Sejauh Mana Persahabatan Antara Blogger


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
Ku berminat dan Ku join segmen ini
sesiapa mahu join boleh ke blog Bro Framestone
segmen khas untuk blogger Kyerull L Fresco
bila gath ada mesti jumpa dia hehe, sebelum itu
doakan beliau, karena sekarang Kyerull L Fresco
berada di Wad HKL, ku pun baru tahu tadi dari Blogger
walau baru berkenalan dengan Kyerull, ku tetap doakan

Okay berbalik pada story, blog Eazy Izzuddin di wujudkan
ni sudah lama, hampir 2 tahun lebih, ia bermula dari seorang blogger ini
ku mengenali beliau hampir 3 tahun lepas di MYSPACE
erk? wujudkah lagi myspace?haha
berchatting2 dengan beliau di myspace
sehinggakan menanyakan soalan, " kamoo buat apa je?"
beliau balas " tengah update blog"
ku " ooo,"beliau buat pertama kali kasi link blognya
hanatrg.blogspot.com, masih teringat lagi link blog beliau
dari situ ku membaca blog beliau, entrynya sangat besh
dan ayat blognya membuat hati ini tertarik haha
sampaikan ku berkata pada beliau " rasa tenang baca blog kamoo"
dia membalas " 1st time org cakap macam tu" hehe
sejak dari itulah ku mula berjinak2 dalam dunia blog ini

Blogger itu ialah Along Arman, telah ajarku selok belok dalam dunia blog
ku mengenali Along Arman dari dia belum kahwin sehingga sekarang
telah melangsungkan perkahwinan tahun lepas
hajat hati mahu ketemu beliau buat kali pertama masa dia kahwin
tapi pada masa itu majlis konvo ku, huk2, tak kesampaian
takpa, next time ada, akan ku terjah Kuala Terengganu hehe

(picture dahulu kala, recycle balik hehe)

Tak lama lepas tu jumpa lah bro framestone dalam blog,
rasa 1st blogger ku jumpa ialah bro Framestone n kak Zarien
kira2 2 tahun lepas, lame tuu, cepat betul masa berlalu
kenal bro pun dari Along Arman juga hehe
sejak dari haritu ku rajin ketemu blogger
dan perhubungan antara blogger semakin erat lagi
pabila ada Sahabat Blogger dan group2 lain di Facebook,
excited mahu berjumpa mereka
mengeratkan lagi hubungan, kot2 dapat jumpa jodoh ka? hehe


p/s: doakan Kyerull semoga selamat keadaan, banyak lagi kisah yg terpendam ni, huk3, psstt bro, jom terjah Along Arman? Along Arman, bilakah mahu kembali berblog? kami merindui...huk2 xD
LAYANS
(>_<)

49 comments:

DanieL AdiE said...

Moga die cepat sembuh...amin..

maaf! lame gile x singgah blog nie...

mysarea said...

knowing you almost a year right?
;)

Ery Farieha said...

haah along.
kenal dia jugak mula2 dlu
rapat gak
skrg sepi je
huhuhuhu

Eazy Izzuddin said...

ADIE :
amiinn...
owh its okay..
maaf juga tak sempat singgah blog adie

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
i guess hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

ERY FARIEHA ;
eh kenal dia jugak?
rindu kot
cepat lah kembali berblog
huk3

APi said...

sekali bermula harap kekal selamanya..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh tak kenal maka takcinta.... nak kena kenal-kenal gak ngan blog-blog diorang ni.... sememang nya diorang blogger otaiiii... yup moga dia cepat sembuh juga

yna fazlyna said...

seronok kan dapat berjumpa dengan blogger2. dapat kongsi cerita dapat bertukar2 pendapat...ok lah saye doakan kyerull cepat sembuh. sunyi je sb dia tak de

lea said...

bile kite nak ketemu lak ni? :P

nur aisya humaira said...

waaa,bagusnye camni...ade bonding antara blogger, yg jauh dekatkan yg dekat lgi eratkan...:)
kalaulah dapat eratkan silaturrahim antara sume follower, kan best!!:)

Cik Wanie Ghani said...

bila tgk entry nie,
teringat kisah2 kita bersama dolu2,
masihkah kau ingat semua kenangan kita bersama?

*jawab jgn x jawab*

atty's said...

semoga Kyerull cepat sembuh..amin

kita bila pulak mau ketemuan..

::FAIZ FARISH:: said...

smoga dia sembuh cepat..

saku tau blog kau since tahun lepas kot klu tak silap

Nour Akmal said...

anyway..saya teringin berkumpul dengan blogger2 lain..
msti best sgt..huhu..=)
moga kyerull cepat sembuh..

HonEyBuNNy said...

bestnya la dapat jumpa kawan2 blogger...;-)

Biela Sapine said...

Wahh lama sudah blog ini, 2 tahun ? Besh lerr gantheringg

Sunah Mohammad said...

wah, ramainye kawan blogger~ ;) best tak, best tak? hehehe...

moga kyerull cepat sembuh dan kembali mencari rentak~ ;)

Minggu Persahabatan Ke? :)

Judiene said...

Semoga saudara Kyerull sembuh from whatever disease he is suffering now.
:)

SyahmiFikri said...

wah!! best bila ukhwah antara blogger terbentuk beb!!

semoga beliau cepat sembuh!!

mR.sYaH said...

adeh! lama tak terjah sini.. wah best betul dapat jumpa blogger yerk..

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

ramai hot2 disitu

kamu pun hot

best lorh

haha

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kami doakan saudara kyerulll cepat sembuh

iKhRam said...

persahabatan yg sungguh2 ni.. bgus.. mana tau jodoh anda pun kat dalam blog ni jugak? jeng 3x

Asyraf Arif said...

semoga sembuh cepat cepat kepada en kyerull.

btw, seronok betol berjumpa blogger semua kan. hehehe

Eazy Izzuddin said...

API :
hope sooo...
;)

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
otaii kah
hehe
hope sooo
xD

Eazy Izzuddin said...

YNA :
aaah tahu x pe
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

LEA :
bila2 pun bole hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

NURAISYA :
aah tahu xpe
lagi ramai dapat berkenalan...
;)

Eazy Izzuddin said...

CIK WANIE :
sentiasa ingat lorh cik wanie..
mana boleh lupa...
;)

Eazy Izzuddin said...

KTY :
aminn...
kat bangi eh?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH ;
aah da lama kot kita kenal hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

NOUR :
jom lah berkumpul sekali...
;)

Eazy Izzuddin said...

HONEY BUNNY :
sangat besh oke hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

BIELA :
lame dah hehe
xD
jom lah g gathering
xD

Eazy Izzuddin said...

SUNAH :
besh2 sesangat hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

JUDIENE :
yess hope sooo...
;)

Eazy Izzuddin said...

SYAHMIFIKRI :
yup2 betul3x...
xD

Eazy Izzuddin said...

MR SYAH :
sorry lame gak tak singgah sana...
;)

Eazy Izzuddin said...

MR SYAZWAN :
bila mahu ketemu ni??
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
hope sooo...
;)

Eazy Izzuddin said...

IKHRAM :
jeng3x...
ehhe
xD

Eazy Izzuddin said...

ASYRAF ;
hehehe
u bila nak join??
:P

Raji berkata said...

ah aku xpernah pun rapat dgn blogger smpai begitu.. hohoh

Eazy Izzuddin said...

RAJI :
mari lah merapatkan hehe
xD

mysarea said...

Along!, macam kenal ;)

Eazy Izzuddin said...

kenal ke?
hehe

meo said...

she's was an angel last time.