Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Last week, a very crazy weekdays for me. So tired. I don't have a chance to drop by, to read, to comment u guys blogs, reply all msg from chatting box, so sorry for that. Hope minggu ini lebih baik dari minggu lepas.

Can u read this?

Aoccdrnig to rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe....

can u read it? tell me..hehe

p/s: Argh! ke mana menghilang idea ku untuk mengupdate blog ku ni, huhu
LAYANS
(>_<)
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Alhamdulillah dengan selamat nya sudah mendaftar di Unisel, awal pagi last week dengan semangatnya ke sana, dapat daftar awal, tapi sebaliknya nak masuk hostel pula yg sangkut, adehhh, Office pula tutup, huhu, ade kah patut boleh tutup time2 students nak daftar, isk3 x patut x patut.

Kesemua parents dan students naik angin karena tidak dapat masuk hostel lagi termasuk ku, huhu, setelah report & calling2 org atas baru lah nak buka office, aish, bile mendengar2 gossip, rupanya ade sedikit konflik antara pihak pengurusan sampai x mahu buka office, huhu. Tapi akhirnya buka.

Pasal konflik2 tu biar mereka sendiri lah menguruskannya, tapi yg penting ku dapat masuk hostel, yeah! dapat bilik sejuk!, tapi kipasnya pula slow benor pusingnya, isk3, memacam. Dapat roomate baru, then kemas2, chows pulang ke rumah di Shah Alam, ingat mahu stay, tengok semua blik, ku pun pulang, minggu ni baru start kelas.

Good luck Eazy! xD & Congrats juga, karena last two week keputusan akhir semester keluar dengan result yg memberangsangkan, dan kali ini result MUET pula keluar, dengan result ok lah, seperti yg ku target, tak lebih & tak kurang, ku dapat band 3!! Alhamdulillah, ok lah nak tinggi pun buat ape, ku bukan budak TESL, ekeke =P

But i've to improve my English languange, kot2 dapat study luar, Insya ALLAH, amiinnn, hehe, Lastly picture di atas penampilan lama tapi agak baru, dengan topi nya, suka topi itu, penampilan sekarang, rambut sudah pendek wOO!, tak perlu lah pakai topi itu lagi, hehe, ku rambut panjang tak hensem, pakai tOpi baru encem =P

Rumah pun sunyi, adik-beradik da masuk asrama, blik UKM,balik Unisel, balik RMC (Royal Military College) & Balik sekolah, huhu. BLOG PRIASETIA done reading, Currently watching BOYS OVER FLOWERS, tetiba pulok minat citer2 Korea nih, hiks xD

p/s: dah tak termenung & mengelamun dah, berangan sudeh =P
LAYANS
(>_<)

[H]ari2 [B]erlalu [2]

by on 8:00 PM
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols Alhamdulillah dengan selamat nya sudah mendaftar di Unisel, awal pagi last week dengan sem...
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Yeah hari ni ku akan berangkat ke Unisel, mendaftarkan diri, bermulalah semester baru!, semalam berkemas apa yg patut. huhu. capek deh, haha, tapi ku takut tak dapat online lagi, huhu, tak mengapa, this semester, ku tinggal di hostel!, yeah, hope line WiFi pantas!.

Sabtu lalu, 9hb, kakak sepupu ku, Mariana Mohamad, akhirnya mengakhiri zaman bujang beliau, setelah lama kami menanti, hehe & telah ketemu seorang Pria yg beliau cintai, seorang Pramugara tak silap, diperkenalkan oleh adek beliau sendiri seorang bekas pramugara. Ahad 10hb, mereka di sanding kan, bagai pinang di belah dua xD

Kedua2 nya akhirnya mengakhiri zaman bujang pada usia awal 30an, lega akhirnya kakak sepupu dapat bertemu jodoh, hehe, moga berkekalan sehingga akhirnya hayat, hmmm enjoys zaman bujang dahulu baru nikah, hehe, patut lambat tu =P But my cousins still very2 good looking & chantek

DAN! Ahad lalu juga lah ada Gathering Mini Comel Celup2, hehe. Gathering bloggers bertempat di Plaza Alam Sentral Shah Alam, Oh nO! last 2 week lalu pun ada juga gathering di Tasik Permaisuri, tak dapat hadir juga, banyak betul halangan, Rindu betul dengan mereka2, lama sudah tidak ketemu, huhu

Sempat menelefon Kak Heze, ku tidak dapat hadir, Remy pun ada msg "Eazy kat mn?" huhu, Insya Allah next time pasti tak boleh skip gathering, Yeah!, kenduri kakak sepupuku di Taman Cuepacs Cheras, sampai2, lihat suasana memang Wedding of The Year geetu~, hehe

Lama juga lepak di sana, kakak sepupu lah katakan, gambar WAJIB di snap2, tapi alangkah benci nya, bateri kamera digital lupa untuk di cas! aduhai! terpaksalah snap with phone camera yg tak beberapa jelas, tapi nasib lah sempat "bluetooth" gambar dari kazens, ok la, not bad la, apa yg penting! cas bateri kamera awal2.

Snap2 sana, snap sini, snap bersama Kak Nana, lebih mesra dengan panggilan "Kak Nana", Snap di bilik pengantin, pelamin yg yg paling besh! dapat snap bersama sepupu2, tapi waktu hampir senja terpaksa beransur karena menghantar adinda kesayangan pulang ke Kampus di UKM, alah dekat ja. Sebelum itu singgah di Tesco Kajang.

