[S]elamat [P]engantin [B]aru..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Yeah hari ni ku akan berangkat ke Unisel, mendaftarkan diri, bermulalah semester baru!, semalam berkemas apa yg patut. huhu. capek deh, haha, tapi ku takut tak dapat online lagi, huhu, tak mengapa, this semester, ku tinggal di hostel!, yeah, hope line WiFi pantas!.

Sabtu lalu, 9hb, kakak sepupu ku, Mariana Mohamad, akhirnya mengakhiri zaman bujang beliau, setelah lama kami menanti, hehe & telah ketemu seorang Pria yg beliau cintai, seorang Pramugara tak silap, diperkenalkan oleh adek beliau sendiri seorang bekas pramugara. Ahad 10hb, mereka di sanding kan, bagai pinang di belah dua xD

Kedua2 nya akhirnya mengakhiri zaman bujang pada usia awal 30an, lega akhirnya kakak sepupu dapat bertemu jodoh, hehe, moga berkekalan sehingga akhirnya hayat, hmmm enjoys zaman bujang dahulu baru nikah, hehe, patut lambat tu =P But my cousins still very2 good looking & chantek

DAN! Ahad lalu juga lah ada Gathering Mini Comel Celup2, hehe. Gathering bloggers bertempat di Plaza Alam Sentral Shah Alam, Oh nO! last 2 week lalu pun ada juga gathering di Tasik Permaisuri, tak dapat hadir juga, banyak betul halangan, Rindu betul dengan mereka2, lama sudah tidak ketemu, huhu

Sempat menelefon Kak Heze, ku tidak dapat hadir, Remy pun ada msg "Eazy kat mn?" huhu, Insya Allah next time pasti tak boleh skip gathering, Yeah!, kenduri kakak sepupuku di Taman Cuepacs Cheras, sampai2, lihat suasana memang Wedding of The Year geetu~, hehe

Lama juga lepak di sana, kakak sepupu lah katakan, gambar WAJIB di snap2, tapi alangkah benci nya, bateri kamera digital lupa untuk di cas! aduhai! terpaksalah snap with phone camera yg tak beberapa jelas, tapi nasib lah sempat "bluetooth" gambar dari kazens, ok la, not bad la, apa yg penting! cas bateri kamera awal2.

Snap2 sana, snap sini, snap bersama Kak Nana, lebih mesra dengan panggilan "Kak Nana", Snap di bilik pengantin, pelamin yg yg paling besh! dapat snap bersama sepupu2, tapi waktu hampir senja terpaksa beransur karena menghantar adinda kesayangan pulang ke Kampus di UKM, alah dekat ja. Sebelum itu singgah di Tesco Kajang.

Lastly, EnjOy the Picture, Lets The Picture Talking, hehe

SELAMAT PENGANTIN BARU TO MARIANA MOHAMAD & ZAINUDIN SAHAT

p/s : Selamat Penganti Baru kepada Kak Nana & Abg Zainudin Semoga Berkekalan ke Anak Cucu, kata kak nana..abg zainudin rOmantik, oh ku mahu romantik jgk lah =P
LAYANS
(>_<)

56 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

bagai pinang dibelah 2 !

~@k1 is @utuMn!~ said...

ehhh..
kat katil 2...
knp akak 2 ngn ko?
bkn suppose ngn suami dia ke?
hahahha

lea said...

sampai salam pengantin baru kat sepupu eazy yer..

Hazzy Ishak said...

suke gile dgn katil pengantin...

Hezesuze said...

amvoiii cantik kedua mempelai...ingatkan eazy yg kawin tadi....wakakaka

Mawar_berduri said...

tahniah pada pengantin baru tu ...semoga bahagia selamanya...

FarhanaDr said...

Err.. Mcm eazy lak pngantin dia.. Haha.. Pape pn, cantek your cuzzie.. Smoga happy smpi akhir hayat okey.. ;)

StrewberiManis =) said...

tahniah kak nana & abg zainudin =)

suezensuzanna said...

sgt sweet:)

sharamli said...

eh..mengalahkan pengantin laki lak dia erk

Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
yeah kamoo da 1st..
hehe

yups bagaikan pinang dibelah 2
xD

Eazy Izzuddin said...

