[H]e's [G]rown [U]p!!

Assalamualaikum Wbt & Salam Sejahtera Uols
He's grown up!
very cute! and Chubby!
Baby Adam Haziq dah cute!
if korang masih ingat entry INI
Baby Adam masa itu baru sebulan umurnya
sekarang masa cepat sungguh berputar
pejam celik baby Adam sekarang dah pandai merangkak
dah semakin nakal, berbanding dulu senyap ja hehe
muka comelnya membuatkan sesiapa sahaja mahu
bermain dengannya, baby Adam yg kurang menangis
dan tak kisah sesiapa yg mahu bermain dengan
semuanya baby Adam layans hehe
Baby Adam tidak banyak karenah & ragam
mungkin dia paham kot, dia hanya mahu menumpang kasih
dari keluarga angkatnya yang teramat menyayanginya
baby yg cute comel
Alhamdulillah Bonda terima menjaga Adam
sejak dari pantang lagi
jika keluarga angkatnya keluar bekerja

Kadang kala bermain dengan Adam
hilanglah sedikit kerinduan pada Arwah Lisa
Riak mukanya yang comel itu
membuatkan jiwa terasa amat tenang
hilang segala masalah dunia bila bermain dengan Adam
matanya yg bersinar agak sukar dilepaskan
tatkala mahu ke kelas
sayang mahu tinggalkannya hehe
suka melayani teletahnya

pernah sekali ku bawa Adam jalan2 luar
ramai yg berkata " Eh Anak ka?"
Oh tidak! ku sudah tua haha
Aktiviti yg paling Adam suka
bila mandi, sangat comel gelagatnya di dalam
tab mandi tu, suka bermain air rupanya Adam
bila besar confirm jadi swimmer hehe
umur Adam akan mencecah 1 tahun tak lama lagi
tak sabar rasanya mahu melihat Adam berjalan
harap Bonda masih menjaga sehingga Adam masuk
ke Tadika, sekolah,
hope keluarga angkatnya tak pindah
or kami tak pindah :P


p/s: so cute!, bila mahu ada anak sendiri nih hehe, akhirnya 500 followers jgk, tahniah2 :P
LAYANS
(>_<)

99 comments:

iKhRam said...

hahaha..
comel sungguh adik tu..
hope yg baik2 saje k
semoga adik membesar dengan baik dan sihat..

dalam usia 20-an..
selalunya lelaki sudah mula merasai kegembiraan melihat kanak2..
bauakn anda seorang saja.. saya pun begitu.. baru pandai nak dukung budak, mengagah budak dan seabgainya..

jiwa penyayang tu penting.. dari situ kita menerbitkan rasa sayang..

tahniah dengan bilangan follower.. bertuah anda kerana blog anda aktif dan disukai ramai..
teruskan menulis k

kiwi said...

uishh..kiut...geram je tgk ^^

Eazy Izzuddin said...

IKHRAM :
yup
insyAllah...
oh yeke...
sama lah kita...
hehe

thanks
and u tooo

Eazy Izzuddin said...

KIWI :
me tooo
hehe
geram!
xD

ZWAN SABRI said...

Ayoooo..
comey seyh..
nak pinjam bleyh..?
HAHA
aiseyh, Anak?
tu tandanya bukan Eazy dah tua la tapi dah layak untuk bergelar bapak..
Bila nak kawen? Teeettttttt..
HAHA

SyahmiFikri said...

yea.. sgt comel budak nie..

mau jer gigit2.. hahaha..

biella93 said...

hee . comelnye budak tuh . suke tengok ! :)

Eazy Izzuddin said...

ZWAN SABRI :
hehe...
mai la KL sini
:P
ahaha..
kawen?
tettt
:P

Eazy Izzuddin said...

SYAHMIFIKRI :
comel kan...
jgn gigit...
tidakkk..
hehehe
:P

luvYOU said...

shomelnyeee!!! :D
rase nk culik sehari dua lah buat gomol..geram !! :D

Eazy Izzuddin said...

BIELLA :
me lagi suka tgk...
xD

Eazy Izzuddin said...

LUVYOU :
kann...
hehe...
:P

mira_nas said...

oowhh..comey dan pandainya posing~

mie said...

eh!!
adam ni nampak muka cam matang...
xmacam baby..
eheheee

mr.syazwan said...

alooo tomey...

aaaaaaa saya malu melihat kemaluannya

hahaha

=_=

syrupmasin said...

ya Allah..ya Allah comelllll nye :)

EIPUL said...

bulatnye mata dia
geram aku

haha,

aleen aiden said...

somel! ^_^

HonEyBuNNy said...

comeiinya..suka la tgk....

