[S]elamat [K]embali

Assalamualaikum Wbt & Salam Sejahtera Uols

Yeah! Selamat kemabali kepada ku yg telah bertarung habis-habisan dalam final exam, huhu, hope get better result! Doakan :p. Selamat Kemabli juga kepada parents ku, Ayahanda & Bonda yg selamat tiba dari Jeddah ke KLIA malam tadi. Alhamdulillah, Rindu Kalian!

Rindu juga kalian mmber2 blogku, hehe, banyak juga story yg pending, blog ku pun cam de problem, "read more" yg rusak, huuu, tp settle kan 1 persatu, bergantunglah pada ownernyer jika rajin, hehehe. Parentsku sampai semalam malam 13hb. Ku yg bergerak dari rumah bersama siblings.

Sepatutnya tiba di KLIA dalam 8.30pm gitu, tapi delay hampir 2 jam, huhu, nasib lah ku baru gerak dari rumah dalam pukul 8.45pm, my relatives sampai lagi awal di sana, kami je terlewat. Apa lagi, pecut terus ke KLIA 145kmj!! di lane laju, power juga kereta ni(NAZA Citra)jgn men2, hehe, mau cepat lorh takut telat



Sungguh tidak percaya dalam 9.10pm sudah sampai, wooo, parking & terus ke dalam KLIA, lihat jadual ARRIVAL, flight mereka delay 2 jam, Ades! Dalam kebosanan menunggu ku dengan my siblings round2 1 KLIA, dan tak percaya terserempak dengan "Tiara Jaquelina" uits? betulkah dia? betul lorh.



Round2, akhirnya flight mereka TIBA, kami menunggu dengan penuh debaran, debaran kerinduan, menunggu di "ketibaan antarabangsa", dapat panggilan dari uncle, rupanya mereka keluar di "Ketibaan dalam negeri" aish2, patut la sebelah sana x ramai org, di sebelah sini ramai giler org.

Menunggu seorang demi seorang jemmaah haji keluar menemui keluarga tercinta, akhirnya tiba juga Ayahanda & Bonda keluar, terus menerpa mereka, peluk & menangis, huhu, ku menangis dalam hati ja, hehe. Alhamdulillah semua nya selamat. Sesak juga di KLIA. Kami tiba di rumah dalam 1am, terus tidur kepenatan, huhu



Pagi ini Ayahanda & Bonda mengemas barang, & ada gift untuk ku & family serta saudara mara...jeng3x =P. Selamat tiba pak aji & mak aji, hehe

p/s: MOOD KERINDUAN? UNiSeL? Tunggu..=P
LAYANS
(>_<)

48 comments:

RiO said...

selamat kembali!, hey anak pak aji :P
145? wohuuuu

Farhana said...

Yeay.. Eazy dah balik.. Heehee.. Selamat pulang ke pangkuan tman blogger mu.. Heehee.. ;)

Oh yek.. Smoga dpat result gempaksss okey.. Than smbung bachelor kamu.. ;)

Eazy Izzuddin said...

RIO
thanks
hihikks...
xD

layans 145
jgn kene saman sude
=P

Eazy Izzuddin said...

FARHANA :
yeay2
im back
insyallah
amin...

doa2 kan la ea
xD

nurul syazana said...

wah dah haji dn hjh
tahniah
alhmdulilah semua selamat
=)

Eazy Izzuddin said...

hehe...
alhamdulillah....
semuanya selamat
=)

elle said...

lama xsinggah sni~~~

br abis exam eh? elle siap dh dpt result dh pn... hehe...

Eazy Izzuddin said...

yerlo
lame x nmpk elle
so hows ur result?
hehe
xD

sharamli said...

alhamdulillah..selamat sampai...

Eazy Izzuddin said...

alhamdulillah....
;)

elle said...

result?? agk mengecewakn but still maintain... =)

anN said...

mst result gempak pnye.. heeh

Eazy Izzuddin said...

ELLE:
ok le 2...
klu still maintain..

Eazy Izzuddin said...

ANN :
insyallah
heeh
xD

.millalara. said...

wahhh.. apakah jeng3 tu?
ayahnda nak kamu berserban mgkin.. heheh ;p

Eazy Izzuddin said...

jeng3x tu adelah
tgg....
hehe
=P
xD

bEEdLE d' bARd said...

hai..slmt kembali...rajin2 update k..=)

Eazy Izzuddin said...

HEY
THANKS
insyallah....
=D

hira said...

selamat kembali :)

Eazy Izzuddin said...

selamat kembali...
=D

nursarah87 said...

welcome back to ur parents, and welcome you to blogging again..

i Pakcik Zharul said...

lepaskan lah kerinduan lame tu ek!

tahniah dpt jage adik2...

;)

kimslm mak aji ngn pak aji ;)

hehehe~~~

AzuanBudakPandai said...

moga rezut ko gempak la yea huhu

Syida Shukor said...

mesti rasa sebak jumpa parents kan ((;

Hazzy Ishak said...

alhamdulillah semuanya selamat

~@k1 is @utuMn!~ said...

olla~
alhmdulillah.. slmt smpai...
aki slalu dtg blog kmu...
kamu je jarang dtg blog aki..
kn3?? huhuh

Eazy Izzuddin said...

NURSARA87:
yeah
welcome2 back
hik3

Eazy Izzuddin said...

ASZ :
hehehe
mmg lepas kerinduan betul...
xD
insyallah

Eazy Izzuddin said...

AZUAN :
insyallah..
doa2 kan aja...
=D

Eazy Izzuddin said...

SYIDA :
taw x fe....
huhu

Eazy Izzuddin said...

HAZZY :
alhamdulillah...

Eazy Izzuddin said...

AKI :
mekasih karena slalu dtg...
sowy aki
sbb sblm neh mmg bz skit
skang da free..
akan slalu dtg ke blog kamoo
dun worry lah..
=D

et said...

alhamdulillah..selamat sudah..^^

lepas rindu..bez3..ouh, gud luk juge utk result nnt..lalalaaa~

Eazy Izzuddin said...

alhamdulillah...
hik3..
thanks

hans said...

makan kurma dgn air zamzam lah ko hari2

Eazy Izzuddin said...

hehe
taw pun
=D

'AQILAH said...

alhamdulillah dah selamat sampai...

azaliahjsalleh said...

GI KLIA terasa plak cm nk terbang sekali

joegrimjow said...

jom buat haji jom
hehe

Along Arman said...

gud luck for ur result exam..

selamat kembali juga buat keluarga tercinta..

ehem ehem.. cam kenal jer tshirt tu.. hehehe..

::alwaniamalini:: said...

mesti ada banyak bekalan air zam2 kan? best!

Eazy Izzuddin said...

AQILAH :
alhamdulillah

Eazy Izzuddin said...

AZA :
yeah
betul3x...
=D

Eazy Izzuddin said...

JOE :
joms2

Eazy Izzuddin said...

ALONG ARMAN :
thanks

hehe
t-shirt sapekah itu...
hik3
xD

Eazy Izzuddin said...

AMALINI :
byk2...
hehe
xD

farish H said...

ALHMDULILAH OK SUME KAN EAZY

Eazy Izzuddin said...

alhamdulillah...
=D