Followers

[Sticky Mode] Scroll Down For The Latest Entry

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Uols


Ku menyertai contest yg dianjurkan oleh Bro Framestone, firstly nyatakan 5 Azam 2010 ku. First, Graduate From University Industry Selangor (UNiSEL) As Diploma in Business Management. Second, Hope get in University Kebangsaan Malaysia (UKM) in 2010 continue my Bachelor in Finance. Third, Be much better and lovely person. Fourth, Jadi anak yg soleh. Fifth, Get better result in exam,walau x better tapi better result, ok le 2, yeah!

Secondly, tulis article ku & blog ku, hehe

Hari ini merupakan entry special, ku memasuki contest yang dianjurkan oleh Bro Framestone menceritakan mengenai dunia blogging ku dan hubungan antara ku dengan kenalan blogger ku.

Sempat juga memasuki contest walau ku di tengah final exam, jika ada ja contest yg ku berminat & ku tidak melepaskan peluang untuk menyertainya. Karena contest2 seperti ini dapat mengeratkan lagi ruang silaturahim antara blogger2 yang lain

Permulaan ku mengenal dunia berblogging daripada seorang teman, dari pengetahuan ku kosong tentang berblogging sehingga sekarang boleh dikatakan ramai juga kenalan yg ku kenal dalam berblogging. Ada diantara mereka yg sangat peramah dan banyak beri pendapat yg bernas di setiap entry bila ku update.

Ada juga diantara blogger2 yg ku pernah ketemu, berhadapan muka ke muka berbanding sebelum ini hanya berinteraksi di hadapan computer. Merupakan pengalaman terindah & terbaik bagiku. Banyak juga bloggers yg ku telah jumpa, kami berkongsi cerita tentang dunia berblogging ini.

Ku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua blogger2 yg menjadi pengomen setia di blogku dan tak lupa pada semua blog list ku di mana ku membaca entry di blog2 mereka dan juga semua followers ku. Maaf jika tak dapat sebut nama blogger satu persatu karena kalian semua yg singgah di blog ku merupakan ‘My Best Buddies in Blogs’

Lastly....

“BroFramstone merupakan seorang yg tidak kekurangan idea dalam menghasilkan entry yg best! (tidak
melebihi 15 patah perkataan)


VOTE FOR ME
EAZY IZZUDDIN

Tempoh mengundi di antara 20-24 Desember 2009

Anda boleh mengundi di http://www.broframestone.com/2009/12/bfundi-bloggers-dengan-broframestone/ terima kasih kepada yg telah mengundi =)
LAYANS
(>_<)

Comments (47)

On December 1, 2009 at 10:15 AM , QieFLy si Dolce said... [Reply to comment]

gud luck with ur exam....

 
On December 1, 2009 at 10:57 AM , aien~s corner said... [Reply to comment]

gud luck!

 
On December 1, 2009 at 10:59 AM , [z@ck] said... [Reply to comment]

moga dpt 4 flat ea.. =)

 
On December 1, 2009 at 11:57 AM , miss lolly said... [Reply to comment]

gud luck eazy :)


4 da cntest n exam also.

 
On December 1, 2009 at 12:45 PM , Hezesuze said... [Reply to comment]

gud luck!

 
On December 1, 2009 at 12:53 PM , Hazzy Ishak said... [Reply to comment]

lepas ni boleh la slalu jmpa kalau ez blaja kat UKM..hehe

 
On December 1, 2009 at 1:47 PM , nURmALa mAZLan said... [Reply to comment]

good luck dik..

 
On December 1, 2009 at 2:34 PM , Syida Shukor said... [Reply to comment]

good luck with your exam and the contest ! (:

 
On December 1, 2009 at 6:18 PM , .millalara. said... [Reply to comment]

gudluck exam darl.. and ya,, may evthin goes smooth utk kamu.. :)

 
On December 1, 2009 at 6:24 PM , azaliahjsalleh said... [Reply to comment]

gud luck ;)

 
On December 1, 2009 at 10:32 PM , bEEdLE d' bARd said... [Reply to comment]

hai..all d best k?!
jgn tensen2...jwb dgn tenang...