..hizamirahim.. said...

wah.
comel gile.
XD

fariza zulaika said...

comelnya,,=]
seronoklah eazy bule tgok tiap2 hari..

::FAIZ FARISH:: said...

comel

fatin hanani said...

hahaha mmg la makin besr...
sebab masa makin laju dah skrg hehe..
serius mmg comey hehe..
fatin pun suka tgk gmbr dia mandi 2..comy hehehe
haha...blh jadi bapa dah kowt weeee :P

lea said...

comelnya die!

lalink7 said...

seriously tomeinyee.....
tombamm..

Anonymous said...

[url=][/url]

ADfeez said...

aha.. comel giler.. rasa nk picit2 je.. ekekekk :P


anda dispank!!! :
25 Random things about me...

sHaH said...

omaigod!!!
sangat cute!!!
tersangat rasa nak pelok skrg..

ANATI SOKI said...

yes yes yes... baby do grows up fast.. heheheh

nama.aku.lynn said...

so cuteee okeh!=)

niesz said...

comel nye..geram2!hehe..

mysarea said...

So cute!! Macam nk cubit je, comel macam abg dia, eh abg ke ayah hehe

mR.sYaH said...

wah comel betul adam tu.. xsabar rasanya nak dapat anak sendiri.. hehe..

Qiki said...

semua kata comel, comellah jugak baby adam tu hehe, meh sini nak baby sitter :P

atty's said...

comey + hensem baby adam nie
mcm chinesse..

Amir Rayyan said...

comelnye adam...:)

BiG N said...

wah!, like father like son, hehe, comel2 :P

||| PöJìé PööH ||| said...

OMG tembamnyaaaa..
Mata dia besar n cantik ok..
Yg pasti senyuman dia sgt menawan pada last pic..
He's gonna be gorgeous mannnn!!

PojiePooh; Hanya Satu...

loLaa_nurafizza said...

alololo..tomey nye...ade jgk anak sedara..dah 2thn..sangat lasak bile mlm..penat tgk...

hye baby tomey..nanti dh besar,,jadi anak yg soleh k?

p/s: congrate dh 500 follower...(^_*)v

tia said...

coooomel gylerr adam nehh!
mata bulat! arghhhh! comelll!!!

asybedazzle said...

comel gila budak nih. eh, dia bg ko ke letak gamba dia telanjang kt blog? hahaha

epaa chenta said...

cute nye budak tu !geram nk cubit2 pipi die :)

athifah saidi said...

comelnya budak ni:)
kesian die kenen tinggal:(

Eazy Izzuddin said...

MIRA NAS :
boleh jadi model gitu....
xD

Eazy Izzuddin said...

MIE :
eh yeke?
a'ah lah...
bile tgk lelama hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MR SYAZWAN :
hahaha
kalau malu tak perlu melihatnya
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

SYRUPMASIN :
kan2!
xD

Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
hahaha...
aku pun geram dengan matanya...
yeah!

Eazy Izzuddin said...

ALEEN :
comel sangat!
xD

Eazy Izzuddin said...

HONEYBUNNY :
ku x jemu2 melihatnya....
xD

Eazy Izzuddin said...

HIZAMIRAHIM :
gile comel hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

FARIZA :
yup
tahu x pe...
tiap2 hari tengok semakin sayang...
xD

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
sangat comel..
xD

Eazy Izzuddin said...

FATIN HANANI :
hehe
kan3x..
bila nk kawen ni jd bapa :P

Eazy Izzuddin said...

LEA :
sangat comel kan...
xD

Eazy Izzuddin said...

LALINK7 :
sangat tembamm...
xD

Eazy Izzuddin said...

ANONYMOUS :
????

Eazy Izzuddin said...

ADFEEZ :
aaa tidakk...
jgn di picit2
nnti tak comel dah hehe
xxD

Eazy Izzuddin said...

SHAH :
jom peluk dia sekarang hehe

Eazy Izzuddin said...

ANATI :
yup2...
tahu x fe...
xD

Eazy Izzuddin said...

LYNN :
sangat cute okeh...
xD

Eazy Izzuddin said...

NIESZ :
sila geram..
hehe

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
abg lah
:P

Eazy Izzuddin said...

MR SYAH :
cepat2 lah kahwin
:P

Eazy Izzuddin said...

QIKI :
tolong lah babysitter die
sgt nakal oke
hehe

Eazy Izzuddin said...

KTY :
kann...
ada look chinese skit
xD

Eazy Izzuddin said...

AMIR RAYYAN :
sangat comel...
;)

Eazy Izzuddin said...

BIG N :
ehh2x..
like brother lah
:P

Eazy Izzuddin said...

POJIE :
yeahh...
reallly....
;)

Eazy Izzuddin said...

