Followers

Tuesday, November 9, 2010

[L]epak2 =P

Assalamualaikum Wbt & Salam sejahtera Uols

Yeah, lepak2 yg
bermakna tu, hehe, selalu orang akan kata lepak2 ni buang masa lah itu lah ini lah, tapi kali ini ku lepak2 sambil dapat banyak ilmu tu dari seorang blogger yg ku mula kenal sejak dari gathering gengblogger August lepas di Shah Alam, walaupun ku tak se famous dia hehe.

Bermula malam hari sabtu malam ahad lepas, blogger yg ku maksudkan itu ialah
Akmal Hilmi si lelaki seksi, itu kata di blognya hehe, contact ku dari Fb terus ke phone mengajak lepak2 di i-city Shah Alam karena malam itu ada Hot Fm Nite Jam, ramai okeh, hehe, so..

Thanks a lot
Akmal Hilmi pick up ku di rumah, walaupun hampir2 midgnight, ops!. sampai di sana orang masih lagi ramai walaupun ketika itu konsert pun nak habis, yg ku terkejut tiket masuk ke i-city rm10 woo, semakin meningkat, last ku pergi i-city bayar parking rasenye rm2, nampak sangat lama tak pergi ekeke.

Hangout2 di situ jalan2, walaupun konsert da tamat, snap photo sikit walaupun agak keseganan, Ah! bedal! hehe. Then lepak di Al-Rafi Bistro, we need wifi also MU! yeah!, hehe, thank God ku bawa laptop, si Akmal pun sama, of Coz kena bawa, mahu ditunjuk ajar pasal web2 ni

Banyak juga info2 yg ku dapat,
pasal Blog, Facebook, Tweeter, Tweetdeck, Nuffnang or else and also not forget about computer, sekarang terdapat sikit perubahan, thanks bro!, orang kata ilmu itu di cari dan di pelajari, walaupun kita tak sepakar mana, lama2 ok la tu, so ku slow2 perlu improve almaklumlah lama tak on9

Hmm, banyak juga menda yg ku tak tahu, almaklumlah asyik2 busy dan jarang2 online, bila online, nak! hambek ko! banyak benda2 terlepas haha, almost 2 hours kot lepak di situ, dua2 pun dah menguap, mengantuk, so pulang lah, lepak2 pun banyak juga yg ku tahu, yg penting kene sentiasa bawa lappy n cari wifi, hehe

oh tak lupa, kalau korang free lawat lah
Blog Akmal Hilmi, thanks again, bila2 free calling ja :P, yg lain nak join? jom

p/s: hari2 buat benda yg sama, buhsan, tak sabar majlis convo 20hb neh hehe
LAYANS
(>_<)

Comments (52)

On November 8, 2010 at 9:36 AM , ¶A.K.I¶ said... [Reply to comment]

aki pegi jumaat mlm~
tgk dorang check sound utk konsert sabtu malam n jalan jalan i-city~
rm10? rugi2~
baek parkg luar. FREE!! jln2~ sme je... heheh

 
On November 8, 2010 at 9:41 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AKI
yaka...
awat x pi time die wat tu?
hehehe..
haa...
mai shah alam x bg tau bro pun
haha
:P

 
On November 8, 2010 at 9:56 AM , AdiE said... [Reply to comment]

wah! nak konvo!
best2..TAHNIAH!

~ DanieL AdiE ~

 
On November 8, 2010 at 10:03 AM , ku_Merpati said... [Reply to comment]

jeles ni...tak ajak.....hihihi
nice pic..

 
On November 8, 2010 at 10:04 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ADIE :

x sbr neh..
hehe
thanks bro..
xD

 
On November 8, 2010 at 10:05 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AYU :
hahaha
salah kan si seksi tu
hehe
:P

 
On November 8, 2010 at 10:21 AM , akuzle said... [Reply to comment]

syabas krn tidak menjd org yg dekut mcm akak.... even umah akak secoet jer dr i-city yg glemer tuh (x silap dimiliki oleh 1 persatuan buddha yg bsr n dh diiktiraf MSC). biler rasa2 nk nengok lelampunyer, akak spend rm1.10 jer iaitu lalu ikut tol sg rasau ke/dr Klang then tgkler 'kelip2 neon' itu sepuasnyer....huhuhuuh

 
On November 8, 2010 at 10:22 AM , akuzle said... [Reply to comment]

opsss!! errata..errata.... MISC....hwehwhhehwe

 
On November 8, 2010 at 10:27 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AKUZLE :
leww...
dekat la tu...
awat x singgah....
hehe
xD

 
On November 8, 2010 at 10:41 AM , piKOk said... [Reply to comment]

dah nak konvo?
wahhhhhh! msti xsbr2 nih..ahaha

 
On November 8, 2010 at 10:45 AM , izee said... [Reply to comment]

wahh besh nyer..msuk icity dkang kena bayar x?? perghh datingg berdua2 jer ek..heheee

 
On November 8, 2010 at 10:55 AM , puteri cahaya. said... [Reply to comment]

singgah tengok akmal ngan izea.

 
On November 8, 2010 at 10:57 AM , Mohd Nasri Md. Nasir said... [Reply to comment]

bek laptop cri wifi..
nk update blog secara live..haha

 
On November 8, 2010 at 10:58 AM , Mohd Nasri Md. Nasir said... [Reply to comment]

slh taip..
bwk..bkn bek..haha

 
On November 8, 2010 at 11:03 AM , Judiene said... [Reply to comment]

Taw takpe
dengar citer mmg kena bayar 10 hengget nak masuk I-City
Mahal nak mam!!
huhuhu

 
On November 8, 2010 at 12:34 PM , nur eykaa said... [Reply to comment]

wahh.lame xgi i city wlaupon study di shah alam. aha.

izzy, konvo 21 ni lar.bukan 20.11. huhu

 
On November 8, 2010 at 3:36 PM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

kempunan nak p i-city neh =(

 
On November 8, 2010 at 4:14 PM , lalink7 said... [Reply to comment]

wahh ramai yg p rupanyaa...haihhh..sakan ekk..jeles2 xdpt p...btw slamat bekonvo..

