Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
Ku berminat dan Ku join segmen ini
sesiapa mahu join boleh ke blog Bro Framestone
segmen khas untuk blogger Kyerull L Fresco
bila gath ada mesti jumpa dia hehe, sebelum itu
doakan beliau, karena sekarang Kyerull L Fresco
berada di Wad HKL, ku pun baru tahu tadi dari Blogger
walau baru berkenalan dengan Kyerull, ku tetap doakan

Okay berbalik pada story, blog Eazy Izzuddin di wujudkan
ni sudah lama, hampir 2 tahun lebih, ia bermula dari seorang blogger ini
ku mengenali beliau hampir 3 tahun lepas di MYSPACE
erk? wujudkah lagi myspace?haha
berchatting2 dengan beliau di myspace
sehinggakan menanyakan soalan, " kamoo buat apa je?"
beliau balas " tengah update blog"
ku " ooo,"beliau buat pertama kali kasi link blognya
hanatrg.blogspot.com, masih teringat lagi link blog beliau
dari situ ku membaca blog beliau, entrynya sangat besh
dan ayat blognya membuat hati ini tertarik haha
sampaikan ku berkata pada beliau " rasa tenang baca blog kamoo"
dia membalas " 1st time org cakap macam tu" hehe
sejak dari itulah ku mula berjinak2 dalam dunia blog ini

Blogger itu ialah Along Arman, telah ajarku selok belok dalam dunia blog
ku mengenali Along Arman dari dia belum kahwin sehingga sekarang
telah melangsungkan perkahwinan tahun lepas
hajat hati mahu ketemu beliau buat kali pertama masa dia kahwin
tapi pada masa itu majlis konvo ku, huk2, tak kesampaian
takpa, next time ada, akan ku terjah Kuala Terengganu hehe

(picture dahulu kala, recycle balik hehe)

Tak lama lepas tu jumpa lah bro framestone dalam blog,
rasa 1st blogger ku jumpa ialah bro Framestone n kak Zarien
kira2 2 tahun lepas, lame tuu, cepat betul masa berlalu
kenal bro pun dari Along Arman juga hehe
sejak dari haritu ku rajin ketemu blogger
dan perhubungan antara blogger semakin erat lagi
pabila ada Sahabat Blogger dan group2 lain di Facebook,
excited mahu berjumpa mereka
mengeratkan lagi hubungan, kot2 dapat jumpa jodoh ka? hehe


p/s: doakan Kyerull semoga selamat keadaan, banyak lagi kisah yg terpendam ni, huk3, psstt bro, jom terjah Along Arman? Along Arman, bilakah mahu kembali berblog? kami merindui...huk2 xD
LAYANS
(>_<)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
Fuh Bersawang betul blog aku ni
dah lama tak update, Almakalumlah busy sikit
Alhamdulillah juga Dinner Fakulti ku berjalan lancar
cuma ada beberapa incident yg tak diingini, bersabar lah ;)
okay, hal dinner next akan ku update
sekarang kita bersama sesi terjah blogger pula, hehe
selasa lalu ada mini gathering di Extreme Park Shah Alam

sangat besh woo, ada wall climbing, flying fox
tapi yg sedih ku tak dapat join
agak penat sikit kot, biasa lah waktu event dinner
malam tu balik pukul 3am kot
nasib lah gathering ini mula tengah
boleh terbabas sebentar hehe, thanks la pada
Taufiq Helios kejutkan aku haha pagi tu
kalau tak tertinggal lah Ery Farieha, EmanCloud, Taufiq Helios
nak ke gathering itu nanti, hehe
okay as usual, banyak snap pic okeh
ada juga siap buat VLOG gitu hehe
Mini SB gath kali ini pada pandangan aku
dapat dapat mengenali dengan lebih rapat lagi
dengan member SB, almaklumlah, gathering sebelum ini di TS
tak sempat nak berkenalan dengan siapa2, ramai sangat hehe
Aku suka join gathering2 ni, insyAllah next time boleh join

so layans the pic and video
more pic click Here --->
Extreme Park!!




p/s: Gilak! Final Exam nak dekat dah ohoho
LAYANS
(>_<)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
Short and Quick yeah!
sorry lah sebab tak sempat nak update mahupun Blogwalking
karena minggu ini terlalu busy dan agak stress bagiku
karena Event Makan Malam Fakulti ku hampir tiba
Banyak kErja perlu diselesaikan
contoh picture diatas hehe
RED CARPET yeah!
InsyAllah i'll be back dalam masa terdekat
wish our team Good lUck K...
;)
LAYANS
(>_<)

