[U]pdate! BFundi BroFramestone dengan EazyIzzuddin

[Sticky Mode] Scroll Down For The Latest Entry

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols


Ku menyertai contest yg dianjurkan oleh Bro Framestone, firstly nyatakan 5 Azam 2010 ku. First, Graduate From University Industry Selangor (UNiSEL) As Diploma in Business Management. Second, Hope get in University Kebangsaan Malaysia (UKM) in 2010 continue my Bachelor in Finance. Third, Be much better and lovely person. Fourth, Jadi anak yg soleh. Fifth, Get better result in exam,walau x better tapi better result, ok le 2, yeah!

Secondly, tulis article ku & blog ku, hehe

Hari ini merupakan entry special, ku memasuki contest yang dianjurkan oleh Bro Framestone menceritakan mengenai dunia blogging ku dan hubungan antara ku dengan kenalan blogger ku.

Sempat juga memasuki contest walau ku di tengah final exam, jika ada ja contest yg ku berminat & ku tidak melepaskan peluang untuk menyertainya. Karena contest2 seperti ini dapat mengeratkan lagi ruang silaturahim antara blogger2 yang lain

Permulaan ku mengenal dunia berblogging daripada seorang teman, dari pengetahuan ku kosong tentang berblogging sehingga sekarang boleh dikatakan ramai juga kenalan yg ku kenal dalam berblogging. Ada diantara mereka yg sangat peramah dan banyak beri pendapat yg bernas di setiap entry bila ku update.

Ada juga diantara blogger2 yg ku pernah ketemu, berhadapan muka ke muka berbanding sebelum ini hanya berinteraksi di hadapan computer. Merupakan pengalaman terindah & terbaik bagiku. Banyak juga bloggers yg ku telah jumpa, kami berkongsi cerita tentang dunia berblogging ini.

Ku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua blogger2 yg menjadi pengomen setia di blogku dan tak lupa pada semua blog list ku di mana ku membaca entry di blog2 mereka dan juga semua followers ku. Maaf jika tak dapat sebut nama blogger satu persatu karena kalian semua yg singgah di blog ku merupakan ‘My Best Buddies in Blogs’

Lastly....

“BroFramstone merupakan seorang yg tidak kekurangan idea dalam menghasilkan entry yg best! (tidak
melebihi 15 patah perkataan)


VOTE FOR ME
EAZY IZZUDDIN

Tempoh mengundi di antara 20-24 Desember 2009

Anda boleh mengundi di http://www.broframestone.com/2009/12/bfundi-bloggers-dengan-broframestone/ terima kasih kepada yg telah mengundi =)
LAYANS
(>_<)

47 comments:

QieFLy si Dolce said...

gud luck with ur exam....

aien~s corner said...

gud luck!

[z@ck] said...

moga dpt 4 flat ea.. =)

miss lolly said...

gud luck eazy :)


4 da cntest n exam also.

Hezesuze said...

gud luck!

Hazzy Ishak said...

lepas ni boleh la slalu jmpa kalau ez blaja kat UKM..hehe

nURmALa mAZLan said...

good luck dik..

Syida Shukor said...

good luck with your exam and the contest ! (:

.millalara. said...

gudluck exam darl.. and ya,, may evthin goes smooth utk kamu.. :)

azaliahjsalleh said...

gud luck ;)

bEEdLE d' bARd said...

hai..all d best k?!
jgn tensen2...jwb dgn tenang...

LORD ZARA 札拉 said...

Good luck!!

=]

ku masih belum mampu menulis lagi tentang contest ni~ harus usaha kuat2~

Mawar_berduri said...

semoga berjaya.......

hans said...

moga berjaya weih

::alwaniamalini:: said...

weeee~ur my best buddy in blog too ehehe..semoga tercapai sume azam tu :)

good luck in ur exam!

mr.syazwan said...

GUD LUCK EAZY...

da hbs exam nnt kite leh enjoy..

hehehe

joegrimjow said...

da post kat blog
thank ya
;)

gud luk

Afzainizam said...