AKI :
haha..
mase tu di groom x smpi lagi...
xD
posingla abes2...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

LEA :
insyallah....
=D

Eazy Izzuddin said...

HAZZY :
hehe
sangant empuk katil pengantin...
xD

Eazy Izzuddin said...

KAK HEZE :
hehehe
eazy tu bersanding...
xD

Eazy Izzuddin said...

MAWAR BERDURI :
selamat pengantin baru..
insyallah..
=)

Eazy Izzuddin said...

FARHANA :
haha...
tu belum pki bj pengantin lagi..
eheh
xD
selamat pengantin baru...

Eazy Izzuddin said...

STREWBERIMANIS :
tahniah2..
;D

Eazy Izzuddin said...

SUEZEN :
so sweet...
=D

Eazy Izzuddin said...

SHARAMLI :
heheh
skali skale x pe...
xD

bella said...

cantik la kakak sepupu eazy

Eazy Izzuddin said...

hensem mcm adek sepupunya
ekeke
xD

Framestone said...

amboi eazy... posing atas katil lagi tue huhuhu

out of topic--> he..23x nk posing tp cam xmenjadi je he...23x cadang nk wat gaya cam cover novel tue.. bro dah lame habis dah

BroFramestone Blog

Eazy Izzuddin said...

hehehe
la...
patut la cam nak smae je tgk bro posing tuh
hehehe
xD

RiO said...

selamat pengantin baru, bukan main posing atas katil, haha, ur sis looks stunning :D

Poyaty said...

pengantin cantik.

awak pon xnk kalah posing neh.

hehe

B!G n said...

nice bride and groom, anda bilakah lagi?? nak posing bersama si dia atas katil
ekekek :P

Framestone said...

same ke.. mane same la.. dah sent email ke kat anuar..???

RM100 gitew he...23x

out of topic--> he...23x kisah anak durhaka nk jadi kete ferrari he...23x.. ala project tube je

Cik Peanut said...

selamat pengantin baru akak cousin
:D

bestnyer kawen..heheheh

mr.syazwan said...

FUUUYOOOO

lawo gak pengatin pompuan ni...

aghagaga

mysarea said...

romantik gitu, nak carilah lelaki romantik, hehehe :P

leya said...

wa..
byk nye amek gmbr dgn pengantin..
;)
nice la pelamin n kamar tdo nya..
:)
eazy nk romantik jgk..?
blh aje..xde mslh nye la..
hehehe..
untung bkal isteri eazy nnt..
(eazy bile lak..?)
hahahaha..
:))

cik EPAL said...

semoga kekal hingga akhir hayat :)

joegrimjow said...

ishhh
da kawen baru letak
ni xpuas ati ni

'AQILAH said...

cantik :)

AzuanBudakMemandai said...

sape kawen nie...ko ke kakak sepupu ahaha

Uruchimaru @ kf said...

ehem3..psl ko yg mcm lebey plak ek!

*jgn mrh aaa

Kojack de Alloohaa said...

alhamdulillah..smoga berbahagia shingga akhir hayat

[z@ck] said...

ko plak bila lagi?
ekeke

Eazy Izzuddin said...

RIO :
hehehe
yeah she very stunning
xD

Eazy Izzuddin said...

POYATY :
hehehe
biaselah sekali skala..
xD

Eazy Izzuddin said...

BIG N :
ekeke
geetu~
xD

Eazy Izzuddin said...

BRO FRAMESTONE :
da sent dah

gud luck bro...
=D

Eazy Izzuddin said...

CIK PEANUT :
cepat2 lah kawen
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN :
lawa wooo
xD

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
jom2 cariks..
ehehe
xD

Eazy Izzuddin said...

LEYA :
hahaha
i'll be romantik
ekeke
sOOn...
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK EPAL :
aminnn...
;)

Eazy Izzuddin said...

JOE :
aish2
hehee
xD

Eazy Izzuddin said...

AQILAH :
terlalu chantek..
xD

Eazy Izzuddin said...

AZUAN :
haha
due2...
xD

Eazy Izzuddin said...

KF :
hahaha
skali skala...
xD

Eazy Izzuddin said...

KOJACK :
amin...
=)

Eazy Izzuddin said...

ZACK :
sOOn...
xD

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pengantin sgtt cantik...sepadan..

Eazy Izzuddin said...

mmg sepadan..
;D