[3] [M]ovies [I]n [3] [W]eekend

Assalamualaikum Wbt & Salam Sejahtera Uols

Whoa nak kata ku
kaki wayang tak lah sangat, kalau nak ke wayang tu kalau ada bajet lebih, cerita yg ku minati, jika bohsan, atau kawan2 ajak baru lah kaki ku jejak juga ke panggung wayang ini hehe. Sebelum2 ni cerita2 di panggung tak beberapa menarik. Tapi..

Tapi bila dah sampai musim2 cuti persekolahan barulah banyak
movie2 yg ku minati dan yg telah sekian lama dinantikan, yakah? yerlo, haha. Yeah 3 movie in 3 weeks, ok la kan daripada yg betul2 kaki wayang seminggu beberapa kali menonton, tak jemu kah? Antara 1st week to 3rd week movie yg ku nonton ialah

1st
MEGAMIND, not bad lah movie ni, dua kali kot ku nonton movie ni, 1st biasa2 je, 2nd in 3D, tu pun salah sorang kawan blogger ajak keluar, siap belanja lagi, thanks lah i really appreciate, mahu tahu siapa, jom terjah ke blog beliau En Epulafea, erk? teringat cerita Betty La Fea dlu hehe, jangan marah ya xD

Tunggu Megamind, salah 1 movie yg pasti akan ku download, erk? haram2, tak mengapa, blueray disc lagi puas. Okay 2nd movie ni, memang mempunyai peminatnya yg tersendiri, berbillion kot peminatnya, korang dah tahu dah kan, ku pun salah seorang peminat, ku dan adik2 ku siap kumpul DvD movie ni dari mula sampai akhir

Harry Potter!! harry potter and the deathly hallows part 1, saja je kan ada part2 ni, tak mengapa, ku menunggu dengan setia, tapi bila menonton memang terbaik ah! tapi mengapa tiada in 3D, kalau tidak pasti menarik, ku menonton HP bersama siblings serta sorang teman Izzuddin namanya, we have same name hehe.

I'll be waiting the next part of Harry Potter, so, 3rd n last, baru saja menonton movie ni weekend lepas. Rapunzel! Disney Tangled in 3D, wow ku suka nonton movies in 3D, because TERBAEKK, thank you so much again to En Epulafea@ En Saiful treat me watch this movie.


All this movies ku menonton at the same place, the really cool place to hangout, The Curve Mutiara Damansara or e@Curve, hurm tak kisah lah ape ke, yang penting lepas menonton, lapar, suka sangat terjah di IKea, MEATBALL....sedap...so thats all, sesiapa kaki wayang jom nonton wayang

p/s: next weekend movie apa pula ea hehe
LAYANS
(>_<)

43 comments:

mysarea said...

3 movies that i like!

darkbatman said...

sume muvie best2.. x tgk cite ngangkung bro?

[z@ck] said...

rapunzel tak keluar lagi kat Kedah.been waiting to watch that movie

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Woooo mesti tonton... nanti aku call aweks aku suruh dia belanjer aku tengok citer 3 movie sekali tengok aje

::FAIZ FARISH:: said...

gambar ke 3. mcm Plakon Harry Potter dah. hehe

epulafea said...

tak boleh jadi.
lepas ini nak menonton Tron Legacy.
biasa ni dia, tak mau kalah nak lawan tengok ni. biasa ni. hepp.

tia said...

eazyy! tia pon slalu tgk kat cinelesure gakk! nex time kte tgk sme2 plak oke?

tia pon bln ni byk gyler tgk muvie, tp rapunzel xdpt tgk lagi!
seesssh!

cik selamah kundang said...

megamind xtgk lg.orang ckp best.

AdiE said...

wah! sume aku x tgk lg....
JELES!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/honeymoon-ngan-iqbal.html

BiG N said...

jom akak belanje
hehe
ops!

Limau Ais said...

memang gile movie.. sampai kebas punggung tengok

Izzudin, tolong vote untuk limau ais yer di Malaysia Socialista. doakan limau berjaya menang dengan vote ni.. macam ni cara nya http://bit.ly/undilimau

atty's said...

Kty pun baca review 3_3 cter mmg besh,tp satu pun kty x tgk lagik..huhuhu

lalink7 said...

org cakap 3d nie tak baik untuk mata..jgn tngok selalu..tak ingat plak sape yg wat kajian..

cite merepek skyline xtgk? best gak tp plakon xpopuler..

social network ok gak tp busan banyak bercakap..laju plak tuee..huhu

sila cpt2 ke pawagan ye..

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
i like too!
xD

Eazy Izzuddin said...

DARKBATMAN :
ngankung?
dorang kate cam besh..
jom bro layans weekend nih

Eazy Izzuddin said...

ZACK :
laa..
x kluar2 lagi kew

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
haha
sile2 bro...
xD

Eazy Izzuddin said...

FAIZ FARISH :
a'ah lah baru perasan..
xD

Eazy Izzuddin said...

EPULAFEA :
jom2 tgk tron..
xD

Eazy Izzuddin said...

TIA :
yeke2....
jom tia pasni leh hangout gak
contact me hehe

Eazy Izzuddin said...

CIK SELAMAH :
jom tgk..
sgt besh..
xD

Eazy Izzuddin said...

ADIE :
laa...
rugi tau bro x tgk hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

BIG N :
jom2...
xD

Eazy Izzuddin said...

LIMAU AIS :
akan di vote insyallah...
;)

Eazy Izzuddin said...

KTY :
pe lagi akak jom terjah wayang..
;)

Eazy Izzuddin said...

LALINK7 :
oh yke?
3D x elok ea

aima in luv said...

smua x tgk ag...... jelessss nya... hehe

fatin hanani said...

fatin dh tgk megamind hehe
bolh la thn cita dia :)
ngankung best...hehehe

fatin hanani said...

fatin dh tgk megamind hehe
bolh la thn cita dia :)
ngankung best...hehehe

molmolla said...

perghhhhhhh! aku dah lama gila tak tengok movie~

mr.syazwan said...

harry x mengikuti dr dulu so xmau

Rapunzel kot nak tgk mcm best..

shazzy :) said...

bapak banyak. semalam layan HP ngn the next three days je :D

PiKOk said...

dah lme tak tengok wayang..sobsob..:(

Eazy Izzuddin said...

AIMA :
so cepat2 lah pergi menonton ea
xD

Eazy Izzuddin said...

FATIN HANANI
nak tgk ngangkung gak
hehe

Eazy Izzuddin said...

MOLMOLLA :
jom pergi layans movie kays..
xD

Eazy Izzuddin said...

MR SYAZWAN :
oh yaka..
rapunzel besh juga menontonnya..

Eazy Izzuddin said...

SHAZZY :
hehe
layans
rapunzel ke
ngangkung ke
xD

Eazy Izzuddin said...

PIKOK :
busy kot
jom terjah wayang

PiKOk said...

Kat Klntn mne ad wyg..huwaaaaa !

Eazy Izzuddin said...

yaka...
tggl klate ka demo
hehe

EmanCloud said...

pergh aku satu movie pon x sempat tgk. yg pasti hantu kak limah balik rumah aku nak tgk. mamat khalid punye movie x penah hampekan aku ahah

Eazy Izzuddin said...

perghh...
pegilah tgk salah 1 movie...
hahaha
betul3x..