[L]epak2 =P

Assalamualaikum Wbt & Salam sejahtera Uols

Yeah, lepak2 yg
bermakna tu, hehe, selalu orang akan kata lepak2 ni buang masa lah itu lah ini lah, tapi kali ini ku lepak2 sambil dapat banyak ilmu tu dari seorang blogger yg ku mula kenal sejak dari gathering gengblogger August lepas di Shah Alam, walaupun ku tak se famous dia hehe.

Bermula malam hari sabtu malam ahad lepas, blogger yg ku maksudkan itu ialah
Akmal Hilmi si lelaki seksi, itu kata di blognya hehe, contact ku dari Fb terus ke phone mengajak lepak2 di i-city Shah Alam karena malam itu ada Hot Fm Nite Jam, ramai okeh, hehe, so..

Thanks a lot
Akmal Hilmi pick up ku di rumah, walaupun hampir2 midgnight, ops!. sampai di sana orang masih lagi ramai walaupun ketika itu konsert pun nak habis, yg ku terkejut tiket masuk ke i-city rm10 woo, semakin meningkat, last ku pergi i-city bayar parking rasenye rm2, nampak sangat lama tak pergi ekeke.

Hangout2 di situ jalan2, walaupun konsert da tamat, snap photo sikit walaupun agak keseganan, Ah! bedal! hehe. Then lepak di Al-Rafi Bistro, we need wifi also MU! yeah!, hehe, thank God ku bawa laptop, si Akmal pun sama, of Coz kena bawa, mahu ditunjuk ajar pasal web2 ni

Banyak juga info2 yg ku dapat,
pasal Blog, Facebook, Tweeter, Tweetdeck, Nuffnang or else and also not forget about computer, sekarang terdapat sikit perubahan, thanks bro!, orang kata ilmu itu di cari dan di pelajari, walaupun kita tak sepakar mana, lama2 ok la tu, so ku slow2 perlu improve almaklumlah lama tak on9

Hmm, banyak juga menda yg ku tak tahu, almaklumlah asyik2 busy dan jarang2 online, bila online, nak! hambek ko! banyak benda2 terlepas haha, almost 2 hours kot lepak di situ, dua2 pun dah menguap, mengantuk, so pulang lah, lepak2 pun banyak juga yg ku tahu, yg penting kene sentiasa bawa lappy n cari wifi, hehe

oh tak lupa, kalau korang free lawat lah
Blog Akmal Hilmi, thanks again, bila2 free calling ja :P, yg lain nak join? jom

p/s: hari2 buat benda yg sama, buhsan, tak sabar majlis convo 20hb neh hehe
LAYANS
(>_<)

52 comments:

¶A.K.I¶ said...

aki pegi jumaat mlm~
tgk dorang check sound utk konsert sabtu malam n jalan jalan i-city~
rm10? rugi2~
baek parkg luar. FREE!! jln2~ sme je... heheh

Eazy Izzuddin said...

AKI
yaka...
awat x pi time die wat tu?
hehehe..
haa...
mai shah alam x bg tau bro pun
haha
:P

AdiE said...

wah! nak konvo!
best2..TAHNIAH!

~ DanieL AdiE ~

ku_Merpati said...

jeles ni...tak ajak.....hihihi
nice pic..

Eazy Izzuddin said...

ADIE :

x sbr neh..
hehe
thanks bro..
xD

Eazy Izzuddin said...

AYU :
hahaha
salah kan si seksi tu
hehe
:P

akuzle said...

syabas krn tidak menjd org yg dekut mcm akak.... even umah akak secoet jer dr i-city yg glemer tuh (x silap dimiliki oleh 1 persatuan buddha yg bsr n dh diiktiraf MSC). biler rasa2 nk nengok lelampunyer, akak spend rm1.10 jer iaitu lalu ikut tol sg rasau ke/dr Klang then tgkler 'kelip2 neon' itu sepuasnyer....huhuhuuh

akuzle said...

opsss!! errata..errata.... MISC....hwehwhhehwe

Eazy Izzuddin said...

AKUZLE :
leww...
dekat la tu...
awat x singgah....
hehe
xD

piKOk said...

dah nak konvo?
wahhhhhh! msti xsbr2 nih..ahaha

izee said...

wahh besh nyer..msuk icity dkang kena bayar x?? perghh datingg berdua2 jer ek..heheee

puteri cahaya. said...

singgah tengok akmal ngan izea.

