Followers

Thursday, December 24, 2009

[S]nap2 @ [R]umah [F]ofular =P

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Semalam ku menguruskan something berkaitan dengan kursus ku, perlu ke Unisel Shah Alam untuk mengambil borang, ingat borang boleh hantar terus, tapi sebaliknya perlu sign lecture pragramku di Unisel Bestari Jaya, Kuala Selangor. Aduhai, karena mahu uruskan perkara itu secepatnya terus ku shoot ke Unisel BB.

Alhamdulillah dapat sign dari lecture, terus pula bergerak ke Shah Alam semula untuk menghantar borang tersebut, huhu, nasib la ku tinggal di Shah Alam, layans tapi penat!!, btw semasa ke Unisel Shah Alam, ada 1 rumah yg buat ku tertarik, sebenarnya dah lama lalu lalang & perasan rumah tu.

Korang pasti kenal rumah ini, rumah ini tersangat famous dengan tempat penggambaran filem ataupun drama2. Seperti Spa Q, Nur Kasih, ape lagi ea? macam2 lah drama or filem, hehehe, yeah! sebenarnya bonda perasan dahulu rumah itu, betul2 berhadapan pintu masuk UiTM Shah Alam, sebelahnya Unisel Shah Alam,hehe.


Ku sempat lagi round2 dan snap2 sebagai bahan bukti, hehe. Kadang2 ku lalu di sana lihat ada penggambaran sedang berlangsung, fuh..mmg famouslah rumah itu..xD. Hari ini mahu menjemput adek di RMC, baru habis cuti, sian dia. Then also pickup my sis di UKM, Bangi, da dekat da 2, pi jemput je lah xD

Yeah!, Esok Hari Natal!, Holiday!, then harini, result PMR keluar, tahniah kepada yg berjaya!. Tak tanye cousins ku dapat berapa, apa2 pun tahniah juga

p/s: ku sangat suka lagu Paparazzi by Lady Gaga, hehe
LAYANS
(>_<)

Comments (60)

On December 24, 2009 at 10:45 AM , Framestone said... [Reply to comment]

cam kenal je rumah tue.. ade cite tue wat kat sinie pasal ape entah

tp fahrin n Ogy berlakon..sedih je.. anak die mati coz mak tiri die langgar

BroFramestone Blog

 
On December 24, 2009 at 10:54 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

Oh yeke bro...
cam de tgk
yeah
rumah mmg famous tmpt org wat berlakon...
xD

 
On December 24, 2009 at 11:05 AM , CikYana(",) said... [Reply to comment]

femes tul umah ni
hihihi

btw..adik kakyana dpt 8A

 
On December 24, 2009 at 11:10 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

heheh
alhamdulillah!
tahniah!
ok le 2...
=D

 
On December 24, 2009 at 11:13 AM , iEn said... [Reply to comment]

mcm kenal rumah tu.. sebenarnye tu rumah sape erk, rumah artis gark ker :D

 
On December 24, 2009 at 11:15 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

2 la...
eazy pun tak tau umah dato mane...
heee...
or umah artis

 
On December 24, 2009 at 11:55 AM , 'AQILAH said... [Reply to comment]

rumah cantik ! heeee *berangan kejap

 
On December 24, 2009 at 11:58 AM , QieFLy si Dolce said... [Reply to comment]

hurm....tak sabar nak amik result aku petang karang kat skola ngeeee

 
On December 24, 2009 at 12:17 PM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

aha lah...
rumah sapa lah tu ye...

