Followers

Tuesday, November 30, 2010

[3] [M]ovies [I]n [3] [W]eekend

Assalamualaikum Wbt & Salam Sejahtera Uols

Whoa nak kata ku
kaki wayang tak lah sangat, kalau nak ke wayang tu kalau ada bajet lebih, cerita yg ku minati, jika bohsan, atau kawan2 ajak baru lah kaki ku jejak juga ke panggung wayang ini hehe. Sebelum2 ni cerita2 di panggung tak beberapa menarik. Tapi..

Tapi bila dah sampai musim2 cuti persekolahan barulah banyak
movie2 yg ku minati dan yg telah sekian lama dinantikan, yakah? yerlo, haha. Yeah 3 movie in 3 weeks, ok la kan daripada yg betul2 kaki wayang seminggu beberapa kali menonton, tak jemu kah? Antara 1st week to 3rd week movie yg ku nonton ialah

1st
MEGAMIND, not bad lah movie ni, dua kali kot ku nonton movie ni, 1st biasa2 je, 2nd in 3D, tu pun salah sorang kawan blogger ajak keluar, siap belanja lagi, thanks lah i really appreciate, mahu tahu siapa, jom terjah ke blog beliau En Epulafea, erk? teringat cerita Betty La Fea dlu hehe, jangan marah ya xD

Tunggu Megamind, salah 1 movie yg pasti akan ku download, erk? haram2, tak mengapa, blueray disc lagi puas. Okay 2nd movie ni, memang mempunyai peminatnya yg tersendiri, berbillion kot peminatnya, korang dah tahu dah kan, ku pun salah seorang peminat, ku dan adik2 ku siap kumpul DvD movie ni dari mula sampai akhir

Harry Potter!! harry potter and the deathly hallows part 1, saja je kan ada part2 ni, tak mengapa, ku menunggu dengan setia, tapi bila menonton memang terbaik ah! tapi mengapa tiada in 3D, kalau tidak pasti menarik, ku menonton HP bersama siblings serta sorang teman Izzuddin namanya, we have same name hehe.

I'll be waiting the next part of Harry Potter, so, 3rd n last, baru saja menonton movie ni weekend lepas. Rapunzel! Disney Tangled in 3D, wow ku suka nonton movies in 3D, because TERBAEKK, thank you so much again to En Epulafea@ En Saiful treat me watch this movie.


All this movies ku menonton at the same place, the really cool place to hangout, The Curve Mutiara Damansara or e@Curve, hurm tak kisah lah ape ke, yang penting lepas menonton, lapar, suka sangat terjah di IKea, MEATBALL....sedap...so thats all, sesiapa kaki wayang jom nonton wayang

p/s: next weekend movie apa pula ea hehe
LAYANS
(>_<)

Comments (43)

On November 29, 2010 at 9:37 AM , mysarea said... [Reply to comment]

3 movies that i like!

 
On November 29, 2010 at 9:56 AM , darkbatman said... [Reply to comment]

sume muvie best2.. x tgk cite ngangkung bro?

 
On November 29, 2010 at 10:11 AM , [z@ck] said... [Reply to comment]

rapunzel tak keluar lagi kat Kedah.been waiting to watch that movie

 
On November 29, 2010 at 11:55 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Woooo mesti tonton... nanti aku call aweks aku suruh dia belanjer aku tengok citer 3 movie sekali tengok aje

 
On November 29, 2010 at 12:14 PM , ::FAIZ FARISH:: said... [Reply to comment]

gambar ke 3. mcm Plakon Harry Potter dah. hehe

 
On November 29, 2010 at 12:59 PM , epulafea said... [Reply to comment]

tak boleh jadi.
lepas ini nak menonton Tron Legacy.
biasa ni dia, tak mau kalah nak lawan tengok ni. biasa ni. hepp.

 
On November 29, 2010 at 2:08 PM , tia said... [Reply to comment]

eazyy! tia pon slalu tgk kat cinelesure gakk! nex time kte tgk sme2 plak oke?

tia pon bln ni byk gyler tgk muvie, tp rapunzel xdpt tgk lagi!
seesssh!

 
On November 29, 2010 at 2:28 PM , cik selamah kundang said... [Reply to comment]

megamind xtgk lg.orang ckp best.

 
On November 29, 2010 at 2:35 PM , AdiE said... [Reply to comment]

wah! sume aku x tgk lg....
JELES!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/honeymoon-ngan-iqbal.html

 
On November 29, 2010 at 3:14 PM , BiG N said... [Reply to comment]

jom akak belanje
hehe
ops!

