GIVEAWAY DANIEL ADIE: Diary Motivation 2011

Assalamualaikum WBT & salam Sejahtera...

Yeah..buka blog, blogwalking, terbaca 1 entry menarik, ada seorang blogger baru sahaja melancarkan entry beliau dengan membuat giveaway, yeah seorang blogger yg ku pernah berjumpa buat pertama kali pada gathering di Times Square kira bulan Disember lalu. Akhirnya ketemu juga

Blogger itu ialah
Daniel Adie!, blogger yg rasanya dah lama kot kenal, berinteraksi di blog, okay, Adie sedang membuat GIVEAWAY DANIEL ADIE: Diary Motivation 2011, kalau korang tengok banner diatas yg di buat khas untuk giveaway ini, sangat cantik diary diluar, dan kitalah yg mencoraknya di dalam

Ku turut serta
mahu memeriahkan suasana giveaway yg dianjur oleh Daniel Adie, Confirm meriah punya, berdasarkan tajuk diary itu , Diary Motivation 2011, semua orang apabila masuk ke tahun baru, mestilah kena ada buku diary baru kan, new diary, new motivation, semua dicatit dalam diary, supaya boleh bermotivated diri sendiri dari sehari ke sehari.

which means today's better then yesterday, and
tomorrow better then yesterday, eh betulkah? hehe, hanya dalam dalam diari, kita seorang saja yg tahu, orang lain tak boleh tahu okeh, hehe, Eh2 cakap orang, awk tu ada diary tak? Ku? Eazy Izzuddin? hehe, takder, ku update diary cara moden, itu pun kalau update, nak tahu? scroll bawah

||

||

||

||

||

\|/

Korang pun tahu sendiri kan apa benda tu, kadang2 ada masa terluang update my diary & my schedule disitu, banyak juga lah notes diary dalam tu, cuma yg takut, bila orang lain pinjam terbaca pula, huk2, jikalau cabutan bertuah Giveaway Daniel Adie ku menang, Alhamdulillah!, i've my own diary, tidak perlu dipinjam, lagi jimat battery & tenaga.

So perlu tag dua orang blogger, siapa yang bertuah itu, tak kisah lah anda kena tag, or sudah di tag, belum di tag, mari memeriahkan lagi Giveaway ini...calon2nya



Untuk maklumat lebih lanjut mengenai GIVEAWAY DANIEL ADIE: Diary Motivation 2011 ini

p/s: Harini bermalam dua hari di Bukit Cerakah, tahan kah?
LAYANS
(>_<)

46 comments:

kiwi said...

haha..aah la..memg btol2 kne tag..hihi..pinjam diary 2 bleyh?? =p

Eazy Izzuddin said...

KIWI :
hehehe,,,
mana boleh...
persendirian tuu...
hehehe
:P

mysarea said...

nice & terbaik!, Good Luck!

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

eazy x yah da diari ni guna ipad je kot

bagi je wan diari adie tu nnt.. haha

ahh jeles kot ipad!

huhu

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
thankss....
xD

biella93 said...

gud luck eyh . hee .


ade kem kt bkt cerakah kew??

APi said...

diari lelaki tuh..
heh

DanieL AdiE said...

Thanx for joining my GA..

Best of luck ya..

Eazy Izzuddin said...

MR SYAZWAN :
ala...
nk jugak diary tu....
hehehe
:P

Eazy Izzuddin said...

BIELLA :
thankss....
ada chalet kot....

Eazy Izzuddin said...

API :
diary lelaki?
hehe

Eazy Izzuddin said...

DANIEL ADIE :
welcome n thanks...
xD

SyahmiFikri said...

lorhh.. nak mintak diary lagi?

hey.. give me dat i pad.. i buy a new diary for u laa.. hahahaha

Eazy Izzuddin said...

SYAHMIFIKRI :
hahaha....
seriusly?
hehehe
:P
pi lah buat tag tu :P

..hizamirahim.. said...

wah.
good luck.
ipad tu xnak nanti boleh la sedekah kat orang sini.
haha.
XD

ain revival said...

hmmm~
semoge bjaye yup..
btw, slamat berdiary yep..
n jgn smpai owg len bace..
sbb sy da kene ..
mngis xbrlagu owg laen bace..
xrespest owg len ony privacy lgsg,..
aiyoyo~

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam ... Kami Datang Ziarah Blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

good luck yerrrr...... wooooooo diary dulu aku suka tulis tapi awal tahun ajerrr lahhhhh pastu sebuk mana ade masa nak tulis diary ni.....

good luck yerrrr....

ciK LyndaWawa igUana said...

semoga berjaya..=]

mie said...

gue lbh tertarik dgn ipad tu..
ehehheee

Eazy Izzuddin said...

HIZAMIRAHIM :
hehehe
thanks....
nak ke?
hehe
:P

Eazy Izzuddin said...

AIN :
yup2..
pasni diary simpan dalam peti besi
hehe

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
thanks....
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK LYNDA :
thanks....

Eazy Izzuddin said...

MIE :
jangan tertarik ngn ipad...
tertariklah ngn giveaway tuu
hehe

Mra Mastura said...

waaah, goodluck ye =)

da dapat diary, mra nak pinjam diary yang lame XD

::FAIZ FARISH:: said...

Good Luck eazy

mR.sYaH said...

semoga menang... :D

lea said...

gud luck!
comel diary tu

ijat_asni said...

jalan jalan : blogwalking
terjumpe blog nie
nice ^__^

jom la datang menerjah blog ijat
http://ijatasni.blogspot.com

^____^

Sya : Gadis Hornee said...

Singgah ke blog awak.
Jom ke blog sya jugak :)
banyak koleksi cerita xxx :)

Raji berkata said...

wahhh igtkan letak diary dlm blog je eh ;P
post la gak dlm blog bole bce diary kau
hahaha

gdluck oh btw ;D

ADfeez said...

wah... dah ada ipad... xyah diari tu pun xpe... hahahah~ :P

oh.. gudluck baideway...

lalink7 said...

gud luck eazy~

aleen aiden said...

hee,gudlak ye!ramai btol join GA skang.alin je xpnah join lg.huhuh

Eazy Izzuddin said...

MRA MASTURA :
thankss....
hehe
bole2
:P

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
thanks brooo
xD

Eazy Izzuddin said...

MR SYAH :
insyallah
;)

Eazy Izzuddin said...

LEA :
thankss...
comel kan
hehe

Eazy Izzuddin said...

IJAT ASNI :
thanks singgah...
xD

Eazy Izzuddin said...

SYA :
owh
xD

Eazy Izzuddin said...

RAJI :
hahaha...
mana boleh diary nak share2...
isk2...
hehe

Eazy Izzuddin said...

aDFEEZ :
hahaha...
thanks..
xD

Eazy Izzuddin said...

LALINK7 :
thanks hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

ALEEN :
join la mari memeriah kan..
xD

B!G n said...

good luck!

Eazy Izzuddin said...

thanks!