Followers

Saturday, January 22, 2011

GIVEAWAY DANIEL ADIE: Diary Motivation 2011

Assalamualaikum WBT & salam Sejahtera...

Yeah..buka blog, blogwalking, terbaca 1 entry menarik, ada seorang blogger baru sahaja melancarkan entry beliau dengan membuat giveaway, yeah seorang blogger yg ku pernah berjumpa buat pertama kali pada gathering di Times Square kira bulan Disember lalu. Akhirnya ketemu juga

Blogger itu ialah
Daniel Adie!, blogger yg rasanya dah lama kot kenal, berinteraksi di blog, okay, Adie sedang membuat GIVEAWAY DANIEL ADIE: Diary Motivation 2011, kalau korang tengok banner diatas yg di buat khas untuk giveaway ini, sangat cantik diary diluar, dan kitalah yg mencoraknya di dalam

Ku turut serta
mahu memeriahkan suasana giveaway yg dianjur oleh Daniel Adie, Confirm meriah punya, berdasarkan tajuk diary itu , Diary Motivation 2011, semua orang apabila masuk ke tahun baru, mestilah kena ada buku diary baru kan, new diary, new motivation, semua dicatit dalam diary, supaya boleh bermotivated diri sendiri dari sehari ke sehari.

which means today's better then yesterday, and
tomorrow better then yesterday, eh betulkah? hehe, hanya dalam dalam diari, kita seorang saja yg tahu, orang lain tak boleh tahu okeh, hehe, Eh2 cakap orang, awk tu ada diary tak? Ku? Eazy Izzuddin? hehe, takder, ku update diary cara moden, itu pun kalau update, nak tahu? scroll bawah

||

||

||

||

||

\|/

Korang pun tahu sendiri kan apa benda tu, kadang2 ada masa terluang update my diary & my schedule disitu, banyak juga lah notes diary dalam tu, cuma yg takut, bila orang lain pinjam terbaca pula, huk2, jikalau cabutan bertuah Giveaway Daniel Adie ku menang, Alhamdulillah!, i've my own diary, tidak perlu dipinjam, lagi jimat battery & tenaga.

So perlu tag dua orang blogger, siapa yang bertuah itu, tak kisah lah anda kena tag, or sudah di tag, belum di tag, mari memeriahkan lagi Giveaway ini...calon2nya



Untuk maklumat lebih lanjut mengenai GIVEAWAY DANIEL ADIE: Diary Motivation 2011 ini

p/s: Harini bermalam dua hari di Bukit Cerakah, tahan kah?
LAYANS
(>_<)

Comments (46)

On January 21, 2011 at 9:19 PM , kiwi said... [Reply to comment]

haha..aah la..memg btol2 kne tag..hihi..pinjam diary 2 bleyh?? =p

 
On January 21, 2011 at 9:30 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

KIWI :
hehehe,,,
mana boleh...
persendirian tuu...
hehehe
:P

 
On January 21, 2011 at 10:03 PM , mysarea said... [Reply to comment]

nice & terbaik!, Good Luck!

 
On January 21, 2011 at 10:25 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

F
U
U
U
Y
O
O
O

eazy x yah da diari ni guna ipad je kot

bagi je wan diari adie tu nnt.. haha

ahh jeles kot ipad!

huhu

 
On January 21, 2011 at 10:25 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MYSAREA :
thankss....
xD

 
On January 21, 2011 at 10:39 PM , biella93 said... [Reply to comment]

gud luck eyh . hee .


ade kem kt bkt cerakah kew??

 
On January 21, 2011 at 11:08 PM , APi said... [Reply to comment]

diari lelaki tuh..
heh

 
On January 21, 2011 at 11:31 PM , DanieL AdiE said... [Reply to comment]

Thanx for joining my GA..

Best of luck ya..

 
On January 21, 2011 at 11:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MR SYAZWAN :
ala...
nk jugak diary tu....
hehehe
:P

 
On January 21, 2011 at 11:46 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BIELLA :
thankss....
ada chalet kot....

