[W]hy [E]azy [I]zzuddin [A]lways [B]usy

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
Why Eazy Izzuddin Always Busy?
Tak dapat Update Blog la, itu la ini
here the secrects! hehe
1st, sekali dapat online tu ada ja idea nak update
tapi nak login blog tu cam malas je hehe

2nd, sepanjang semester i've been busy with club, assingment, makan tido, makan tido hehe
sejak ku sambung belajar degree ni, nak lah mencuba sesuatu lain dari yg lain dengan menyertai club2 yg ada di University ni, almaklumlah semasa diploma tu sumpah langsung tak pernah join mana2 club, so buat pertama kali nya join the club.

Antara kelab yg ku Join ialah PERMAP stand for Persatuan Mahasiswa Fakulti Perniagaan n Sekretariat Rakan Muda, hah! amek ko! mmg padan ko busy selalu..tett hehe, seriously sgt busy sampai fening fale otak ni, but thanks to them i got a lots of experince doing some event, itu ini.

So here the pic, gambar kenangan semester lepas, dan telah disemadikan dalam bilik ku ini, hehe. So the tips, kalau tak nak busy sangat jangan lah tamak nak join banyak club. hehe

so Layans~

35 comments:

tia said...

xske join club,
dlu tia masok jabatan perwakilan pelajar,
meeting smpai pkol 1 2 pagi,
asgment study sume tak sempat!
grrrr~

Eazy Izzuddin said...

TIA :
yeah thu x fe....
mmg busy ah
huhu

piKOk said...

eazy aktif2 jgk..
studi jgn lupa..hoho

Eazy Izzuddin said...

PIKOK :hehehe...
betul3...
study mmg xkan lupa lorh...
xD

Qiki said...

next sem busy lah lagi hehe
:P

mysarea said...

wow!, semua hensem2, cantik2 dalam gambar hehe

¶A.K.I¶ said...

and bro!
ur so kacak!
makin bertambah2 la market!

cj'alhafiz said...

Adakah anda suka clubbing?? hahaha....in a good way la kan.....bagus2..hihu

Eazy Izzuddin said...

QIKI :
hahaha
taubat2
:P

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
hehe
yeke?
:P

Eazy Izzuddin said...

AKI :
hak3...
makasih :P

Eazy Izzuddin said...

CJ ALHAFIZ :
clubbing?
tettt

yeke...
hehe

Nurul Syuhadah said...

aiyo eazy..npe xmo letak gmbr kami 4 beradik...haha!
juz kidding...btw thanks for all moment at last sem...wah bgtu jugak ah...haha
nt next sem hangout ngan kami lagi oke..!
:p

Eazy Izzuddin said...

SYUD :
hehehe...
tgg entry seterusnya lorh..
hehe
insyAllah...
xD

shazzy :) said...

nak buat mcm mane. if tak join nnti jd katak bawah tempurung pulak :D

Eazy Izzuddin said...

SHAZZY :
betul3x...
;)

Jey Yusuff said...

mner de bz. ni leh update blog lg

Eazy Izzuddin said...

JEY YUSUFF :
ni bole pun update coz cuti sem
hehe
xD

bella said...

haha...sebab tu bella xjoin bende2 club ni...serius nanti bz..time tok diri sendrik pon xde

seram la...macam tak boleh...haish...bebanan betol

lea said...

suke busy diri dgn jopin aktiviti..
gain more experience..like that!

nur eykaa said...

join rakan muda jugak? bagus2. hehe..
jumpe next sem ya.
kalau tenampak eykaa kat fakulti nnty, helo2 la ye. huhu

Eazy Izzuddin said...

BELLA :
yeah thu x fe...
rindu time lepak2 kat blik smbil tgk muvie kat laptop hehe

Eazy Izzuddin said...

LEA :
yup!
betul3x
xD

Eazy Izzuddin said...

EYKA :
yeah..
mengikut jejak langkah mu hehe

okkay...
xD

Anonymous said...

I’ve recently started a blog, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

Azuan said...

memang busy kalu masuk club..lagi3 bila berjawatan hohoo..aku dah busy masa 1&2 year..

J.M.R said...

managemnt ur time for the best..kompom time kije nnt tak tertekan ngn hi-workload..rilex je..~:-)

epulafea said...

baguslah join kelab begini.
saya tak join banyak kelab. tapi sempatlah jadi event manager. sangat pemalas jadi sekarang sila kesali. T_T

StrewberiManis =) said...

terjawab persoalan knape eazy xupdate blog
heee :)

Eazy Izzuddin said...

ANONYMOUS :
thanks 4 droping by..
and ur welcome!
xD

Eazy Izzuddin said...

AZUAN :
yeah sgt lah busy
huhu

Eazy Izzuddin said...

JMR :
insyallah i'll try bro..
thanks

Eazy Izzuddin said...

EPULAFEA :
yeah sile kesali sekarang hehe

Eazy Izzuddin said...

STREWBERIMANIS :
haaa...
kan terjawab tu...
hehe

Anonymous said...

This is a good blog. Keep up all the work. I too love blogging and expressing my opinions