Followers

Wednesday, January 13, 2010

[S]elamat [P]engantin [B]aru..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Yeah hari ni ku akan berangkat ke Unisel, mendaftarkan diri, bermulalah semester baru!, semalam berkemas apa yg patut. huhu. capek deh, haha, tapi ku takut tak dapat online lagi, huhu, tak mengapa, this semester, ku tinggal di hostel!, yeah, hope line WiFi pantas!.

Sabtu lalu, 9hb, kakak sepupu ku, Mariana Mohamad, akhirnya mengakhiri zaman bujang beliau, setelah lama kami menanti, hehe & telah ketemu seorang Pria yg beliau cintai, seorang Pramugara tak silap, diperkenalkan oleh adek beliau sendiri seorang bekas pramugara. Ahad 10hb, mereka di sanding kan, bagai pinang di belah dua xD

Kedua2 nya akhirnya mengakhiri zaman bujang pada usia awal 30an, lega akhirnya kakak sepupu dapat bertemu jodoh, hehe, moga berkekalan sehingga akhirnya hayat, hmmm enjoys zaman bujang dahulu baru nikah, hehe, patut lambat tu =P But my cousins still very2 good looking & chantek

DAN! Ahad lalu juga lah ada Gathering Mini Comel Celup2, hehe. Gathering bloggers bertempat di Plaza Alam Sentral Shah Alam, Oh nO! last 2 week lalu pun ada juga gathering di Tasik Permaisuri, tak dapat hadir juga, banyak betul halangan, Rindu betul dengan mereka2, lama sudah tidak ketemu, huhu

Sempat menelefon Kak Heze, ku tidak dapat hadir, Remy pun ada msg "Eazy kat mn?" huhu, Insya Allah next time pasti tak boleh skip gathering, Yeah!, kenduri kakak sepupuku di Taman Cuepacs Cheras, sampai2, lihat suasana memang Wedding of The Year geetu~, hehe

Lama juga lepak di sana, kakak sepupu lah katakan, gambar WAJIB di snap2, tapi alangkah benci nya, bateri kamera digital lupa untuk di cas! aduhai! terpaksalah snap with phone camera yg tak beberapa jelas, tapi nasib lah sempat "bluetooth" gambar dari kazens, ok la, not bad la, apa yg penting! cas bateri kamera awal2.

Snap2 sana, snap sini, snap bersama Kak Nana, lebih mesra dengan panggilan "Kak Nana", Snap di bilik pengantin, pelamin yg yg paling besh! dapat snap bersama sepupu2, tapi waktu hampir senja terpaksa beransur karena menghantar adinda kesayangan pulang ke Kampus di UKM, alah dekat ja. Sebelum itu singgah di Tesco Kajang.

Lastly, EnjOy the Picture, Lets The Picture Talking, hehe

SELAMAT PENGANTIN BARU TO MARIANA MOHAMAD & ZAINUDIN SAHAT

p/s : Selamat Penganti Baru kepada Kak Nana & Abg Zainudin Semoga Berkekalan ke Anak Cucu, kata kak nana..abg zainudin rOmantik, oh ku mahu romantik jgk lah =P
LAYANS
(>_<)

Comments (56)

On January 12, 2010 at 10:46 AM , miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply to comment]

bagai pinang dibelah 2 !

 
On January 12, 2010 at 12:00 PM , ~@k1 is @utuMn!~ said... [Reply to comment]

ehhh..
kat katil 2...
knp akak 2 ngn ko?
bkn suppose ngn suami dia ke?
hahahha

 
On January 12, 2010 at 12:47 PM , lea said... [Reply to comment]

sampai salam pengantin baru kat sepupu eazy yer..

 
On January 12, 2010 at 1:16 PM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

suke gile dgn katil pengantin...

 
On January 12, 2010 at 2:25 PM , Hezesuze said... [Reply to comment]

amvoiii cantik kedua mempelai...ingatkan eazy yg kawin tadi....wakakaka

 
On January 12, 2010 at 2:56 PM , Mawar_berduri said... [Reply to comment]

tahniah pada pengantin baru tu ...semoga bahagia selamanya...

 
On January 12, 2010 at 4:31 PM , FarhanaDr said... [Reply to comment]

Err.. Mcm eazy lak pngantin dia.. Haha.. Pape pn, cantek your cuzzie.. Smoga happy smpi akhir hayat okey.. ;)

 
On January 12, 2010 at 6:36 PM , StrewberiManis =) said... [Reply to comment]

tahniah kak nana & abg zainudin =)

 
On January 12, 2010 at 6:40 PM , suezensuzanna said... [Reply to comment]

sgt sweet:)

 
On January 12, 2010 at 6:54 PM , sharamli said... [Reply to comment]

eh..mengalahkan pengantin laki lak dia erk

 
On January 12, 2010 at 10:40 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MISS LOLLY :
yeah kamoo da 1st..
hehe

yups bagaikan pinang dibelah 2
xD

 
On January 12, 2010 at 10:41 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AKI :
haha..
mase tu di groom x smpi lagi...
xD
posingla abes2...
=P
xD

 
On January 12, 2010 at 10:42 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LEA :
insyallah....
=D

 
On January 12, 2010 at 10:42 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

HAZZY :
hehe
sangant empuk katil pengantin...
xD

 
On January 12, 2010 at 10:43 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

KAK HEZE :
hehehe
eazy tu bersanding...
xD

 
On January 12, 2010 at 10:43 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MAWAR BERDURI :
selamat pengantin baru..
insyallah..
=)

 
On January 12, 2010 at 10:44 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FARHANA :
haha...
tu belum pki bj pengantin lagi..
eheh
xD
selamat pengantin baru...