Semoga anda berjaya.... goood luck.... pastu merdeka.... merdeka..... enjoy sakan lah nampaknya lepas tu

N.J. said...

kalau masuk UKM nanti, in4m la ye.. ley gak jumpe..

all the best bro..

hira said...

waa
nak ikut jejak adik la ye?
huhu
rumah dah dekat dah tuh
bila nak datang?
ngee~ ;pp
semoga berjaya! ;)

FiFFyMaFiA said...

wah.. dah ada azam baru! good luck!

RiO said...

chaiyok2!! ;)
gud luck final exam

iRsHaDi said...

gud luck 4 da contest n ur final exam!!
=D

[S]itie [B]Um [B]Um said...

goodluck!

Farhana said...

Oh eazy.. Gud luck untuk contest kamu ni.. And azam juge, smoga trcapai.. Heehee.. ;)

~ you are best buddies in blog jugeeeee.. ;)

Judiene said...

good luck to you bro
hope one day we can see each other
=)

lea said...

mcm jawab soklan exam je contest beliau ni...
hehe

btw...gudluck ye kam0oo
:)e

::cik kikiLaLa:: said...

izzudin!! u are star~ keep shining on your future 2010.Make it real man...kejar cita-cita kamu sampai kedapatan~ may 2010 would be much meaningful to us..btw, finance is good choice..=)

joegrimjow said...

gud luk2`

JMR said...

cayalah bro!!

SuFy said...

wah2..menarik ni..hehe..insyaallah, gud luck ye eazy..kalo menang share2 la hadiah tuu yek..heee..:p

Mawar_berduri said...

wa..ngah exam sempat lagi join contest ni ...Gud luck ye ......

do the best , be the best ...

cik EPAL said...

good luck...all the best :)

my world said...

bagus juge neh artikel,nice share,,btw mohon comment balik ye digubuk aku,,tapi pake bahasa inggris,,teserah nak tulis ape aje,,thanks ,,ditunggu kunjungan baliknye

AzuanBudakPandai said...

gud luck exam..
gud luck tuk kontes ni huhu..

StrewberiManis =) said...

gud luck for ur exm & contest also=)

Semoga ape yg dhajati akan tercapai =)

Framestone said...

BFundi sudah bermula..... Bro sebarkan maklumat ini kepada mereka yang berjaya dipilih secara lazat, ranggup & segar untuk menyertai contest bro tanpa kompromi

Apa yang perlu dibuat oleh calon-calon

1. Promote diri anda untuk diundi di blog bro sepanjang tempoh mengundi. Harap tiada sesiapa memspamkan chatbox or blog org len semata2 meraih undi.
2. Setiap pengundi boleh memetik 3 nama calon untuk mewakili 1 undi setiap seorang.
3. Pastikan mereka mempunyai blog & email yang benar2 wujud
4. pengundi hantu akan dianngap undi rosak (mereka yang mengundi mengunakan blog & emailyang berbeza sedangkan mereka individu yang sama)
5. Boleh mengundi diri sendiri asalkan nama mmg tercalon (bg yang gatai mengundi diri sendiri tapi tidak tercalon, secara tiada kompromi akan dianggap undi rosak.

Ruangan mengundi akan di buka pada pukul 8 pagi 20th . Bersiap sedia la ek

Tempoh mengundi di antara 20-24 Desember 2009

Mereka boleh mengundi di http://www.broframestone.com/2009/12/bfundi-bloggers-dengan-broframestone/

~@k1 is @utuMn!~ said...

da undi da!!
gud luck!~

SuFy said...

akan divote..hehe..

kalo menang, jgn lupe sy ek..haha...:p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hope dpt ukm...FEP,UKM tbaikk....hihihii

StrewberiManis =) said...

hopefully menang
share2 la adiah tu yeh =P

*saya dah vote kamu. aduhhhh leh vote skali je. terasa nak vote lagi je =P

Kamsiah said...

good luck...in everythings...

iEn said...

good luck untuk semuanya ya :D

LORD ZARA 札拉 said...

nanti daku vote laju2~

hehehe~

zuwairiaiman said...

bro.. good luck.. i support you.. haha afundi izzudding.. keep up the good bloging, blog ko menarik bro jgn stop

飯糰夾蛋Karen said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Anonymous said...

Awesomе site you havе heгe but I was сuriοus about if уou knew of any message
boards that coveг the same topicѕ talked аbout in this article?
Ι'd really love to be a part of group where I can get feedback from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thanks a lot!
my web site: odds of getting ex back 2