAN HILANG RASA TAKUT TAPI HANYA nampak kepuasan

ciK LyndaWawa igUana said...

cam best je...cepat2la updet pasal dinner tu..huhuhu

Mat Ganu said...

wah best nie....tp segan lah nk join...hehehe

lalink7 said...

suka panjat2...panjat pokok lg best dr panjat niee..panjat benda alah tue org tgk buntot laa..panjat pokok sorang2 best..hahaha

mie said...

wow!!
rajin join gathering..
hehe