 
On December 2, 2009 at 10:18 AM , LORD ZARA 札拉 said... [Reply to comment]

Good luck!!

=]

ku masih belum mampu menulis lagi tentang contest ni~ harus usaha kuat2~

 
On December 2, 2009 at 2:12 PM , Mawar_berduri said... [Reply to comment]

semoga berjaya.......

 
On December 2, 2009 at 3:31 PM , hans said... [Reply to comment]

moga berjaya weih

 
On December 2, 2009 at 5:34 PM , ::alwaniamalini:: said... [Reply to comment]

weeee~ur my best buddy in blog too ehehe..semoga tercapai sume azam tu :)

good luck in ur exam!

 
On December 3, 2009 at 9:04 PM , mr.syazwan said... [Reply to comment]

GUD LUCK EAZY...

da hbs exam nnt kite leh enjoy..

hehehe

 
On December 4, 2009 at 5:23 AM , joegrimjow said... [Reply to comment]

da post kat blog
thank ya
;)

gud luk

 
On December 4, 2009 at 5:39 AM , Afzainizam said... [Reply to comment]

Semoga anda berjaya.... goood luck.... pastu merdeka.... merdeka..... enjoy sakan lah nampaknya lepas tu

 
On December 4, 2009 at 9:25 PM , N.J. said... [Reply to comment]

kalau masuk UKM nanti, in4m la ye.. ley gak jumpe..

all the best bro..

 
On December 6, 2009 at 10:27 AM , hira said... [Reply to comment]

waa
nak ikut jejak adik la ye?
huhu
rumah dah dekat dah tuh
bila nak datang?
ngee~ ;pp
semoga berjaya! ;)

 
On December 8, 2009 at 5:41 PM , FiFFyMaFiA said... [Reply to comment]

wah.. dah ada azam baru! good luck!

 
On December 9, 2009 at 12:08 AM , RiO said... [Reply to comment]

chaiyok2!! ;)
gud luck final exam

 
On December 9, 2009 at 12:10 AM , iRsHaDi said... [Reply to comment]

gud luck 4 da contest n ur final exam!!
=D

 
On December 9, 2009 at 3:23 PM , [S]itie [B]Um [B]Um said... [Reply to comment]

goodluck!

 
On December 11, 2009 at 8:49 PM , Farhana said... [Reply to comment]

Oh eazy.. Gud luck untuk contest kamu ni.. And azam juge, smoga trcapai.. Heehee.. ;)

~ you are best buddies in blog jugeeeee.. ;)

 
On December 11, 2009 at 10:15 PM , Judiene said... [Reply to comment]

good luck to you bro
hope one day we can see each other
=)

 
On December 13, 2009 at 1:42 AM , lea said... [Reply to comment]

mcm jawab soklan exam je contest beliau ni...
hehe

btw...gudluck ye kam0oo
:)e

 
On December 13, 2009 at 11:59 AM , ::cik kikiLaLa:: said... [Reply to comment]

izzudin!! u are star~ keep shining on your future 2010.Make it real man...kejar cita-cita kamu sampai kedapatan~ may 2010 would be much meaningful to us..btw, finance is good choice..=)

 
On December 14, 2009 at 7:11 PM , joegrimjow said... [Reply to comment]

gud luk2`

 
On December 15, 2009 at 6:20 PM , JMR said... [Reply to comment]

cayalah bro!!

 
On December 16, 2009 at 12:07 PM , SuFy said... [Reply to comment]

wah2..menarik ni..hehe..insyaallah, gud luck ye eazy..kalo menang share2 la hadiah tuu yek..heee..:p

 
On December 16, 2009 at 3:54 PM , Mawar_berduri said... [Reply to comment]

wa..ngah exam sempat lagi join contest ni ...Gud luck ye ......

do the best , be the best ...

