Followers

Tuesday, November 24, 2009

[S]udah [3] [T]ahun [B]erlalu....


Semalam 23rd Nov 2009,
Sudah 3 tahun adinda kesayangan meninggalkan keluarga tercinta
Kami sekeluaga tersangat menyayangi beliau
Serta merindui beliau
Semoga bahagia di sana
Nur Alisa Maisarah Roslan
Al-Fatihah


Entry Berkaitan Adinda ku, Jika rajin bacalah --> "Terlalu Istimewa"

Monday, November 9, 2009

[A]khirnya [T]erungkai

Assalamualaikum Wbt & Salam Sejahtera Uols

Akhirnya terungkai, terungkai ape kah?, jeng3x, tajuk kasi gempak skit, hehe. Actually tentu kalian sudah lama perasan ku jarang update blog, blog walking ke blog kalian, cecomment, huhu. Salah 1 punca penyakit M utk on9 sudah datang, huhu. Memikir kan Final Exam yg akan dtg ini.

Bila mahu on9 ja, ku fikir benda2 itu, lagi satu ku agak busy kot, bukannya busy sangat, sebab weekdays ku di Unisel memang langsung tiada connection internet, ku sangat lemah tanpa internet, hehe. Tapi ku every weekend pulang, insyallah jika kerajinan on9 lah, hehe

Schedule Final Exam bermula 1 Dis Until 10 Dis. Lambat kan? University lain da nak abes pun, so wish me luck on that, MUET baru settle alhamdulillah 7hb lalu, banyak juga story2 yg basi kot akan di update ( nak update gak walau da basi ), hehe. Insyallah kembali active berblog ( ckp je, kang malas dtg blik, hehehe).

Tu je kot kisah yg terungkai karena ku jarang berblog, maaf bebanyak ea, ha! ku perlukan pertolongan kalian, cuba tekan "READ MORE" di setiap entry ku, keluar x entry yg selebihnya?, karena ku cuba x boleh, huhu, kalau mmg x boleh, camne ek solution nya?, Help2 ;D

p/s: Assigment perlu settle, blogwalking insyallah, rindu parents, huhu
LAYANS
(>_<)