 
On January 21, 2011 at 11:46 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

API :
diary lelaki?
hehe

 
On January 21, 2011 at 11:47 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

DANIEL ADIE :
welcome n thanks...
xD

 
On January 21, 2011 at 11:58 PM , SyahmiFikri said... [Reply to comment]

lorhh.. nak mintak diary lagi?

hey.. give me dat i pad.. i buy a new diary for u laa.. hahahaha

 
On January 22, 2011 at 12:06 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SYAHMIFIKRI :
hahaha....
seriusly?
hehehe
:P
pi lah buat tag tu :P

 
On January 22, 2011 at 12:33 AM , ..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

wah.
good luck.
ipad tu xnak nanti boleh la sedekah kat orang sini.
haha.
XD

 
On January 22, 2011 at 12:45 AM , ain revival said... [Reply to comment]

hmmm~
semoge bjaye yup..
btw, slamat berdiary yep..
n jgn smpai owg len bace..
sbb sy da kene ..
mngis xbrlagu owg laen bace..
xrespest owg len ony privacy lgsg,..
aiyoyo~

 
On January 22, 2011 at 2:25 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam ... Kami Datang Ziarah Blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

good luck yerrrr...... wooooooo diary dulu aku suka tulis tapi awal tahun ajerrr lahhhhh pastu sebuk mana ade masa nak tulis diary ni.....

good luck yerrrr....

 
On January 22, 2011 at 3:02 AM , ciK LyndaWawa igUana said... [Reply to comment]

semoga berjaya..=]

 
On January 22, 2011 at 7:43 AM , mie said... [Reply to comment]

gue lbh tertarik dgn ipad tu..
ehehheee

 
On January 22, 2011 at 9:50 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

HIZAMIRAHIM :
hehehe
thanks....
nak ke?
hehe
:P

 
On January 22, 2011 at 9:50 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AIN :
yup2..
pasni diary simpan dalam peti besi
hehe

 
On January 22, 2011 at 9:51 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AFZAINIZAM :
thanks....
xD

 
On January 22, 2011 at 9:51 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CIK LYNDA :
thanks....

 
On January 22, 2011 at 9:51 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MIE :
jangan tertarik ngn ipad...
tertariklah ngn giveaway tuu
hehe

 
On January 22, 2011 at 9:55 AM , Mra Mastura said... [Reply to comment]

waaah, goodluck ye =)

da dapat diary, mra nak pinjam diary yang lame XD

 
On January 22, 2011 at 10:46 AM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

Good Luck eazy

 
On January 22, 2011 at 3:32 PM , mR.sYaH said... [Reply to comment]

semoga menang... :D

 
On January 22, 2011 at 3:45 PM , lea said... [Reply to comment]

gud luck!
comel diary tu

 
On January 22, 2011 at 3:53 PM , ijat_asni said... [Reply to comment]

jalan jalan : blogwalking
terjumpe blog nie
nice ^__^

jom la datang menerjah blog ijat
http://ijatasni.blogspot.com

^____^

 
On January 22, 2011 at 8:06 PM , Sya : Gadis Hornee said... [Reply to comment]

Singgah ke blog awak.
Jom ke blog sya jugak :)
banyak koleksi cerita xxx :)

 
On January 23, 2011 at 5:58 AM , Raji berkata said... [Reply to comment]

wahhh igtkan letak diary dlm blog je eh ;P
post la gak dlm blog bole bce diary kau
hahaha

gdluck oh btw ;D

 
On January 23, 2011 at 11:24 PM , ADfeez said... [Reply to comment]

wah... dah ada ipad... xyah diari tu pun xpe... hahahah~ :P

oh.. gudluck baideway...

 
On January 24, 2011 at 11:47 AM , lalink7 said... [Reply to comment]

gud luck eazy~

 
On January 24, 2011 at 12:39 PM , aleen aiden said... [Reply to comment]

hee,gudlak ye!ramai btol join GA skang.alin je xpnah join lg.huhuh

 
On January 25, 2011 at 9:47 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MRA MASTURA :
thankss....
hehe
bole2
:P

 
On January 25, 2011 at 9:47 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FAIZ FARISH :
thanks brooo
xD

 
On January 25, 2011 at 9:47 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MR SYAH :
insyallah
;)

 
On January 25, 2011 at 9:47 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LEA :
thankss...
comel kan
hehe

 
On January 25, 2011 at 9:48 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

IJAT ASNI :
thanks singgah...
xD

 
On January 25, 2011 at 9:48 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SYA :
owh
xD

 
On January 25, 2011 at 9:49 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

RAJI :
hahaha...
mana boleh diary nak share2...
isk2...
hehe

 
On January 25, 2011 at 9:49 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

aDFEEZ :
hahaha...
thanks..
xD

 
On January 25, 2011 at 9:50 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LALINK7 :
thanks hehe
xD

 
On January 25, 2011 at 9:50 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ALEEN :
join la mari memeriah kan..
xD

 
On January 25, 2011 at 2:14 PM , B!G n said... [Reply to comment]

good luck!

 
On January 29, 2011 at 10:03 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

thanks!