Lastly, EnjOy the Picture, Lets The Picture Talking, hehe

SELAMAT PENGANTIN BARU TO MARIANA MOHAMAD & ZAINUDIN SAHAT

p/s : Selamat Penganti Baru kepada Kak Nana & Abg Zainudin Semoga Berkekalan ke Anak Cucu, kata kak nana..abg zainudin rOmantik, oh ku mahu romantik jgk lah =P
LAYANS
(>_<)
*Clik Play & Layan Lagu ini dengan khusyuknya, Fahami Liriknya & This song is Related tO me, Like This sOng, hiks, Happy Day!



I'm not surprised. Not everything lasts. I've broken my heart so many times I stopped keeping track. Talk myself in. I talk myself out. I get all worked up, then I let myself down.

I tried so very hard not to lose it. I came up with a million excuses. I thought I thought of every possibility.

Align Center
And I know someday that it'll all turn out. You'll make me work so we can work to work it out. And promise you, kid, that I'll give so much more than I get. I just haven't met you yet.

I might have to wait. I'll never give up. I guess it's half timing, And the other half's luck. Wherever you are. Whenever it's right. You'll come out of nowhere and into my life.

And I know that we can be so amazing. And baby your is gonna change me. And now I can see every possibility.

But somehow I know that it'll all turn out. And you'll make me work so we can work to work it out. And I promise you, kid, that I'll give so much more than I get. I just haven't met you yet.

They say all's fair. And in love and war. But I won't need to fight it. We'll get it right and, We'll be united.

And I know that we can be so amazing. And being in your life is gonna change me. And now I can see every single possibility.

And someday I know it'll all turn out. And I'll work to work it out. Promise you, kid, I'll give more than I get, Than I get, than I get, than I get.

You know it'll all turn out. And you'll make me work so we can work to work it out. And I promise you, kid, that I'll give so much more than I get. I just haven't met you yet.

I just haven't met you yet. Ohh, promise you, kid, to give so much than I get.

(I said love, love, love, love...) I just haven't met you yet

I just haven't met you yet.

Title: Haven't Met You Yet (Crazy Love Album)
Artist : Michael Buble


p/s: Oh i Just Haven't Met You Yet, whO is She?, whO could be the One 4 me..."GEEWANG" pulok dOh, haha
LAYANS
(>_<)
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Fuh!,lama tak update blog, haha, pejam celik cepat betul masa berlalu, nak mendaftar masuk semula ke Unisel pada 12 Jan ini makin hampir, terasa seperti malasnya nak masuk, sejak kebelakangan ini ku lebih suka spend time di rumah, di bilik ku yg baru diperbaharui, termenung, Fikir masa depan, =P

Ha! Result last semester ku sudah keluar Isnin lalu, Alhamdulillah! Syukur2 yg amat kepada Allah SWT. Berkat hasil usaha ku, doa2, lagi masa itu parents ku berada di Tanah Suci mendoakan kami tak henti2, nOt bad result, at least ada A, haha, karena subjek last semester agak susah gila, Alhamdulillah usaha tangga kejayaan ;D

Benda2 yg perlu di bawa ke Unisel nanti hampir 50% siap, tapi kebiasaannya akibat kemalasan, last2 minute baru settle. Hari ini handphone pula problem, "Sim Card Registration Failed" Apekah!?, huhu. Habislah Sape2 mahu contact ku tak dapat ah,

Terima kasih lah wish to my Mom last entry, semua puji bukan main lagi, haha, muda mmg nampak muda, kadang2 ku keluar dengan beliau, ada org kata adik beradik lah, , jgn puji lelebih, nnti kembang =P. Pssttt brochure di entry lepas tu keluar sebelum bonda pergi mengerjakan Haji, but still maintain sampai skang =P

Lastly ku sedang otw membaca Novel yg baru ku beli. "BLOG PRIASETIA" from Anuar Kamaruddin, beliau salah seorang kenalan ku dalam dunia Blog n pernah ketemu, hehe. Interesting story, tak sabar nak habiskan, cepat sesiapa belum membeli, belilah cepat di kedai buku terdekat ;D

School begin, ku cuti sementara, Drebar adek2 lah jawabnya =P Sekian, campur aduk kan semua dalam 1 entri =P

p/s: Aduhai boringnyew, asyik termenung macam kucing di atas, Chomel! =P, jOm2 blOgwalking xD
LAYANS
(>_<)

[H]ari2 [B]erlalu....

by on 11:30 PM
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols Fuh!,lama tak update blog, haha, pejam celik cepat betul masa berlalu, nak mendaftar masuk ...
Happy Birthday To You3x..
Allah Selamat kan Kamooo3x..

Selamat Hari Lahir
Kepada
Bonda Tercinta
Mdm Nor Aisah Mohamed Nor
Ke-45
2 January 2010
Muda Lagi, hehe

MOga Sehat Sejahtera
Panjang Umur & Murah Rezki



Bonda KU, diatas Kiri Sekali
hehe

p/s: Psstt..sape mahu slim, klik la brochure diatas hehe, buat rawatan perlangsingan, promote2 =P
LAYANS
(>_<)

[B]onda [T]ercinta..

by on 5:00 PM
Happy Birthday To You3x.. Allah Selamat kan Kamooo3x.. Selamat Hari Lahir Kepada Bonda Tercinta Mdm Nor Aisah Mohamed Nor Ke-45 2 Janua...