[S]nap2 @ [R]umah [F]ofular =P

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Semalam ku menguruskan something berkaitan dengan kursus ku, perlu ke Unisel Shah Alam untuk mengambil borang, ingat borang boleh hantar terus, tapi sebaliknya perlu sign lecture pragramku di Unisel Bestari Jaya, Kuala Selangor. Aduhai, karena mahu uruskan perkara itu secepatnya terus ku shoot ke Unisel BB.

Alhamdulillah dapat sign dari lecture, terus pula bergerak ke Shah Alam semula untuk menghantar borang tersebut, huhu, nasib la ku tinggal di Shah Alam, layans tapi penat!!, btw semasa ke Unisel Shah Alam, ada 1 rumah yg buat ku tertarik, sebenarnya dah lama lalu lalang & perasan rumah tu.

Korang pasti kenal rumah ini, rumah ini tersangat famous dengan tempat penggambaran filem ataupun drama2. Seperti Spa Q, Nur Kasih, ape lagi ea? macam2 lah drama or filem, hehehe, yeah! sebenarnya bonda perasan dahulu rumah itu, betul2 berhadapan pintu masuk UiTM Shah Alam, sebelahnya Unisel Shah Alam,hehe.


Ku sempat lagi round2 dan snap2 sebagai bahan bukti, hehe. Kadang2 ku lalu di sana lihat ada penggambaran sedang berlangsung, fuh..mmg famouslah rumah itu..xD. Hari ini mahu menjemput adek di RMC, baru habis cuti, sian dia. Then also pickup my sis di UKM, Bangi, da dekat da 2, pi jemput je lah xD

Yeah!, Esok Hari Natal!, Holiday!, then harini, result PMR keluar, tahniah kepada yg berjaya!. Tak tanye cousins ku dapat berapa, apa2 pun tahniah juga

p/s: ku sangat suka lagu Paparazzi by Lady Gaga, hehe
LAYANS
(>_<)

60 comments:

Framestone said...

cam kenal je rumah tue.. ade cite tue wat kat sinie pasal ape entah

tp fahrin n Ogy berlakon..sedih je.. anak die mati coz mak tiri die langgar

BroFramestone Blog

Eazy Izzuddin said...

Oh yeke bro...
cam de tgk
yeah
rumah mmg famous tmpt org wat berlakon...
xD

CikYana(",) said...

femes tul umah ni
hihihi

btw..adik kakyana dpt 8A

Eazy Izzuddin said...

heheh
alhamdulillah!
tahniah!
ok le 2...
=D

iEn said...

mcm kenal rumah tu.. sebenarnye tu rumah sape erk, rumah artis gark ker :D

Eazy Izzuddin said...

2 la...
eazy pun tak tau umah dato mane...
heee...
or umah artis

'AQILAH said...

rumah cantik ! heeee *berangan kejap

QieFLy si Dolce said...

hurm....tak sabar nak amik result aku petang karang kat skola ngeeee

Hazzy Ishak said...

aha lah...
rumah sapa lah tu ye...

StrewberiManis =) said...

a'a saya slalu perasan bila abes kelas je, keluar pintu UiTM (pintu depan), mst terjmp ade shooting kat rumah tu

lalu je, mst nak usya smp kepala teleng. ekekeke

anN said...

mst mahal kan owg nak sewa wt shooting.. hehe

a i z o u l h a s h i m i e said...

umah org kaya tu..
huhuhuhu..
mmg popular

Farhana said...

Haah laa.. Rumah fofular tu.. Awat tak masuk bagi salam jumpe tuan umah eazy? Kot2 ler artis juge dalamnye.. Ahaks. ;p

~ selamat bercuti krismas eazy.. ;)

nURmALa mAZLan said...

aha la..pic no 1 tu rumah dalam Nur Kasih tu..rumah liya..hehe

Eazy Izzuddin said...

AQILAH :
chantek....
berangan x pe..
jgn lebey2...
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

QIEFLY :
gud luck!
dpt bape?
hehe

Eazy Izzuddin said...

HAZZY :
2 la..
entah la..
rumah sape ea...
xD

Eazy Izzuddin said...

STREWBERI MANIS :
oh yeke...
mesti slalu nampak org buat shooting kan..
hehe
jom interprem...
xD

Eazy Izzuddin said...

ANN :
tau x fe....
xD

Eazy Izzuddin said...

BRO AIZOUL :
huhu
mmg sgt fofular....
huhu
xD

Eazy Izzuddin said...

FARHANA :
ahaks...
segan...
hehe
lagi pun mase snap pic neh kete tgh bergerak...
tp slow2...
br dpt snap
hehe

selamat bercuti

Eazy Izzuddin said...