Short & Quick

by on 6:25 PM
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols Short and Quick yeah! sorry lah sebab tak sempat nak update mahupun Blogwalking karena mingg...
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
Happy Chinese New Year xD
Berdasar pada tajuk
new 2011 Blog list?
haih ku baru nak buat ke
kerna terpaksa ku membuatnya, huk3
karena gara2 pic di bawah, tengok2 hehe


www.EazyIzzuddin.com
jeng3x, tahu sudah kan? hehe
ada yang perasan, ada yang tidak
bila ja tranform, tetiba semua bloglist ku hilang
tidakkkk!!!, bagaimanakah mahu blogwalking nanti
nasib lah ada diantara kalian sudi juga komen di blog ku
masih boleh lagi menjejaki mereka
dari comment box lah ku berblogwalking ke blog2
so ku mahu mintak pertolongan kalian semua

Korang, Korang,
tinggalkan LINK BloG korang ea
di bahagian Comment entry ini

senang nanti ku buat BLOGLIST baru
dan senang juga untuk ku blogwalking
terima kasih banyak2 semuanya yg support
BLOG EAZY IZZUDDIN
tanpa korang siapalah aku hehe

p/s : rasa nak buat STICKY POST lah untuk entry ni hehe, jangan lupa tinggalkan link anda xD
LAYANS
(>_<)

2011 New BlogList

by on 10:36 PM
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols Happy Chinese New Year xD Berdasar pada tajuk new 2011 Blog list? haih ku baru nak buat ke ke...
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
Pada Ahad lalu bersamaan 30hb Januari
kali ke berapa entah ku join gathering blogger ni
Sahabat Blogger Gathering
the biggest kot ku rasa
thanks lah sesiapa yg invite ku di FB
baru ku tahu, kalau tidak merajuk tak tentu pasal haha
Almaklumlah lah, hobi ku suka bertemu dengan blogger
Pagi Ahad yg sungguh dingin dan sejuk
hujan rerenyai, terasa berada di luar negara
haha sejuk beb!
hujan rahmat rasanya menyambut kedatangan gathering kami hehe
ku Bergerak dr KTM dan berjumpa lagi 2 orang blogger untuk ke sana
setibanya di situ rasa keseganan melanda..
aaah! redah saja lah hehe...
terasa kerdil karena dikelilingi blogger2 hebat

terutama berjumpa dengan BEN ASHAARI haha
layanss~
ramai juga yg ku tak kenal
ada ku pernah berinteraksi di blog
bila gathering tak bertegur sapa
bila dah pulang baru nak bertegur
aish2, next harus bertegur hehehe
aktiviti? Main Boling as usual...
next aktiviti
macam biasa memperkenalkan diri masing2
kenalkan blog anda, twitter, Fb, blaaa3x...:P
walaupun dah banyak kali memperkenalkan diri
setiap kali itulah mesti gagap..kenapa ea? haha


dan, tetamu istimewa yg hadir, ada yg tahu
ada yg tidak, tetiba ku terpandang seseorang
muka macam kenal, pergh! Heliza Helmi
terpaku ku di situ, haha
Heliza pun ada bagi sikit ucapan
ape lagi, sesi bergambar lah
(actually banyak nak story tapi layans pic je lah hehe)
harus bergambar dengan Heliza Helmi


itulah ceritanya, senarai blogger yg hadir boleh ke sini blog ZACK

tercapai juga matlamat aku,
berGAMBAR!! lagi2 yg otai blogger :P
gambar selebihnya boleh
click

---->SINI
---->SINI dan
---->SINI



pesanan dari Heliza Helmi @ ija hehe...ku di belakang ber topi , eh EmanCloud pun ade xD
kredit to Syahirul.com

akhirnya pulang juga ke rumah, sorry lah kalau tak sempat nak mention nama sesiapa blogger yg ku ketemu, yang penting korang tersemat dalam hati dan dalam camera aku hehe

p/s: hope pelajar Malaysia selamat di Mesir sana, amin
LAYANS
(>_<)

Gathering yeay!!

by on 11:59 PM
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols Pada Ahad lalu bersamaan 30hb Januari kali ke berapa entah ku join gathering blogger ni Sahab...