[B]aby [A]dam

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols
Baby Adam Haziq
its grown up!
Cepatnye membesar, setelah hampir sebulan tak ketemu
kalau korang still remember entry
i'm a daddy?
hehe
Makin chomel sekarang! so cute!



p/s: Cuti Mid Sem yg Boring, haha, Selamat berpuasa!
LAYANS
(>_<)

30 comments:

¶A.K.I¶ said...

eii!!
da mid sem ke?
da cti??
awl~~
alooo... tomei nye...
ciom kan dia kuat2 utk aki taw bro!

FarhanaDr said...

Comel macam saye kot.. Kan? Heehee.. :p

syahira ariff said...

alalalala
cute betul dia senyum
=]

Eazy Izzuddin said...

AKI :
a'ah tgh cuti la neh...
ptt nk wat time raye..
tp di awal kan huhu

oraits aki!
hehe

Eazy Izzuddin said...

FARHANA :
comey2
hhehe

Eazy Izzuddin said...

SYAHIRA :
sgt2 cute..
xD

mysarea said...

cute+comel+nakcubit=....
:P

mysarea said...

cute+comel+nakcubit=....
:P

Nurul Syuhadah said...

alololo..tomeynye adam.....

J.M.R said...

bestnyer cuti di bulan pose..

cumel siot si adam nih..

Syida Shukor said...

ini bukan baby yang u bawak pergi mana tah , i tak ingat entry mana , and someone asked u whther u father baby ni kan ? hehe

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
sile2...
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

SYUD :
sangat chomel kan..
xD

Eazy Izzuddin said...

JMR :
besh tpi boring..
xD
chumel kan
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

SYIDA :
iyap
betullah tu
hehe
xD

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

selamat lahir lah Baby adam ke dunia.... ingat dah besor nanti jadilah orang yang berguna pada negara.... Baby adam tak posa ye... tak leh bagi duit raya lah kat awak....

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

selamat lahir lah Baby adam ke dunia.... ingat dah besor nanti jadilah orang yang berguna pada negara.... Baby adam tak posa ye... tak leh bagi duit raya lah kat awak....

[z@ck] said...

betul..sgt kiut

miss lolly a.k.a luvfareda said...

baby adam. salam peluk ciOm dr mama l0lly :)

StrewberiManis =) said...

waaaaa cepat gile membersar
serius!
teringat lagi pic masa entry "im a daddy"

alololo comelnyeeee
geram tgk ppnya
ceom2 kan eh :)

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. ahhh haaa adam tak ade gigi lagoi lahhhhh... nampak gusi aje

PutraRocker said...

kuruskan badan..gemokkan iman..wooot3 o_O

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM
chumel..
xD

Eazy Izzuddin said...

ZACK :
gler cute!..
xD

Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY ;
whoa jelez kat baby adam
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

STREWBERIMANIS :
kan3...
cepat je membesar...
xD

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

PUTRAROCKER
xD

¶A.K.I¶ said...

aki yg akhir kot?
heheheheh

Gluck Yusof said...

cute :)