[A]khirnya [T]erungkai

Assalamualaikum Wbt & Salam Sejahtera Uols

Akhirnya terungkai, terungkai ape kah?, jeng3x, tajuk kasi gempak skit, hehe. Actually tentu kalian sudah lama perasan ku jarang update blog, blog walking ke blog kalian, cecomment, huhu. Salah 1 punca penyakit M utk on9 sudah datang, huhu. Memikir kan Final Exam yg akan dtg ini.

Bila mahu on9 ja, ku fikir benda2 itu, lagi satu ku agak busy kot, bukannya busy sangat, sebab weekdays ku di Unisel memang langsung tiada connection internet, ku sangat lemah tanpa internet, hehe. Tapi ku every weekend pulang, insyallah jika kerajinan on9 lah, hehe

Schedule Final Exam bermula 1 Dis Until 10 Dis. Lambat kan? University lain da nak abes pun, so wish me luck on that, MUET baru settle alhamdulillah 7hb lalu, banyak juga story2 yg basi kot akan di update ( nak update gak walau da basi ), hehe. Insyallah kembali active berblog ( ckp je, kang malas dtg blik, hehehe).

Tu je kot kisah yg terungkai karena ku jarang berblog, maaf bebanyak ea, ha! ku perlukan pertolongan kalian, cuba tekan "READ MORE" di setiap entry ku, keluar x entry yg selebihnya?, karena ku cuba x boleh, huhu, kalau mmg x boleh, camne ek solution nya?, Help2 ;D

p/s: Assigment perlu settle, blogwalking insyallah, rindu parents, huhu
LAYANS
(>_<)

52 comments:

Unknown said...

gudluck exam coming soon!


err, tak jd ape la tekan read more tuh..

den tak pakar bab ni..huhu

Blog Eazy Izzuddin said...

thanks

betullah 2
something wrong la

huhu
its okay
thanks
=D

joegrimjow said...

hehe
nanti lepas final
ley la update puas2

eazzy
nak mintak tolg
nanti emaik kat sini ek
joegrimjow@gmail.com

Blog Eazy Izzuddin said...

hehe
insyallah

yeah
mtx tlg pe ea?

Unknown said...

memang tak boleh tekan
hehe x))
rajin-rajinkan lah diri untuk update ya? :)

Blog Eazy Izzuddin said...

oh yeke
camne ek?
hik3
insyallah
=D

Azuan said...

exam aku dah nak abes daa..
gud luck exam! ganbate!!

Blog Eazy Izzuddin said...

wah!
beshnyew
thanks!
jelez nyew da nk abes

bella said...

gud luck 4 exam..
asal lmbat sgt final??
org len dah merdeka da time tu..

::cik kikiLaLa:: said...

all the best for your coming paper

mademoiselle azieshakespeare said...

good luck, for the exam
(even lmbt lg, heee)

Blog Eazy Izzuddin said...

BELLA :
thanks
entoh la
unisel ni lmbt
huhu

Blog Eazy Izzuddin said...

CIK KIKILALA :
thanks2
=D

Blog Eazy Izzuddin said...

AZIES :
thanks
heheh
xD

amal said...

uik, mista eazy ;)

xpe2, fokus pada final dlu..dah ada masa, rjin2la update ;)

erm, xjd papepun bila tkan read more tu..

Blog Eazy Izzuddin said...

AMALINI :
yeah

betul3x...
hhehe

tu la psl
de something wrong neh
huhu

Judiene said...

hahaha
bro, xpe2
ade mse ko blogwalking la blog aku
hihihihi
gud luck exam nnt

Blog Eazy Izzuddin said...

hehehe
insyallah..
thanks
xD

Cahaya Yang Riang Gembira said...

