*CONTEST- MISS LOLLY'S | BIRTHDAY*

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

First of All
Wish Happy Birthday
Miss Lolly, pada 12 Nov nanti
Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Miss Lolly
Happy Birthday To You

Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Kamu
Semoga Dipanjangkan Umur,
Dimurahkan Rezeki,
&
Cepat lah Kahwin
hehe
Pss, Jangan Lupa Play Video tu, So Cute!



Btw, sedikit rumusan, miss lolly, kamu wajib baca, hehe, ku mengenali Miss Lolly rasanya dah lama, hampir 2 tahun, ku suka sangat singgah ke blog beliau dan kebanyakkan semua entry menarik tentang kisah hidup Miss Lolly, banyak benda yg kamu lalui kan. So Selamat Hari Jadi Miss Lolly yg Ke 23, (mak bedah dah tue hehe) pada 12 November ini

Next rules, hadiah!, haaa, hadiah apa ya mahu di bagi kepada Miss Lolly jikalau ku dapat Rm100. Hmm, Miss Lolly rasanya kamu suka hug benda tak? hehe. I guess all the girls out there suka hadiah ini, so haritu ku terjalan di gift shop, tgk hadiah ini n harga mmg sesuai lah, A SUPERSIZE TEDDY BEAR!! mmg besh di hug hehe


Alamak!, Pic teddy bear hilang, terpaksa la google, lebih kurang besar ni lah hehe. Hmm lagi 1, bila lah dapat jumpa kamu face2face ni, yg lain ramai dah jumpa hehe, so dengan ini mengisytihar kan ku join contest Miss Lolly, ekeke. Hope kamu happy selalu, sesiapa mahu join contest boleh ke blog beliau "MISS LOLLY"

p/s: sejak bila ku rajin update ni hehe
LAYANS~
(>_<)

56 comments:

¶A.K.I¶ said...

epi besday lolly!~

ermmm bro~
kek tu kan xnk mkn kan..
pas kat aki meh! hahah

::FAIZ FARISH:: said...

nak kek sikit, blh? hehe, nmpk sangat sedap...

Eazy Izzuddin said...

AKI :

happy birthday...
haha...
da lesap pun :P

Eazy Izzuddin said...

AKI :

happy birthday...
haha...
da lesap pun :P

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
sgt nmpk sedap kan hehe

pun da lesap dah kek tu hehe

tia said...

wahh wahh!
good luck!
:))

Eazy Izzuddin said...

TIA :
thanks!!
hehe

Qiki said...

happy birthday, comeell video tu, hehe, good luck!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

twnx eazy =)


c0mei ngat tedy bear n vide0 tuh hehehe =)

tq!

Miza Yusof said...

good luck :)

mysarea said...

happy birthday and gud luck!
comel! video itu, =)

atty's said...

happy besday to miss lolly

and gudluck to eazy

Eazy Izzuddin said...

QIKI :
chomel kan hehe

Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
pleasure miss lolly hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MIZA :
thanks...
=)

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
hehe
thank youu...
xD

Eazy Izzuddin said...

ATTY :
happy bufday..
thanks akak..
xD

mr.syazwan said...

wah sampai mcm ni sekali

kelas...

nnt besday wan nak jugak ye

huhu

molmolla said...

gudluck2!!! :D

cʏcʏʌαииιℓα said...

epy bethday & gud luck yaa ^^

¶A.K.I¶ said...

spe yg mkn!!
iskk! bro ni mmg taw~

نورازريناابوحيري said...

comel teddy

BiG N said...

cute video n teddy ;)

Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN :
okay..
hehe
bile bufday?
hehe

Eazy Izzuddin said...

MOLMOLLA :
thanks!
xD

Eazy Izzuddin said...

CYCY :
okay...
and thank uu...
hehe

Eazy Izzuddin said...

AKI :
bro yg makan
hehe
:P
xD

Eazy Izzuddin said...

NUR :
sgt chomel kan2...
xD

Eazy Izzuddin said...

NUR :
sgt chomel kan2...
xD

Eazy Izzuddin said...

BIG N :
tawu x pa...
sgt cute kan..
hehe

shazzy :) said...

lagi sehari je contest dia kan? wakakaka :D

EIPUL said...

haha, kawan aku birthday dia harini

anyways, happy birthday to miss lolly gak, LOL

'AQILAH said...

good luck :D

AdiE said...

happy birthday lolly..

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/review-filem.html

Azuan said...

semoga menang...kek nampak sedap tu...

J.M.R said...

hepi besday miss lolly..nnt nk jumpa dia, gtau aku gk bro!

Lelaki Ini said...

hepi bufday!

ZACK ENTRY said...

gud luck..=)

StrewberiManis =) said...

wahhhh terharu Miss Lolly kite ni
hehe

btw, besar gileeeeeeeeeeeee teddy bear tu
bagi bear tu duduk dekat ats kerusi belakang bear tu,
mesti macam comel2 aje
cuteeeeeeee
HAHAHA :)

atty's said...

singgah.,.sini..

Chaon Cornerz said...

rajin betol miss lolly buat contes.. gud luck.. =)

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
Sila Lawat Kami kembali
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

woooo lama tak ziarah kat sini dah ketinggalan banyak ni... maaf sibuk sikit kebelakangan ni

wooooo besau.. besau tady bear tuwwww....

happy birthday forrr youuuuuu

Eazy Izzuddin said...

SHAZZY :
da lepas da pun hehe...
xD

Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
oh yeke...
happy belated birthday...
xD

Eazy Izzuddin said...

AQILAH :
thanks!
xD

Eazy Izzuddin said...

ADIE :
happy belated bufday...
xD

Eazy Izzuddin said...

AZUAN :
sangat sedap hehe..
xD

Eazy Izzuddin said...

JMR :
ok bro!
xD

Eazy Izzuddin said...

LELAKI INI :
happy bufday too!
xD

Eazy Izzuddin said...

ZACK ENTRY :
thanks!
xD

Eazy Izzuddin said...

STREWBERI MANIS :
hehehe
terharu kan
hehe

besar tu
xD

Eazy Izzuddin said...

KAK ATTY :
singgah juga...
xD

Eazy Izzuddin said...

CHAON :
a'ah
sangat rajin...
xD

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
its ok..
a'ah besar kan
ehhe
xD

Miza Yusof said...

good luck :)

Eazy Izzuddin said...

thanks!..
;)