[J]eng3x..[G]ift =P

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols

Happy Monday!Hampir seminggu lebih kedua parentsku pulang dari tanah suci, hari ini mereka mula berkerja, banyak juga tetamu2 yg hadir di rumah selepas mereka pulang dari sana, sampai ku sendiri tak ter online, hehe. Tapi yg penting banyak gift yg dapat dari sana.

Almaklumlah, kalian tahu sendiri kan apa gift2 yg di bawa pulang dari sana, macam2, Al-Quran, kopiah, tasbih, inai, air zam2, jubah2 & lain2. Tapi ada satu gift yg bonda ku beli dari sana, is a toys, actually toys itu untuk adekku, tapi sanga tmenarik!.

Its a spinner i guess, can see the picture above, macam gasing pun ada, bila ia berputar mengeluarkan lagu yg sangat chumel, hehe, dengan cahayanya yg berwarna warni dan yg paling menarik perhatian cahaya lasernya pusing mengelilingi spinner itu.

video


Seperti Space ship alien pun ade, Yeah Alien datang mendarat ke bumi, tapi berputar dahulu dengan lagu & cahaya nya untuk menarik perhatian makhluk bumi, hehe(da mengarut da..=P)

Ku bermainnya sampai terleka keasyikan, hehe, sampai kena marah dgn adek sendiri, dia pun nak main juge...ku upload videonya. Klik play untuk melihat kecomelan itu, geetu~..hehehe

Ha! lagi satu, Ku perlukan pertolongan kalian
Please Vote For Me
BFundi BroFramestone dengan EazyIzzuddin
(Entry Sticky Mode Di Atas)
Here's the Link


Terima Kasih Banyak2, kepada yg telah vote for me? Thank You so much! =P LAYANS (>_<)

40 comments:

Farhana said...

Whoa.. Menarik.. Ade lebey tak eazy.. Nak satu? Ngeee.. ;)

Eazy Izzuddin said...

hehehe
mmg menarik....
la..
de 1 jew...
=P
xD

Hazzy Ishak said...

nak jugak.malam2 boleh main

joegrimjow said...

cam xsempa je nak masuk contest tu
huhu
vote eazy je la
;)

Eazy Izzuddin said...

HAZZY :
yeah
malam2 mmg besh maen...
xD

Eazy Izzuddin said...

JOE :
2 la...
huhu
mekasih joe
hehe
xD

'AQILAH said...

comel! tengok pun jadi..heee

sedang mengundi eazy...:)

Eazy Izzuddin said...

comel kan..
hehe

yekew...
undi jgn x undi
mekasih...
=D

mademoiselle azieshakespeare said...

pinjam!
McM bESt je :D

Eazy Izzuddin said...

best wooo...
hehe
nak kew?
=P

StrewberiManis =) said...

comey la
ade lebeh x?
nak 1 =P

btw, saya dah vote kamu tau
hopefully kamu menang =)

Eazy Izzuddin said...

ade 1 je....
hehe

mekasih bebanyak
=D

bOyFeiZ said...

wah2..abang yang mithali..quote yang biasa digunakan oleh abang-abang terhadap adiknya adalah...

mainaan mu mainan ku jua..hak3

p/s: dah undi...hehehe

Eazy Izzuddin said...

heheheh...
yeah mainan ku mainan mu...
=P
xD

et said...

ade inai.ouh.bez.hehe..baek, nnt ku undi..lalalaa~

Eazy Izzuddin said...

yeah ade inai
besh pakai
n ramai yg akan ckp
'eh da kawen ea?
hehe
=P
xD

mekasih

RiO said...

alahai comelnyew....
=D
nak join main..
=P
xD

.millalara. said...

da vote 4 kamu ;)

sila derma spinning gasing itu ohh! ;p

AzuanBudakPandai said...

cam menarik je..
btw, aku udah vote kamu huhu

sharamli said...

da v0te semalam...

hu3

miss lolly a.k.a luvfareda said...

eazy :))

eazy tak suh lol vote pom. lol da vote dah :)

coz eazy je lol kenal yg masuk ptndngan tu :))

Fina said...

dah vote dah for u ;)

Framestone said...

bro nk jugak boleh huhuhu

boleh la... leh kan eazy... ala dgn bro je.. leh kan he...23x

BroFramestone Blog

farish H said...

ape tu ehhe

hans said...

bagila dkt aku satu
hehehe
aku dah vote
moga berjaya

★ Nu♥ℜul ★ said...

waa,sgt menarik,

mr.syazwan said...

FUUUUYOOOOOOOOOOOO

melatop... hehe

WAHAI ORG KG SEKALIAN...

TLG VOTE KWN HAMBA INI...

VOTE BYK2 OK...

pistt den da tlg promote ni..

jgn lpa share.. 10%

hahahaha

Eazy Izzuddin said...

RIO :
joms join maen2...
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

MILLA :
oh terima kaseh bebanyak....
oh tinggal satu sahaja...
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

AZUAN :
mmg sgt menarik...
oh terima kaseh...
=D

Eazy Izzuddin said...

SHARAMLI :
terima kaseh banyak2...
=D

Eazy Izzuddin said...

MISS LOLLY :
oh yeke...
terima kaseh bebanyak ea miss lolly...
hehehe

=))

Eazy Izzuddin said...

FINA :
terima kaseh bebanyak fina...
=D

Eazy Izzuddin said...

BRO FRAMESTONE :
ala bro
de satu je...
tu lsa x pesan awal2...
leh bg 1
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

FARISH :
gasing warna warni..
hehe
xD

Eazy Izzuddin said...

HANS :
de 1 je...
hehe...
terima kaseh bebanyak...
=D

Eazy Izzuddin said...

NURUL :
sgt menarik...
=D

Eazy Izzuddin said...

SYAZWAN :
hehehe....
terima kaseh bebanyak syazwan...
=P
insyallah
hehe
xD

Framestone said...

mane tahu nk beli.. klu x leh je pesan same he..23x

BroFramestone Blog

Eazy Izzuddin said...

hehe
2 la
eazy pun x tau mak beli....
2 pun berebut2 dgn org kat sane nk beli mende tuh...
xD