[H]al [J]ubah [K]onvo

Assalamuaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Alhamdulillah
Baju Jubah KOnvokesyen telah selamatnya di ambil di Unisel pada 11/11 lalu, sempat lah lagi pose2, snap2 before the real konvokesyen hehe, yeah tak sabar rasanya hehe bile dapat naik pentas nanti.

Rasanya sekarang musim2 kolej atau university sedang sibuk untuk
mengadakan majlis konvokesyen, almaklumlah dah nak dekat2 end of the year ni, siapa tak mahu berkonvo kan, semstinya mahu, karena this just happen once in ur life melainkan lah sambung degree ke, master ke, phd ke xD

Ku bergerak dari Sh
ah Alam ke Unisel Bestari Jaya agak lewat, mendapat khabar sms dari teman, ramai dah students di situ menunggu giliran untuk mengambil jubah mereka, sangat excited haha. Of Coz kena tunggu giliran, terutama di Bendahari, untuk mengesahkan kita ni still ada hutang ke tak dengan pihak University

Tiba di sana, dapat
no giliran 3372, mak aih!! bapak ramai! haha, no yg baru dilayan baru 3152, fuhh!! memang sabar gila ah time tu tak tahu nak buat apa, sebenarnya nak ambil jubah tu sekejap ja, nak tunggu di bahagian bendahari ni lama sangat, time ni result exam pun dah keluar.


Lagi tension tunggu dan tak dapat view exam result karena connection internet tiada haha, kedekut betul, sementara menunggu tu layans lagu, video2 clip, movie dan tak lupa novel semestinya ada di bawa bersama tatkala bosan. Hampir 4 jam kot di situ, kebas bontot hahaha.

Tapi yg penting sempat la juga jumpa
rakan2 seperjuangan dahulu semasa study diploma hehe, ada yg bekerja, ada yg sambung study, dan lain2, ibarat reunion la kot, kot? :P
SETTLE!, ambil jubah di Canselori Dewan Senat, sempat lagi mencuba2, harus mencuba! kita bayar kan hehe.



Petang juga lah settle, pulang dengan badan penat tp besh!, tak sabar menunggu konvokesyen Unisel pada 21hb Nov ini, sesiapa Free datanglah haha. Ini secara ringkasan, kalau karangan, panjang nanti, tak terbaca pula hehe

LAYANS
(>_<)

42 comments:

Rio said...

nice robe hehe, happy convocation

Imzainieyzulkipli said...

kongret utk anda!

atty's said...

nak konvo ye eazy ..tak sabar nak tgk pic

AdiE said...

TAHNIAH!!!

~ DanieL AdiE ~

Mohd Nasri Md. Nasir said...

skg ni musim final exam..hahaha
thniah dh convo..

mysarea said...

tahniah convo
mesti berdebar & excited
;)

fatin hanani said...

wahh dah nak konvo rupanya hehe
taniahh..mesti best kan :D

Eazy Izzuddin said...

RIO :
thanks!
hehe

Eazy Izzuddin said...

IMZAINIEY :
thank u so much!
xD

Eazy Izzuddin said...

KAK ATTY :
tgg akan diceritakan insyallah..
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

ADIE:
thanks!
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

NASRI :
hahaha
convo lah hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
thu x fe...
xD

Eazy Izzuddin said...

FATIN :
a'ah
x thu lah besh ke x kan t hehe
xD

PiKOk said...

wah! wane silver. nnti jgn lpe amek pic pkai jbh tu oke. :D

Eazy Izzuddin said...

PIKOK :
dah amek dah pun..
xD

Azrul Hisham said...

tahniah...

selamat berkonvo ye... :)

shazzy :) said...

tak saba nak convo mcm eazy :D

StrewberiManis =) said...

mesti eksited kan
seronok aje baca entry ni
btw, TAHNIAH ye :D

¶A.K.I¶ said...

wow!!
da konvo da~
tahniah abg! eheheh

EIPUL said...

uiyo, lama gila kot nak tunggu, nasib baik ko prepare bwk novel segala kan,
btw, jubah korang sgt cantik... haha

molmolla said...

kite 21hb ni baru nak g ambil baju konvo!!!! hahahaha :D

darkbatman said...

tahniah bro.. mesti x sbr tgu knvokesyen..berbaloi usaha slama ne kan.

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

tahniahhhh tak lama ko merasa lahhh pakai baju jubah tu yeeee..... tahniahhhh

Chaon Cornerz said...

Selamat berkonvo.. Semoga semuanya berjalan dengan lancar.. =)

[aNaK dEsA zOnE @ pAjELi] said...

tahniah kawan.....
success selalu..
=D

azaliahjsalleh said...

smartnya bju konvo =)

akmalhilmi said...

selamat berkonvo oke :)

Eazy Izzuddin said...

AZRUL HISHAM :
thank u so much!..
xD

Eazy Izzuddin said...

SHAZZY :
ala...
nnti lame2 sampai la tu
;)

Eazy Izzuddin said...

STREWBERIMANIS :
hehehe....
thanks!

Eazy Izzuddin said...

AKI :
tq2 adek
xD

Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
sampai kebas bontot wooo
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MOLMOLLA :
la yeke..
konvo gak ea..
congrats...
xD

Eazy Izzuddin said...

DARKBATMAN :
yup!..
thanks...
sgt berbaloi bro..
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
hehehe
akhirnya merasa..
xD

Eazy Izzuddin said...

CHAON :
hope soo...
thanks!
xD

Eazy Izzuddin said...

PAJELI :
thanks kawann..
xD

Eazy Izzuddin said...

AZA :
sgt smart...
xD

Eazy Izzuddin said...

AKMALHILMI :
oke bro thank!
xD

نورازريناابوحيري said...

tahniah... bile konvo da terasa mcm separuh dari perjuangan masa belajar dulu berbalas kan.

Eazy Izzuddin said...

yup!...
betul2...
xD