[H]ari2 [B]erlalu [2]

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Alhamdulillah dengan selamat nya sudah mendaftar di Unisel, awal pagi last week dengan semangatnya ke sana, dapat daftar awal, tapi sebaliknya nak masuk hostel pula yg sangkut, adehhh, Office pula tutup, huhu, ade kah patut boleh tutup time2 students nak daftar, isk3 x patut x patut.

Kesemua parents dan students naik angin karena tidak dapat masuk hostel lagi termasuk ku, huhu, setelah report & calling2 org atas baru lah nak buka office, aish, bile mendengar2 gossip, rupanya ade sedikit konflik antara pihak pengurusan sampai x mahu buka office, huhu. Tapi akhirnya buka.

Pasal konflik2 tu biar mereka sendiri lah menguruskannya, tapi yg penting ku dapat masuk hostel, yeah! dapat bilik sejuk!, tapi kipasnya pula slow benor pusingnya, isk3, memacam. Dapat roomate baru, then kemas2, chows pulang ke rumah di Shah Alam, ingat mahu stay, tengok semua blik, ku pun pulang, minggu ni baru start kelas.

Good luck Eazy! xD & Congrats juga, karena last two week keputusan akhir semester keluar dengan result yg memberangsangkan, dan kali ini result MUET pula keluar, dengan result ok lah, seperti yg ku target, tak lebih & tak kurang, ku dapat band 3!! Alhamdulillah, ok lah nak tinggi pun buat ape, ku bukan budak TESL, ekeke =P

But i've to improve my English languange, kot2 dapat study luar, Insya ALLAH, amiinnn, hehe, Lastly picture di atas penampilan lama tapi agak baru, dengan topi nya, suka topi itu, penampilan sekarang, rambut sudah pendek wOO!, tak perlu lah pakai topi itu lagi, hehe, ku rambut panjang tak hensem, pakai tOpi baru encem =P

Rumah pun sunyi, adik-beradik da masuk asrama, blik UKM,balik Unisel, balik RMC (Royal Military College) & Balik sekolah, huhu. BLOG PRIASETIA done reading, Currently watching BOYS OVER FLOWERS, tetiba pulok minat citer2 Korea nih, hiks xD

p/s: dah tak termenung & mengelamun dah, berangan sudeh =P
LAYANS
(>_<)

52 comments:

en_me said...

gudluck tewww..

Hazzy Ishak said...

semoga sukses sem ini!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

gud luck dik..!!

nursarah said...

BOF...layan je..

Hezesuze said...

wah dah masuk study balik ye...
akak doakan yg terbaik wat eazy ye..

don noty2 n ponteng class tau...hehe

nURmALa mAZLan said...

Wahhhhh!! Skang sumer dah start kelas balik kan…caiyok

FarhanaDr said...

Wahhhh.. Ade konflik bagai.. Hehehe.. BOF? Waaa.. Best.. Layan laa smpi lebam okeyhhh.. Ngeee..

'AQILAH said...

terningat masa amek exam muet dulu2 :)

suezensuzanna said...

adakah dh kurus sikit?

et said...

menyusahkan btol mereka2 tu..
x professional! ikh3..*geleng2*

bOyFeiZ said...

JOM KITA PONTENG KELASSSS..lalalala

AdiE said...

SUKSES!!

~daniel adie~

lea said...

band 3??

sama la kite

huhu

Uruchimaru @ kf said...

mcm ner leh tutup ek!

.millalara. said...

gudluck kamu.. n congratz too ;)

-aTie- said...

hehehe semngt sem baru...;)

Khaizarien Blog @ atie

DeVoTeD LiLy said...

same la.. mira pon skang ni dok tgk boys over flower.. best gile=p

Judiene said...

dapat band 3 ok r tuh
dah pas dah nak masuk degree
hehehe
congrats!

cik selamah kundang said...

dah lupa timing masuk semester...lama sgt dah tinggal zaman2 bljar ni..

leya said...

tau xpe..
agak tension bile yg lain da stle tp hostel lak prob nk msuk..
bile tny kat kakak 2, dier kate 'korg tau jgk nnt..'
huhuhu..
no comment la kn..
;)
result MUET da kua..?
wa..best nye..
eazy da stle MUET..
btw, congratulation my friend..
:)
gud luck 4 dgree k..

RiO said...

gud luck!, jgn pening2 lagi ;), moga sukses

Cik Peanut said...

hohoho..biaselah..u mane2 pun suke wat konflik..n then, pelajar yang dapat masalah/..suka susahkan pelajar ni

Afzainizam said...