KAK MALA :
yeah
akak betul...
hehe
xD

RiO said...

yup!, rumah liya nur kasih, x silap dalam spa q pun ade dan anak mami series, hehe :P

Neil said...

biasa lah, rumah mahal, mesti tempat sesuai nak shooting, kan3 :P
tahniah untuk budak2 pmr

sharamli said...

lain kali nmpk je 0rg tgh sh0oting..mas0k je..hik3

Judiene said...

bro
gud luck ek
ko pasni stdy kt shah alam eh?

Afzainizam said...

Salam ziarah dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com...

salam lambat singgah sini.... cerita nur kasih kat umah ni.... cerita yang mendapat tempat di hati peminat.... besar nya umah ni.... cantik plak tu...

klu ade shooting lagi kat umah tu... cubalah try jadi pelokon tambahan mula dari bawah.. lelama boleh jadi pelakon paling popular... sape tau untung nasib manusiakan...

.millalara. said...

eyt,, nnti nak hantar adeq habaq awai2 ehh.. milla tunggu kat pak guard.. hehe ;p

azaliahjsalleh said...

BANGLO TUH MILIK ALIA DLM CITE NUR KASIH ;)

mysarea said...

betul3 :P lawa betul rumah tu, ade juge lalu lalang, nampak ade org shootinG, hehe

B!G N said...

dapat snap rumah fofular itu, bagus2, memang fofular rumah itu, rumah nur kasih, hihi , happy holiday! :)

::alwaniamalini:: said...

rumah sape agaknye tu ye..huhu

Afzainizam said...

http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

ramainya yang bertanya milik sapa punya umah... tentu pemilik umah berbangga kerana ramai yang tertarik kat umah beliau...

mr.syazwan said...

maybe tu uma artis or uma pengarah

cos mmg selalu wat kat situ..

nk kte uma dato x mungkin kot

huhu

ke 1 production beli uma tu

just wat tuk rakaman je

maybe..

agagaggaa

akim91 said...

tumpang glamor la p kt stu

EIPUL said...

wah, rumah siapa tu? besar ek?
Cuba ko try search lady gaga nyanyi live lagu paparazzi, mashuk dengar suara dia. Lagi2 yang show dekat chapel australia yang dia pakai baju bubble2 tu. Gila best!

joegrimjow said...

lagu baru best tu eazy
;)

kazen ada yg dapat 9a
jeles btol

cppc : ku nak bercuti sampai 3 hb ni. thx ya, slamat tahun baru in advandce =)

Ejay said...

actually, kita ni takde la jauh sgt kan..
one day nnti we should meet la bro
kan?

lea said...

rumah sapa eh?

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

Eazy Izzuddin said...

RIO :
hehe
tau x fe
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

NEIL :
biase la 2...
betul3x..
=P

tahniah!

Eazy Izzuddin said...

SHARAMLI :
hehehe
boleh je masuk
takut kena halau jek...
ekeke
=p
xD

Eazy Izzuddin said...

JUDIENE :
thanks!
shah alam?
insyallah...
=D

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
yup
rumah peminat nur kasih...
=D

yeah
mane tahu kan...
thanks!
=D

Eazy Izzuddin said...

MILLA :
hehehe
bole2....
nnti eazy inform awal2...
leh ketemu dpn guard..
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

AZA :
betul3x...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

MYSAREA :
hehe
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

BIG N :
hehe
happy holiday 2!...
xD

Eazy Izzuddin said...

AMALINI :
entah la rumah sape tu
huhu
xD

Eazy Izzuddin said...

AFZAINIZAM :
confirm bangga...
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN :
entahla...
maybe kot...
sbb lalu situ jgr nmpk kereta maHal...
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AKIM :
yeah
mmg tmpg glamor...
=P
xD

Eazy Izzuddin said...

EIPUL ;
entah la...
yeah
akan ku try buka...
mmg besh!
=D
thanks

Eazy Izzuddin said...

JOE :
wah!
tahniah!

selamat bercuti joe...
=D

Eazy Izzuddin said...

EJAY ;
oh yaka?
boleh je bro insyallah...
bro tinggal d mana?
;D

Eazy Izzuddin said...

LEA :
entah la lea...
eazy pun x thu
hihi
ramai yg teka...
xD

Eazy Izzuddin said...

ANN :
owaits...
=D
xD

leya said...

leya minat tgk design umah nie..
ttny2 gak b4 diz kat mn umah nie..
akhr nye terjawab sudah..
thnx eazy..
;)
dekat je rupenye umah nie..
ingat kn kat negeri2 lain..
hehehe

Eazy Izzuddin said...

hehehe
la x tau ka
hehe
=P
xD
now thanks to me
=P
xD