Heartfelt Moments with Nikon

Assalamualaikum Wbt & Salam Sejahtera Uols...
Pecah rekod tak update blog
maaf2, busy dengan test dan assingment
dan maaf juga tak dapat blogwalking and comment2 blog kalian
maaf ya, harap di maafkan ya


Yeah Aku Join!
contest of the year...
Hearfelt Moment with Nikon..
since ku pengguna nikon..
dan banyak lah juga photo yang ku shoot
semua nya tak cantik haha..
serius hehe
lain orang, lain photonya kan
almaklumlah ku pun baru2 lagi belajar dalam bidang ini
tapi ku mencuba nasib dengan join contest ini
menang tak menang tu belakang kira
yang penting hatiku puas untuk join annual contest ini


almaklumlah orang yg obses dengan gambar dan kamera
banyak lah juga gambar2 yg ku hantar untuk annual photo ini
tapi ku rasaramai lagi photograper yg lagi
berbakat daripada ku
mahu ketemu mereka
dan beri lah tunjuk ajar kepada ku
please2 hehe
ku mahu papar kan photo2 yg ku hantar
tapi dalam rules and regulation contest tu
"photo tersebut mestilah tidak dipublishkan di mana2"
so, tak dapat lah den nak menolong haha
btw, ada gambar ku ketemu blogger

||

||

||

||

||

jeng3x
blogger ni study di Bangi
Adik ku pun study di Bangi, secara tak langsung
teringat mahu jumpa blogger sorang ni
karena sekali harunglah kan menghantar adik ke UKM Bangi
contact punya contact
why not ajak lepak minum2 sekali
walaupun agak malam waktu itu
Blogger itu ialah Asyraf Arif
jom terjah ke blog dia hehe
sekejap saja pertemuan
perlu pulang, nak sampai waktu curfew dah
almaklumlah tinggal di kem tentera kan
Si Asyraf sgt peramah, tak lah sunyi sepi bila bersembang
boleh ambil course MassComm ni hehe, Motif??:P
ada juga blogger yg tinggal di Bangi
tapi tak berkesempatan lorh, insyAllah lain waktu xD

p/s : siapa join gathering sahabat blogger SEMALAM di Times Square..angkat tangan hehe, dah join! entry? nanti2 xD
LAYANS
(>_<)

55 comments:

mysarea said...

nice! update juga ea, bila nak jumpa daku? :P

Judiene said...

Rajinnye dia jumpe blogger eh.
Hehehe.
:)

APi said...

wah..
gud luck yep..

Ery Farieha said...

ceit. ingatkan ery yang kat ukm bangi tu
grr :P

Qiki said...

fuh dia join juga! hehehe,rajin benor jumpa blogger :)

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
sabar2 hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

JUDIENE :
of coz..
eh bila nak jumpa ko
hehe

Eazy Izzuddin said...

API :
thanks broo.,..
xD

Eazy Izzuddin said...

ERY :
hahaha...
eh bila nk jumpa ko kat bangi tu
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

QIKI :
hehe
:P

Raji berkata said...

wahhh bestnyer
tapi ak xknl spe2 kt sne
segan btol nk join =.="

ok lah
kalau kau keluar ngn ak
confirm ak diam jer
huahua!

Eazy Izzuddin said...

RAJI :
boleh je nnti join hehe
xD

haha
sengal

DanieL AdiE said...

ooo...acap nie...

lea said...

saya kat kelantan, xnak dtg melawat? ngeh3 :P

mr.syazwan said...

Eazy gune nikon yg model apa??

=_=

Eazy Izzuddin said...

ADIE :
a'ah acap ni hehe

Eazy Izzuddin said...

LEA ;
hahaha
boleh2x
:P

HonEyBuNNy said...

bestnya jumpa blogger esk kt TS...now ada kt kedah la..uhuhuu

ZWAN SABRI said...

Blogger yang kat Bangi jer?
Yang kat Penang or Merbok x nak jumpa ka? HAHA

Eazy Izzuddin said...

MR SYAZWAN :
nikon d5000
;)

Eazy Izzuddin said...

HONEYBUNNY :
la yeke...
xper next time ada...
xD

Eazy Izzuddin said...

ZWAN SABRI :
hahaha...
tunggu na..
nanti chek mai sana
hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

EEEEEMMM semua orang dah pakai kamera cangihhhh... aku masih lagi tertinggal jauhhh...

kadang aku terperasan jugak jumpa bloger ni time jalan -jalan.... bila tegurrr mmg betul pun.... jadi tambah lahhhh kawan -kawan kat dunia ni....

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
yup2..
bertambah kawan..
itu yg terbaik...
xD

mR.sYaH said...

semoga menang dalam kontest ni.. aku pun sama dgn raji.. tak tahulah bila boleh join gathering2 nih..

SyahmiFikri said...

wahh..

tuh bangi.. kuantan bila plak kann~!!

Eazy Izzuddin said...

MR SYAH :
aminn....
owh yeke...
free2 rajin2 lah jjoin
;)

Eazy Izzuddin said...

SYAHMIFIKRI :
jauhhh tuu
hehe
xD

Asyraf Arif said...

wahh ! update jugakk kan. lame dok pikir ape nak tulis. HAHA thanx mr. Blogger ! ;p

**nanti try lah survey baju kat TS n SG Wang. semalam tgk, byk yg lawa. hehe

EIPUL said...

alaa, boleh jek ko menang tu, aku yakin bakat ko, haha


wa bestnye jumpa blogger! keke

mie said...

sempat algi berjumpa rakan2 blogger ye..
bagus2..
hheee

Cap Api said...

semoga kamu menang..

..hizamirahim.. said...

wah wah.
rajin ye nak gi jumpe blogger.
XB

ciK LyndaWawa igUana said...

hansem2..phewit~hehehe

faiz said...

yeahh! dah sampai ke blog ko bro! =)

lalink7 said...

InsyaAllah dah lama2 pandai la pakai nikon tuee..hehe at least eazy dah ade..org lain nikon pun kt kedai lg..hahhahahha..

bile nak jmp sis lak ne? hahahaa

Lovely Bella said...

waa seronotnyee!!!! hhuhu

kmvsblogger said...

1st time kt sini..layan beb

iKhRam said...

eazy izzuddin" kita ni bila nak jumpa ek?

Eazy Izzuddin said...

ASYRAF ARIF :
hehe
gigih kan update :P

oh yeke...
nanti kita pi tengok sama k
xD

Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
aminn....
hehe
xD

besh2

bile nak jumpe ko ni?? :P

Eazy Izzuddin said...

MIE :
of coz sempat hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

CAP API ;
aminn..
xD

Eazy Izzuddin said...

HIZAMIRAHIM :
kerajinan melanda diri hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK LYNDA :
siapa hensem? hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

FAIZ :
thanks broo...
xD

Eazy Izzuddin said...

LALINK7 :
insyallah amin..
hehe

sis roger2 je eazy
bole jumpa hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

BELLA :
yeahh...
xD

Eazy Izzuddin said...

KMVS :
thanks lepak sini
xD

Eazy Izzuddin said...

IKHRAM :
roger2 me...
n bila2 pun bole hehe
xD

ANATI SOKI said...

bagi menng weyh!!!

Eazy Izzuddin said...

okay!
hehe

ain revival said...
This comment has been removed by the author.
fatin hanani said...

bila nak mai kesini plak haha
jumpa fatin plk hahaha

Eazy Izzuddin said...

FATIN HANANI :
hehe...
bile2 je :P