 
On January 12, 2010 at 10:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

STREWBERIMANIS :
tahniah2..
;D

 
On January 12, 2010 at 10:46 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SUEZEN :
so sweet...
=D

 
On January 12, 2010 at 10:46 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SHARAMLI :
heheh
skali skale x pe...
xD

 
On January 12, 2010 at 10:52 PM , bella said... [Reply to comment]

cantik la kakak sepupu eazy

 
On January 12, 2010 at 11:02 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hensem mcm adek sepupunya
ekeke
xD

 
On January 13, 2010 at 9:21 AM , Framestone said... [Reply to comment]

amboi eazy... posing atas katil lagi tue huhuhu

out of topic--> he..23x nk posing tp cam xmenjadi je he...23x cadang nk wat gaya cam cover novel tue.. bro dah lame habis dah

BroFramestone Blog

 
On January 13, 2010 at 9:24 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hehehe
la...
patut la cam nak smae je tgk bro posing tuh
hehehe
xD

 
On January 13, 2010 at 10:08 AM , RiO said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru, bukan main posing atas katil, haha, ur sis looks stunning :D

 
On January 13, 2010 at 11:02 AM , Poyaty said... [Reply to comment]

pengantin cantik.

awak pon xnk kalah posing neh.

hehe

 
On January 13, 2010 at 11:12 AM , B!G n said... [Reply to comment]

nice bride and groom, anda bilakah lagi?? nak posing bersama si dia atas katil
ekekek :P

 
On January 13, 2010 at 11:37 AM , Framestone said... [Reply to comment]

same ke.. mane same la.. dah sent email ke kat anuar..???

RM100 gitew he...23x

out of topic--> he...23x kisah anak durhaka nk jadi kete ferrari he...23x.. ala project tube je

 
On January 13, 2010 at 11:42 AM , Cik Peanut said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru akak cousin
:D

bestnyer kawen..heheheh

 
On January 13, 2010 at 12:09 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

FUUUYOOOO

lawo gak pengatin pompuan ni...

aghagaga

 
On January 13, 2010 at 2:25 PM , mysarea said... [Reply to comment]

romantik gitu, nak carilah lelaki romantik, hehehe :P

 
On January 13, 2010 at 3:47 PM , leya said... [Reply to comment]

wa..
byk nye amek gmbr dgn pengantin..
;)
nice la pelamin n kamar tdo nya..
:)
eazy nk romantik jgk..?
blh aje..xde mslh nye la..
hehehe..
untung bkal isteri eazy nnt..
(eazy bile lak..?)
hahahaha..
:))

 
On January 13, 2010 at 4:28 PM , cik EPAL said... [Reply to comment]

semoga kekal hingga akhir hayat :)

 
On January 13, 2010 at 5:26 PM , joegrimjow said... [Reply to comment]

ishhh
da kawen baru letak
ni xpuas ati ni

 
On January 13, 2010 at 5:38 PM , 'AQILAH said... [Reply to comment]

cantik :)

 
On January 14, 2010 at 8:49 AM , AzuanBudakMemandai said... [Reply to comment]

sape kawen nie...ko ke kakak sepupu ahaha

 
On January 14, 2010 at 12:47 PM , Uruchimaru @ kf said... [Reply to comment]

ehem3..psl ko yg mcm lebey plak ek!

*jgn mrh aaa

 
On January 14, 2010 at 2:32 PM , Kojack de Alloohaa said... [Reply to comment]

alhamdulillah..smoga berbahagia shingga akhir hayat

 
On January 16, 2010 at 10:49 PM , [z@ck] said... [Reply to comment]

ko plak bila lagi?
ekeke

 
On January 17, 2010 at 3:01 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

RIO :
hehehe
yeah she very stunning
xD

 
On January 17, 2010 at 3:01 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

POYATY :
hehehe
biaselah sekali skala..
xD

 
On January 17, 2010 at 3:02 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BIG N :
ekeke
geetu~
xD

 
On January 17, 2010 at 3:02 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BRO FRAMESTONE :
da sent dah

gud luck bro...
=D

 
On January 17, 2010 at 3:02 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CIK PEANUT :
cepat2 lah kawen
hehe
xD

 
On January 17, 2010 at 3:03 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SYAZWAN :
lawa wooo
xD

 
On January 17, 2010 at 3:03 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MYSAREA :
jom2 cariks..
ehehe
xD

 
On January 17, 2010 at 3:04 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LEYA :
hahaha
i'll be romantik
ekeke
sOOn...
xD

 
On January 17, 2010 at 3:04 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

CIK EPAL :
aminnn...
;)

 
On January 17, 2010 at 3:04 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

JOE :
aish2
hehee
xD

 
On January 17, 2010 at 3:05 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AQILAH :
terlalu chantek..
xD

 
On January 17, 2010 at 3:05 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZUAN :
haha
due2...
xD

 
On January 17, 2010 at 3:05 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

KF :
hahaha
skali skala...
xD

 
On January 17, 2010 at 3:06 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

KOJACK :
amin...
=)

 
On January 17, 2010 at 3:06 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ZACK :
sOOn...
xD

 
On January 18, 2010 at 9:59 AM , :: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to comment]

pengantin sgtt cantik...sepadan..

 
On February 19, 2010 at 3:36 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

mmg sepadan..
;D