Followers

Friday, November 19, 2010

[H]al [J]ubah [K]onvo

Assalamuaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Alhamdulillah
Baju Jubah KOnvokesyen telah selamatnya di ambil di Unisel pada 11/11 lalu, sempat lah lagi pose2, snap2 before the real konvokesyen hehe, yeah tak sabar rasanya hehe bile dapat naik pentas nanti.

Rasanya sekarang musim2 kolej atau university sedang sibuk untuk
mengadakan majlis konvokesyen, almaklumlah dah nak dekat2 end of the year ni, siapa tak mahu berkonvo kan, semstinya mahu, karena this just happen once in ur life melainkan lah sambung degree ke, master ke, phd ke xD

Ku bergerak dari Sh
ah Alam ke Unisel Bestari Jaya agak lewat, mendapat khabar sms dari teman, ramai dah students di situ menunggu giliran untuk mengambil jubah mereka, sangat excited haha. Of Coz kena tunggu giliran, terutama di Bendahari, untuk mengesahkan kita ni still ada hutang ke tak dengan pihak University

Tiba di sana, dapat
no giliran 3372, mak aih!! bapak ramai! haha, no yg baru dilayan baru 3152, fuhh!! memang sabar gila ah time tu tak tahu nak buat apa, sebenarnya nak ambil jubah tu sekejap ja, nak tunggu di bahagian bendahari ni lama sangat, time ni result exam pun dah keluar.


Lagi tension tunggu dan tak dapat view exam result karena connection internet tiada haha, kedekut betul, sementara menunggu tu layans lagu, video2 clip, movie dan tak lupa novel semestinya ada di bawa bersama tatkala bosan. Hampir 4 jam kot di situ, kebas bontot hahaha.

Tapi yg penting sempat la juga jumpa
rakan2 seperjuangan dahulu semasa study diploma hehe, ada yg bekerja, ada yg sambung study, dan lain2, ibarat reunion la kot, kot? :P
SETTLE!, ambil jubah di Canselori Dewan Senat, sempat lagi mencuba2, harus mencuba! kita bayar kan hehe.



Petang juga lah settle, pulang dengan badan penat tp besh!, tak sabar menunggu konvokesyen Unisel pada 21hb Nov ini, sesiapa Free datanglah haha. Ini secara ringkasan, kalau karangan, panjang nanti, tak terbaca pula hehe

LAYANS
(>_<)

Comments (42)

On November 18, 2010 at 11:14 AM , Rio said... [Reply to comment]

nice robe hehe, happy convocation

 
On November 18, 2010 at 11:44 AM , Imzainieyzulkipli said... [Reply to comment]

kongret utk anda!

 
On November 18, 2010 at 12:02 PM , atty's said... [Reply to comment]

nak konvo ye eazy ..tak sabar nak tgk pic

 
On November 18, 2010 at 1:11 PM , AdiE said... [Reply to comment]

TAHNIAH!!!

~ DanieL AdiE ~

 
On November 18, 2010 at 1:19 PM , Mohd Nasri Md. Nasir said... [Reply to comment]

skg ni musim final exam..hahaha
thniah dh convo..

 
On November 18, 2010 at 1:40 PM , mysarea said... [Reply to comment]

tahniah convo
mesti berdebar & excited
;)

 
On November 18, 2010 at 5:03 PM , fatin hanani said... [Reply to comment]

wahh dah nak konvo rupanya hehe
taniahh..mesti best kan :D

 
On November 18, 2010 at 5:16 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

RIO :
thanks!
hehe

 
On November 18, 2010 at 5:16 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

IMZAINIEY :
thank u so much!
xD

 
On November 18, 2010 at 5:17 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

KAK ATTY :
tgg akan diceritakan insyallah..
hehe
xD

 
On November 18, 2010 at 5:17 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ADIE:
thanks!
hehe
xD

 
On November 18, 2010 at 5:18 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NASRI :
hahaha
convo lah hehe
xD

 
On November 18, 2010 at 5:19 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MYSAREA :
thu x fe...
xD