Halluu kamoo.. Lama tak nampak.. Hehe.. Takpa.. Exam harus didahulukan.. Hehe.. ;p

All the besyy yek utk exam kamu eazy.. ;)

Blog Eazy Izzuddin said...

thanks
hehe

EJAY said...

errm... patut la jarang update
takpe bro
utamakan yg lebih utama k
i'm not going anywhere
kalo ada update, sure i'll read

take care & good luck exam nnti
buat yg terbaeekkk!

et said...

gud luk oke.
same ere.da jrang update juge.
malas+bz final.

mm..mmg xjadik pape la tekan tu..huu~
xdpt nk tlg..xreti..:(

EIPUL said...

heheh.


aku pun skang malas sket nak update.
Wey, good luck untuk exam yang akan datang.


aku tgh exam skrg, paper last kames ni. Tak sabar rasa. Hehe

mr.syazwan said...

alaa unisel final lmbt lg kan...

kita enjoy dulu laa...

hehehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

lambatnya exam?...Xpe2..take your time ...bley study lagi...Gud luck ye Eazy ... :)

Hazzy Ishak said...

all the best eazy!
study smart okayy

pRincESs_N said...

gud luck in xm...wat assignment leklok k...

Umi Nazrah said...

encik eazy, gambate selagi waktu masih bersisa :)

i Pakcik Zharul said...

well, gud luck man!

love from zharul and miley cyrus.

HAHA =)

farish izaryl @izreez said...

t care eazy sng2 jupe k!

Nurmala Mazlan said...

good luck eazy... =)

Anonymous said...

gud luck eazy..

a.ah la...
dh klik..x de pe2 pon..
ap kes???

Pojiepooh Abdullah said...

All the best for you Eazy..
Lama xjumpa..
Siap Pojie buat entri untuk kamu lagi!
Sila baca!

Bro Framestone said...

die dah nk exam rupenye...chaiyok2

out of topic--> he...23x dah xlalu ke nk makan puding lepas nie... bro nk belanje nie he...23x puding susu gitu

www.broframestone.com

un said...

lambat ko start.
aku minggu depan dah abis..ha3

Just_najmiE said...

woah, disember?.. time tu sy dah leh goyang2 kaki dah.. haha, gila tak membantu kan?.. =P

good luck 4 ur finals k, jia you!! aja aja hwaiting!! (^^,)

lalink7 said...

rindu parents? anak ketiak jugak ke kamu eazy? hheheheh...anak ketiak tue anak mak..hehe

gud luck exam yer!!

Unknown said...

so gud luck for exam!

Lea Isnawi said...

baru nak start exam ker??
xpe2...gudluck2

Belog Cik Peanut said...

gud luck2x..
peanut yang ngah exam ni lak lebih2 tak moh cuak
heheh

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

meo188 said...

do the best!

Bieaz said...

Good Luck...all the best eazy!!

nanti abes exam aktif lah balik ek hehehe ;)

cʏcʏreαℓℓα said...

hey , blogwalking wit smile :D

cik EPAL said...

muet haritu dapat tajuk apa?? ;)

Afzainizam said...

Salam dari kami warga http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

salam bro sorry agak lambat balas baru balik cuti demam lah...

ape pun saya juga akan pergi exem nanti last paper pada 25/11 adoi orang lain semua dah habis tapi aku belum lagi...

yup aku sedang study sekarang ni... adui pecah kepala... ape pun aku tetap buat kerja bengkel... banyak sangat nak bahagikan masa... susahnya

Umi Nazrah said...

rsanya code read more tu ada prob kot. lebih baik cut & paste code yg baru..

[Fadzlikhan|Blog][Sharing Is Caring] said...

fuhhyyyooo... rmi gak org comment yer.... x per.. aku yang terakhir.. hihiihih

[Fadzlikhan|Blog][Sharing Is Caring] said...

fuhhyyyooo... rmi gak org comment yer.... x per.. aku yang terakhir.. hihiihih

cL said...

eazy!!gud luck 4 ur final ekh!!
cayok2

'AQILAH said...

tak boleh tekan...rosak dah...
good luck!

joegrimjow said...

wuhuuu
xupdate ni
hehe

eazy
ley bg testi x?
huhu