[T]he [U]niselian

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Oh Unisel, akan ku merinduimu, terlalu banyak kenangan di sana, sama ada pahit atau manis, macam2 ada, terasa seperti baru sahaja semalam masuk ke alam University dan akhirnya berlalu pada last week, oh Mood Kerinduan, kerinduan kew?? =P

Kerinduan konon, bukan kew cepat saja mahu keluar dari sana, haha, tapi cepat pula keluar, habis sahaja last paper final exam, ku bersama member2 yg seangkatan memotretkan diri bersama teman sampai lebam, yerlo kenangan abadi nih, tak boleh di lepaskan =P

Tapi akan kembali semula di sana untuk uruskan pasal graduate pula, insyallah harap semua berjalan dengan lancar, hope dapat continue studies walau di mana pun, ku pikir juga mahu continue di Unisel...tapi...jeng3x..hehe

Ku serta kan gambar kenangan ku di Unisel bersama teman2 classmate DBM, all of they are my BFF =P (nak jugak..hehe)...

Lastly, Me n Nurul Syazana, Blogger juga, mari terjah Blog Si Syaz =P

p/s: miss them n the moment, esok ketemu someone insyallah, tgg.. =P
LAYANS
(>_<)

48 comments:

Hazzy Ishak said...

UKM kan ada...

Blog Eazy Izzuddin said...

betul3x....
;)

mr.syazwan said...

gegeh bergmbr lps exam erk..

kalu wan lepas habis paper last

terus gegeh ni kemas2 blk uma..

hahahahhahaa

apa2 pun selamat bercuti sakan..

=)

Sufy said...

sy ada sorang kwn kat unisel...hurm, terlupa plak nama dy..hee..anyway, kamooo dah kurus eazy..tahniah wokeh!!makin encom gituu..hek3

H.R PuTeRa YuSoFF said...

jai ada member dak unisel. din jgk namanyer.. huhu...

azalia hjsalleh said...

so lepas ni nk ke alam pekerjaan terus ke?

Cikgu Ije said...

kenangan betul. nanti pics2 tu la yg mengimbau memori bersama 10 tahun akan dtg. =)

bella said...

nampak ade pic maz..dah lame tak jumpe maz..huu

Unknown said...

nape ku tak rindu kampus ku itu..huhu


best gambo ramai2, naper my batch kat um takde wat erk..isk

Bro Framestone said...

he...23x syaz pun ade terselit ek... bila mahu date lagi nie huhu

out of topic--> he..23x bro xmasuk contest sendiri la.. just nk wat contoh je... coz ramai yang pening kple nk wat he...23x

pasl masjid teu kan tgh ramai yang nk bina masjid.. so bro kumpul la duit kot2 leh wakafkan untuk pembinaan masjid

www.broframestone.com

Blog Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN :
hehehe
mesti bergambar sakan
last sem ma....
eazy pun pas bergambar trus blik lorh
hehe

Blog Eazy Izzuddin said...

SUFY :
yekew?
sapekah temannye?
mekasih2...
hehehe
=P

Blog Eazy Izzuddin said...

JAI:
oh yekew?
amek kos ape?

Blog Eazy Izzuddin said...

AZA :
insyallah...
keja sambilan dahulu b4 dapat smbg study

Blog Eazy Izzuddin said...

IJE :
betul3....
mmg menjadi kenangan...
=)

Blog Eazy Izzuddin said...

BELLA ;
lorh...
blik nih pi la jumpe...
eazy da suwo maz kim salam kat bella
hehe
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

SARAH ;
lorh
nape x rindu?
isk3...
=)

Blog Eazy Izzuddin said...

BRO FRAMESTONE :
hehe
die yg ajak bergambo...
tu la bile nk kluar lg neh bro...

oh masjid itu kah...
igt pe la td
=P
xD

RiO said...

kenangan abadi & terindah, ewah!
:P

Blog Eazy Izzuddin said...

yeahz!
geetu~
xD

sharamli said...

nak jumpa sape s0k?

amal said...

wee dah abes blajar..congrats2

et said...

huhuu..sedey seh nk tggl kwn2..wuwuwuu~

congratz~ suda abes blaja..nnt samb kat ukm laa..hek3..promote Uni sdr..lalalaa~

'AQILAH said...

dah habis? waa..good luck...mahu sambung finance kan...:)

hans said...

hahahhaa
kenangan tu biar kekal di ingatan

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ows :))

da abeshh sem ke ni eazy ?

Lea Isnawi said...

cantik gambar2 tu sume

mr.syazwan said...

ooo last sem kaaa...

patut lerr bebagai mcm...

hehe

Blog Eazy Izzuddin said...

SHARAMLI :
sesiapa aja...
hihi
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

AMALINI :
wee....
maceh2....
=P
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

ET:
wuhuuu..
sedey2...

insyallah dapat lah masuk ukm...
ehehe
xxD

Blog Eazy Izzuddin said...

AQILAH :
iya...
udah abes..
insyallah...
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

HANS :
betul3x....
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
yups2
dgn gembiranya da abes sem...
;D
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

LEA :
mekaseh....
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN :
mesti2...
hehe

iRsHadi said...

Cantek gambar..
;)

hans said...

hahaaha
aku dah nak sambung belajar
pengalaman baru bakal tiba
doakan kejayaan aku

Blog Eazy Izzuddin said...

IRSHADI :
maceh2...
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

HANS :
hehehe
gud luck!....
=)

mysarea said...

kenangan 4 ever, dun forget that
:D

Blog Eazy Izzuddin said...

yeah...
of coz...
=D

Cahaya Yang Riang Gembira said...

Ouh.. Rindu plak zaman tadika.. Ngeee.. Zaman dok ngorat mamat2 kacak dlam kelas.. Hahaha.. ;p

Eazy, takpe takpe.. Semoga melekat dlam hati, jadi kenangan yg terindah.. ;)

~ ke ade makwe kat sanun? hehe..

EIPUL said...

oh,da abes belajar ke? Syoknya~
Aku ada lagi 3 sem nak dihabiskan. Huahua
terseksa~

Unknown said...

waaa
tahniah :)
semoga berjaya~ ;DD

Blog Eazy Izzuddin said...

FARHANA :

hehe
makwe?
jeng3x...
=P
xD

Blog Eazy Izzuddin said...

EIPUL :
iya
syok3
teruskan3....
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

HIRA :
tengkiu2...
=D

gud luck u tooo