LOLA :
oh yeke...
insyAllah...
love kids...
xD

Eazy Izzuddin said...

TIA :
haha...
bulat tooo...
nnti kita lepak eazy bwk adam
hehe

Eazy Izzuddin said...

ASYBEDAZZLE :
eh mesti lah bagi...
eh?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

EPAA :
habislah pipi dia kena cubit hehe

Eazy Izzuddin said...

ATHIFAH :
sian kan...
huk3...
xpa..
kami ada...
;)

akmalhilmi said...

anak ko ke??hope so jadik budak baik dia tu :)

Ery Farieha said...

mata dia..
boolat !

h A n Y S said...

uh! seksi dan seksa nya dia masa tgh mandi! *tutup mata* haha!
btw, comel gilak bila dia sengih!hehe

APi said...

wah..
comel..^_____^

AlfiEean WaRsi said...

uuoo...comelnya dak nie...gerak giler tgk...cam nk cubit plak..hehe...

ijam ismail said...

SGT3....COMEL3...
KAMI COMEL...!!
HAHAHA...
=)

ijam ismail said...

sgt3...comel3...
KAMI COMEL!!
hehehe...
=)

Nour Akmal said...

comey sgt2...
geramnye tagk dia..
fotogemik..pandai si kecil ni posing ek..=)

Uchi kay-f @hmad said...

hu mak aik 81 komen!!

Lulu caldina said...

ala...ala...ala...comelnya dia

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

alahaiiii comelnyerrr geram plak macam nak cubit pipi dia....

mmg best kalau kat umah aderrr budak kecik boleh buli dia nanti

Eazy Izzuddin said...

AKMALHILMI :
eh bukan ank aku ler
hehe
hope so
insyallah

Eazy Izzuddin said...

ERY FARIEHA :
kannn...
xD

Eazy Izzuddin said...

HANYS :
seksi tu..
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

API :
sangat comel kan
xD

Eazy Izzuddin said...

ALFIEEN :
nk mencubit jugak...
xD

Eazy Izzuddin said...

IJAM :
hahaha
sapa comel?
xD

Eazy Izzuddin said...

NOUR :
besa nnti bole jadi model ni
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

KF :
kenapa kah?
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

LULU CALDINA :
comel2
xD

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
hehe
jangan buli selalu
nnti x comey
hehe
:P

Asyraf Arif said...

omaigosh ! chomel naget sih ! nak pinjam sehari boleh enggak ? plissssssss.

Eazy Izzuddin said...

comel kan....
boleh2...
dtg cini hehe

Raji berkata said...

baby is really the cutest ;D
woahh sensored skit gmbr2 dia mndi tu
huahua~

Anonymous said...

[quote][Image]Assalamualaikum Wbt & Salam Sejahtera UolsHe's grown up!very cute! and Chubby!Baby Adam Haziq dah cute!if korang masih ingat entry INIBaby Adam masa itu baru sebulan umurnyasekarang masa cepat sungguh berputarpejam celik baby Adam sekarang dah pandai merangkakdah semakin nakal, berbanding dulu senyap ja hehemuka comelnya membuatkan sesiapa sahaja mahubermain dengannya, baby Adam yg kurang menangisdan tak kisah sesiapa yg mahu bermain dengansemuanya baby Adam layans heheBaby Adam tidak banyak karenah & ragammungkin dia paham kot, dia hanya mahu menumpang kasihdari keluarga angkatnya yang teramat menyayanginya baby yg cute comelAlhamdulillah Bonda terima menjaga Adamsejak dari pantang lagijika keluarga angkatnya keluar bekerja[Image]Kadang kala bermain dengan Adamhilanglah sedikit kerinduan pada Arwah LisaRiak mukanya yang comel itumembuatkan jiwa terasa amat tenanghilang segala masalah dunia bila bermain dengan Adammatanya yg bersinar agak sukar dilepaskantatkala mahu ke kelassayang mahu tinggalkannya hehesuka melayani teletahnya[Image]pernah sekali ku bawa Adam jalan2 luarramai yg berkata " Eh Anak ka?"Oh tidak! ku sudah tua hahaAktiviti yg paling Adam sukabila mandi, sangat comel gelagatnya di dalamtab mandi tu, suka bermain air rupanya Adambila besar confirm jadi swimmer heheumur Adam akan mencecah 1 tahun tak lama lagitak sabar rasanya mahu melihat Adam berjalanharap Bonda masih menjaga sehingga Adam masukke Tadika, sekolah,hope keluarga angkatnya tak pindahor kami tak pindah :P[Image]p/s: so cute!, bila mahu ada anak sendiri nih hehe, akhirnya 500 followers jgk, tahniah2 :PLAYANS(>_<)[/quote]

dont kidding me, folks!

Just thinking..