Sembah Takziah Atas Kemangkatan
DYMM Sultan Johor
Menyembahkan ucapan takziah dan rasa dukacita yang teramat sangat ke atas kaum kerabat Di Raja Negeri Johor di atas kemangkatan
DYMM Sultan Mahmud Iskandar Alhaj Ibni Al-Marhum Sultan Ismail.

Justeru, sama-samalah kita sedekahkan Al-Fatihah ke atas roh Almarhum dan semoga dihimpunkan bersama orang-orang yang soleh – Al-Fatihah.
AL FATIHAH
(1)
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
[2]
Segala puji tertentu bagi Allah, Tuhan yang memelihara dan mentadbirkan sekalian alam.
[3]
Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
[4]
Yang Menguasai pemerintahan hari Pembalasan (hari Akhirat).
[5]
Engkaulah sahaja (Ya Allah) Yang Kami sembah, dan kepada Engkaulah sahaja kami memohon pertolongan.
[6]
Tunjukilah kami jalan yang lurus.
[7]
Iaitu jalan orang-orang yang Engkau telah kurniakan nikmat kepada mereka, bukan (jalan) orang-orang yang Engkau telah murkai, dan bukan pula (jalan) orang-orang yang sesat.

AMIN
Salam tulus ikhlas dari kami

Warga Johor http://firestartingautomobil.blogspot.com

Tiga keadaan menghadiahkan bacaan al-Quran kepada si mati:
1- Apabila seseorang itu membaca al-Quran kemudian berdoa kepada Allah supaya si mati itu diampuni dan dirahmati insya-Allah diterima Allah, seperti mana seseorang itu bertawasul dengan amalan-amalan soleh.
Tidak harus menolak manfaat doa selepas bacaan al-Quran kepada si mati.
2- Membaca al-Quran kemudian berdoa supaya Allah menghadiahkan pahala bacaan al-Quran itu kepada si mati. berkata Ibn Solah: “Harus meyakini manfaatnya kepada si mati supaya dikurniakan Allah kepada si mati pahala bacaan seperti mana pahala bacaan yang diperolehi oleh hamba yang hidup.”
3- Membaca al-Quran dari awal diniatkan kepada si mati, maka pahalanya akan sampai kepada si mati dengan izin Allah s.w.t.
Berkata Abu Abdullah al-Ubay: “Jika dibaca al-Quran dari mula sudah diniatkan untuk dihadiahkan kepada si mati akan sampai seperti mana yang diniatkan, seperti pahala sedekah dan doa.”
Imam Ibn Rusyd di dalam Nawazil pula menyebut: “Jika seseorang itu membaca al-Quran kemudian di hadiahkan kepada si mati harus dan si mati akan peroleh pahala dan manfaatnya”

mysarea said...

busy lah nampaknya, gud luck!

B!G N said...

d mna kah menghilang? good luck dek!;)

Eazy Izzuddin said...

BRO EN ME :
thankss
;D

Eazy Izzuddin said...

HAZZY :
thanks Isyallah

Eazy Izzuddin said...

PRINCESS :
thanks akak..
;D

Eazy Izzuddin said...

NUR SARAH :
layans...
xD

Eazy Izzuddin said...

KAK HEZE :
thanks akak
hehehe
x noty2 lah..
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

KAK MALA :
yeah
chayok2
xD

Eazy Izzuddin said...

FARHANA :
yeah
konflik bebagai...
xD

Eazy Izzuddin said...

AQILAH :
nasib lah da lepas amek muet...
xD

Eazy Izzuddin said...

SUEZEN:
kurus?
adalah skit
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

ET :
betul2...
hik3
xD

Eazy Izzuddin said...

BOYFEIZ :
hahaha
jom2 ponteng2..
haha
xD

Eazy Izzuddin said...

ADIE :
thanks
=D

Eazy Izzuddin said...

LEA :
same la kite...
huhu
xD

Eazy Izzuddin said...

KF :
entoh la
de konflik kot...
huhu

Eazy Izzuddin said...

MILA :
thanks
;)

Eazy Izzuddin said...

KAK ATIE :
yeah
semangat sem baru
hehe

Eazy Izzuddin said...

LILY :
oh yeke
same2 la kite
hehe

Eazy Izzuddin said...

JUDIENE :
hehe
thanks
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK SALAMAH ;
oh yeke
mesti rindu kan zman blaja..
xD

Eazy Izzuddin said...

LEYA :
huhu
tension
thanks
xD

Eazy Izzuddin said...

RIO :
thanks...
xD

Eazy Izzuddin said...

CIK PEANUT :
suke je wat masalah
huhu
xD

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
thanks
=)

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
huhu
busy2

Eazy Izzuddin said...

BIG N :
de je..
x menghilang
thanks

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Eazy Izzuddin said...

whats that
?