 
On December 18, 2009 at 2:26 PM , cik EPAL said... [Reply to comment]

good luck...all the best :)

 
On December 18, 2009 at 5:20 PM , my world said... [Reply to comment]

bagus juge neh artikel,nice share,,btw mohon comment balik ye digubuk aku,,tapi pake bahasa inggris,,teserah nak tulis ape aje,,thanks ,,ditunggu kunjungan baliknye

 
On December 19, 2009 at 11:34 AM , AzuanBudakPandai said... [Reply to comment]

gud luck exam..
gud luck tuk kontes ni huhu..

 
On December 19, 2009 at 8:51 PM , StrewberiManis =) said... [Reply to comment]

gud luck for ur exm & contest also=)

Semoga ape yg dhajati akan tercapai =)

 
On December 20, 2009 at 8:27 AM , Framestone said... [Reply to comment]

BFundi sudah bermula..... Bro sebarkan maklumat ini kepada mereka yang berjaya dipilih secara lazat, ranggup & segar untuk menyertai contest bro tanpa kompromi

Apa yang perlu dibuat oleh calon-calon

1. Promote diri anda untuk diundi di blog bro sepanjang tempoh mengundi. Harap tiada sesiapa memspamkan chatbox or blog org len semata2 meraih undi.
2. Setiap pengundi boleh memetik 3 nama calon untuk mewakili 1 undi setiap seorang.
3. Pastikan mereka mempunyai blog & email yang benar2 wujud
4. pengundi hantu akan dianngap undi rosak (mereka yang mengundi mengunakan blog & emailyang berbeza sedangkan mereka individu yang sama)
5. Boleh mengundi diri sendiri asalkan nama mmg tercalon (bg yang gatai mengundi diri sendiri tapi tidak tercalon, secara tiada kompromi akan dianggap undi rosak.

Ruangan mengundi akan di buka pada pukul 8 pagi 20th . Bersiap sedia la ek

Tempoh mengundi di antara 20-24 Desember 2009

Mereka boleh mengundi di http://www.broframestone.com/2009/12/bfundi-bloggers-dengan-broframestone/

 
On December 20, 2009 at 9:10 PM , ~@k1 is @utuMn!~ said... [Reply to comment]

da undi da!!
gud luck!~

 
On December 21, 2009 at 12:14 AM , SuFy said... [Reply to comment]

akan divote..hehe..

kalo menang, jgn lupe sy ek..haha...:p

 
On December 21, 2009 at 11:16 AM , :: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to comment]

hope dpt ukm...FEP,UKM tbaikk....hihihii

 
On December 21, 2009 at 11:45 AM , StrewberiManis =) said... [Reply to comment]

hopefully menang
share2 la adiah tu yeh =P

*saya dah vote kamu. aduhhhh leh vote skali je. terasa nak vote lagi je =P

 
On December 21, 2009 at 2:13 PM , Kamsiah said... [Reply to comment]

good luck...in everythings...

 
On December 21, 2009 at 2:37 PM , iEn said... [Reply to comment]

good luck untuk semuanya ya :D

 
On December 21, 2009 at 5:50 PM , LORD ZARA 札拉 said... [Reply to comment]

nanti daku vote laju2~

hehehe~

 
On December 22, 2009 at 10:31 AM , zuwairiaiman said... [Reply to comment]

bro.. good luck.. i support you.. haha afundi izzudding.. keep up the good bloging, blog ko menarik bro jgn stop

 
On June 4, 2010 at 10:42 AM , 飯糰夾蛋Karen said... [Reply to comment]

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 
On December 22, 2012 at 10:43 AM , Anonymous said... [Reply to comment]

Awesomе site you havе heгe but I was сuriοus about if уou knew of any message
boards that coveг the same topicѕ talked аbout in this article?
Ι'd really love to be a part of group where I can get feedback from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thanks a lot!
my web site: odds of getting ex back 2