 
On December 24, 2009 at 12:34 PM , StrewberiManis =) said... [Reply to comment]

a'a saya slalu perasan bila abes kelas je, keluar pintu UiTM (pintu depan), mst terjmp ade shooting kat rumah tu

lalu je, mst nak usya smp kepala teleng. ekekeke

 
On December 24, 2009 at 2:01 PM , anN said... [Reply to comment]

mst mahal kan owg nak sewa wt shooting.. hehe

 
On December 24, 2009 at 2:54 PM , a i z o u l h a s h i m i e said... [Reply to comment]

umah org kaya tu..
huhuhuhu..
mmg popular

 
On December 24, 2009 at 4:07 PM , Farhana said... [Reply to comment]

Haah laa.. Rumah fofular tu.. Awat tak masuk bagi salam jumpe tuan umah eazy? Kot2 ler artis juge dalamnye.. Ahaks. ;p

~ selamat bercuti krismas eazy.. ;)

 
On December 24, 2009 at 4:08 PM , nURmALa mAZLan said... [Reply to comment]

aha la..pic no 1 tu rumah dalam Nur Kasih tu..rumah liya..hehe

 
On December 24, 2009 at 6:35 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AQILAH :
chantek....
berangan x pe..
jgn lebey2...
hehe
xD

 
On December 24, 2009 at 6:36 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

QIEFLY :
gud luck!
dpt bape?
hehe

 
On December 24, 2009 at 6:36 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

HAZZY :
2 la..
entah la..
rumah sape ea...
xD

 
On December 24, 2009 at 6:37 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

STREWBERI MANIS :
oh yeke...
mesti slalu nampak org buat shooting kan..
hehe
jom interprem...
xD

 
On December 24, 2009 at 6:38 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ANN :
tau x fe....
xD

 
On December 24, 2009 at 6:38 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BRO AIZOUL :
huhu
mmg sgt fofular....
huhu
xD

 
On December 24, 2009 at 6:41 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

FARHANA :
ahaks...
segan...
hehe
lagi pun mase snap pic neh kete tgh bergerak...
tp slow2...
br dpt snap
hehe

selamat bercuti

 
On December 24, 2009 at 6:43 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

KAK MALA :
yeah
akak betul...
hehe
xD

 
On December 24, 2009 at 6:47 PM , RiO said... [Reply to comment]

yup!, rumah liya nur kasih, x silap dalam spa q pun ade dan anak mami series, hehe :P

 
On December 24, 2009 at 7:27 PM , Neil said... [Reply to comment]

biasa lah, rumah mahal, mesti tempat sesuai nak shooting, kan3 :P
tahniah untuk budak2 pmr

 
On December 24, 2009 at 9:20 PM , sharamli said... [Reply to comment]

lain kali nmpk je 0rg tgh sh0oting..mas0k je..hik3

 
On December 24, 2009 at 9:54 PM , Judiene said... [Reply to comment]

bro
gud luck ek
ko pasni stdy kt shah alam eh?

 
On December 24, 2009 at 9:55 PM , Afzainizam said... [Reply to comment]

Salam ziarah dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com...

salam lambat singgah sini.... cerita nur kasih kat umah ni.... cerita yang mendapat tempat di hati peminat.... besar nya umah ni.... cantik plak tu...

klu ade shooting lagi kat umah tu... cubalah try jadi pelokon tambahan mula dari bawah.. lelama boleh jadi pelakon paling popular... sape tau untung nasib manusiakan...

 
On December 25, 2009 at 1:18 AM , .millalara. said... [Reply to comment]

eyt,, nnti nak hantar adeq habaq awai2 ehh.. milla tunggu kat pak guard.. hehe ;p

 
On December 25, 2009 at 3:55 AM , azaliahjsalleh said... [Reply to comment]

BANGLO TUH MILIK ALIA DLM CITE NUR KASIH ;)

 
On December 25, 2009 at 8:56 AM , mysarea said... [Reply to comment]

betul3 :P lawa betul rumah tu, ade juge lalu lalang, nampak ade org shootinG, hehe

 
On December 25, 2009 at 9:16 AM , B!G N said... [Reply to comment]

dapat snap rumah fofular itu, bagus2, memang fofular rumah itu, rumah nur kasih, hihi , happy holiday! :)

 
On December 25, 2009 at 9:30 AM , ::alwaniamalini:: said... [Reply to comment]

rumah sape agaknye tu ye..huhu

 
On December 25, 2009 at 11:07 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

ramainya yang bertanya milik sapa punya umah... tentu pemilik umah berbangga kerana ramai yang tertarik kat umah beliau...