 
On November 8, 2010 at 9:01 PM , J.M.R said... [Reply to comment]

bagus tol..sharing is caring..pasni leh share2 ilmu kot entri lak bro..:-)

 
On November 8, 2010 at 9:52 PM , Qiki said... [Reply to comment]

nice pic!, mesti banyak dapat info kan, ok la 2 ;)

 
On November 8, 2010 at 11:44 PM , mysarea said... [Reply to comment]

feeewwwiittt, nice deh, nanti dapat ilmu tu share2 la sikit kat sini hehe

 
On November 9, 2010 at 12:12 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
Sila Lawat Kami kembali
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

wooooo tak pernah gi pergi i city ni rasa mmg nak gi bulan 12 ni...

yup ilmu itu ibarat emas yang lagi di gali lagi banyak yang akan kita dapat....

selamat berkonvo ye.... nanti ko story masa konvo tu ye

 
On November 9, 2010 at 12:29 AM , Jey Yusuff said... [Reply to comment]

jey x penah g pon. nk g jugak la

 
On November 9, 2010 at 12:50 AM , Azuan said... [Reply to comment]

aku lagi la..x pernah sampai pun..ekeke

 
On November 9, 2010 at 1:13 AM , akmalhilmi said... [Reply to comment]

itu saye
yeahhh
t lepak ag
hehehee

 
On November 9, 2010 at 9:07 AM , StrewberiManis =) said... [Reply to comment]

eh tiket masuk rm10?
erkkk nampak sangat saya pon dah lama tak p i city
hoho

btw congrats in advance utk konvo 20hb ni :)

 
On November 9, 2010 at 9:51 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

PIKOK :
hahaha
thu x fe
x sbr bangat dong..
xD

 
On November 9, 2010 at 9:52 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

IZEE :
hahaha...
mmg kene byr je la lorh..
dating2 jek :P

 
On November 9, 2010 at 9:53 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

PUTERI CAHAYA :
mai2 singgah tgk..
xD

 
On November 9, 2010 at 9:54 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NASRI :
yeah...
betul3x..
ku sokong hehe

 
On November 9, 2010 at 9:54 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

JUDIENE :
hahaha..
tawu x per...
mahal nak mam...
gle ah
hehe

 
On November 9, 2010 at 9:55 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

EYKA :
hhaha..
tawu lah 21...
tp semua konvo mula 20 kan
haa...
hehe

 
On November 9, 2010 at 9:56 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MISS LOLLY :
jom pegi2...
rugi x pi..
xD

 
On November 9, 2010 at 9:58 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LALINK7 :
mai la cni dtg...
thanks..
xD

 
On November 9, 2010 at 9:59 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

JMR :
betul3x..
insyallah bro..
;)

 
On November 9, 2010 at 10:00 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

QIKI :
a'ah
hehehe
xD

 
On November 9, 2010 at 10:00 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MYSAREA :
hahaha
insyallah...
xD

 
On November 9, 2010 at 10:01 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AFZAINIZAM :
haa...
klu bro dtg leh jumpe lepak2 hehe

thanks n insyallah

 
On November 9, 2010 at 10:02 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

JEY :
jom2...
xD

 
On November 9, 2010 at 10:03 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZUAN :
so sampai2 kan lah dekat sini hehe

 
On November 9, 2010 at 10:03 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AKMALHILMI :
haa..
itu dia org yg di maksidkan tiba hehe

bole ja..
xD

 
On November 9, 2010 at 10:04 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

STREWBERIMANIS :
a'ah
hehe
same la kite..
xD

 
On November 9, 2010 at 5:28 PM , shazzy :) said... [Reply to comment]

aritu akmal ajak tapi terlambat skett T_T

 
On November 9, 2010 at 6:30 PM , Zulfahmi Abidin said... [Reply to comment]

entry ko nie lain macam je.seram pulak aku.ko mcm gay doh.mcm ade ape2 dgn akmal.eeeuuu...

Terkini:
1. Bangga
2. Bende yang hebat itu berasal dari tempat yang hina
3. Emosi Mistik Rock n Roll

 
On November 9, 2010 at 10:16 PM , Chaon Cornerz said... [Reply to comment]

die jugak hebat jadi keeper futsal.. hahha.. tak terserempak pulak dekat i-city tue..

 
On November 10, 2010 at 2:01 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SHAZZY :
2 la..
klu xleh lepak skalo kan...
;)

 
On November 10, 2010 at 2:02 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FAHMI :
eeeuuuwwwww.....
sengal lah ko!!
haha...
tau la x dpt lepak skali
ekeke
:P

 
On November 10, 2010 at 2:03 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CHAON :
hebat ke?
ehehe
:P

oh pegi skali ke?
awat x habaq..
xD

 
On November 10, 2010 at 8:53 AM , EIPUL said... [Reply to comment]

ah jeles,
haha
nak join gak! keke

 
On November 10, 2010 at 12:34 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

EIPUL :
hahaha...
jom join...
xD

 
On November 10, 2010 at 4:42 PM , tia said... [Reply to comment]

jeless! grrr!

 
On November 10, 2010 at 9:24 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

TIA :
hehe
jgn jelez...
:P