 
On November 29, 2010 at 4:39 PM , Limau Ais said... [Reply to comment]

memang gile movie.. sampai kebas punggung tengok

Izzudin, tolong vote untuk limau ais yer di Malaysia Socialista. doakan limau berjaya menang dengan vote ni.. macam ni cara nya http://bit.ly/undilimau

 
On November 29, 2010 at 11:35 PM , atty's said... [Reply to comment]

Kty pun baca review 3_3 cter mmg besh,tp satu pun kty x tgk lagik..huhuhu

 
On November 30, 2010 at 10:24 AM , lalink7 said... [Reply to comment]

org cakap 3d nie tak baik untuk mata..jgn tngok selalu..tak ingat plak sape yg wat kajian..

cite merepek skyline xtgk? best gak tp plakon xpopuler..

social network ok gak tp busan banyak bercakap..laju plak tuee..huhu

sila cpt2 ke pawagan ye..

 
On November 30, 2010 at 11:52 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MYSAREA :
i like too!
xD

 
On November 30, 2010 at 11:52 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

DARKBATMAN :
ngankung?
dorang kate cam besh..
jom bro layans weekend nih

 
On November 30, 2010 at 11:52 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ZACK :
laa..
x kluar2 lagi kew

 
On November 30, 2010 at 11:53 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AFZAINIZAM :
haha
sile2 bro...
xD

 
On November 30, 2010 at 11:53 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FAIZ FARISH :
a'ah lah baru perasan..
xD

 
On November 30, 2010 at 11:53 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

EPULAFEA :
jom2 tgk tron..
xD

 
On November 30, 2010 at 11:54 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

TIA :
yeke2....
jom tia pasni leh hangout gak
contact me hehe

 
On November 30, 2010 at 11:54 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CIK SELAMAH :
jom tgk..
sgt besh..
xD

 
On November 30, 2010 at 11:55 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ADIE :
laa...
rugi tau bro x tgk hehe
xD

 
On November 30, 2010 at 11:55 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BIG N :
jom2...
xD

 
On November 30, 2010 at 11:55 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LIMAU AIS :
akan di vote insyallah...
;)

 
On November 30, 2010 at 11:56 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

KTY :
pe lagi akak jom terjah wayang..
;)

 
On November 30, 2010 at 11:56 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LALINK7 :
oh yke?
3D x elok ea

 
On November 30, 2010 at 12:38 PM , aima in luv said... [Reply to comment]

smua x tgk ag...... jelessss nya... hehe

 
On November 30, 2010 at 12:39 PM , fatin hanani said... [Reply to comment]

fatin dh tgk megamind hehe
bolh la thn cita dia :)
ngankung best...hehehe

 
On November 30, 2010 at 12:39 PM , fatin hanani said... [Reply to comment]

fatin dh tgk megamind hehe
bolh la thn cita dia :)
ngankung best...hehehe

 
On November 30, 2010 at 1:16 PM , molmolla said... [Reply to comment]

perghhhhhhh! aku dah lama gila tak tengok movie~

 
On November 30, 2010 at 2:47 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

harry x mengikuti dr dulu so xmau

Rapunzel kot nak tgk mcm best..

 
On November 30, 2010 at 4:27 PM , shazzy :) said... [Reply to comment]

bapak banyak. semalam layan HP ngn the next three days je :D

 
On November 30, 2010 at 9:20 PM , PiKOk said... [Reply to comment]

dah lme tak tengok wayang..sobsob..:(

 
On November 30, 2010 at 10:42 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AIMA :
so cepat2 lah pergi menonton ea
xD

 
On November 30, 2010 at 10:43 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FATIN HANANI
nak tgk ngangkung gak
hehe

 
On November 30, 2010 at 10:44 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MOLMOLLA :
jom pergi layans movie kays..
xD

 
On November 30, 2010 at 10:44 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MR SYAZWAN :
oh yaka..
rapunzel besh juga menontonnya..

 
On November 30, 2010 at 10:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SHAZZY :
hehe
layans
rapunzel ke
ngangkung ke
xD

 
On November 30, 2010 at 10:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

PIKOK :
busy kot
jom terjah wayang

 
On November 30, 2010 at 11:18 PM , PiKOk said... [Reply to comment]

Kat Klntn mne ad wyg..huwaaaaa !

 
On December 1, 2010 at 12:17 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

yaka...
tggl klate ka demo
hehe

 
On December 1, 2010 at 12:32 AM , EmanCloud said... [Reply to comment]

pergh aku satu movie pon x sempat tgk. yg pasti hantu kak limah balik rumah aku nak tgk. mamat khalid punye movie x penah hampekan aku ahah

 
On December 1, 2010 at 12:37 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

perghh...
pegilah tgk salah 1 movie...
hahaha
betul3x..