 
On December 25, 2009 at 11:29 AM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

maybe tu uma artis or uma pengarah

cos mmg selalu wat kat situ..

nk kte uma dato x mungkin kot

huhu

ke 1 production beli uma tu

just wat tuk rakaman je

maybe..

agagaggaa

 
On December 25, 2009 at 6:49 PM , akim91 said... [Reply to comment]

tumpang glamor la p kt stu

 
On December 26, 2009 at 12:06 PM , EIPUL said... [Reply to comment]

wah, rumah siapa tu? besar ek?
Cuba ko try search lady gaga nyanyi live lagu paparazzi, mashuk dengar suara dia. Lagi2 yang show dekat chapel australia yang dia pakai baju bubble2 tu. Gila best!

 
On December 26, 2009 at 4:57 PM , joegrimjow said... [Reply to comment]

lagu baru best tu eazy
;)

kazen ada yg dapat 9a
jeles btol

cppc : ku nak bercuti sampai 3 hb ni. thx ya, slamat tahun baru in advandce =)

 
On December 27, 2009 at 3:59 PM , Ejay said... [Reply to comment]

actually, kita ni takde la jauh sgt kan..
one day nnti we should meet la bro
kan?

 
On December 28, 2009 at 12:58 AM , lea said... [Reply to comment]

rumah sapa eh?

 
On December 28, 2009 at 3:59 AM , anN said... [Reply to comment]

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

 
On December 28, 2009 at 6:31 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

RIO :
hehe
tau x fe
=P
xD

 
On December 28, 2009 at 6:32 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

NEIL :
biase la 2...
betul3x..
=P

tahniah!

 
On December 28, 2009 at 6:33 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SHARAMLI :
hehehe
boleh je masuk
takut kena halau jek...
ekeke
=p
xD

 
On December 28, 2009 at 6:34 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

JUDIENE :
thanks!
shah alam?
insyallah...
=D

 
On December 28, 2009 at 6:36 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AFZAINIZAM :
yup
rumah peminat nur kasih...
=D

yeah
mane tahu kan...
thanks!
=D

 
On December 28, 2009 at 6:37 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MILLA :
hehehe
bole2....
nnti eazy inform awal2...
leh ketemu dpn guard..
=P
xD

 
On December 28, 2009 at 6:38 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AZA :
betul3x...
=P
xD

 
On December 28, 2009 at 6:38 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

MYSAREA :
hehe
=P
xD

 
On December 28, 2009 at 6:39 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

BIG N :
hehe
happy holiday 2!...
xD

 
On December 28, 2009 at 6:40 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AMALINI :
entah la rumah sape tu
huhu
xD

 
On December 28, 2009 at 6:41 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AFZAINIZAM :
confirm bangga...
hehe
xD

 
On December 28, 2009 at 6:42 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

SYAZWAN :
entahla...
maybe kot...
sbb lalu situ jgr nmpk kereta maHal...
hehe
xD

 
On December 28, 2009 at 6:43 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

AKIM :
yeah
mmg tmpg glamor...
=P
xD

 
On December 28, 2009 at 6:43 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

EIPUL ;
entah la...
yeah
akan ku try buka...
mmg besh!
=D
thanks

 
On December 28, 2009 at 6:44 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

JOE :
wah!
tahniah!

selamat bercuti joe...
=D

 
On December 28, 2009 at 6:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

EJAY ;
oh yaka?
boleh je bro insyallah...
bro tinggal d mana?
;D

 
On December 28, 2009 at 6:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

LEA :
entah la lea...
eazy pun x thu
hihi
ramai yg teka...
xD

 
On December 28, 2009 at 6:45 PM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

ANN :
owaits...
=D
xD

 
On January 8, 2010 at 1:05 AM , leya said... [Reply to comment]

leya minat tgk design umah nie..
ttny2 gak b4 diz kat mn umah nie..
akhr nye terjawab sudah..
thnx eazy..
;)
dekat je rupenye umah nie..
ingat kn kat negeri2 lain..
hehehe

 
On January 8, 2010 at 1:17 AM , Eazy Izzuddin said... [Reply to comment]

hehehe
la x tau ka
hehe
=P
xD
now thanks to me
=P
xD