Mohd Nasri Md. Nasir said...

bek laptop cri wifi..
nk update blog secara live..haha

Mohd Nasri Md. Nasir said...

slh taip..
bwk..bkn bek..haha

Judiene said...

Taw takpe
dengar citer mmg kena bayar 10 hengget nak masuk I-City
Mahal nak mam!!
huhuhu

nur eykaa said...

wahh.lame xgi i city wlaupon study di shah alam. aha.

izzy, konvo 21 ni lar.bukan 20.11. huhu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kempunan nak p i-city neh =(

lalink7 said...

wahh ramai yg p rupanyaa...haihhh..sakan ekk..jeles2 xdpt p...btw slamat bekonvo..

J.M.R said...

bagus tol..sharing is caring..pasni leh share2 ilmu kot entri lak bro..:-)

Qiki said...

nice pic!, mesti banyak dapat info kan, ok la 2 ;)

mysarea said...

feeewwwiittt, nice deh, nanti dapat ilmu tu share2 la sikit kat sini hehe

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
Sila Lawat Kami kembali
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

wooooo tak pernah gi pergi i city ni rasa mmg nak gi bulan 12 ni...

yup ilmu itu ibarat emas yang lagi di gali lagi banyak yang akan kita dapat....

selamat berkonvo ye.... nanti ko story masa konvo tu ye

Jey Yusuff said...

jey x penah g pon. nk g jugak la

Azuan said...

aku lagi la..x pernah sampai pun..ekeke

akmalhilmi said...

itu saye
yeahhh
t lepak ag
hehehee

StrewberiManis =) said...

eh tiket masuk rm10?
erkkk nampak sangat saya pon dah lama tak p i city
hoho

btw congrats in advance utk konvo 20hb ni :)

Eazy Izzuddin said...

PIKOK :
hahaha
thu x fe
x sbr bangat dong..
xD

Eazy Izzuddin said...

IZEE :
hahaha...
mmg kene byr je la lorh..
dating2 jek :P

Eazy Izzuddin said...

PUTERI CAHAYA :
mai2 singgah tgk..
xD

Eazy Izzuddin said...

NASRI :
yeah...
betul3x..
ku sokong hehe

Eazy Izzuddin said...

JUDIENE :
hahaha..
tawu x per...
mahal nak mam...
gle ah
hehe

Eazy Izzuddin said...

EYKA :
hhaha..
tawu lah 21...
tp semua konvo mula 20 kan
haa...
hehe

Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
jom pegi2...
rugi x pi..
xD

Eazy Izzuddin said...

LALINK7 :
mai la cni dtg...
thanks..
xD

Eazy Izzuddin said...

JMR :
betul3x..
insyallah bro..
;)

Eazy Izzuddin said...

QIKI :
a'ah
hehehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
hahaha
insyallah...
xD

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
haa...
klu bro dtg leh jumpe lepak2 hehe

thanks n insyallah

Eazy Izzuddin said...

JEY :
jom2...
xD

Eazy Izzuddin said...

AZUAN :
so sampai2 kan lah dekat sini hehe

Eazy Izzuddin said...

AKMALHILMI :
haa..
itu dia org yg di maksidkan tiba hehe

bole ja..
xD

Eazy Izzuddin said...

STREWBERIMANIS :
a'ah
hehe
same la kite..
xD

shazzy :) said...

aritu akmal ajak tapi terlambat skett T_T

Zulfahmi Abidin said...

entry ko nie lain macam je.seram pulak aku.ko mcm gay doh.mcm ade ape2 dgn akmal.eeeuuu...

Terkini:
1. Bangga
2. Bende yang hebat itu berasal dari tempat yang hina
3. Emosi Mistik Rock n Roll

Chaon Cornerz said...

die jugak hebat jadi keeper futsal.. hahha.. tak terserempak pulak dekat i-city tue..

Eazy Izzuddin said...

SHAZZY :
2 la..
klu xleh lepak skalo kan...
;)

Eazy Izzuddin said...

FAHMI :
eeeuuuwwwww.....
sengal lah ko!!
haha...
tau la x dpt lepak skali
ekeke
:P

Eazy Izzuddin said...

CHAON :
hebat ke?
ehehe
:P

oh pegi skali ke?
awat x habaq..
xD

EIPUL said...

ah jeles,
haha
nak join gak! keke

Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
hahaha...
jom join...
xD

tia said...

jeless! grrr!

Eazy Izzuddin said...

TIA :
hehe
jgn jelez...
:P