 
On November 18, 2010 at 5:19 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FATIN :
a'ah
x thu lah besh ke x kan t hehe
xD

 
On November 18, 2010 at 8:31 PM , PiKOk said... [Reply to comment]

wah! wane silver. nnti jgn lpe amek pic pkai jbh tu oke. :D

 
On November 18, 2010 at 9:11 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

PIKOK :
dah amek dah pun..
xD

 
On November 18, 2010 at 9:52 PM , Azrul Hisham said... [Reply to comment]

tahniah...

selamat berkonvo ye... :)

 
On November 18, 2010 at 10:33 PM , shazzy :) said... [Reply to comment]

tak saba nak convo mcm eazy :D

 
On November 19, 2010 at 9:21 AM , StrewberiManis =) said... [Reply to comment]

mesti eksited kan
seronok aje baca entry ni
btw, TAHNIAH ye :D

 
On November 19, 2010 at 9:38 AM , ¶A.K.I¶ said... [Reply to comment]

wow!!
da konvo da~
tahniah abg! eheheh

 
On November 19, 2010 at 10:46 AM , EIPUL said... [Reply to comment]

uiyo, lama gila kot nak tunggu, nasib baik ko prepare bwk novel segala kan,
btw, jubah korang sgt cantik... haha

 
On November 19, 2010 at 10:47 AM , molmolla said... [Reply to comment]

kite 21hb ni baru nak g ambil baju konvo!!!! hahahaha :D

 
On November 19, 2010 at 10:58 AM , darkbatman said... [Reply to comment]

tahniah bro.. mesti x sbr tgu knvokesyen..berbaloi usaha slama ne kan.

 
On November 19, 2010 at 6:04 PM , Afzainizam said... [Reply to comment]

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

tahniahhhh tak lama ko merasa lahhh pakai baju jubah tu yeeee..... tahniahhhh

 
On November 20, 2010 at 8:51 PM , Chaon Cornerz said... [Reply to comment]

Selamat berkonvo.. Semoga semuanya berjalan dengan lancar.. =)

 
On November 21, 2010 at 2:51 AM , [aNaK dEsA zOnE @ pAjELi] said... [Reply to comment]

tahniah kawan.....
success selalu..
=D

 
On November 21, 2010 at 2:02 PM , azaliahjsalleh said... [Reply to comment]

smartnya bju konvo =)

 
On November 21, 2010 at 11:54 PM , akmalhilmi said... [Reply to comment]

selamat berkonvo oke :)

 
On November 22, 2010 at 12:00 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZRUL HISHAM :
thank u so much!..
xD

 
On November 22, 2010 at 12:00 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SHAZZY :
ala...
nnti lame2 sampai la tu
;)

 
On November 22, 2010 at 12:01 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

STREWBERIMANIS :
hehehe....
thanks!

 
On November 22, 2010 at 12:01 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AKI :
tq2 adek
xD

 
On November 22, 2010 at 12:02 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

EIPUL :
sampai kebas bontot wooo
hehe
xD

 
On November 22, 2010 at 12:02 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MOLMOLLA :
la yeke..
konvo gak ea..
congrats...
xD

 
On November 22, 2010 at 12:03 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

DARKBATMAN :
yup!..
thanks...
sgt berbaloi bro..
hehe
xD

 
On November 22, 2010 at 12:03 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AFZAINIZAM :
hehehe
akhirnya merasa..
xD

 
On November 22, 2010 at 12:04 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CHAON :
hope soo...
thanks!
xD

 
On November 22, 2010 at 12:04 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

PAJELI :
thanks kawann..
xD

 
On November 22, 2010 at 12:05 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZA :
sgt smart...
xD

 
On November 22, 2010 at 12:05 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AKMALHILMI :
oke bro thank!
xD

 
On November 22, 2010 at 1:30 AM , نورازريناابوحيري said... [Reply to comment]

tahniah... bile konvo da terasa mcm separuh dari perjuangan masa belajar dulu berbalas kan.

 
On November 22, 2010 at 9:03 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

yup!...
betul2...
xD